Keukendepot Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn ontzettend fijn geholpen bij het samenstellen van onze keuken door Dani. Er werd goed met ons meegedacht en alle tijd genomen om onze wensen door te nemen. De service was vriendelijk, profess... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben onlangs onze nieuwe keuken gekocht bij Keukendepot Duiven en zijn ontzettend tevreden over de hele ervaring. We zijn uitstekend geholpen door Dani. Vanaf het eerste gesprek werd er a... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vanmorgen erg fijn door Dani de Koning geholpen. Er is erg goed naar ons geluisterd en er zijn goede opties gegeven. We hebben nu wat moois en ook betaalbaars uitgekozen. Bedankt Dani!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dani heeft ons supergoed geholpen met het uitzoeken van de juiste keuken. Hij denkt echt met je mee, geeft eerlijk advies en durft ook zijn oprechte mening te geven. Dankzij zijn hulp hebben wij onze... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Køkkenindretningsbutik
  2. Køkkenbordpladebutik
  3. Køkkenrenovering

Skrevet af virksomheden

Keukendepot is een keukenspeciaalzaak met een heldere formule. Veel van onze keukenopstellingen zijn niet duurder dan € 4.000,-. Een bijkomend voordeel is dat al onze keukenkasten al zijn voorgemonteerd. Geen bouwpakket dus. Je kunt direct aan de slag met het plaatsen van jouw nieuwe keuken. Uiteraard kun je voor de montage van jouw nieuwe keuken ook gebruik maken van de montagediensten van Keukendepot. Bekijk onze collectie op de website www.keukendepot.nl of kom langs bij één van onze showrooms.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

155 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Goede uitleg netjes geholpen

20. februar 2026

Besvarelse fra Keukendepot

Bedankt voor je mooie review!

Wat fijn om te horen dat je goede uitleg hebt gekregen en netjes bent geholpen. Dat is precies waar we voor staan: duidelijk advies en persoonlijke aandacht, zodat je met een goed gevoel je keuzes kunt maken.

Dank je wel voor je vertrouwen in Keukendepot en veel plezier met het vervolg van jouw keukentraject!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een goed samengestelde hoek keuken

Er is goed meegedacht qua indeling en kleurstelling en er is alle tijd voor genomen tijdens het showroom bezoek. De digitale informatie m.b.t. de keuken, het aanzicht, de tekeningen etc.. zijn ook handig ter voorbereiding voor de plaatsing die later plaatsvindt.
Dan hopen we dat de plaatsing net zo voorspoedig en met aandacht voor detail zal verlopen :-)

20. februar 2026

Besvarelse fra Keukendepot

Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over het showroombezoek, dank je wel!

Mooi dat er goed is meegedacht over de indeling en kleurstelling en dat jullie het gevoel hadden dat er echt alle tijd voor jullie werd genomen. Een keuken uitzoeken is een belangrijk moment, dus dan is het prettig als alles rustig en duidelijk wordt uitgelegd.

Ook goed om te horen dat de digitale informatie, zoals de aanzichten en tekeningen, jullie helpt bij de voorbereiding op de plaatsing. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

We gaan er natuurlijk alles aan doen om de plaatsing net zo voorspoedig en zorgvuldig te laten verlopen Bedankt voor jullie vertrouwen!

Hele fijne ervaring!

Hele fijne ervaring!
We hebben een prachtige keuken uitgezocht bij Keukendepot in Druten.
En kunnen dan ook niet wachten tot deze geleverd gaat worden.
De keuken zou echt geweldig staan in ons nieuwe huis. We gingen op zoek naar een zaak waar je als klant centraal staat, zonder rare poespas en een dwingend gevoel. Dit hebben we gevonden bij Keukendepot in Druten. We zijn geholpen door Anja. Extra complimenten voor haar! Wat een warm welkom en wat een fijne medewerker! Door haar kennis werd alles heel duidelijk uitgelegd en er werd erg de tijd voor ons genomen om onze droom keuken uit te zoeken, geen vraag was teveel, helemaal super!! We zullen keukendepot dan ook zeker aanraden bij iedereen.

19. februar 2026

Besvarelse fra Keukendepot

Bedankt voor deze review.

Wat fijn dat jullie zo’n mooie keuken hebben uitgezocht bij Keukendepot in Druten en dat jullie er nu al zo naar uitkijken dat hij geleverd wordt. Dat voorpret-gevoel bij een nieuw huis is natuurlijk extra bijzonder

Super om te horen dat jullie bewust op zoek waren naar een winkel waar je als klant écht centraal staat, zonder poespas of druk – en dat jullie dat bij ons hebben gevonden. We geven de complimenten met veel plezier door aan Anja. Wat mooi dat zij jullie zo warm heeft ontvangen, alles duidelijk heeft uitgelegd en uitgebreid de tijd nam om samen jullie droomkeuken samen te stellen.

Bedankt voor jullie vertrouwen én voor het aanraden van Keukendepot. We wensen jullie alvast heel veel woon- en kookplezier in jullie nieuwe huis!

Gewoon top

Josine heeft ons te woord gestaan en geholpen
Met onze keuken samen te stellen
Tot het na onze wens was
Vriendelijk luisterde na de klant
Gewoon top
Liet de keuken zien op 3d
Hoe het eruit zag
De manger kwam ook even mee kijken
Of alles na wens was
Als straks mijn keuken staat zal ik zeker nog een bericht doen

19. februar 2026

Besvarelse fra Keukendepot

Wat leuk dat je jouw ervaring met ons deelt, dank je wel!

Wat fijn om te lezen dat Josine van Keukendepot Tilburg je zo goed heeft geholpen bij het samenstellen van jouw keuken. Mooi dat ze echt naar je luisterde en samen met jou heeft gekeken tot alles helemaal naar wens was. Ook het meekijken van de manager om te checken of alles klopt, vinden we vanzelfsprekend – jouw tevredenheid staat voorop.

En hoe leuk is het om je nieuwe keuken alvast in 3D te kunnen zien? Zo krijg je echt een goed beeld van hoe het straks wordt

We kijken uit naar je volgende bericht als de keuken geplaatst is. Alvast heel veel voorpret gewenst!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mede door het goede advies van de…

Mede door het goede advies van de verkoopmedewerker
Trijntje is echt meedenkend in alles en ziet ook veel mogelijkheden waar je zelf niet op komt of over twijfelt
Een topverkoopster

13. februar 2026

Besvarelse fra Keukendepot

Wat een mooie review, dank je wel daarvoor!
Fijn om te lezen dat Trijntje van Keukendepot Groningen zo actief met jullie heeft meegedacht en juist die mogelijkheden heeft laten zien waar je zelf nog over twijfelde. Dat is precies waar persoonlijk advies het verschil maakt. Mooi dat dit zo is ervaren en dat het vertrouwen geeft richting de nieuwe keuken.

We wensen jullie alvast heel veel plezier met de volgende stappen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Transparant en eerlijk vanaf het begin!

Eindelijk een keukenspeciaalzaak waarbij wij niet het gevoel kregen dat er allerlei addertjes onder het gras zaten. Monika was vanaf het begin transparant, eerlijk en dacht mee binnen ons budget. Ze heeft ruim twee uur de tijd voor ons genomen. Uiteindelijk zijn wij geslaagd voor een nieuwe keuken onder de 8000 euro.

5. februar 2026

Besvarelse fra Keukendepot

Wat een mooie review, bedankt voor het vertrouwen en het delen van je ervaring!

Fijn om te horen dat je je bij ons direct op je gemak voelde en geen “addertjes onder het gras” hebt ervaren. Transparantie en eerlijk advies zonder verrassingen achteraf vinden wij heel belangrijk, dus het is mooi dat dit zo is overgekomen.

Fijn dat Monika uitgebreid de tijd voor je heeft genomen en met je heeft meegedacht binnen het budget. En dat je uiteindelijk bent geslaagd voor een complete nieuwe keuken onder de € 8.000,- maakt het natuurlijk extra leuk!

Wij wensen je heel veel kookplezier toe in je nieuwe keuken!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Door Janie goed advies gekregen en…

Door Janie goed advies gekregen en meegedacht in onze wensen,nu afwachten op het resultaat maar daar twijfel ik niet aan.
Peter

13. februar 2026

Besvarelse fra Keukendepot

Dank je wel voor je mooie review!

Fijn om te lezen dat Jany van Keukendepot Duiven jullie goed heeft geadviseerd en echt heeft meegedacht met jullie wensen. Een keuken uitzoeken is een bijzonder proces, en dan is het belangrijk dat je je gehoord voelt en vertrouwen hebt in het eindresultaat.

Mooi om te horen dat dat vertrouwen er is! Wij gaan er alles aan doen om dat straks ook in het resultaat waar te maken.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Me and my girlfriend just design our…

Me and my girlfriend just design our dream kitchen at keukendepot, it was so easy thanks to the amazing people working there. They all the concerns of what we wanted and all the pacience to show all the diferent items, a very good and pleasant conversation and atmosfere. Highly recomend this store for any projects of other people and dont think a low budget creates a impossibily with the professional team of this company.

31. januar 2026

Besvarelse fra Keukendepot

Thank you so much for taking the time to share your experience!
It’s great to read how much you enjoyed designing your dream kitchen together, and that our team took the time to really listen to your wishes and guide you through all the options with patience and care.

We believe a great kitchen starts with a relaxed atmosphere and honest advice, regardless of budget.

We wish you lots of happiness with your new kitchen and thank you for recommending Keukendepot to others.

Greetings,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hele goede service door Jany en collega’s!

We zijn door Jany en zijn collega’s heel goed geholpen! Specifieke wensen zijn hier geen probleem, hij heeft heel goed met ons meegedacht en onze wensen behartigd. Ook nog aangekleed met een heel lekker borrelplankje tijdens het gesprek: echt hele goede service en een echte aanrader!

31. januar 2026

Besvarelse fra Keukendepot

Wat een leuke review – dank jullie wel! Fijn om te horen dat Jany en zijn collega’s van Keukendepot Duiven jullie zo goed hebben geholpen en écht hebben meegedacht met jullie specifieke wensen. We vinden het belangrijk dat iedere klant zich welkom en gehoord voelt, en zo’n borrelplankje maakt het natuurlijk extra gezellig.

Bedankt voor de aanbeveling!

Goeid advies

We zijn goed geholpen in Druten, goed advies gehad.

16. januar 2026

Besvarelse fra Keukendepot

Bedankt voor jullie fijne review! Goed om te horen dat jullie tevreden zijn over het advies en de hulp in onze vestiging in Druten. We wensen jullie veel plezier met jullie (nieuwe) keuken!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We hebben onlangs een keuken gekocht bij Keukendepot Capelle, en zijn erg goed geholpen door Edwin. Hij nam uitgebreid de tijd voor ons en dacht goed met ons mee. Hij gaf goede adviezen en tips en beantwoordde al onze vragen, zowel in de zaak als via de mail. Nogmaals bedankt voor de fijne service, en we kijken uit naar de nieuwe keuken.

Besvarelse fra Keukendepot

Wat een mooie review, dank jullie wel! Wat fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen door Edwin van Keukendepot Capelle. We vinden het belangrijk dat er écht de tijd genomen wordt voor onze klanten, en het is geweldig om te lezen dat Edwin daarin heeft uitgeblonken. We wensen jullie alvast heel veel plezier met jullie nieuwe keuken – we hopen dat het een plek wordt waar jullie elke dag van genieten!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn heel tevreden over hoe…

Wij zijn heel tevreden over hoe Kimberly ons geholpen heeft!
Geen druk, aandacht voor onze wensen en daar is een pracht keuken uitgekomen.

Hele fijne zaak met mooie keukens en genoeg te kiezen!

Fam van Keulen

Besvarelse fra Keukendepot

Wat leuk om deze reactie te mogen lezen! Het is mooi om te horen dat Kimberly van Keukendepot Capelle jullie zo prettig heeft begeleid en echt de tijd nam om mee te denken. Dat zorgvuldige proces zie je terug in het eindresultaat: een keuken die helemaal bij jullie past. Dank voor het vertrouwen en veel plezier met jullie nieuwe keuken.

Super geholpen door Kimberley

Super geholpen door Kimberley. Luisterde goed naar onze wensen en speelde daarop in. Wat wij wilde was het belangrijkste. Heel vriendelijk en nam alle tijd.

Besvarelse fra Keukendepot

Wat een mooie review, dankjewel! Fijn om te horen dat Kimberley van Keukendepot Capelle zo goed naar jullie wensen heeft geluisterd en daar echt op heeft ingespeeld. Jullie wensen staan bij ons altijd centraal, en het is geweldig dat jullie dat zo hebben ervaren. We geven graag de tijd en aandacht die nodig is!

Veel plezier straks met jullie nieuwe keuken!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijne zaak goed geholpen in Capelle a/d…

Fijne zaak goed geholpen in Capelle a/d IJssel
Waren zo maar binnen gelopen zonder afspraak. Werden gelijk aangesproken om die dag nog een afspraak in te plannen in hun op dat moment drukke agenda.
Na terplekke zijn we keurig geholpen door de bedrijfsleidster zelf .Nemen echt de tijd en moeite voor de verwerking van onze wensen. Bedankt hiervoor top.We hebben nu een goed gevoel over de nog komende plaatsing van onze keuken.
Groet Ed en Marja Steevens

Besvarelse fra Keukendepot

Wat een fijne review, dankjewel Ed en Marja! Mooi om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen in onze vestiging in Capelle aan den IJssel – en dat zelfs zonder afspraak. We vinden het belangrijk om voor iedereen tijd en aandacht te maken, dus mooi dat dat ook zo is ervaren. Fijn dat jullie met een goed gevoel uitkijken naar de plaatsing van jullie keuken.

Alvast veel plezier gewenst en natuurlijk: graag gedaan!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super blij met de keuken en wasombouw

Ondanks dat we zelf al goed voor ons hadden wat we weelde zijn we erg goed geholpen door vriendelijk personeel.

Onze nieuwe keuken en wasombouw gaat prachtig staan als hij binnen is.
Ik kan niet wachten

9. januar 2026

Besvarelse fra Keukendepot

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat jullie zo goed geholpen zijn, ook al hadden jullie zelf al een duidelijk beeld. Dat bevestigt maar weer hoe waardevol persoonlijk en vriendelijk contact blijft. We kunnen ons helemaal voorstellen dat jullie niet kunnen wachten – het gaat ongetwijfeld prachtig staan!

Veel plezier straks met jullie nieuwe keuken en wasombouw!

Wat een fijne winkel

Wat een fijne winkel, nemen echt de tijd voor je heb heel andere ervaring met een keuken kopen voor je het weet zit je eraan vast. Maar bij jullie ging het echt heel anders eraan toe, chappo hiervoor, totaal geen druk gezet, werden ook heel fijn geholpen door Paul en Kim zal het ook in mijn kennissenkring vermelden.

8. januar 2026

Besvarelse fra Keukendepot

Wat een mooie review, dankjewel! We vinden het ontzettend belangrijk dat klanten zich op hun gemak voelen en de tijd krijgen om een weloverwogen keuze te maken. Fijn om te horen dat Paul en Kim van Keukendepot Capelle jullie zo fijn hebben geholpen, zonder druk. Daar doen we het voor! En extra dank voor het doorvertellen in je kennissenkring – dat waarderen we enorm.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Warm welkom Wij hebben een aantal keukenzaken…

Wij hebben een aantal keukenzaken bezocht en uiteindelijk kwamen we bij de Keukendepot binnen en werden direct goed ontvangen door Paul en Edwin. Beide heren dachten heel goed met ons mee qua indeling en warmte in de ruimte dmv kleur.
Alles is super uitgelegd en meegedacht en of we nu 1 vraag of 10 vragen hadden er werd gewoon tijd voor genomen. Nu wachten we vol verwachting op onze keuken.

23. december 2025

Besvarelse fra Keukendepot

Wat fijn om te lezen dat jullie je bij ons meteen welkom voelden! Paul en Edwin van Keukendepot Capelle zullen blij zijn met jullie mooie woorden. We vinden het belangrijk om echt mee te denken en alle tijd te nemen — of het nu om één vraag gaat of tien.

Mooi dat jullie zo goed zijn geholpen met zowel de indeling als het creëren van sfeer in de ruimte. We kijken samen met jullie uit naar de levering van de keuken!

Adviesgesprek met Abdessamad Belhaj

Abdessamad Belhaj, was nog druk met een andere klant op het moment van onze afspraak, wat wij eigenijk wel fijn vonden, want dan konden wij nog rustig nog eens door de showroom lopen om leuke ideeën op te doen! Perfect! Bij ontvangst met een heerlijk kopje koffie en een lekker stuk chocolade, hebben we vervolgens een gezellig en professioneel gesprek en advies gekregen. Alle details zijn besproken en hij gaf ons echt vakkundig advies zonder de nodige poespas. Een luchtig gesprek wat resulteerde in een 3-D Tekening waar we meteen verliefd op waren, aangevuld met een paar leuke aanbiedingen en een mooie prijs! We hebben mooie stalen mee naar huis gekregen om er ook nog een bijpassende vloer bij te kunnen uit zoeken.
We zijn erg enthousiast en kunnen niet wachten om de keuken te mogen afroepen.
Orlando en Bianca (Boxmeer)

14. december 2025

Besvarelse fra Keukendepot

Wat een mooie review — heel erg bedankt voor jullie enthousiaste en uitgebreide verhaal! Fijn om te horen dat jullie de wachttijd juist als positief hebben ervaren en op jullie gemak inspiratie konden opdoen in de showroom.

Abdessamad van Keukendepot Uden zal blij zijn met jullie complimenten. We vinden het belangrijk dat elk gesprek persoonlijk, professioneel én ontspannen verloopt, en het is mooi om te lezen dat dat bij jullie precies zo ging. Geweldig dat jullie meteen verliefd waren op de 3D-tekening!

We kijken ernaar uit om jullie droomkeuken werkelijkheid te laten worden. Tot snel!

Fijn geholpen, prima prijs

Ruime keuze, duidelijke prijzen, fijn geholpen door Josine, goede keukenwinkel.

28. december 2025

Besvarelse fra Keukendepot

Dank je wel voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je onze ruime keuze, transparante prijzen én de hulp van Josine van Keukendepot Tilburg zo hebt gewaardeerd. Daar doen we het voor!

Veel plezier met je nieuwe keuken!

Ruime keuze

Mooie showroom met ruime keuze aan keukens.
Vriendelijk personeel staan je goed te woord luisteren naar al je wensen en komen zelf met ideeën ze denken goed mee.
Ik heb een mooie keuken samengesteld met Mike.
Hele goede service.

27. december 2025

Besvarelse fra Keukendepot

Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je onze showroom en het ruime aanbod zo hebt gewaardeerd, en dat Mike je goed heeft geholpen bij het samenstellen van je keuken.

We vinden het belangrijk om echt mee te denken en jouw wensen centraal te stellen — geweldig dat je dat zo hebt ervaren. Veel plezier met je nieuwe keuken!

Keukendepot

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.