Wij zijn ontzettend fijn geholpen bij het samenstellen van onze keuken door Dani. Er werd goed met ons meegedacht en alle tijd genomen om onze wensen door te nemen. De service was vriendelijk, profess... Se mere
Virksomheden har svaret
Wij hebben onlangs onze nieuwe keuken gekocht bij Keukendepot Duiven en zijn ontzettend tevreden over de hele ervaring. We zijn uitstekend geholpen door Dani. Vanaf het eerste gesprek werd er a... Se mere
Virksomheden har svaret
Vanmorgen erg fijn door Dani de Koning geholpen. Er is erg goed naar ons geluisterd en er zijn goede opties gegeven. We hebben nu wat moois en ook betaalbaars uitgekozen. Bedankt Dani!
Dani heeft ons supergoed geholpen met het uitzoeken van de juiste keuken. Hij denkt echt met je mee, geeft eerlijk advies en durft ook zijn oprechte mening te geven. Dankzij zijn hulp hebben wij onze... Se mere
Virksomheden har svaret
Keukendepot is een keukenspeciaalzaak met een heldere formule. Veel van onze keukenopstellingen zijn niet duurder dan € 4.000,-. Een bijkomend voordeel is dat al onze keukenkasten al zijn voorgemonteerd. Geen bouwpakket dus. Je kunt direct aan de slag met het plaatsen van jouw nieuwe keuken. Uiteraard kun je voor de montage van jouw nieuwe keuken ook gebruik maken van de montagediensten van Keukendepot. Bekijk onze collectie op de website www.keukendepot.nl of kom langs bij één van onze showrooms.
Nijverheidsweg 110, 4879 AZ, Etten-Leur, Holland
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
We zijn goed geholpen door erg vriendelijke medewerkers. Eerst impressie foto's, daarna exact ingevuld en aanpassingen gedaan. Duidelijk en transparant over wat je krijgt en wat het kost.

Besvarelse fra Keukendepot
We zijn geholpen door vriendelijk personeel, ze luisteren goed, denken mee en geven een passend advies voor een redelijke prijs.

Besvarelse fra Keukendepot
Alles tot in de puntjes goed geregeld…! Geholpen van a tot z door Camielle, hij dacht perfect mee, we kregen keer op keer nieuwe en duidelijke tekeningen en 3D views op erg korte termijn(waarbij wij zelf twijfelde over de indeling) Bij het plaatsen een keurige afwerking en erg tevreden. De achterwand werd na het plaatsen ingemeten en is na 8 tot 10 weken ook gemonteerd. Waarvan we overigens niet van op de hoogte waren, maar dat maakt voor het functionele van de keuken niet uit. De vaatwasserdeur was niet goed maar dat probleem was vanuit de leverancier een dingetje en niet vanuit Keukendepot, en was ook snel opgelost. Kortom perfect en erg blij mee!!

Besvarelse fra Keukendepot
Wat is dit bedrijf een drama. Serice is uitermate slecht of eerlijk gezegd is die er niet. Inmiddels zijn we al een paar maanden verder en zijn nog steeds niet alle problemen opgelost. Keukendepot is te beroerd om zelf contact op te nemen en reageren bijna nooit op een e-mail .

Besvarelse fra Keukendepot
Onlangs heb ik bij Keukendepot in Amersfoort een nieuwe keuken gekocht. Dat was een erg fijne ervaring! Nick heeft rustig de tijd genomen om verschillende opties met mij door te nemen, ik wist namelijk nog niet precies waar ik naar opzoek was. Hij liet mij in de winkel verschillende opties zien/ervaren zodat ik een beeld kreeg van wat er mogelijk was. Onze ideeën heeft hij in een 3D tekening laten zien en zo heeft hij deze tekening nog talloze keren aangepast tot ik helemaal tevreden was! Ik kreeg ook nog even de tijd om er over na te denken, wat ik erg fijn vond. Geen verkoopdruk en heldere prijzen.
Nick heel erg bedankt voor de fijne service bij Keukendepot Amersfoort!

Besvarelse fra Keukendepot
Dit was de eerste keer dat ik een keuken verving en Keuken Depot heeft al mijn verwachtingen overtroffen!
De ontwerpfase was echt ontzettend leuk – talloze opties en een aantal van de mooiste ontwerpen die ik ooit heb gezien 🙂 en ze serveren ook nog eens lekkere koffie! 😄
De keuken ziet er heel modern uit, zowel de kasten als alle apparaten. Heel uniek, en het aanrechtblad is prachtig!
Ze hebben een geweldig team van professionals: de planners, ontwerpers, bezorgers en de installateurs – iedereen was vriendelijk, enthousiast en super behulpzaam.
Ik kan ze niet genoeg aanbevelen. Ik ben helemaal weg van mijn nieuwe keuken! 😊

Besvarelse fra Keukendepot
Heel goed en fijn geholpen. Duidelijk en de verkoper begreep goed onze wensen.

Besvarelse fra Keukendepot
Snel schakelen, gastvrij, behulpzaam en een mooie prijs

Lieve medewerkers,
Geduldig en meedenkend, luisteren goed naar je wensen..

Besvarelse fra Keukendepot
Ze kunnen absoluut de keuken niet monteren, er wordt te weinig gedaan om problemen op te lossen en als het tot ze door dringt dat het echt niet goed is,krijgen ze het niet meer goed. In mei gemonteerd en nu in November noch steeds niet opgelost🤷♀️ al een keer overnieuw gemonteerd, en ook daarna teveel mankementen om op te noemen. We wachten nu nog steeds op een oplossing om de vaatwasser en front goed te krijgen,maar helaas ze zijn iedere keer niet thuis. Of beloven ze iets maar gebeurt er toch niets. Misschien toch onze rechtsbijstand inschakelen?? Héél jammer dat het zo moet gaan. Het uitzoeken was top ook hoe men meedenkt,maar wat heb je daaraan als het daarna verkeerd gaat.

Besvarelse fra Keukendepot
Zeer tevreden over Keukendepot! Brett was totaal niet opdringerig, maar dacht vooral mee. Uiteindelijk een mooie keuken besteld en kan niet wachten tot deze geleverd wordt.
Mocht je nog een keuken zoeken, ga vooral eens bij Brett langs!

Besvarelse fra Keukendepot
Wij zijn heel goed geholpen door Nick. Samen met Nick zijn wij tot een mooie resultaat gekomen. Nick nam alle tijd. We kunnen niet wachten tot dat de keuken is geplaatst.

Besvarelse fra Keukendepot
We zijn erg goed geholpen door Jany. Hij heeft de tijd genomen om met ons mee te denken. De eerste keer met nog heel veel keuzes en de tweede keer om het helemaal af te maken. We hebben een hele mooie tekening ontvangen met onze toekomstige keuken. We kunnen niet wachten tot de keuken geplaatst wordt!

Besvarelse fra Keukendepot
Fijn contact met de medewerker die ons heeft geholpen.

Besvarelse fra Keukendepot
Ik ben heel goed geholpen door Kimberly. Ze dacht goed met mij mee om mijn bestaande keuken, die een paar jaar geleden bij Keukendepot gekocht is, uit te breiden. Met nieuwe fronten en een heel nieuw deel ben ik helemaal tevreden. Ik vind vooral de transparantie over de prijzen zeer prettig!

Besvarelse fra Keukendepot
We zijn vandaag super geholpen door Remon! Er wordt geluisterd naar je wensen en er wordt meegedacht. Een dikke aanrader!!

Besvarelse fra Keukendepot
Super fijn geholpen. Ze denken budgettaire met je mee en na 4 aanpassingen nog net zo vriendelijk. Ik beveel dit bedrijf iedereen aan!

Besvarelse fra Keukendepot
We zijn in de showroom heel goed geholpen door Edwin. We werden vriendelijk ontvangen en hij nam uitgebreid de tijd om met ons mee te denken over de keukenopstelling, het materiaal en de keukenapparatuur. Hij wees ons duidelijk op de voor- en nadelen van verschillende opties. Ook de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend; uiteindelijk kwamen we tot een mooie prijs.
Vooraf hadden we prettig mailcontact waarin we onze wensen en mogelijkheden hebben besproken. In de showroom hebben we vervolgens samen de puntjes op de i gezet. Kortom: een fijne ervaring en zeker een aanrader!

Besvarelse fra Keukendepot
Zaterdag 8 november samen met mijn dochter mijn nieuwe keuken voor in mijn nieuwe huisje in Hierden gekocht!
Onder begeleiding van Matthijs van Keuken Depot Amersfoort tot een prachtig resultaat gekomen en de aankoop van mijn keuken lekker ouderwets, "gewoon met de pen" mogen ondertekenen!!!
Matthijs, heel erg bedankt voor je geduld, het was me een waar genoegen,
met vriendelijke groet,
Meta van Ark.

Besvarelse fra Keukendepot
Wij zijn niet te spreken over deze zaak. Eerst vriendelijk geholpen daar is niks op aan te merken. Maar zodra het product geleverd word en er een melding gemaakt word over een klacht worden we afgewimpeld.
Geen enkele vorm van meedenken en passief agressieve reactie, want we hadden zelf maar beter moeten kijken? Er werd ons verteld dat het erbij hoorde, wij zijn geen keukenverkoper maar jullie?
Wij komen hier in ieder geval nooit meer.

Besvarelse fra Keukendepot
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.