Havde inden ankomst til Ikea Taastrup undersøgt hvad en have bænk nr. 60510310 Næmmarø skulle kost på deres hjemmeside, det blev oplyst til kr. 465,00 og samtidig viste et banner, at man som Family me... Se mere

Jeg laver anmeldelser når jeg har haft exceptionelt gode eller dårlige oplevelser, og dette falder desværre i den sidste kategori. Jeg havde bestilt en Malm kommode med click and collect, sørget for... Se mere

Ikea Tåstrup: som ALTID er det et kæmpe kaos med jeres vareudlevering. Ventetid omkring en time, medarbejdere der virker totalt ligeglade og rent anarki. Hold jer langt væk med mindre I har et ønske... Se mere

Egentlig godt tilfreds med de køb jeg har handlet hos Ikea, både i fysik butik og online. Dog kunne jeg godt savne muligheden for at man ved hjemmelevering, kan få leveret sin ordre uden at være hjemm... Se mere

1,4

Dårlig

29 t anmeldelser

Stor ros til Martin, IKEA, Aalborg

Jeg vil gerne give en stor ros til Martin i lager-oplysningen hos IKEA i Aalborg. Min mand og jeg fik virkelig god hjælp af ham. Han var smilende, imødekommende og meget professionel, og han tog sig tid til at hjælpe os på en rolig og venlig måde.
Det er tydeligt, at han har styr på tingene og gerne vil gøre det nemt for kunderne. Han forklarede alt klart og sørgede for, at vi hurtigt fandt den rigtige løsning.
Den slags service gør hele forskellen, når man er i et stort varehus som IKEA. Tak for hjælpen, Martin – det var en rigtig god oplevelse.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

13. marts 2026

Kan ikke længere handle i IKEA med god samvittighed

Jeg har altid betragtet IKEA som en virksomhed, der tog bæredygtighed seriøst, men efter at have set DR-dokumentaren "IKEA elsker træ", har jeg mistet tilliden til deres grønne profil.
Det er rystende at se dokumentation for, hvordan IKEA (gennem deres datterselskab Ingka Investments) er involveret i aggressiv skovrydning i Rumænien – herunder i områder med unik natur og gamle skove. At kalde sig bæredygtig, mens man efterlader "månelandskaber" og ødelægger biodiversiteten i Europas sidste vildmark, hænger simpelthen ikke sammen.
For mig som forbruger føles det som greenwashing. Jeg ønsker ikke at støtte en forretningsmodel, der prioriterer billige møbler over beskyttelse af uerstattelig natur. Jeg håber, at IKEA vil tage ansvar og stoppe rydningen af de rumænske skove med det samme, men indtil da finder jeg mine møbler andre steder.
Se dokumentaren på DR, før du køber dit næste møbel.

11. marts 2026

IKEA kundeservice

Jeg har el-gardiner og 3 af disse var ude af funktion, og jeg var allerede i "Mette Frederiksen katastrofe blink"..jeg var sikker på at de ikke kunne laves ...og at - de som alt andet - skulle kasseres. Havde overvejes ikke at kontakte kundeservice - har desværre meget dårlige erfaringer med ANDRE kundeservice....Jeg kontaktede, heldigvis Ikea kundeservice...det var en utrolig venlig og meget hjælpsom dame jeg fik i telefonen som havde en mission og det var at hjælpe mig....det gjorde hun i særdeleshed og ved fælles hjælp fik vi gardinerne til at fungere igen. Det var for mig en noget overraskede situation udefra tidligere situationer. En yderst venlig & rolig betjening som i den grad var en meget positiv oplevelse og som udgangspunkt havde kunden i centrum uanset indfaldsvinkel fra kundens side. Mange tak for hjælpen.

10. marts 2026

Der er altid problemer når man har brug…

Der er altid problemer når man har brug for kundeservice. For det første skal du igennem tusind steps før du kommer igennem og så skal du vente i flere år på at få fat i en medarbejder og som regel kan de ikke hjælpe. Engang jeg skulle bruge en dims til et møbel jeg havde købt fordi den gik i stykker under samling, fik jeg simpelthen at vide at jeg skulle købe et nyt møbel. Det var jo helt åndssvagt og det endte med at medarbejderen råbte og skreg af mig i forretningen i Tåstrup. Det er en oplevelse jeg altid har med mig når jeg tænker på ikea. Det var dybt grænseoverskridende og tanken om hvor mange kommoder jeg skulle købe hvis jeg var uheldig at der var noget som gik galt under samlingen igen. Når jeg har brug for hjælp er der ingen hjælp at hente. Alting er så besværligt med ikea. Desværre. Lige nu vil jeg ændre leverings dag på min ordre som er sat til at komme om en måned. Og det er simpelthen ikke muligt og jeg skal møde op fysisk i butik for at annullere og ændre da jeg gerne vil gøre brug af rabatkode.

10. marts 2026

Vi vil gerne give en stor ros til…

Vi vil gerne give en stor ros til Frederik L. fra skabsafdelingen i IKEA København. Han hjalp os med at finde skabe til vores soveværelse og gjorde en virkelig stor indsats for at få det hele til at gå op.

Vi ønskede PLATSA skabe, selvom de er ved at udgå, og vi havde svært ved at få overskabene og underskabene til at passe sammen i de rigtige mål. Frederik tog sig god tid til at gennemgå mulighederne med os og fandt en løsning, så målene passede perfekt.

Derudover hjalp han os med at få skaffet alle delene gennem flere forskellige kanaler – Click & Collect i Taastrup, levering samt varer fra varehuset i København. Det krævede en del koordinering, men Frederik sørgede for, at det hele lykkedes.

Den service vi fik fra Frederik var langt over det niveau, vi tidligere har oplevet fra andre medarbejdere. Han var både tålmodig, engageret og virkelig løsningsorienteret.

Vi er meget taknemmelige for hans hjælp. Uden ham havde vi nok ikke fået det til at lykkes. Hvis nogen hos IKEA læser dette, så fortjener Frederik helt klart en KÆMPE anerkendelse for den indsats og service, han leverede.

Tusind tak for hjælpen!

3. marts 2026

IKEA Køkken

IKEA Køkken
Bodbyn, låger og skuffefronter overflade maling/folie sprækker i ufræsninger inden for garantiperioden .
Efter en besigtige afvises garanti, begrundelse. køkkenet, har været for tørt,fugtigt,varmt,eller koldt.
Køb af dette produkt og garati kan ikke anbefales , vores blev kun 4 år

6. marts 2026

Har ikke styr på logistikken.

IKEA overholder ikke leveringsdato selvom varen er på lager.
Bestilte 1.Marts til levering 5.Marts
Fik mail om at jeg ville modtage besked dagen før senest 17.00 med leveringstidspunkt indenfor 3 timers interval.
Da jeg ikke fik den besked ringede jeg op til IKEA 5. Marts kl. 8.01 og var først færdig med at tale med dem kl. 11.35 og er så gal som jeg aldrig har været før... NOGENSINDE !

Jamen IKEA har overgivet leveringen til nogle andre, det nægter de andre så, de siger IKEA har den.
Men en ting kan IKEA sige til mig, leveringen kommer ikke idag, den kommer NOK om nogle dage.
NOK er jo ikke noget man kan bruge til noget når man skal sørge for at være hjemme og derfor har valgt en bestemt dag til levering.
Oven i købet har jeg bestilt i rigelig god tid, så de mange undskyldninger IKEA kommer med holder bare ikke.

Jeg troede at IKEA var verdensmestre i logistik, men de formår slet ikke at få en order afsted.

5. marts 2026

Jeg købte en sofa i IKEA

Jeg købte en sofa i IKEA. Kommer hjem får åbnet kassen og alt ser fint ud. Går i gang med at samle det og så skal der nogle beslag på sofaen, det første passer perfekt, men det andet kan vi simpelthen ikke få skruen i. Vi sammenligner så begge beslag med hinanden og kan konstatere at hullerne i det ene beslag er meget mindre (og forskudt) fra det andet. Vi kører ud i IKEA fordi de jo så flot reklamerer med man kan få gratis reservedele. Det er så bare ikke muligt, da de ikke har sofaen i varehuset. (Verdens største møbelkæde har simpelthen ikke reservedele til at ligge) jeg får så et nummer jeg skal ringe til, hvor jeg efter 10 minutters irriterende elevatormusik kommer igennem (til en faktisk god og grundig medarbejder) hvor hun så siger at sofaen IKKE er på lager i nogle af varehusene og hun kan ikke få lov til at bestille et beslag hjem til mig. Ender med at snakke i telefon med hende i en halv time, hvor mine eneste 2 muligheder er enten skal jeg vente en måned på at få en ny af det samme polske skrammel, eller så kan jeg få sofaen hentet og pengene refunderet. Det var da fantastisk efter jeg har slæbt det op på 4 sal. God fornøjelse til de stakkels (sikkert underbetalte) medarbejdere som skal slæbe det ned. Nu glæder jeg mig til at mit tilgodebevis som jeg så skal fysisk ned i butikken for at få pengene tilbage fra. Aldrig i mit liv om jeg skal bruge en krone derude igen. Alt dette pga man ikke kan bestille ét lille skod beslag hjem. Hvad filan er det for en måde at drive forretning på?

3. marts 2026

Bordplader på specialmål - undlad at købe disse!

Et køb af køkken(bestilte bordplader på mål - bordplader i kvartskomposit fra IKEAs underleverandør, Nerostein) har resulteret i et ret langvarigt forløb med bordplader med fejl(bestilte køkkenet i juli 2025) Første leverance af bordplader havde fejl på den ene plade - fejlen var skævhed på den ene ende/friside.
Anden leverance fra Nerostein var med fejl i overfladen, hvilket gjorde at der ville blive leveret plade nr. 3 - som så var med fejl på kanten/affasningen.
Plade nr. 4 blev leveret med nogle ret markante gule pletter på overfladen, som desværre kun kunne fjernes delvist. Vi valgte dog at acceptere denne 4. plade, for at kunne få sat et punktum,
Igennem hele forløbet har melding fra IKEA været, at vi som minimum skulle have kompensation på berørte plades pris(4500,-)
IKEA tilbyder - og fastholder - en kompensation på kun 3.300,- til trods for at vi har haft et langvarigt forløb på 6 måneder, hvor vi ikke hart kunnet få vores køkken gjort færdigt.
Så jeg vil anbefale, at der IKKE købes plader fra IKEA/Nerostein,

23. februar 2026

Ikea "kundeservice"

Bestilte en seng i lørdags til click and collect. Da jeg bestilte den stod der på hjemmesiden at den var klar til afhentning om søndagen så jeg bestilte den. I bekræftelses emailen stod der jeg ville modtage en ny mail når den var klar.. søndag kom og gik men emailen kom aldrig.. det gjorde den så i dag mandag og i den står der at sengen skal hentes imorgen "tirsdag" mellem 11:00 og 12:00. Hvilket jeg af gode grunde ikke har mulighed for da det tager over en time at køre der til og jeg har et arbejde der skal passes. Online kan jeg ikke få lov til hverken at ændre tidspunkt eller annullere ordren og de henviser til kundeservice! Så jeg begyndte at kigge efter et nummer til dem hvilket bestemt ikke er gjort nemt og når man så ringer skal man igennem en masse valgmuligheder for man overhovedet kan komme i kø til en medarbejder... for så kun at få advide at der er 45min+ kø for at komme igennem. Sad i kø 34 minutter før jeg blev smidt af... prøvede igen 27 minutter og smidt af igen! Prøvede deres chatbot og fik advide at der ikke er nogle medarbejdere der kan besvare mig... hvad f*nden sker der lige for ikea nu til dags‽ har aldrig været ude for mangen til uduelig kundeservice!

2. marts 2026

Hård vinter

Først er det jo ikke til og kommer igennem deres kundeservice fuldstændig umuligt. !
Men lad være med at købe havemøbler hos ikea, vi har købt et sæt bondholmen hos dem fra med hynde og 1 bænk til omkring 7000 kr
Vi har haft det dækket til over Vinten som man nu jo gør med ens havemøbler.
Nu er vi så endt der hvor maling er gået af og træet har givet sig. Fuldstændig grimt og se på. Snakke med deres kundeservice i forhold til dette, de mener at det er min egen skyld, da jeg skulle have haft det inde nu hvor vi har haft sådan en slem vinter så kan deres havemøbler åbenbart ikke tåle at stå ude.vi har haft det pakket godt ind med betræk fra dem af. Vi køber i fald ikke næste havemøbler eller andre ting hos ikea igen!

1. marts 2026

Skuffende oplevelse

Jeg havde en ordre klar til afhentning i dag, men kort før afhentning skriver IKEA, at den alligevel ikke er pakket og derfor ikke er med. Ingen løsning – bare besked om, at jeg selv skal ringe ind og lave en ny ordre.

Jeg har nu siddet i telefonkø i over en time uden svar. Meget dårlig håndtering og totalt spild af min tid.

28. februar 2026

Er dette din virksomhed?