Vanaf 4 juni 2025 al meerdere malen telefonisch contact gehad en ook al meer dan 5 keer afgesproken met de planning dat de drie rolcontainers die hier nog staan van onze oude huurder geleegd en opgeha... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Sommige vrachtwagen chauffeurs van dit bedrijf zijn zo arrogant als maar kan. Vanmiddag wou ik één van hun vrachtwagens inhalen op de autobaan net op het moment dat ik achter naast de vrachtwagen ston... Se mere
Wij hebben ook een contract van 7 jaar getekend, erg vervelend! Echter met overleg hebben we container verkleind in Lt en in frequentie van ophalen en met locatie wissel. Waardoor ik veel lagere maan... Se mere
Wat heeft een serviceovereenkomst voor nut wanneer ze de afspraken die hierop genoteerd worden toch niet nakomen.. Meerdere keren gewezen op facturen die niet kloppen. Ze hebben altijd wel een reden w... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Ter Horst voor al uw afval, metaal, ijzer, sloopwerkzaamheden, speciaal transport, reinigen.
Kontaktoplysninger
Holland
- www.terhorstgroep.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Meest waardeloze organisatie ooit.
Meest waardeloze organisatie ooit.
Niet alleen in hun branche; maar als algemeen bedrijf an sich.
Niet meedenken, geen service, tussentijdse prijsverhoging waar je niks aan kunt doen, wurgcontracten....
Bij feestdagen niet ervoor en niet erna komen.
Laten rustig de container 2 weken staan zodat alle afval over het terrein zwerft.
Ga alsjeblieft niet in zee met deze organisatie, het is 1 grote teleurstelling.
Goede ervaring gehad
Goede ervaring gehad! Persoonlijke aanpak, ze komen hun afspraken na. Is er wat aan de hand, dan zijn ze er! Daarnaast een goede prijs.
Container online op de site van hen…
Container online op de site van hen besteld.
Geld was van de rekening maar geen container ontvangen.
Na bellen een sorry en na het weekend kon ik een container ontvangen.
Ik heb er vrij voor genomen en mensen gehuurd die de container zouden vullen.
Hier hadden ze geen boodschap aan.
Sorry en geld kon worden terug geboekt.
Niet meedenken in een oplossing of een compensatie.
Red Warning
Red Warning : This company always cheated you. Before signing contract , please read the contract duration they always puts in very small letters and in months. In my case they got sign it for 84 months / 7 years . Ther are big cheater , heartless, cruel and bad Dutch people, I have come across. They do not have sympathy and never co-operate for there mistake. They know all leagal way to drag your hard earn penny to to fullfill there greedy appetite . Never co-operate with and give business to this unethical and senseless , heartless people
Suggestions : In there contract look for number of months / year do you sign the contract and ask them to remove the stumatic renewal condition if in case you wish to work with this cheaters and fraud company.
Hier wil je echt GEEN zaken mee doen
Hier wil je echt GEEN zaken mee doen! Het zijn boefen!!
Geen contract mee afsluiten want je komt er nooit meer vanaf.
Wurg contract van meer dan 80 maand en…
Wurg contract van meer dan 80 maand en dan ook nog oplopende prijzen en je kunt niks ! Niet doen dus dit alles is moedwillig niet goed gecommuniceerd. De overige reacties bevestigen dit anders hadden ze dit wel benadrukt bij het ondertekenen van het contract!
Snel even tekenen voor 7 jaar!?!
Bij afleveren container even tekenen voor ontvangst? Blijkt dat we voor 7 jaar getekend hebben! Bovendien rijden ze soms voorbij zonder de container te legen!
Ter Horst Groep
Ter Horst Groep, Maffia is het! Met ons bedrijf een container staan, waar we nooit meer vanaf kunnen volgens het contract. Nooit, maar dan ook nooit zaken mee doen!
Beste klanten van of die klant willen…
Beste klanten van of die klant willen worden van Ter Horst afval. Ik was er ook in getrapt. Ik wilde wel klant worden. Er kwam een account manager bij mijn zaak. Omdat ik mijn eigen rolcontainer had. Het was al laat aan het einde van de dag. Ik moest mijn gegevens invullen. En er werd niet bij vertelt dat ik een contract voor 7 JAAR tekende. Echt niet van deze tijd. Het zijn gewoon geen nette manier van zaken doen. Nu heb ik mijn tijd helemaal uit gezeten. Ik heb aangetekend opgezegd en alles volgens hun reglement gedaan. Nu kunnen ze nog niet eens daar een antwoord op terug geven. Mijn broek zakt er echt van af. Gelukkig werken wij zelf nooit zo. Dus denk er goed over na voor je met dit bedrijf iets begint.
Getekend Arnhemseglasinzetterij
Oproep tot samenwerking alle gedupeerden.
Misschien wordt het tijd om samen met alle andere gedupeerden dit afval op te ruimen! Kijk ook eens op Google reviews! Tijd voor actie! Bij iedere mutatie van je contract duurt je contract opnieuw 7 jaar. Oplichtersbende is het!
Erg tevreden over de dienstverlening…
Erg tevreden over de dienstverlening van Ter Horst. Komen de afspraken na en komen op tijd, iets wat veelal vergeten wordt in deze branche.
Betrouwbare dienstverlening voor een…
Betrouwbare dienstverlening voor een goede prijs
Nooit mee in zee gaan....kijk uit wat…
Nooit mee in zee gaan....kijk uit wat je tekend, het lijkt goedkoop maar dan.....komt de aap uit de mouw.
Heb jarenlang containers van ze gehad en nu gelukkig niet meer.
Zelfs als ik geld toe zou krijgen bij ledeging mogen ze niet komen.
NOOIT meer weer........
Betrouwbaar en goedkoop zaken doen!
LET OP: GA NOOIT MET DEZE RATTEN IN ZEE
Ik heb in 2015 een contract afgesloten dat per 1 december 2017 zou ingaan. Na het tekenen heb ik diverse keren gehoord dat het bedrijf een hele slechte naam heeft, wurgcontracten, dreigen met rechtzaken. Omdat het contract bij mij in zou gaan pas 2,5 jaar later dan de getekende overeenkomst, wilde ik mijn contract ontbinden. Ook hier dreigden ze met een rechtzaak als ik dat zou doen. Dec 2017 was de prijs van het ledigen van papier 5,00 per keer. December 2018 is dit verhoogd naar 8,68 en per december 2019 zelfs naar 20,00 euro. Omdat ik bij tekenen van de overeenkomst hier rekening mee had gehouden heb ik laten noteren dat ik alleen een indexverhoging van huur / transport wil betalen. Gezien bovenstaande prijzen is dit veel hoger dan een jaarlijkse indexering.
Na deze verhoging heb ik gebeld met de accountmanager die destijds het contract heeft afgesloten. Ik gaf aan dat een concurrerende partij geen geld rekent voor papier. Hij gaf aan dat het biuj hen ook wel kon maar dan moest ik het contract verlengen met 3 jaar. Als ik dat niet zou doen, kon hij niks voor me doen. Hij gaf aan dat hij de verhogingen met elk gewenst bedrag mocht doorvoeren. Als ze er 100 euro van zouden maken mocht dat volgens de voorwaarden ook.
Omdat ik deze verhoging absurd vond heb ik een aangetekende brief gestuurd. Het antwoord staat hieronder.
Goedemiddag,
Naar aanleiding van de brieven die u naar ons heel toe gemaild (welke ik voor de volledigheid in de bijlages heb gevoegd) bericht ik u als volgt:
Conform onze voorwaarden, welke ik ook in de bijlage heb toegevoegd, mogen wij de tarieven aanpassen indien wij hiertoe genoodzaakt zijn.
Deze prijsstijging hebben wij aangekondigd op de factuur die verstuurd is in november. Op dat moment was de precieze prijsstijging nog niet bekend en wij kunnen gezien ons grote klanten bestand helaas niet elke klant apart op de hoogte stellen van wat de precieze prijsstijging zal worden.
De tarieven voor de papiercontainers fors gestegen. Dit vanwege aanhoudende prijsdalingen van de opbrengsten van papier, welke worden veroorzaakt door grote Europese overschotten van papier. Momenteel kost papier geld in plaats van dat het geld oplevert en hierdoor hebben wij de tarieven flink moeten verhogen.
We begrijpen dat de verhogingen vervelend zijn, maar deze kostenverhogingen hebben wij helaas moeten doorberekenen aan onze klanten.
Het feit dat u aangeeft zelf een prijsverhoging voor de papier/karton container te willen gaan doorvoeren gaan wij uiteraard niet mee akkoord.
Het tarief van € 40 (exclusief BTW) is wat u maandelijks voor de papier/karton container dient te betalen.
Naar aanleiding van dit antwoord heb ik de automatische incasso gestopt en dit netjes gemeld dat ik voor het papier dezelfde verhoging zal doorvoeren als bij gewoon afval. Dit was 5,6%. De afgelopen 3 maanden heb ik netjes de fakturen betaald zoals gemeld. Afgelopen week kreeg ik een 3e herinnering dat ik het verschil moest betalen. Tevens werd de lediging geblokkeerd totdat er betaalt is.
Hierop heb ik telefonisch contact gehad met een medewerker. Die was het uiteindelijk met me eens dat de "zin verhoging met index op huur en transport" op meerdere manieren uit te leggen was. Hij gaf aan dat dit niks met huur en transport te maken heeft maar met de verwerkingskosten. Hierover wordt zowel in de contractvoorwaarden als overeenkomst niet gesproken.
Ondertussen de afgelopen week 3 keer contact gehad over bovenstaand probleem. Dan wordt er gezegd dat ze meer te doen hebben en dat ze er zo snel mogelijk op terugkomen. Ze treiteren net zo lang dat je wel moet betalen anders kun je niet weg met je afval.
Moraal van het verhaal, ga nooit in zee met Ter Horst Groep. De gladde en arrogante verkoper kan het in eerste instantie altijd goedkoper. Het eerstvolgende moment dat ze de prijs kunnen verhogen doen ze dat. Tevens zit je er ook 84 maanden aan vast.
Nog wat tips.
- Laat de 84 maanden veranderen naar 24 maanden
- Zorg dat je alleen index verhoging betaalt van alles wat ze aanbieden. (niet alleen huur en transport) ze bedenken er zo een activiteit bij waar niet de indexverhoging voor is afgesproken
- Let ook op de zin. De opdrachtgever verplicht zich alle op haar serviceadres en bij haar activiteiten vrijkomende, in deze overeenkomst omschreven afvalstoffen en diensten aan te bieden bij Ter Horst.
Het is nog waar ook. RATTEN HOUDEN VAN AFVAL
OPLICHTERS
OPLICHTERS, deze dames en heren wachten tot ze de verkeerde tegenkomen. SCHAAM je DOOD om voor deze OPLICHTERS te werken.
NOOIT MEE IN ZEE GAAN!!
NOOIT MEE IN ZEE GAAN!!
Van dit bedrijf kom je niet meer af. Ze laten iemand tekenen voor een overeenkomst die niet tekenbevoegd is. En vervolgens zit je 10 jaar vast! Als je ze belt hierover wordt je brutaal te woord gestaan en is er geen enkele medewerking. Ook wordt er gewoon stilzwijgend verlengt en dan zit je weer 10 jaar vast. Schandalig bedrijf!
Wij hebben ook een contract van 7 jaar…
Wij hebben ook een contract van 7 jaar getekend, erg vervelend!
Echter met overleg hebben we container verkleind in Lt en in frequentie van ophalen en met locatie wissel. Waardoor ik veel lagere maandlasten heb en de kosten wel met iemand kan delen. Was er uiteraard liever helemaal vanaf geweest maar vind dit wel een hele goede oplossing.
Ik had een contract voor 3 jaar grijze…
Ik had een contract voor 3 jaar grijze container i.v.m. eigen bedrijf, heb mijn bedrijf gestopt en i.v.m. verhuizing per abuis 3 weken te laat opgezegd. (volgens contract moest ik een half jaar voor beëindiging opzeggen) Met geen mogelijk overleg kon ik het contract beëindigen, moest nog 3 jaar doorlopen, alleen als ik een andere ondernemer kon aanleveren zouden ze mij beëindigen....nu zit ik nog 3 jaar aan die container vast terwijl ik er eigenlijk geen recht op heb omdat ik geen eigen bedrijf meer heb.
Wat een meedenkend k.. bedrijf.
Jan Garritsen uit Diepenheim.
19 mei 2020
Ps ik zet deze gegevens ook op sociaal media.
Heel erg slecht
Heel erg slecht, ik scheen een contract van 7 jaar te hebben getekend. Hoe dit mogelijk is geen idee. Je begint een bedrijf en krijgt met allerlei zaken te maken. Vuilnis is dan snel iets wat je tussendoor doet. Nu bleek dus dat ik een contract had getekend van 7 jaar met stilzwijgend verlenging van 7 jaar. Welk bedrijf maakt er een contract van 7 jaar. Zelfs de huur van een pand is 5 plus 5 jaar. Maar goed, door dit bedrijf zit ik nu nog 7 jaar aan een contract vast en heb geen eens meer een eigen zaak dankzij de corona.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.