Fijne en betrouwbare partner voor ons zakelijk afval. De containers worden stipt op tijd geleegd. Toen we onlangs extra capaciteit nodig hadden, werd dat direct zonder gedoe geregeld. Klantenservice d... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Jaren correcte diensten afgenomen bij deze partij, totdat Milieuservice een maand lang geen ledigingen meer uitvoerden. Dan blijkt dat dit bedrijf er een administratief zooitje van maakt. Afspraken wo... Se mere
Zeer slecht. Komen hun afspraken niet na en wel faktureren. Sleutel meegenomen uit onze sleutel kluis dat staat op camera. Maar ze ontkennen gewoon. Opzegging accepteren zij niet. Vreselijk bedrijf
LET OP! Met MILIEU SERVICE NEDERLAND B.V. of Milieu Service Groep B.V. nooit in zee gaan. Facturen kloppen niet, containers worden worden vaak niet geleegd. Volop beschadigingen aan pand wanneer d... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Milieu Service Nederland is het nummer 1 platform voor zorgeloos afvalmanagement voor zakelijk Nederland. We helpen meer dan 30.000 organisaties – van mkb tot grootzakelijk en facilitair – met flexibele, efficiënte en duurzame oplossingen voor hun afvalstromen. Met 35+ afvalstromen, 100+ lokale partners, slimme digitale tools en één persoonlijk aanspreekpunt maken wij afvalbeheer makkelijker dan ooit. Of het nu gaat om één rolcontainer, meerdere afvalstromen, archiefvernietiging of trajecten richting minder restafval, beter scheiden en zero-waste ambities: wij bieden altijd een oplossing die past bij jouw organisatie.
Kontaktoplysninger
Stammerkamp 1, 1112 VE, Diemen, Holland
- 088 – 08 09 010
- info@milieuservice.nl
- www.milieuservicenederland.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Waardeloos bedrijf..
Waardeloos bedrijf... Telkens nieuwe afspraken maken maar ze komen ze gewoon niet na. Keer op keer. Ik heb nog nooit zo iets meegemaakt
PAS OP ontzettend Slecht bedrijf.
PAS OP ontzettend Slecht bedrijf.
Administratief is het een drama.
Ik ontvang betalingsherinneringen en aanmaningen voor facturen die al betaald zijn. Na veel bellen en mailen was bij hun duidelijk dat alles voldaan was.
Toch werd er ineens een advocaat ingeschakeld voor €995,49 aan vermeende openstaande kosten. Op e-mails wordt niet gereageerd en telefonisch wordt terugbellen beloofd, maar dat gebeurt niet.
Als BETALENDE klant verwacht je beter. Dit kost onnodig veel tijd en stress.
Ik hoop dat ik via deze weg WEL goed word geholpen, want op mailen reageren ze niet, en met bellen kom je ook niet ver.
Waardeloos
Waardeloos. Sinds Milieu Service Nederland de boel heeft overgenomen, hebben we alleen maar gedoe.
Ledigingen die niet kloppen, administratie die verkeerd gaat en als klap op de vuurpijl beweren dat de container niet aangeboden stond en doodleuk factureren voor een extra ophaalronde. Terwijl de container gewoon op de plek stond waar hij al jaren staat!
Wat een belachelijk bedrijf
Wat een belachelijk bedrijf.
Het is ongelofelijk hoe slecht wij worden geholpen. Vuilnis wordt niet opgehaald, of chauffeur rijdt gewoon door. Klantenservice niet bereikbaar. Contract opzeggen is ook moeilijk. Slechter kan de ervaring niet worden.
OPLICHTERS!
Mijn ervaring met dit bedrijf is zeer teleurstellend. Ik zit vast aan een contract dat ik naar mijn weten niet eens heb ondertekend. Er is niemand binnen de organisatie die capabel of bereid lijkt om inhoudelijk antwoord te geven op mijn vragen.
De communicatie voelt onpersoonlijk en weinig oplossingsgericht. De manier waarop er zogenaamd empathie wordt getoond, ervaar ik als niet oprecht. Dit heeft mij persoonlijk in een lastige situatie gebracht.
Op basis van mijn ervaring zou ik anderen aanraden om goed na te denken voordat zij met dit bedrijf in zee gaan. Transparantie en klantgerichtheid heb ik helaas niet ervaren. Remondis heeft betere service en zal iedere jaar groeien, door de misselijke werkwijze van Ter Horst - Milieu service
Let op je kan je contract niet zomaar…
Let op je kan je contract niet zomaar ontbinden. Communicatie via telefoon en mail is waardeloos
Dit is zonder twijfel de slechtste…
Dit is zonder twijfel de slechtste service die ik ooit in Nederland heb meegemaakt.
Dit bedrijf doet zijn werk niet. Ze innen geld, maar halen het afval niet op. Mijn afval staat er al lange tijd, en zelfs op het moment dat ik deze review schrijf, is het nog steeds niet opgehaald.
Elke keer dat ik contact opneem, krijg ik andere antwoorden en steeds nieuwe smoesjes. Geen duidelijke communicatie, geen oplossing, geen verantwoordelijkheid. Toen ik probeerde mijn contract te beëindigen, begon de echte ellende: vertragingen, ontwijkend gedrag en misleidende informatie.
Dit onprofessionele handelen heeft mijn werk ernstig geschaad, mij veel stress bezorgd en enorm veel tijd gekost.
Mijn advies aan iedereen die dit leest:
⚠️ Ga niet met dit bedrijf in zee. Vertrouw er niet op.
Kies een afvaldienst die wél doet wat zij belooft.
Eindelijk van mileuservice af ,ik hang…
Eindelijk van mileuservice af ,ik hang de vlag uit !!! . Binnen een dag alternatief gevonden , zonder kleine letters en een eenjarig contract . Herwijnen afvalcontainers de tweede geerden 8
Oplichters zijn het
Oplichters zijn het! contracten waar je na 7 jaren pas vanaf kunt. Mensen wees gewaarschuwd voor deze manier van weken. Ga hier niet mee is zee! tevens verhogen ze jaarlijks maiximaal, na 3 jaar betaal je het dubbele t.o.v. start contract.
Zeer slechte ervaring
Zeer slechte ervaring. Komen de rolcontainer gewoon niet ophalen terwijl die netjes aan de straat staat.
Heb al heel vaak gebeld, maar er veranderd niets.
Waardeloos
Waardeloos bedrijf met zeer slechte…
Waardeloos bedrijf met zeer slechte service/bereikbaarheid.
Wurgcontracten waar je niet meer vanaf komt.
Ga hier niet mee in zee!
als ik 0 kon geven had ik dat zeker gedaan!
Al geruime tijd betaal ik voor afvalinzameling die structureel niet wordt uitgevoerd. Keer op keer blijft mijn restafval staan, terwijl ik wél betaal en mijn verplichtingen nakom. Dit is geen incident meer, maar een structureel probleem.
Ik heb hierover meerdere officiële klachten ingediend, talloze keren gebeld en herhaaldelijk contact gezocht. Daarnaast beschik ik over een lange WhatsApp-geschiedenis met uw medewerker Jack, waarin telkens opnieuw wordt beloofd dat het “opgelost zal worden”. Deze beloftes zijn tot op heden niets waard gebleken.
Of er wordt niet opgenomen, of ik word afgescheept met standaardantwoorden. Namen zoals Paula, Jack, Wise en anderen zijn mij inmiddels maar al te bekend. Telkens hetzelfde verhaal. Nooit een oplossing.
Het dieptepunt is dat mij zelfs is verteld dat ik maar een camera op mijn containers moet plaatsen om te bewijzen dat ik mijn bak buiten zet. Dit is ronduit absurd, klantonvriendelijk en onacceptabel. Het is niet mijn taak om uw wanprestatie te bewijzen of te documenteren.
Uw bedrijf:
ontvangt geld voor diensten die niet worden geleverd;
negeert herhaalde klachten en telefoontjes;
komt gemaakte afspraken niet na;
schuift verantwoordelijkheid af op de klant;
en houdt klanten vast in contracten waar men praktisch niet onderuit komt.
Ik ben deze situatie volledig zat. Dit veroorzaakt mij frustratie, extra werk, overlast en stress. Ik betaal voor een dienst die ik niet krijg. Dat is niets anders dan wanprestatie.
Bij deze stel ik u formeel in gebreke.
Ik verwacht binnen 7 dagen na dagtekening van deze brief:
Een schriftelijke uitleg voor het herhaaldelijk niet legen van mijn containers;
Directe en structurele oplossing van dit probleem;
Compensatie voor de perioden waarin geen dienstverlening heeft plaatsgevonden;
Een voorstel tot kosteloze ontbinding van het contract indien u niet in staat blijkt uw verplichtingen na te komen.
Indien hier geen gehoor aan wordt gegeven, zal ik verdere stappen ondernemen, waaronder:
melding bij ConsuWijzer / ACM;
juridische stappen wegens wanprestatie;
en het delen van mijn volledige ervaring (inclusief communicatiegeschiedenis) met media en publieke platforms.
Ik laat mij niet langer aan het lijntje houden.
In afwachting van uw spoedige en serieuze reactie,
Met uiterst ontevreden groet,
Lachwekkend
Zeer teleurstellende ervaring met Milieuservice Nederland. Al geruime tijd ontvang ik spookfacturen voor diensten waar nooit (duidelijk) opdracht voor is gegeven. En afgelopen jaar maar liefst 11 onterechte facturen ontvangen welke ook direct werden afgeschreven. Ondanks meerdere e-mails wordt hier niet op gereageerd. Telefonisch is het bedrijf praktisch onbereikbaar of ze hangen gewoon op – wat op z’n minst opmerkelijk is wanneer je wél snel facturen weet te sturen. Ze hebben nog even gezocht naar een leidinggevende maar niet was niet te vinden, gewoon ronduit lachwekkend.
Daarnaast lijken de kosten steeds verder te stijgen, zonder enige transparantie of uitleg. Geen heldere communicatie, geen reactie op vragen of klachten, maar wel blijven incasseren. Dat voelt allesbehalve professioneel en eerlijk.
Het gebrek aan klantenservice en de manier van factureren wekken weinig vertrouwen. Ik vraag me serieus af of dit de aandacht verdient van consumentenprogramma’s zoals Kassa of Radar, want zo hoort een dienstverlener niet met klanten om te gaan.
Zojuist wel een reactie gehad over de ''spookfacturen''. Ze zeggen geen mistoestand te kunnen vinden, maar dat er op één dag onterecht 600 euro word afgeschreven is dan geen mistoestand??
Mijn advies: wees zeer voorzichtig voordat je met dit bedrijf in zee gaat en controleer elke factuur tot in detail.
Service
Alles goed totdat er een verandering plaatsvindt zoals een verhuizing. Dan begint de ellende. Je krijgt dan te maken met een klanten service die totaal geen begrip voor jouw situatie heeft en het eindigt met het betalen voor diensten di niet worden gedaan. Geen zaken me doen.
zeer slecht bedrijf
zeer slecht bedrijf geworden sinds begin 2025, niet ledigen containers, valse beloftes zelfs foto's moeten sturen van container welke we hebben dan ook zeggen is niet van ons maar staat wel op de factuur, grote malafide oplichtings bende.
Onze slechte ervaring milieu service nederland.
Wij hebben al bijna 3 contract perioden ( a 7 jaar wurgcontracten) met eerst ter Horst zaken gedaan, en sinds het een jaar geleden ( zonder ons in kennis te stellen) is voortgezet door Millieu Service Nederland, is de dienstverlening met sprongen achteruit gegaan. Ik heb schriftelijk (aangetekend) ons contract al beëindigt per eind maart 2027, ze maken er nu helemaal een potje, van wij stonden op de door hen zelf verstrekte kalender voor lediging op 1 jan. ( feestdag) wij kregen rond die datum een bericht dat i.v.m. en feestdag er een inhaal dag was op 2 of 3 januari, wat er kwam geen Milieu Service.
begin januari direct per mail gereageerd, daarop kreeg ik de toezegging ( op de mail) dat het op 8 januari zou worden uitgevoerd, en we mochten alles wat niet in de container paste er naast zetten ( lekker wanneer het huis/keuken afval is) maar je raad het al weer geen ophaaldienst . Vrijdag weer gemaild, en daarin Milieu Service Nederland in gebreke gesteld i.v.m. niet uitvoeren volgens contract. Nu vandaag weer gemaild, en gewaarschuwd voor deze review, het is nu 17.00 uur maar geen enkele reactie. Ik heb gevraagd naar een directie lid, maar die zijn er kennelijk niet.
Zeer slechte service en klantencontact
Zeer slechte service en klantencontact. De afvalbak wordt structureel niet op de afgesproken datum geleegd, terwijl je maandelijks veel geld betaalt. Als je belt, krijg je alleen slappe excuses zonder oplossing. Voor een nieuwe ophaalpoging rekenen ze ook nog extra kosten, terwijl zij zelf hun afspraken niet nakomen. Daarnaast zit je ineens vast aan een langdurig contract zonder dat dit duidelijk wordt gecommuniceerd. Ik raad iedereen sterk af om diensten bij dit bedrijf af te nemen.
Waardeloos bedrijf ben blij dat ik er…
Waardeloos bedrijf ben blij dat ik er vanaf ben ,na een lang contract gebeld dat de het contact afgelopen was en de container opgehaald kon worden ,wordt de container eerst geledigd en 2 weken erna ,na zelf weer telefonisch contact op te nemen wordt de container opgehaald en hier ook nog eens 65,00 ex btw voor in rekening gebracht ,het is jullie container en de klant moet betalen voor afvoer van jullie eigen container na afloop contact ??? nu gelukkig bij MRB IN ULFT ,KOSTEN PER LEDIGING VEEL GOEDKOPER EN GEEN HUUR KOSTEN ELKE MAAND ,DUS WILT U DIT JAAT BESPAREN OP U AFVALKOSTEN BLIJF DAN VOORAL NIET BIJ MILIEU SERVICE NEDERLAND ps. DE REVIEUWS OP TRUSTPILOT ZEGGEN GENOEG OVER DIT BEDRIJF
Verschrikkelijk bedrijf,
Verschrikkelijk bedrijf,
Afspraken niet nakomen die zwart op wit staan!
Contact is nauwelijks mogenlijk.
Fouten,afwezigheid,alleen maar ellende
Het is bijna oplichting te noemen!
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.