Al een lange tijd klant bij Kooijman Naarden. Wat een prettige ervaringen en vooral gister. Ik had schade gereden en na mij een beetje te pesten ermee, mocht ik meteen langskomen. Schade mete... Se mere
Se, hvad kunderne siger
KIA Naarden. Slecht bereikbaar tot niet bereikbaar. Diversen keren gebeld en het hele keuzemenu afgegaan. Na 25 minuten in de wacht gestaan opgehangen. Gemaild geen reactie! Werkt er wel iemand?
Ik ben ontzettend tevreden over de service tijdens de aanschaf van mijn auto. Vanaf het eerste contact werd ik vriendelijk, professioneel en vooral heel persoonlijk geholpen. Mijn verkoper H (Koo... Se mere
Maandagavond ontdekte ik een zoemend geluid tijdens het rijden. Dinsdagochtend kon ik de auto, zonder afspraak, meteen langsbrengen. Rob reed samen met mij een stuk en liet daarna, met de auto op... Se mere
Virksomhedsoplysninger
- Bilforhandler
- også i
- Bilairconditionservice
- Brugtvognsforhandler
- Butik med tilbehør til biludstyr
- Kia-forhandler
- Toyota-forhandler
Skrevet af virksomheden
Al meer dan zestig jaar staat Kooijman Autogroep als een rots in de branding, een familiebedrijf dat sinds 1959 een prominente rol vervult in de dynamische wereld van auto's. Met diepe wortels in de autowereld is Kooijman een vertrouwd begrip en een respectabel autobedrijf in onze regio. Wat ons onderscheidt, is de toewijding aan persoonlijke aandacht, een waarde die diep is verankerd in onze bedrijfscultuur. Vanaf het allereerste begin heeft het team van vakmensen bij Kooijman de tijd genomen om de unieke wensen van elke klant te begrijpen, hen te begeleiden op elke stap van hun autoreis en een persoonlijke band op te bouwen die verder gaat dan een gewone klantrelatie. Onze erfenis rust op twee stevige pijlers: kwaliteit en persoonlijke betrokkenheid. Het toegewijde team streeft voortdurend naar het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten, ongeacht of ze op zoek zijn naar de nieuwste Toyota of Kia, professioneel onderhoud voor hun huidige voertuig, of simpelweg betrouwbaar advies. Bij Kooijman draait het niet alleen om auto's; het gaat om mensen. Wij nodigen u uit om langs te komen en de warmte van ons familiebedrijf te ervaren. Of u nu geïnteresseerd bent in de meest recente autonieuwtjes, deskundig onderhoud nodig heeft, of gewoon wilt sparren over betrouwbare autotips, Kooijman Autogroep biedt meer dan alleen een showroom en werkplaats. Het is een bestemming waar u de geruststellende sfeer van een echt familiebedrijf kunt ervaren, waar de passie voor auto's wordt gecombineerd met een diepgaand begrip van uw individuele behoeften. Zo groeit Kooijman Autogroep uit tot een synoniem voor automotive uitmuntendheid in onze regio, waar elke klant een speciale plek heeft in onze autogeschiedenis die al ruim zestig jaar wordt geschreven.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 14 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 48 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Niet eens terug gebeld of gemaild over…
Niet eens terug gebeld of gemaild over inruil auto,zou hier geen auto meer kopen
Misverstand over wel of geen BTW in de…
Misverstand over wel of geen BTW in de prijsopgave, keurig opgelost met tegoedbon voor komende onderhoudsbeurt.
Nieuwe Sorento PHEV gekocht
Nieuwe Sorento PHEV gekocht. zeer netjes en goed geholpen. keurige aflevering met daarnaast nog een mooi kado
In opdracht voor mijn collega een fraaie Toyota Yaris gekocht bij Dion
In opdracht voor mijn collega een fraaie Toyota Yaris gekocht bij Dion, een mooi jong gebruikte exemplaar met een fijne automaat
Met een kleine valse start, al met al content met de wijze waarop Toyota Kooijman in Gorinchem zakendoet en verantwoordelijkheid neemt voor zaken die in beginnen anders liepen dan verwacht.
Kooijman top!!!
Had een toyota yaris gevonden op autoscaut. Daar kan je een verzoek doen of de garage contact met je op wilt nemen, had ik in de avond gedaan. De volgende ochtend werd ik gelijk gebeld en een afspraak ingepland.
Bij ontvangst voelde het gelijk ok, goed net bedrijf met leuk personeel.
Ben super goed geholpen alles is goed uitgelegd, heb mijn andere auto achter gelaten omdat ik de prijs kreeg die ik in mijn hoofd had.
En ben met de auto waar ik voor kwam weggereden met een volle tank en nog een tegoed op apk.
Ben zeer tevreden met mijn aankoop, en hoe het verlopen is.
Dikke 10 en een aanrader om er heen te gaan voor je nieuwe tuut.
Dank je wel!!
Slecht behandeld
Slecht behandeld naar al die jaren.
Was gewoon slikken of stikken.
Wij zijn klaar bij dit bedrijf!!!
Raad iedereen aan een ander bedrijf te zoeken!
Kooyman Vianen daar moet je zeker NIET zijn.
Klant kwijt.
LS,
Het spijt u echt niet!
Anders had u uw bedrijfsvoering beter op orde. Zie ook andere negatieve ervaringen.

Besvarelse fra Kooijman Autogroep
Na ruim 25 jaar afscheid...
Ik ben al ruim 25 jaar een tevreden klant. Ik vrees dat hier een einde aan komt, omdat er in de service iets vreselijk misgaat. Mijn toyota heeft altijd netjes zijn beurten gehad.
Direct contact is vrijwel onmogelijk. Wij bellen u terug. Maar tot 2 keer toe geen reactie gehad op een terugbelverzoek. Zelfs als ik aangeef een schrapend geluid te horen bij de achterwielen, geen reactie...
Vandaag maar langs geweest bij de lokale garage, die een aantal compleet versleten remblokken heeft vervangen. Het geluid was ijzer op ijzer. De auto had nog een week eerder nieuwe banden gehad!

Erg klantonvriendelijk
Erg klantonvriendelijk en ze zijn niet open over de kosten.

Onbeschoft en onprofessioneel
Ze adverteren al weken op facebook waarin ze roepen om versterking van het verkoopteam.
Wanneer je dan reageert laten ze nul komma niks van zich horen. Totale stilte op de lijn.
Ik noem dat onprofessioneel en onbeschoft.
29-3. Nu geven ze een reactie en hebben ze zogenaamd niets ontvangen.
Tuurlijk.....

Besvarelse fra Kooijman Autogroep
Het kopen van een toyota gaat prima…teleurstellende service
Het kopen van een toyota gaat prima maar daarna wordt het duidelijk anders.
Wij kochten een Toyota omdat we daar hele goede berichten over hoorden en onze Renault daar voor in ruilden, hadden we beter niet kunnen doen.
Spijt van, we zijn teleurgesteld zacht uitgedrukt.

Goed klant contact
Op zoek naar een nieuwe auto bij kooiman Naarden terecht gekomen. Na vervelende ervaring bij Wensink in Almere hier een vooral positieve ervaring. De hr Kooij stond ons vriendelijk te woord en nam de tijd ondanks de drukte. We kregen een goed beeld van de auto die we overwegen.
Kom er zeker weer terug.
Midden december 2022 onze Kia Niro…
Midden december 2022 onze Kia Niro (occasion) gekocht bij Kooijman Naarden.
Wij werden op zeer plezierige wijze geholpen door Thomas Zanili, hij denkt met je mee!
De aflevering van de auto vond zoals afgesproken plaats.
Al met al kunnen wij deze KIA dealer aanbevelen.
Bedankt Thomas!!

Besvarelse fra Kooijman Autogroep
Na een hele verkeerde start met de…
Na een hele verkeerde start met de aankoop van een Kia sportage grote problemen helaas heeft het bijna 9 weken geduurd voordat ik hem weer terug had maar hoe het is opgelost is klasse nieuwe motor in de Kia ik kan voorlopig weer van de Kia genieten
Kooijman Utrecht dankje wel en we maken weer even een nieuwe start 👍👍
Asociale medewerker/bedrijf
Ik heb bij Kooijman Tiel 2 auto's gekocht gedurende de jaren en onderhoud en de auto verzekering. In al die jaren altijd prima ervaringen gehad bij deze auto dealer maar nu ga ik weg door medewerker Sam. Ik vind dat hij daar weg moet. Onsympathiek en niet meedenkend aan de telefoon en ook in persoon. Neigt voor mij naar asociaal. Het is ook hoe hij het zegt. Dit is niet gebaseerd op 1 gesprek met hem maar meerdere gesprekken.
EN LET OP MENSEN: Er is tegen mij gezegd dat ik de auto daar verplicht moet laten repareren omdat de verzekering via hun loopt. Maar dit is niet waar! Neem zelf contact op met de verzekering maatschappij.
Kia EV6
Na problemen te hebben ervaren met de Kia dealer in Almere (niet tijdig leveren van een nieuwe EV6) heb ik contact opgenomen met de Kia dealer in Naarden.
Ik ben hier heel open en gastvrij te woord gestaan en heb besloten mijn EV6 in Almere te annuleren en zelfs een duurder type af te nemen bij deze Kia dealer.
Heel prettig hoe deze dealer heeft meegedacht in mogelijkheden en oplossingen zodat ik nu van mijn EV6 kan gaan genieten.
Ik heb nog geen ervaring met de garage bij deze dealer.
Oscar bedankt.
Kooijman Naarden
Kooijman Naarden
Auto gekocht bij kooijman naarden voor mijn zoon super ontvangen goed mee gedacht en lief personeel. De auto is volgens afspraak afgeleverd.
Ik blij zoon blij.
Top Top Top
Goede verkoper goede service
Goede verkoper goede service. Prachtige auto echt mega blij mee.
Slechte Service bij kia kooijman…
Slechte Service bij kia kooijman Utrecht. Je wordt op een onbeschofte manier behandeld aan de balie. Als de auto klaar is tot 2 keer toe schade geconstateerd in mijn auto na reparatie in de kia werkplaats als je hier wat van zegt moet je met foto's en filmpjes over de brug komen om dit te bewijzen. Afijn filmpje laten zien want ik had al een onderbuik gevoel schade is hersteld. Nu stapte ik daarna in mijn auto hebben ze voor de 2e keer schade gemaakt in mijn auto in de werkplaats ook hier weer foto's en filmpjes voor moeten laten zien en wordt besproken met de reparateur afijn dus in de toekomst weer mijn auto voor een dag of 2 kwijt.... Op de vraag of de leenauto kosten voor mijn eigen rekening zijn omdat door hun toe doen schade is ontstaan en ik geen 2 dagen zonder auto kan voor mijn werk kreeg ik het antwoord ja omdat ik de reparatie combineerde met een apk.... Zeer slechte service voor mij nooit meer deze garage.
Update: afgelopen week is mijn auto voor de zoveelste keer terug geweest bij de dealer voor reparatie voor de schade die ze hadden gemaakt. Ik mijn auto opgehaald en ze hebben er gewoon niks aan gedaan. Ik ga mij nu wenden tot kia nederland en das rechtsbijstand.
Update 2: wat kia kooijman hieronder schrijft klopt van geen kanten de manager staat me woord en zegt dingen toe. Puntje bij paaltje wordt er niks geregeld en blijft de schade bestaan. Ik ben ondertussen bezig met de das rechtsbijstand.

Besvarelse fra Kooijman Autogroep
15 januari een prachtige toyota c-hr…
15 januari een prachtige toyota c-hr bouwjaar sept. 2018 gekocht ook toyota plus afleveringspakket (599euro) erbij genomen .Zou dus op en top nagekeken zijn werd ook nadrukkelijk gezegd bij aflevering.
Thuisgekomen de papieren doorgenomen stond op het tenaamstellingsverslag dat er een terugroepactie is voor het voertuig en er zat dus een nieuw kenteken op wat niet terug te vinden is het koopcontract wel in het door rdw opgestuurde kentekenbewijs. Navraag bij kooijman gedaan blijkt het een importauto wat ze vergeten waren te melden waar dus de historie niet bekend van is. bij een volgende inruil toch een extra waarde verlies van enkele duizend euro.
de nederlands handleiding voor de auto en navigatie en audio is in het litouwen ?? Om na enkele dagen erachter te komen dat de kofferruimte leeg was geen reparatie set en auto krik bij. Wel raar voor een op en top nagekeken auto.
We gingen speciaal naar een dealer met goede recensies, dit alles verwacht niet bij een top dealer dan zou je wel beter uitkijken. De manager klanten relaties gaat voor historie op papier zorgen.? Blijkbaar heel moeilijk duurt nu al zeven dagen. Wacht het af. Hele koude douche voor kooijman.!!!
Kia Kooijman in Utrecht prima dealer
4 weken geleden onze Kia Sportage opgehaald bij Kooijman in Utrecht zeer prettige dealer afspraak is afspraak en tijdens verkoopgesprek al een goed gevoel vandaag even terug geweest er had een winterbandenset in de auto gelegen en de auto rook nog een beetje naar die banden werd meteen opgelost door de auto te sprayen en als extra service hadden ze hem ook nog door de wasstraat gehaald en uitgezogen TOPSERVICE bij deze dealer.
Dank daarvoor