Ik had een extra lediging aangevraagd ivm de kerstdagen maar door die kerstdagen werd hun planning ook aangepast, ze komen normaal op vrijdag en nou de maandag ervoor en door mijn aanvraag zijn ze die... Se mere
Ondertussen 2 jaar vaste klant van MKB-afval, een geweldige ervaring met het huren van een rolcointainer restafval 1100 liter. Altijd netjes op tijd, nog nooit een afspraak gemist en duidelijke comu... Se mere
Vriendelijk, snelle reacties op vragen,en de Dames, heren die de container komen legen zijn ook altijd erg vriendelijk. Ook toen we vergeten waren de container voor leeging aan de straat te plaatsen... Se mere
Svarer typisk inden for 1 uge
prima service. als ledigingafspraak mis gaat komen ze snel opnieuw.
Altijd op tijd, goed bereikbaar, service op hoog niveau

Besvarelse fra Mkb Afval
Al jaren lid nooit geen probelemen met mkb afval . En als er iets is wordt het zo opgelost met 1 belletje

Besvarelse fra Mkb Afval
Er wordt geadverteerd met “geen verborgen kosten” en “eenvoudig en duidelijk contract”, maar bij opzegging komen ineens €75 excl. btw retourkosten per container naar voren. Dat wordt tijdens het afsluiten totaal niet duidelijk gecommuniceerd.
Daarnaast worden containers regelmatig slecht of onvolledig geleegd, waardoor je alsnog met afval blijft zitten terwijl je gewoon betaalt voor de service.
Klantenservice denkt nauwelijks mee en geeft weinig transparantie over de kosten. Voor ons nooit meer.

Besvarelse fra Mkb Afval
Service is good and always on time, but when there are national holidays on your pickup day then you never hear anything that there is an other pickup date. If I didn't chat today I should missed th0e next pickup

Besvarelse fra Mkb Afval
Het gaat niet vlekkeloos, elke keer als ik de container bij weg zet volgens de kalender, komt er niemand, en de andere keer staat er spontaan een vrachtwagen waarvan de chauffeur op de stoep met een kalender wijziging, zonder op de hoogte te zijn, nu 3 maart, weer het zelfde geval.
Die zin van hun maakt me juist zorgen.:
,,Vanaf nu kun je weer rekenen op de service die je van ons gewend bent.,,
Want is nog niet eerder goed gegaan.
Update 31 maart:En waar ik al bang voor was. Container weer niet geleegd. Slecht bedrijf

Besvarelse fra Mkb Afval
always great service. only once the container was not empty but one text and it was empty the next day. low price aswell

Besvarelse fra Mkb Afval
Elke 4weken wordt de comtainer netjes opgehaald.
Maar al 2x om een extra lediging gevraagd en dat is ook geen probleem alleen wordt deze al 2x vergeten.

Besvarelse fra Mkb Afval
Gewoon goed, wordt stipt op de juiste dag geleegd, en ook een extra leging is zo geregeld. Super !