Havde inden ankomst til Ikea Taastrup undersøgt hvad en have bænk nr. 60510310 Næmmarø skulle kost på deres hjemmeside, det blev oplyst til kr. 465,00 og samtidig viste et banner, at man som Family me... Se mere

Jeg laver anmeldelser når jeg har haft exceptionelt gode eller dårlige oplevelser, og dette falder desværre i den sidste kategori. Jeg havde bestilt en Malm kommode med click and collect, sørget for... Se mere

Ikea Tåstrup: som ALTID er det et kæmpe kaos med jeres vareudlevering. Ventetid omkring en time, medarbejdere der virker totalt ligeglade og rent anarki. Hold jer langt væk med mindre I har et ønske... Se mere

Egentlig godt tilfreds med de køb jeg har handlet hos Ikea, både i fysik butik og online. Dog kunne jeg godt savne muligheden for at man ved hjemmelevering, kan få leveret sin ordre uden at være hjemm... Se mere

1,4

Dårlig

29 t anmeldelser

TV Sæt nightmare

Jeg købte et TV i Århus og på hjemmesiden så den ganske enkelt ud, og tænkte den ville være let at samle, der kom dog 20+ kasser.. Nå, alright, it is how it is

Min far og jeg begynder at samle den og vi finder hurtigt ud af, mange af pladerne ikke er labeled, så at finde ud af hvilke plader der hører til hvor, blev et puslespil

Til sidst fik vi den dog samlet, men fandt så ud af Ikea ikke har leveret to glas plader, som der står i fakturaen.
Jeg begynder at skrive med deres chat, som ikke hjælper på noget og siger jeg skal ringe ind, hvilket viser sig at have 45 minutters ventetid...

IKEAs golden er over, jeg tager til Jysk næste gang, smell ya never IKEA

Ufattelig dårlig kundeservice

Jeg bestilte for første gang i lang tid en vare til levering, da jeg bliver stresset af at besøge det fysiske varehus med labyrinter og Muzak. Varen ville forventeligt blive leveret en bestemt dag, og iflg Ikeas hjemmeside var den på vej og jeg skulle være klar til at modtage den. Jeg holdt mig derfor hjemme hele dagen. Men der kom ingen vare. Men pyt, tænkte jeg, så må jeg lige kontakte dem. Men det er så godt som umuligt, hjemmesiden er fyldt med råd om selvbetjening , og hvis man klikker nok gange finder man med småt et telefonnummer, jeg så ringede til. Efter indledende øvelser med godkendelse af optagelse mm, og valg af muligheder fik jeg så at vide, at ventetiden er mere end 45 min. Det opgav jeg, og prøvede så en AI chat som kun kunne svare automatisk på, hvad der stod på hjemmesiden og hvad jeg selv kunne se. Det er ufatteligt, at Ikea ikke gør mere ud af at sætte flere levende mennesker af til kundeservice, så man trygt tør bestille fra IKEA en anden gang. Jeg bestiller aldrig mere fra IKEA.

Bestil aldrig Click & Collect hos IKEA

Bestil aldrig Click & Collect hos IKEA

Vi fik designet en kommode og bestilte den via Click & Collect. Da vi kom hjem og samlede den, opdagede vi, at vi havde fået udleveret de forkerte dele – altså en helt forkert kommode.

Jeg kontaktede kundeservice, som kunne se i systemet, at vi havde fået forkerte varer med hjem. Løsningen var, at vi selv skulle køre til en butik med kommoden.

Her undrer det mig: Hvorfor er det kunden, der skal stå for transporten, når det er IKEA, der har begået fejlen? Risikoen for skader og ridser er naturligvis langt større, når man selv skal transportere varen retur, fremfor hvis den blev afhentet professionelt.

Da vi møder op i butikken, bliver vi mødt af en yderst ubehagelig medarbejder med en meget flabet tone. På et tidspunkt bliver vi direkte truet med, at kommoden kunne blive afhentet på politistationen, hvis vi ikke selv tog den med tilbage. Det eneste, vi ønskede, var at få det fulde beløb retur for en vare, vi ikke havde bestilt.

Medarbejderen kontakter sin chef og siger ordret: “Jeg har brug for hjælp, der er nogle kunder, jeg ikke kan få ud af butikken.” Det var både chokerende og dybt uprofessionelt.

Chefen, der derefter kommer, tilbyder et beløb, som ikke stemmer overens med det, vi har betalt – og tilføjer ovenikøbet, at vi burde være glade for, at de overhovedet tager imod kommoden, da der er kommet ridser i den. Ridser, som i øvrigt er opstået i forbindelse med, at vi – på deres opfordring – selv skulle transportere den retur.

En yderst ubehagelig og uprofessionel oplevelse hele vejen igennem. Det her handler ikke kun om en fejl i en ordre – det handler om manglende ansvar og en meget dårlig kundebehandling.

Behageligt at shoppe hjemmefra

Behageligt at shoppe hjemmefra, købte bla. 6 x led pærer, 3 indretnings kasser og selvom der er levering på 49,-, så kan det bedre betale sig at handle her prismæssigt end at bruge penge på transport. Er meget tilfreds. Har også handlet i fysisk butik, Århus kl. 10.00 søndag morgen, næsten ingen mennesker, så meget behageligt, og super søde personaler.

Manglende fleksibilitet i reklamationsbehandlingen

Manglende fleksibilitet i reklamationsbehandlingen hos IKEA.

Jeg har for få dage siden købt to HAVBÄCK-skabe hos IKEA. Desværre er den ene låge defekt.

Jeg kørte derfor til varehuset og forklarede situationen samt viste billeder af fejlen. Jeg blev spurgt, om jeg kunne tage hele skabet med retur. Jeg forklarede, at skabet allerede var samlet og hængt op, og at det udelukkende er lågen, der er defekt. Det blev accepteret, at jeg blot skulle medbringe lågen.

Dagen efter kørte jeg derud igen – blot for at få at vide, at skabet nu er udsolgt. Det kan hverken bestilles eller reserveres. Måske kommer det på lager igen om en uge, men jeg skal selv holde øje med hjemmesiden for at se, om lagerstatus ændrer sig. Det betyder, at jeg potentielt skal køre til IKEA en tredje gang.

Produktet er i øvrigt på lager i tre andre IKEA-varehuse, men der tilbydes ingen løsning i forhold til at få varen sendt eller reserveret.

Den oplagte og kundevenlige løsning havde været:

At bestille og reservere den nødvendige del til mig.

At tilbyde forsendelse, så jeg undgår endnu en tur til varehuset.

Det handler ikke om den defekte låge – det handler om manglende fleksibilitet og beslutningskompetence. Medarbejderne virker bundet af systemer frem for bemyndiget til at finde praktiske løsninger. Der mangler ganske enkelt købmandsskab.

Her kunne IKEA med fordel lade sig inspirere af f.eks. JYSK, som ofte håndterer reklamationer med større fleksibilitet og generelt set er meget løsningsorienterede.

OMAR Reol

OMAR Reol, forzinket, 92x50x94 cm 395.- har købet denne reol en den 8/1 2026 og nummer to 13/2 2026 enligt mål på reol så skal den vare 92cm høj 94cm lang 50cm bred men det er de ikke den som er købet førs er 92 cm høj 90cm lang nr 2 er 90cm høj og 90 lang det er ikke noget man bliver glad over når man har samlet den her i ugen og finder ud af at målen ikke passer men at i skriver det samme mål som de tidligere har og har varet i ikea Odense der di er købet og den unge pige er iskold gider ikke kikke på bilder der det fremgår at di har forkert mål
hun skal ha dem til butik men jeg har ikke bil så jeg har betalt fragt og om jeg igen skal betale to fragt igen så har jeg betalt mere en vad Omar koster så tak ikea før den ringe service og kan se på trustpilot at det er mange som har mødet samme manglende intresse fra ikea

16. februar 2026

Jeg har forsøgt 2 dage i træk (13/2 og…

Jeg har forsøgt 2 dage i træk (13/2 og 14/2-2026) at ringe til Ikea. Hver gang har der været mere end 45 minutters ventetid. Jeg skulle have modtaget en pakke med Bring fra Ikea, den 12/2, men har endnu ikke fået den, på trods af, Bring har lovet det 2 gange siden. Dette ville jeg gerne oplyse Ikea om, da det ikke er meningen man selv skal hente en pakke, når man har betalt for hjemmelevering. På nuværende tidspunkt aner jeg ikke, om pakken nogensinde kommer, men jeg ville faktisk meget gerne have den.
Mia Sandberg

13. februar 2026

Langsom sagsbehandling

Hej IKEA
For mere end 2 måneder siden lavede jeg en reklamation på et produkt. Jeg har flere gange kontaktet kundeservice for at rykke på sagen. Dette både telefonisk og på mail. Jeg kan simpelhen ikke begribe, hvorfor det skal tage SÅ lang tid. Det er ikke hvad jeg betragter som kundeservice. Min sag har nr. 11748580.
Jeg forventer, at I snarest kontakter mig.

10. december 2025

Få ikke IKEA til at montere dit køkken!!

Vi bestilte den fulde køkkenpakke gennem IKEA, men efter vi betalte for ordren og den var bekræftet har der været fuldstændig radiotavshed og absolut ingen service. Ordren var mangelfuld, så vi måtte selv fikse en løsning inden monteringen af køkkenet, da IKEA ikke besvarede mails. Firmaet Raunstrup, som satte vores køkken op, lavede fejl med monteringen, men nu her mere end 3 uger senere har hverken IKEA eller Raunstrup reageret på vores (mange) henvendelser og vi står således uden køkken.

12. februar 2026

Oplevelse i cafeteriet.

I dag var jeg i Ikea Gentofte for at købe lidt småting. Kommer forbi caffeteriet og går ind for at drikke en kop kaffe.
De først fem kopper jeg tager fat i er beskidte. Køber også en gang pomfritter.
Ved kassen er vi to der står i kø for at betale, og der står to medarbejder og taler sammen. Nu kigger den ene og siger på den anden side. Vi går over på den anden side og medarbejderen bliver stående og snakker.
Da det bliver min tur til at betale, går hun fra kassen før der er betalt og jeg bliver stående. Da hun kommer tilbage spørge jeg om jeg kan få en kvittering, hvor jeg bliver mødt med beskeden om “Hvad skal du bruge den til” - Hvad kommer det egentlig hende ved hvad jeg skal bruge den til.
I den til jeg sad der forlod hun kassen et utal af gange og passede opgaver på gulvet med at feje, flytte rundt på vogne osv. det er forståeligt nok hvis hun så bare var gået til kassen når der stod kunder, men de måtte vente.
Til sidst vil jeg sige at samtlige borde var møgbeskidte. Så IKEA frem med kundeservicen

11. februar 2026

Levering og kundeservice

Bestilt en masse vare som skulle leveres d. 10/2-26. Får en SMS om morgen om at de er blevet afsendt med varebilen og jeg kan følge bilen på track. Pludselig står der at mine vare er leveret, men der er intet sat ved kantsten eller andet. Efter 45min for at komme igennem kundeservice vidste de ikke hvad der var sket og hvor det var henne. Fik at vide vi vil blive ringet op efter 15 min, der gik en time, hvor vi så ringede til dem igen med den lange ventetid til kundeservice, hvor vi så får fortalt at de ikke ved hvor det er og om det overhovedet var med varebilen. De vil igen ringe tilbage til os med en lovning på 30min. Efter 1 1/2 ringede vi endnu en gang ind til dem. Der vil de så sende det ud med lovning d. 12/2, hvor vi får bekræftelse på det i en SMS.
Så kom ordrebekræftelsen på mail, hvor det først kan sendes d. 21/2. I skrivende stund venter vi på at komme igennem kundeservice og har allerede ventet 45 min igen!

11. februar 2026

KØB ALDRIG LEVERING MED IKEA

KØB ALDRIG LEVERING MED IKEA. Ikea har nu for anden gang ikke leveret den ordre jeg har bestilt og betalt for.
1. levering 22/1 blev kun ca. halvdelen af ordren leveret og kl. 15.30 trods der er betalt for den skulle leveres mellem 8 og 14.
Kundeservice er et kafkask cirkus hvor man forsøger at indgå forlig hvor man kun får tilbudt at få leveret nogle af de varer der mangler - med mindre man står fast på at få hvad man har aftalt.
I dag skulle ordren være leveret inden kl. 14 igen, men her kl. 20.00 er den stadig ikke leveret. SVINDELFIRMA!

Ingen kontakt

Det er umulig at komme i kontakt, hvis man vil drøfte forhold omkring et produkt. Mere en 30 minutters ventetid bliver man oplyst om, og så koblet af.
Ingen mulighed for at sende en mail!

bordplade på specialmål forsvundet

Har bestilt en bordplade på specialmål og 8 dage efter den skulle have været leveret er den endnu ikke kommet. Forskellige kundeservice medarbejdere kommer med gætterier på hvor de tror den kan være og gør alt hvad de kan for at give fragtfirmaet skylden. Mage til uduelighed og ulyst til at opklare, skal man lede længe efter.

BESTIL ALDRIG KØKKEN HOS IKEA

BESTIL ALDRIG KØKKEN HOS IKEA - står med to kæmpe bordpladedele, Ikeas tømrer har været ude og tage mål til, som ikke kan komme ind i huset!! Leveringstid 6 uger på pladerne - nu er der ventetid på 4 uger hos køkkenteam, som skal tage stilling til hvad der skal gøres og som kun har udgående nummer. Jeg har ventet 1½ uge på at blive kontaktet og intet er sket. Bestilte køkken i september og nu er det midt februar!! Nu har jeg ventet 4 uger på at blive kontaktet - spændingen stiger!! Jeg tager snart ind til IKEA og laver demo i køkkenafdelingen i desperation

INGEN Kundeservice !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kundeservice !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Der er ingen kunde service - men et utal af telefonsvarere og ai chat robotter - TOTALT latterligt
Ventetiden er mere end 45 minutter !!!!!!!
Jeg har bestilt vare til levering kl 8 -14 SOM jeg har betalt ekstra for. Og får en sms der siger at vårene bliver leveret før kl 17 - ØH NEJ - det er ikke det som jeg har betalt ekstra for.
Så hvordan håndtere jeres latterlige AI robotter det ???????????????????????????????????????????
Annullere ordren eller leveringen eller får de lige rettet det så jeg får det leveret den rigtige dag og inde for det rigtige tidspunkt.
Eftersom jeg nu skal vente +45 minutter i tlf for bare at få det som jeg faktisk har betalt for - får i denne anmeldelse -
IKEA er slet ikke gearet til web handel - det fejler igen og igen og igen. SÅ er der 14 dages levering selv om det er på lager i butikken - den afdeling der står for websalg SEJLER totalt og skader Ikea.

9. februar 2026

Køb aldrig dit køkken hos Ikea

En oplevelse jeg ikke en gang vil byde min værste fjende.

I april 2025 påbegyndte vi design af nyt køkken. Alt startede godt - lige indtil ordren skulle placeres (de havde været en del af designprocessen). Så var det meste udsolgt og vi måtte i gang igen. Derfra blev vi meldt at fjerne vores gamle køkken og at det nye køkken ville være færdiginstalleret efter 10-15 hverdage - Der gik 4 måneder. Vi levede altså uden køkken (køleskab, opvaskemaskine, vaskemaskine, ovn, kogeplade etc. i 4 måneder). Det køkken der blev installeret efter de 4 måneder havde mange mangler og skræmmer.

Denne reklamation påbegyndte vi derefter start september og efter 15-20 opkald med kundeservice, som ikke kan hjælpe, har Ikea fra november valgt at ghoste mig. Jeg får intet svar på mail - og når jeg ringer fortæller de mig, at jeg skal vente på svar på mail...

Vi har fået leveret og opsat forkerte skabe, der er skræmmer i låger, der mangler reservedele etc.

Det er altså snart et år siden at jeg begyndte med Ikea - og det er ikke færdig. Forfærdelig oplevelse.

7. februar 2026

Ventetid på over 3 måneder

Jeg købte et køkken d. 3 november, hvor halvdelen af køkkenet var på lager, så vi kunne dermed kun betale for halvdelen og få det leveret.
Vi blev lovet at resten ville komme på lager inden for en måned.
Nu er der gået 3 måneder, og de bliver fortsat ved med at udskyde udsigterne til at kunne købe den anden halvdel.
Halvdelen af køkkenet er monteret, men uden skuffer, uden vask, da der også er fejl i bordpladen. Ingen sokkel, ingen sidebeklædninger, ingen fronter.
Og hertil svarer Ikea “I er velkommen til at vælge nogle andre fronter” ..
Men problemet er at de fronter, som vi ellers ville kunne lide, heller ikke er på lager. Og i øvrigt havde vi jo altså forelsket os i netop dette trækøkken.

Jeg køber aldrig et køkken hos Ikea igen, jeg vil for alt i verden også holde andre fra det.

Jeg håber at de vælger at give os pengene tilbage og henter køkkenet, så vi kan købe et køkken et andet sted. Jeg fortryder dette køb.

3. november 2025

Er dette din virksomhed?