THG Goor Anmeldelser

TrustScore 1.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vanaf 4 juni 2025 al meerdere malen telefonisch contact gehad en ook al meer dan 5 keer afgesproken met de planning dat de drie rolcontainers die hier nog staan van onze oude huurder geleegd en opgeha... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Wij hebben ook een contract van 7 jaar getekend, erg vervelend! Echter met overleg hebben we container verkleind in Lt en in frequentie van ophalen en met locatie wissel. Waardoor ik veel lagere maan... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Wat heeft een serviceovereenkomst voor nut wanneer ze de afspraken die hierop genoteerd worden toch niet nakomen.. Meerdere keren gewezen op facturen die niet kloppen. Ze hebben altijd wel een reden w... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Konstruktion og produktion

Skrevet af virksomheden

Ter Horst voor al uw afval, metaal, ijzer, sloopwerkzaamheden, speciaal transport, reinigen.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Contractovername MSN

Ter Horst heeft de afvalcontainer-tak verkocht aan MSN. Dit is een nieuw bedrijf met ander KVK nummer, bank en plaats. Let op; u heeft hierdoor het recht om uw huidige contract met ter Horst te ontbinden! Zij hebben volgens BW art. 6.159 namelijk toestemming van de 3e partij(u in dit geval) nodig om het contract over te nemen. Stuur daarom een aangetekende brief waarin u zegt dat u niet akkoord bent met overname van de overeenkomst. Volhouden, want u krijgt gelijk bij de rechtbank!

27. december 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Komen met mooie praatjes over een…

Komen met mooie praatjes over een liberaal opzegbaar contract vervolgens zit je 84maanden aanvast

Komen hun afspraken kwa het legen niet naar met andere worden dat je container het uitpuind met afval . telefonisch zijn ze slecht bereikbaar. telefoniste grote bek totaal niet mee denkent . Na nog maals bellen uit eindelijk een gesprek weten te regelen met een vertegenwoordiger van het nieuwe overgenomen milieu service nederland . Die komt ook met beloftes en leuke praatjes . Wat die niet na kan komen . Het is een schijt bedrijf ter horst groep en de nieuwe overgenomen milieu service nederland net zo ga er niet mee in zee zwaaaar waardeloos zint voor je begint met hun !!!!

16. januar 2025

Arrogante Vrachtwagen chauffeur..

Sommige vrachtwagen chauffeurs van dit bedrijf zijn zo arrogant als maar kan. Vanmiddag wou ik één van hun vrachtwagens inhalen op de autobaan net op het moment dat ik achter naast de vrachtwagen stond gaat die kl**tzak ineens inhalen. İk moest keihard remmen om een ongeluk te voorkomen. İk heb alles op mijn dacshcam staan. Als terhorst of desbetreffende chauffeur dit leest eis ik op zijn minst wel een exuus, zoniet dan zet ik het filmpje op sociale netwerk zodat iedereen kan zien wat voor arrogante chauffeurs daar werken ( uitzonderingen daar gelaten)

20. december 2024

Nooit aan beginnen!

Nooit aan beginnen!! Het contract loopt 84(!) maanden...en als je niet op tijd stopzet..stilzwijgend weer 84 maanden...en de prijzen lopen steeds verder op...
1 ster is nog veel te veel.
Zeer slecht!!!!

21. november 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ze hebben niet slechts 100 slechte…

Ze hebben niet slechts 100 slechte reviews. Ze maken om de tijd een nieuwe google account zodat de oude duizenden NEGATIEVE reviews niet meer zichtbaar zijn.

ZWARE OPLICHTERS. Tijd voor TV Programma Boos of Alberto stegeman om deze boeven is goed aan te pakken.

Ze drukken dagelijks wurgcontracten er door heen. Er wordt al gelukkig door velen gewaarschuwd voor ze. Maar mocht je ook opgelicht zijn door ze. Gewoon NIET betalen en Programma boos mailen. Ze moeten stoppen bedrijven te scammen!

25. oktober 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dit bedrijf laat je op een listige…

Dit bedrijf laat je op een listige manier een wurg contract tekenen. Er is nooit over een termijn gesproken langer dan een jaar, na ontevreden te zijn over het afval ophalen wil je opzeggen blijkt dat je er 84 maanden aan vast zit!! Ga niet met deze oplichters in zee, meer dan schandalige werkwijze! Na die 84 maanden gaan Ter Horst niet 1 voet meer op mijn terrein zetten!

17. juli 2024

wurgcontract!

Let op! Lees de kleine lettertjes! Dit contract leg je vast voor minimaal 84 maanden en is niet tussentijds opzegbaar. Ook niet als je niet tevreden bent over de dienstverlening en afspraken van hun kant niet nagekomen worden! Echt heel slecht!

25. juli 2024

Vast aan lang contract van 84 maanden

Vast aan lang contract van 84 maanden. Wanneer je dit te laat ontdekt, knuppen ze er zo weer 84 maanden aan vast.
Daarnaast ook niet flexibel met afhalen. Maximaal om de 4 weken. Omdat we aan het contract vast zaten extra moeten betalen om de container om te wisselen voor een kleinere, zodat het in de maand goedkoper werd voor ons, aangezien we er 7 jaar aan vast zitten,

12. februar 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Alstublieft nooit met dit geteisem in…

Alstublieft nooit met dit geteisem in zee gaan. Komen binnen met mooie praatjes en laten je met een goed gevoel een contract tekenen. LET OP!!! DE DUUR VAN HET CONTRACT IS MET KLEINE LETTERS GESCHREVEN "vierentachtig maanden" In de drukte van het moment lees je hier dus overheen. Met het beëindigen van mijn zaak netjes een mail gestuurd. Wordt je de maandag erop opgebeld door een wat lijkt doorgesnoven asociaal randfiguur. Meteen een grote muil en de nieuwe eigenaar van het pand moest het maar overnemen. Deze nieuwe eigenaar hebben ze ook al opgezocht met een contractje, hij moest het maar overnemen. Gelukkig voor hem gaat hij niet met dit pauperbedrijf in zee. Helaas moet ik de resterende 1,5 jaar gewoon betalen(kreeg wel een rotkorting) 1,5 betalen voor niets. Wel slim om 7 jaar aan te smeren, de meeste huurcontracten zijn 5 jaar. De chauffeurs waren overigens prima kerels. BLIJF VERDER VOORAL WEG BIJ DEZE OPLICHTERS!!

8. april 2024

7 jarige contract delen ze uit

7 jarige contract delen ze uit. Lees de kleine letters! 84 maanden staat er niet in, maar is uitgeschreven volledig in letters.

Ze komen wel altijd bij mijn de vuilnis legen en slotje was 1x kwijt gemaakt door de vuilnis man. Even bellen en heel snel had ik weer een slotje.

Kijk als ze niet zo een lange contract hadden en prijswijzigingen dan was ik wel gebleven. Maar ik voel me opgelicht met die 7 jaar met verhoging. Bedrijfspand huren is minimaal 5 jaar. Vieze streek om er 2 jaar boven op te doen zodat ze bv nog kunnen vangen voor 2 jaar als bv het bedrijf stopt of niet meer rond kan komen door covid.

Ik ga een aangetekende brief versturen over het opzeggen. Via mail heb ik het al gedaan maar, ik vertrouw deze oplichters niet meer. Dus doe alles er aan om 100% over 1.5 jaar het contract te beëindigen.

Goedkoop voor 1 jaar en op langere termijn duur.
Laat je niet wurgen door 7 jaar in te gaan met deze oplichters!

21. december 2023
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.