Supporten kan inte lösa proplemet på ett vettigt sätt. De ger råd som inte fungerar och skyller på Windows 11 trots att Windows 11 funkar på mina andra datorer som inte är från HP. Låter som en ren... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Har HPdirect. Funkade bra i början. Patroner kom i tid men sen började det komma påpekande om att fel patroner användes! Jag använde patroner HP skickade mig! Nu har jag varje månad fått besked om... Se mere
Köp inget från HP någonsin om ni vill bespara er tid, pengar och sinnesro. Support och kundservice jobbar inte tillsammans. Det går inte att reklamera bläck mer än 30 dagar efter köp trots att suppor... Se mere
Sämsta dator och skrivare. Skrivaren bör fungera trådlöst, det gör den med ett KRAV, att det måste gå via deras app där alla skannade och kopierade dokument går till deras server först och lagras där.... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Andre kiggede også på
Häpnadsväckande dåligt.
Häpnadsväckande dålig service!
Jag beställde en dator via HPs hemsida. Enligt hemsidan skullle den gå iväg inom 3-6 arbetsdagar. Detta besked fanns minst en vecka på hemsidan. Jag väntade 8 VECKOR. Helt hopplöst att få svar från supporten. När jag tillslut fick nog och sa att de får annullera min order, jag vill inte ha datorn. Får bekräftelse på att ordern är borttagen och att jag kommer att få tillbaka mina pengar inom några dagar. Efter några dagar får jag besked om att datorn nu är skickad!
Supporten gör nog vad de kan. Tyvärr verkar det som att kommunikationen mellan dem och datormänniskorna sker med brevduva..
Realy had enough
Can't be bothered any more they are awfull just stopped my own company giving them an order
Do yourself a favour try and get in touch with them you will have more luck speaking to the head of the KGB
Blufföretag
Trodde inte att de fanns så oseriösa företag i Sverige. Beställde en laptop med leveransdatum 22/1. Men den kom naturligtvis inte. Kollade på hemsidan där stod det avvaktar lagerstatus. Det var väl ok tänkte fråga när den eventuellt kunde levereras. Men den knappen fungerade inte. Alltså världens största datorföretag har en hemsida som inte fungerar. Det ändå som fungerade var annulleringsknappen. Så jag annulerde köpet, trodde jag fick det även bekräftat på telefon 25/1. Kollade hemsidan dan efter fortfarande avvaktar lagerstatus. Annullerad ordern igen fick det bekräftat på mail. Sätt nöjd och väntade på att få tillbaka pengarna som de snott.
Men inget hände och istället fick jag ett nytt leveransdatum senast 2/2. Så jag gjorde en 3 annullering. För ordern stod fortfarande på avvaktar lagerstatus. Leveransdatumet var naturligtvis en bluff precis som annullerinsbekräftelsen. Gjorde en 4 annullering 2 veckor efter den första och nu fick jag besked om att det var försent att annullera ordern. Den ligger nu på paketering. Så nu kommer den väl snart. Har gjort en 5 annullering i ren desperation. Till saken hör att jag köpte en Dell istället när jag fick annullerinsbekräftelsen. Så nu blir till att försöka få en retursedel om det nu är möjligt. Har försökt att få hjälp av PayPal med att försöka få tillbaka mina 18000. Men de verkar inte heller vilja hjälpa till. Har en tvist liggande hos dem. Detta är bara en sammanfattning av alla mail och lögner från deras sida. Som fattigpensioner har jag inte råd att ligga ute pengarna.
Tål inte höra bokstäverna HP längre. Hoppas detta det hjälper någon att slippa hamna l klorna på detta bluffföretag. Tyvärr är en stjärna alldeles för mycket. Så jag ger HP en överstruken stjärna
Jan
4:de HP laptop batteriet dog idag
4:de HP laptop batteriet dog idag. Alla inom 1,5 år efter köptillfället.
Färgpatroner
Snabb leverans, lätt att beställa -för priset kunde blivit 5 stjärnor om det varit lite lägre pris.
Felaktiga uppgifter
Beställde en färglaserskrivare i On-Line butiken den 30 maj-16 och beställde samtidigt en toner.
Bestämde mig direkt för att köpa en omgång toners så det blev en ytterligare order och jag beställde 4 patroner till skrivaren - samma datum. Dessa 4 patroner kom efter ett par dagar. Det fanns inte beskrivet att skrivaren inte fanns i lager. Det fanns till och med leveransdatum angivet. Den skulle levereras i början av juni. Så flyttades leveransdatum fram hela tiden och till slut hade det gått 1,5 månad - helt oacceptabelt. Jag har ett företag och behöver skrivare. Jag blev kontaktad av HP som erbjöd en annan skrivare (dyrare) till samma pris - dock passade inte de toners som jag redan fått levererade. Jag har ringt och mailat otaliga gånger till kundsupport. Till slut erbjöd jag mig att köpa samma skrivare på Siba till ett högre pris samt att jag fick köra iväg för att köpa den - och undrade om ev. kompensation för allt besvär jag haft. Ett alternativ var annars att HP fick ta tillbaka de toners för ett par tusen som jag redan fått levererade. Då svarade chefen via kundsupport att man får räkna med denna försening när skrivaren inte finns i lager????Den fanns i lager när jag beställde på hemsidan - att det inte stämmer är knappast mitt fel. Jag köpte skrivaren på Siba - jag har inte fått någon som helst kompensation eller ursäkt från HP. Detta är den sämsta butiken jag någonsin handlat i.
Jag har bett att få kontakt med högre chef men ännu har inga kontaktuppgifter kommit - det är väl som med skrivaren - de finns inte....
HP_Officejet_Pro 6830. Skrivare läcker bläck!!
Jag har köpt en HP_skrivare HP_Officejet_Pro 6830.
DEN LÄCKER BLÄCK!!
Finns varorna!?
2014-09-03: Beställde en HP Slate 8 Plus i HPs onlinebutik den 13 augusti. Enligt onlinebutiken var denna "tillgänglig", dvs i lager. Bra, då skickas den senast dagen efter tänkte jag.
Men ack nej! Får orderbekräftelsen där det står den 26 augusti. Frågar då vad som är på gång och får svaret "den är slut i lager".
Nu har det gått ytterligare 9 dagar och fortfarande står den som lagervara men ingen leverans. När man då frågar HP får man svaret "vet ej".
Sista gången jag handlar hos HP!
2014-09-25: Nu har det gått 6 veckor sedan den "i lager"-finnandes varan beställdes.
Det har gått 4 veckor sedan orderbekräftelsen sa att den skulle leverarats.
INGEN produkt. INGEN som helst information från HP.
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.