Jeg laver anmeldelser når jeg har haft exceptionelt gode eller dårlige oplevelser, og dette falder desværre i den sidste kategori. Jeg havde bestilt en Malm kommode med click and collect, sørget for... Se mere
Ikea Tåstrup: som ALTID er det et kæmpe kaos med jeres vareudlevering. Ventetid omkring en time, medarbejdere der virker totalt ligeglade og rent anarki. Hold jer langt væk med mindre I har et ønske... Se mere
Click og vent Tag kaffe og picknuc kurven med, ekstrem lang vente tid på click og collect afhentning. Men på den positive side, er der jo så tid til at efterlade denne negative anvendelse.... Se mere
Egentlig godt tilfreds med de køb jeg har handlet hos Ikea, både i fysik butik og online. Dog kunne jeg godt savne muligheden for at man ved hjemmelevering, kan få leveret sin ordre uden at være hjemm... Se mere
Ventede på levering lørdag ml
Ventede på levering lørdag ml. 12-14.15.iHillerød)Kontakter kl 15 kundeservice hvor beskeden er, at varerne ikke leveres. Man gider så ikke lige kontakte kunden og oplyse at levering er udsat. Vælger at annullere ordren og hente varerne i Tåstrup. Da skabet skal samles i Hillerød opdager vi, at udleveringen har givet os forkerte pakker, men man vil ikke afhjælpe problemet- først en uge senere kan de levere de korrekte dele. Magen til ringe håndtering og service skal man da lede længe efter
Kundeservicen hos IKEA Gentofte er helt…
Kundeservicen hos IKEA Gentofte er helt grotesk dårlig i to af deres afdelinger. Helle ved retur, leverede en arrogant og uacceptabel behandling, som man ikke bør møde nogen steder, og slet ikke i kundeservice. Når Camilla som leder tilsyneladende lader sådan en opførsel passere, vidner det om alvorlige problemer med både ledelse og rekruttering.
Som kunde står man tilbage med en følelse af at have købt produkter, der ikke en gang kan holde til en køretur i bilen på et tæppe, og en virksomhed, der gør, hvad den kan for at fraskrive sig ansvar. Det er ærligt talt en pinlig standard.
Lagerstatus er lige til at lukke op og...
Bruger 1,5 time på at tage i Ikea Taastrup for at hente en låge, som står til at være på lager (3stk.). Men den er der ikke. Spørger en medarbejder, som siger det nok er en anden kunde, der har dem på sin vogn, eller at der er tale om en lagerfejl. Bliver i butikken i 45 min. og spørger sågar i retur, om de ligger der. Ingen held. Fortsat 3 på lager.
Kontakter Ikea for at høre, om de vil give et gavekort til som minimum at dække transportomkostninger, men nej, svaret er "vi driver et ta' selv lager og kan derfor ikke garantere at vores lagerbeholdning er præcis", og at jeg bare kan komme igen, når den engang kommer på lager (hvem ved så hvornår det er, for jeg kan ikke tilmelde mig notifikationer, når den tydeligvis står som på lager).
Havde ærlig talt forventet, at der var lidt mere styr på den hos Ikea.
IKEA oplyser ikke om udgående produkter efter køb af køkken
Vi har købt et køkken fra IKEA med fronterne AXSTAD i mat hvid. Da ikke alle låger har været på lager, kan vi ikke bestille 9 låger i alt på størrelserne 60x80 og 40x60 cm.
Hvad vi ikke ved er at lågerne er ved at udgå, hvilket ikke fremgår af den danske hjemmeside (kun den svenske).
Vi ringer til IKEA kunderne som slet ikke kan forstå, at der ikke står, at deres låger er ved at udgå på den danske hjemmeside.
IKEA kunderservice er ubrugelig og de kan ikke hjælpe os på nogen måder. De kan heller ikke sende fra butik til butik.
IKEA har bevidst valgt at være fuldstændigt ligeglad med deres kunder, som bruger voldsomt mange penge på et nyt køkken.
Leveringstid på 9 dage på nogle sølle…
Leveringstid på 9 dage på nogle sølle småting der alle stod som "på lager". Det altså for sløvt i 2026. Faktisk den længste leveringstid jeg har oplevet længe - selv når jeg har bestilt fra udlandet.
Opdatering: Når man så modtager pakken er det vigtigste produkt fuldstændigt smadret, fordi dem der pakker ikke kan finde ud af at glas skal pakkes ordenligt ind. Har aldrig modtaget noget, der er så uforsvarligt pakket ind, når det er skrøbeligt glas.
Kommer ALDRIG til at anbefale at købe noget fra Ikea's webshop i danmark. Det simpelthen for dårligt
Ulovlige handlesmetoder
Det er imponerende at en så stor virksomhed ikke kan overholde loven
i Danmark, og ikke kan overholde egne leveringsdatoer.
Forsinket levering og nul ansvar
Forsinket levering og nul ansvar – ærgerlig oplevelse med IKEA Erhverv
Vi bestilte en bordplade via IKEA Erhverv med en specifik leveringsdato den 7. april, som vi meget bevidst planlagde hele projektet ud fra. Vi bor i Silkeborg, 300 km fra leveringsadressen i København, og det kræver koordinering. Vi nåede endda at nævne dette flere gange under bestillingsprocessen.
Kort tid før levering får vi besked om, at datoen ikke kan overholdes. Vi sad allerede med betalte, ikke-refunderbare færgebilletter (749 kr.) og en booket murer til montagen 10. april.
IKEAs svar var pænt formuleret – men indeholdt reelt set kun en henvisning til egne leveringsbetingelser, der fraskriver al ansvar. Ingen kompensation, ingen konkret løsning, ingen gestus. IKEA burde have kompenseret færge billetten - særligt når montage (tog en time) skulle koste 4.500,- kr + 799 i ekstra levering + der skulle betales for underlimet vask (1400) der skulle betales for hul til vandhave etc. Samlet en pris for levering og montage på mere end 8.500,- kr for 2 mands arbejde i en time.
Jeg forstår godt, at forsinkelser sker. Det jeg ikke forstår, er den fuldstændige mangel på vilje til at tage ansvar for konsekvenserne – særligt når kunden tydeligt har gjort opmærksom på, at datoen var kritisk. Det er skuffende for en så stor virksomhed.
Ikea Taastrup er simphen blevet til en…
Ikea Taastrup er simphen blevet til en kæmpe rode butik,
Det er så galt, selv medarbejder holder ikke sin mening tilbage....
Og hvad sker der for , der er en enkelt kasse åbent, 15 mennesker i kø alle med FULDTE vogne, og 5 medarbejdere som bare står og kikker i TOTAL tomme scan selv områder, hvor du ikke kan købe dine ting unden at have brugt en eller anden app.
Jeg magter ville ikke ikea længere.
Klage over 25 års garanti
i 2010 køber vi et Ramsjö køkken i Ikea. Da vi var i Ikea i 2025 spurgte vi hvad vi kunne gøre ved vores frontlåger hvor limningen på øverste kant havde løsnet sig. Fik af vide vi skulle henvende os til kundeservice da de jo har 25 års garanti.
Endvidere havde skabet ved siden af ovnen og under også løsnet sig og var blevet brun.
Vi sender billeder til Ikea og får af vide der vil komme en ud og se på køkkenet og tage billeder.
Vi får af vide, at det er nogle påførte skader og sagen bliver afvist.
Jeg skriver tilbage og spørger hvordan vi kan ha påført de skader, da det jo bl.a. er varmen fra ovnen der er skyld i det. Siger at de i det mindste kan oplyse om hvordan man så kan reparere det.
Får så en mail: IKEA betragter din reklamation som afsluttet hos IKEA, medmindre der rettes henvendelse gennem Byggeriets Ankenævn.
Jeg skriver igen en mail: Det er godt nok dårlig stil, at I i det mindste ikke kan fortælle hvordan man kan reparere noget som er udgået. Det lyder godt at der er 25 års garanti, når man ikke kan bruge det til noget alligevel.
Skabet ved siden af ovnen, er jo gået i stykker pga varmen fra ovnen. Kan ikke se hvordan det kan være vores skyld. Så burde dem der tegner køkkener jo vide det skal være anderledes??
Herudover har vi nogle skabe på badeværelset hvor vi ville skifte lågerne. Det ku så ikke lade sig gøre da deres skabe ikke har de samme mål mere. Så må man skifte hele skabet ud :-(
Jeg har købt køkken gennem IKEA og jeg…
Jeg har købt køkken gennem IKEA og jeg har aldrig oplever noget hvor der er så gennemgribende fejl fra planlægning, til modtagelsen. Jeg har måttet ringe flere gange om dagen for at få de rigtige elementer og det betyder så at skulle vente yderligere for at kunne komme videre, det sidste er at jeg nu har ventet 4 uger på bordpladen og skal vente yderligere 2 uger for at den måske kommer.
Så har jeg ikke haft en brug bart køkken i 3 måneder
Moneteringsfolkene kom bare ikke
Jeg bestilte en sofa og et skab.
Det tog halvanden time over telefonen at få IKEA til at levere sofaen på en gang og ikke over to gange.
Skabet var ikke muligt at få leveret af en omgang.
Da sofaen skulle samles udeblev monteringsfolkene simpelt hen. Jeg fik fat i en pige i IKEA som ikke kunne hjælpe men skrev at hendes kollegaer ville kontakte mig dagen efter da. Da jeg ikke havde hørt fra hendes kollegaer efter 6 dage ringede jeg igen og fik fat i en sur fyr der ikke var særligt hjælpsom men efter halvanden time fik jeg en ny monteringsaftale 10 dage efter den oprindelige.
Jeg har nu foreløbigt brugt 3 timer på at ringe til kundeservice og dertil afsat 14 timer som jeg har måtte omlægge til hjemmearbejde for at vente på IKEA. Og jeg mangler stadig halvdelen af skabet, som jeg håber kommer i dag, hvor jeg har måtte omlægge mit arbejde i yderlige 6 time. Men jeg har ikke fået den lovede SMS der bekræfter at de kommer i dag
Den værste oplevelse nogensinde
Den værste oplevelse nogensinde.
Jeg havde ikke været i Ikea i flere år så da jeg endelig får tid til at komme derned og køber en masse småting. Da aller kasser var lukket blev jeg nødt til at scanne dem selv. Jeg scanner alle mine varer en efter en og lægger dem på bordet foran så jeg er sikker på jeg har scannet alle. Det ser medarbejderne også. Jeg havde en reol under som jeg skulle købe med til en, den holder de ret øje med om jeg scanner hvor den ene siger husk at scanne reolen, hvor jeg forklarer dette..
jeg scanner alle vare får min kvitt. Og går ned ad rulle trappen da jeg når ned bliver jeg stoppet af en hvor hun siger jeg mangler måske at scanne nogle varer.. Jeg havde ved fejl ikke scannet to låger til de kasse de passer til da de var sammen og jeg troede de var et sæt, samt var der en glas kasse med 4 stk som havde en anden pris på end det de åbenbart rigtig kostede, så blev jeg andmeldt som tyveri!! Selvom der var 3 medarbejdere som stod der og “holdte øje med mig.. hvorfor blev jeg ikke stoppet oppe ved kassen og tjekke min kvittering men de vælger at gøre det når jeg går ud og foran andre.. det er totalt uacceptabelt og til grin. Jeg følte mig så krænket og det er virkelig uacceptabelt!! Slet ikke iorden Ikea!!
Dårligste service ever.
Købte bademøbler for 6000 kr.
Da vi skulle samle dem fandt vi ud af at begge møbler havde en fejl på én af skuffe fronter. Én fejl på begge.
Prøvede at ringe for at høre hvor meget jeg skulle medbringe, men 45min ventetid sagde den, tastet så 1 til jeg ville ringes op når det blev mit nummer i køen. Det skete så bare slet ikke så efter 1.5 timer vælger jeg at køre fra Horsens til Aarhus med de defekte skuffe fronter
Reklamationsafd siger de ombytter dem og efter Ca 30min ventetid får jeg udleveret 2 fronter.
Dagen efter (i dag søndag) ville vi samle det færdigt men opdager så de har givet os de forkerte fronter med. Dem jeg kom med var til de lave skuffe fronter og de havde givet mig de høje skuffe fronter med så de passede jo ikke. Telefonen sagde over 1 times ventetid, så igen tog jeg bilen og kørte hele vejen fra Horsens til Aarhus. Møder den samme medarbejder fra dagen før og hun siger hun lige kigger om de ikke stadig har kasse derude så hun kan ombytte med de rigtige. 15 min efter har jeg de rigtige. Men ikke noget med "det beklager vi meget eller er kede af det.".. Jeg har bruge 3 timer i transport, 180km og ikke engang at de beklager får man med på vejen. De burde faktisk tilbyde et afskal i prisen oveni, med de udgifter man som kunde har haft hos dem.
Det er altså totalt ringe. Resten af vores bade og entremåbler køber vi nu hos KVIK i Horsens. Hellere betale det mere og undgå så meget spildtid samt arrogante og ligeglade kundeservice medarbejder.
Samt en kundeservice telefon man ikke kan komme igennem til og som ikke ringer retur selvom man siger ja tak til at blive ringet op når det ville være ens tur i køen.
Totalt ringe service. Sidste gang jeg købt møbler der, det sgu for bøvlet.
Ikea spilder sin og min tid ved restordrer dårlig kundeoplevelse
Ikea spilder sin tid ved restordrer. Jeg har købt et tæppe i januar eller februar som var i restordrer og som ikke blev leveret i første omgang. Og nu er det 2 gang jeg sidder og venter på en varer der ikke dukker op. Problemet er at Ikea planlægger deres rute levering før de ved om varen overhovedet kan leveres. Det betyder du sidder 3 timer og venter på varen for du får besked dagen før og har derfor forventning om levering. Men Ikea checker først varen på dagen hvor de leverer den og så er det bare ærgerligt hvis den ikke er der for man får heller ikke besked på SMS. Istedet kan man ringe og sidde i kø i en halv time fordi kubdesupport er underbemandet. Nå men jeg har fået en ny dato i juni så må vi se …….. jeg synes Ikea forretnings ansvarlige for logistik skulle skamme sig og ellers prioriterer en løsning op - det er ikke sværere end at man dagen forinden checker om varen endnu ikke er kommet og hvis ikke ændrer leveringsdatoen - så venter kunden i det mindste ikke på leverings dagen
"Du må godt ændre mening" men det kan koste dyrt i IKEA
"Du må godt ændre mening" Er det venlige budskab på elevatoren ved Reklamation hos IKEA. Det er imidlertid et temmelig tomt budskab, med regler som de fleste næppe kender.
Købte madras, bruger har akut hold i ryggen og er meget i tvivl om madrassens hårdhed. IKEA sælger understreger, at madrassen kan byttes. Bruger bor 60 km fra IKEA, så jeg henter ny udgave og afleverer, tager første madras retur til IKEA og afleverer. Nu vil IKEA kun give et TILGODEBEVIS og ikke udbetale beløbet. Jeg har intet at bruge et tilgodehavende bevis til. Til gengæld har jeg betalt 2500 kr for en madras, der koster 1300. Jeg var naiv, troede at IKEA var et troværdigt firma, der havde en meget venligsindet returpolitik. Den naivitet blev en dyr omgang.
Meget dårlig oplevelse
Var på besøg i Ikea i Århus, og det var en skrækkelig oplevelse. Der er ikke noget personale at spørge om noget, man må selv finde ud af hvor tingene er og søge oplysninger om de forskellige typer. Det var rædselsfuldt at finde ud af hvor man så skal finde de møbler man vil købe. Der et ikke noget papir eller andet, hvis man ikke har en elektronisk device, så må du selv medbringe papir og pen. Der er ingen forklaring nogen steder, på hvordan det fungere. Så vi var stresset og frustreret inden vi overhovedet fandt et møbel at købe. Når man så endelig finder kassen er det også uden personale…., og det er restauranten i øvrigt også.
Jeg kommer der aldrig igen.
En virkelig dårlig oplevelse.
God oplevelse med kundeservice
Havde købt et pax-skab, hvor det desværre viste sig at hele æsken med skruer manglede
Efter en behagelig samtale med kundeservice; eftersendte Ikea uden beregning en æske med skruer til min privatadresse så jeg kunne få samlet mit møbel.
Hvordan kan man være så snot dum?
Hvordan kan man være så snot dum?
Jeg spørger en medarbejder omkring scan selvkasser hvordan jeg betaler for kanelsnegle fordi stregkoden ikke virker. Så gik hun på mig øh det ved jeg ikke? Du må lige spørge dem henne i bistroen.
Der står på din trøje spørger når jeg så spørger så skal du også vide svaret din inkompetente butiksmedarbejdere. Det bekræfter mig bare i at folk i butik har lavet intelligens
Manglende vare
Hvordan er det lige i kører jeres forretning, nej sådan helst seriøst?
Jeg bestilte for flere uger siden mine vare, havde taget traileren med på arbejde da det nok kom til at fylde en del. For så i PÅ DAGEN 5 TIMER INDEN AFTALT AFHENTNING AFLYSER HALVDELEN AF BESTILTE VARE!
Er det først i dag da i skulle pakke ordren i fandt ud af, HOV det har vi sørme ikke på lageret alligevel. Ej undskyld kom nu lige ind i kampen, det er flere uger siden det er bestilt.
Vi bestilte køkken i ikea og har ikke…
Vi bestilte køkken i ikea og har ikke fået det halve og det opdager vi lidt sent så jeg ringer meget frustreret og får fat i en meget ubehøvlet ung mand der tillader sig at smækker røret på .. så nu ved jeg faktisk ikke hvor jeg skal gå hen med min frustration sikke en træls behandling