THG Goor Anmeldelser

TrustScore 1.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vanaf 4 juni 2025 al meerdere malen telefonisch contact gehad en ook al meer dan 5 keer afgesproken met de planning dat de drie rolcontainers die hier nog staan van onze oude huurder geleegd en opgeha... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Sommige vrachtwagen chauffeurs van dit bedrijf zijn zo arrogant als maar kan. Vanmiddag wou ik één van hun vrachtwagens inhalen op de autobaan net op het moment dat ik achter naast de vrachtwagen ston... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Wij hebben ook een contract van 7 jaar getekend, erg vervelend! Echter met overleg hebben we container verkleind in Lt en in frequentie van ophalen en met locatie wissel. Waardoor ik veel lagere maan... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Konstruktion og produktion

Skrevet af virksomheden

Ter Horst voor al uw afval, metaal, ijzer, sloopwerkzaamheden, speciaal transport, reinigen.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

PAS OP! Indien je tekent zit je vast aan een container voor maar liefst 84 MAANDEN

Tijdens een "gezellig en persoonlijk"gesprek aangegeven een container te willen huren voor de periode van 1 jaar: Geen probleem aldus de vertegenwoordiger.

Er wordt je niet verteld dat indien je tekent je maar liefst 84 maanden vastzit aan Ter Horst.
84 staat voluit en in kleine lettertjes geschreven als vierentachtig op het contract en daar lees je zo overheen.
Onder dit contract valt niet onderuit te komen mits je het contract afkoopt of zorgt dat je iemand anders vindt die je contract wil overnemen.

In mijn geval werd er ook nog een plastic container van de gemeente geplaatst die wel keurig geleegd werd maar niet eens toebehoorde aan Ter Horst zelf.

Ik heb 10 maanden gebruik gemaakt van Ter Horst en het contract afgekocht voor maar liefst €1253,56.

Kortom: Ga NIET met deze mensen in zee ondanks dat ze beweren de goedkoopste te zijn en als je dat toch besluit te doen: SUCCES!
Een gewaarschuwd mens telt voor 2

30. januar 2024
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ga niet in zee met dit bedrijf

Ga niet in zee met dit bedrijf. Ik heb in 2020 mijn contrakt om gezet naar mijn andere bedrijf omdat ik vast zat aan hun wurg contrakt. Vervolgens zitten de nog te lopen 4 jaar erop en denk ik van het contract af te zijn. In 2020 heb ik het contrakt via email opgezegdt en dit hebben zij bevestigd. Nu word er op eens gezegt dat ik dit schrifteleik had moeten opzeggen. Ook komen zij met een ondertekend contrakt dat ik nooit kan hebben ondertekend omdat een aantal gegevens op dat contrakt niet kloppen. Ze gaan echt over lijken.

22. januar 2024

Wurgcontracten van 7 jaar

Onlangs hebben wij telefonisch contact opgenomen met Ter Horst Groep met betrekking tot de beëindiging van ons contract in verband met een bedrijfsbeëindiging. Tjardo heeft ons zowel telefonisch als per mail te woord gestaan. Er werd aangegeven dat dit contract niet opgezegd kan worden. Vanuit Ter Horst werd er in geen enkel opzicht met ons meegedacht om dit toch op een passende wijze af te handelen, de enige optie was om het contract tegen een flink bedrag af te kopen. Voor iedereen die overweegt om in zee te gaan met Van Horst, let op! Op de overeenkomst wordt in hele kleine letters (halverwege een langs tekst) vermeldt dat dit contract aangegaan wordt voor een periode van 84 maanden. Oftewel een wurgcontract van 7 jaar welke in de tussentijd niet stop gezet kan worden.

14. december 2023

Eerst een wurgcontract aansmeren

Eerst een wurgcontract aansmeren, en daarna vaak niet komen opdagen voor een lediging. Wel automatisch incasseren, en een contract wijziging doorvoeren. Op het contract staat 4% milieu bijdrage, zij berekenen 6%. Opzeggen van je contract is niet mogelijk, gaan ze niet mee akkoord

19. september 2023
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De service van Ter Horst Groep is uitstekend!

De service van Ter Horst Groep is uitstekend! Ze zijn niet alleen betrouwbaar, maar ook zeer efficiënt in het beheren van het afval. Het ophalen en verwerken van het afval is altijd op tijd en zonder gedoe. Ik ben erg tevreden met hun diensten en zou het bedrijf zonder aarzeling aanbevelen aan andere bedrijven.

2. september 2023

STELLETJE OPLICHTERS!!

STELLETJE OPLICHTERS!!! BARIS PEHLIVAN EN TEAM JULLIE ZIJN WAARDELOOS!!!!
Zo komen jullie makkelijk aan het geld door een NEP CONTRACT en men vertrouwde erop WAT EEN SH*T BEDRIJF.
Hadden we maar eerder over jullie opgezocht. Ter Horst MAFFIA GROUP!!!

8. september 2023

wurgcontract aangesmeerd gekregen

Tijdens een persoonlijk gesprek zonder het duidelijk te vermelden een afvalcontainter contract aangesmeerd gekregen van 7 jaar onder het mom van "we zijn het goedkoopst."
En we kunnen er met geen mogelijkheid vanaf.

Zeer ontevreden over de service van Ter Horst Milieu, ga er niet mee in zee!

3. juli 2023
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

OPLICHTERS! PAS OP VOOR DIT BEDRIJF!!

PAS OP VOOR DIT BEDRIJF!!! Oplichters! Zonder dat ze het melden zit je 7 jaar vast aan een contract, maar de containers legen ze niet, elke keer komen ze met een slechte smoes. Nemen het afval niet mee maar je moet wel betalen! Slechte communicatie, er zit daar iemand op kantoor die totaal geen fatsoen heeft en chauffeurs die liever lui zijn dan moe. Wij moeten nu betalen aan een bedrijf die ons afval af hoort te voeren maar uiteindelijk moeten we dat allemaal zelf doen en betalen daardoor dus dubbel. TRAP ER NIET IN!!!

3. juli 2023

Pure oplichting

Pure oplichting. De persoon die me een contract aansmeerde zei dat de opzegtermijn 3 maanden was. Er wordt niet verteld dat het een contract voor 84 maanden betreft. Dat staat in de kleine lettertjes als vierentachtig, terwijl alle andere cijfers als dusdanig vermeld staan.
Slechtste bedrijf ooit. Wie pakt hen aan?

8. februar 2023

Nooit mee in zee gaan!

Werkelijk waar een van de grootste boeven in afval land. Ze werken met belachelijke wurgcontracten die je ongemerkt tekent door een paar hele kleine lettertjes op een papiertje die door de chauffeur puur als afleverbon wordt gemeld. Uiteindelijk met juridische stappen jaren geleden dit volledige contract al ontbonden. Maar men blijft facturen sturen, eens in de zoveel tijd een incassobureau(steeds dezelfde mensen maar onder een nieuwe naam) op je af sturen en niet antwoorden op mailtjes/berichten vanuit ons. Hier moet niemand mee willen samenwerken!

11. januar 2023

Niet nakomen van afspraken

Wat heeft een serviceovereenkomst voor nut wanneer ze de afspraken die hierop genoteerd worden toch niet nakomen.. Meerdere keren gewezen op facturen die niet kloppen. Ze hebben altijd wel een reden waarom ze andere prijzen berekenen dan in de overeenkomst staan vermeld. Let op!!! wanneer je de overeenkomst tekent zit je 84 maanden aan ze vast..

4. november 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kan het commentaar van Marcel Derksen…

Kan het commentaar van Marcel Derksen alleen maar onderschrijven. Eerste aanbieding lijkt vaak nog interessant maar dan begint helaas de ellende

Container vaak niet geleegd , en probeer dan maar eens contact te krijgen met hun planning.
Automatisch incasseren zijn ze wel goed in/

Hun personeel kan wel een lesje in beleefdheid gebruiken.

7. oktober 2022

nooit weer !!!!

op tijd opgehaald dat was het enige positieve onverzorgde chauffeur . reed regelmatig met zijn handen van het stuur om op zijn mobiel te kijken ,geen gordel om!! vieze auto zonder matten !geen veilige rit .blij dat ik er uit was.

5. september 2022

wanpraktijken onbetrouwbare afpersers

Dit bedrijf blijkt volledig malafide en onbetrouwbaar te zijn. Kwam na contact opnemen een vertegenwoordiger langs met een zogenaamd mooi voorstel. De man had haast en was ongeïnteresseerd. Achteraf begrijp ik dat wel. Ik moest een handtekening zetten op een klein briefje onder de toezegging dat de bevestiging volgt per mail. Vervolgens hoor je niets meer en krijg je maanden later na veel telefoontjes en mailtje eindelijk een onleesbare scan van de voorkant het zogenaamde contract gemaild. Hieruit blijkt dat er ongemerkt een wurgcontract is afgesloten voor een periode van 84 maanden(!!!), voor te grote containers, die we niet nodig hebben. Een contract waar je vervolgens niet onderuit kan. Ze verhogen tussendoor onaangekondigd prijzen. Totaal onbetrouwbaar! Wanpraktijken. Nooit, maar dan ook nooit mee in zee gaan.

17. august 2022
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.