Supporten kan inte lösa proplemet på ett vettigt sätt. De ger råd som inte fungerar och skyller på Windows 11 trots att Windows 11 funkar på mina andra datorer som inte är från HP. Låter som en ren... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Köp inget från HP någonsin om ni vill bespara er tid, pengar och sinnesro. Support och kundservice jobbar inte tillsammans. Det går inte att reklamera bläck mer än 30 dagar efter köp trots att suppor... Se mere
Sämsta dator och skrivare. Skrivaren bör fungera trådlöst, det gör den med ett KRAV, att det måste gå via deras app där alla skannade och kopierade dokument går till deras server först och lagras där.... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Andre kiggede også på
Inkompetent support
Supporten kan inte lösa proplemet på ett vettigt sätt. De ger råd som inte fungerar och skyller på Windows 11 trots att Windows 11 funkar på mina andra datorer som inte är från HP. Låter som en ren bluff.
De kan ydligen inte hjälpa mig.
Katastrof support
Katastrof support. Det går inte att få hjälp från HP. Överväg andra produkter.
Skulle egentligen bara beställa en…
Skulle egentligen bara beställa en fraktlapp för att skicka tillbaka en tom tonerkasett som HP har recyckle prokram för. Jag får felmeddelande på varenda sida såsom HTTP status 400 - Bad request o allt annat. Ringer kundtjänt, väljer svenska kommer ändå till Usa han fattar inte vad jag behöver hjälp med...HELT värdelöst...jag tror jag vart inne på 3 olika sidor bla till mitt konto och ta bort mitt konto helt...ingen av sidorna funkar. Tänk att ett företag som HP kan så fruktansvärt dålig support och hemsidor. Jag skulle aldrig och kommer iaf aldrig köpa en produkt av HP...thats for sure
Värsta någonsin
Värsta någonsin, man betalar för en skrivare, sen ska man betala abonnemang???
Har HPdirect
Har HPdirect. Funkade bra i början. Patroner kom i tid men sen började det komma påpekande om att fel patroner användes! Jag använde patroner HP skickade mig! Nu har jag varje månad fått besked om att mina patroner är på väg att ta slut men att nya är på väg och kommer inom någon vecka. Detta sen januari! Några patroner har inte synts till ännu.
Hittar heller ingen mail adress där jag kan avsluta prenumerationen. Aldrig mer en HP!
Jag har köpt ca 100 HP-datorer under…
Jag har köpt ca 100 HP-datorer under årens lopp till våra företag MEN ALDRIG MER!. Vi har just nu 10 HP i drift eller snarare hade i drift det blir "blå skärm" och datorn startar upp flera gånger per dag. Jag har även kontakt med HP support och dom vet inte vad felet är, nu vill dom att jag ttestar köra utan virusskydd, helt horribelt!!!. Vi har Norton och nog bör väl HP fungera med Norton virusskydd. 24 av datorerna är 4 veckor gamla men får inte byta in eller pengarna tillbaka! mina andra dator märken funkar men inga HP datorer!
Aldrig mer en HP-Dator till vårt företag!
grymt och håller.
Det värsta support jag har varit med…
Det värsta support jag har varit med om. Min pc gick sönder efter en månad och jag har ringt skrivit till dom men inga svar från dom... och datorn kostade mig 35.000 kr / och nu måste jag skälv lägga ut 10.558 kr för att åtgärda dom fel som HP skulle täkt upp... (Eftersom att jag har garanti) (
Product Description: HP Pavilion 31.5 inch All-in-One Desktop PC 32-b1000i (6J6L5AV)
Product Number: 844R0EA
Serial Number: 8CQ411035S
Case Subject: Unit freeze trying to load os.)
Köp inget från HP någonsin om ni vill…
Köp inget från HP någonsin om ni vill bespara er tid, pengar och sinnesro.
Support och kundservice jobbar inte tillsammans. Det går inte att reklamera bläck mer än 30 dagar efter köp trots att support tror att det kan vara en del av felet. Efter flera månaders strul lämnar jag tillbaka allt jag köpt från HP. Tyvärr får jag inte returnera bläcket och få en återbetalning utan endast nytt bläck som ju är värdelöst eftersom skrivaren inte funkar.
Ordern försvann
Jag gör en beställning på rean den 24/12 och får en order sammanfattning. Det reserveras pengar hos klarna men ordern gick aldrig igenom. När jag äntligen får kontakt med företaget så får jag betala fullpris för datorn om jag vill ha samma dator som jag beställde på rean, alltså 3000 kronor mer. Vilken dålig service. Aldrig mer HP
Sämsta servicen nånsin jag har upplevt
Sämsta servicen nånsin jag har upplevt. Miljard industri med noll respekt för kunden. Aldrig mer HP.
VARNING
Kommer aldrig någonsin beblanda mig med detta oseriösa företag igen, har aldrig varit med om så omständlig och dålig kundservice. Köpte en ny laptop som visade sig vara defekt, men upptäckte olyckligtvis detta först två dagar efter reklamationsrätten gick ut, så fick skicka den på reparation. Fick tillbaka den utan att problemet var löst, så fick skicka iväg den igen. Problemet var fortfarande inte löst och blev ombedd att skicka in den en tredje gång. Då jag redan spenderat runt 20 h i telefon med kundtjänst för att återställa och installera om produkten kände jag att det fick räcka. Man försökte även skylla problemen på att Windows 11 inte är bra och att jag inte kunde ha så höga förväntningar på en dator i den prisklassen. Höga förväntningar = att kunna sitta en meter från routern och surfa på nätet i mer än 50Mbit/s utan att det kopplar ner och dör...
Vägrade en tredje reparation och bad om att få reklamera produkten. Efter många om och men fick jag till slut göra detta. Detta ärendet påbörjades i augusti och jag har fortfarande inte fått mina pengar tillbaka nu snart 3 månader senare. Uselt bemötande. Bokar Ups-hämtning annan dag än vad man kommit överens om vägrar skicka returfraktsedel så att man själv kan lämna in returen. Varenda gång jag behövt ta kontakt med kundtjänst har den varit ur funktion på något vis. Är det tjänsten via hemsidan är den nere eller så öppnas tjänsten på grekiska(?) och vid samtal är får man vänta i kö i 30 min för att kopplas bort - TRE gånger.
Jag bad om en returfraktsedel, men fick till slut inget svar, utan enbart en bokning om en ny hämtning nästkommande dag, utan att de hört om denna dag funkar eftersom man måste sitta hemma tillgänglig mellan 8:00-19:00, vilket jag redan gjort en gång utan att de dykt upp. Värsta skitföretaget jag någonsin haft att göra med och rekommenderar INGEN att beblanda sig med dem. Ett år av strul som orsakat mig så mycket problem och stress då jag var beroende av datorn som jag köpt för mina studier. NEJ TACK!
Helt värdelös support
Helt värdelös support. Kontaktade dem då jag stod i behov av en ny strömsladd till en viss produkt. Jag undrade vilken typ av sladd det var och tillhandahöll mitt namn, mail, produktens namn och serienummer. De gav mig fel information, något jag märkte efter att ha varit ute och köpt en ny sladd. Jag skrev till dem igen för att påpela detta fel och be dem om rätt info. Denna gång tycktes inte kundsupportmedarbetaren alls förstå vad jag önskade och fortsatte att repetera fel info. Denna trodde att jag önskade köpa en nätsladd medan jag gång på annan försökte informera om att det var en strömsladd jag sökte och blott vilken typ så att jag på egen hand kunde köpa dem. Personen i fråga sände mig vidare och bad mig ringa ett nummer, vägrade svara på mina frågor och mer eller mindre ignorerade mig.
Nicht empfehlen Für mich Cashback ist eine Verarschung
Nicht empfehlen
Det lilla extra som krävs av ett bra företag
Beställde en 34" konferenskärm. Till skärmen ingick fem kablar, bl a HDMI.
Leveransen kom i tid och det verkade bra - till dess jag öppnade kartongen. Fanns bara en nätkabel och en thunderboltkabel. Ringde HP och blev utlovad komplettering i enlighet med beställningen. Ett par dagar senare kom ett mejl där jag uppmanades packa in skärmen (c:a 20 kg), returnera den och begära köpesumman åter för att därefter lägga en ny beställning! Hely vansinnigt - detta för ett belopp på ett par hundra kronor. Men det blev bättre: Ny information - kablarna skulle inte ingå! En sån tur att man inte skickat tillbaks skärmen och lagt ett par timmar på det! Nytt samtal med Stina på HP - och löfte om att jag skulle få mina kablar (utan extra kostnad) då det var avtalat så. Och kablarna kom!
Väl hanterat av ett företag som förstår vikten av att hålla avtal.
PS. Specifikationen för skärmen är nu ändrad ....
A high standard of office equipment
UPDATE
The reality proven over the long haul is that they make superb printers. It works very well and completes very nice prints. And it is of great design.
Old review (two stars)
My mother and I chose a printer when at Currys and which turned out to be an HP, the item boxed and taken from underneath the display-shelf, but when home saw there was a mark on the top.
Having taken it back, we ordered an updated model online via Currys and once again a marked item.
Deciding to shop with HP, directly, we ordered yet another of the same model (a 7306 ink-tank) and there was a mark inside the printer with some blemishes on the outside.
Sending it back, we ordered a replacement and there was a damaged reel (curled up at the edge).
Sending that one back, we received a third item which had a white streak going across the grey back.
I then gave up on HP.
When having explained the above to HP Store, I was told by them that they think the problem stems from one of their factories in China.
I was told later by a person in a superstore that HP uses many refurbished parts and that their equipment generally breaks often. I took the damaged goods as providential because the person informing me of this was also a graphic designer, like myself, and when walking out the store he shouted out that he was currently mending an HP radio and which he held up to prove it.
The reason I have given them more than one star is because they did not make the returns process difficult, they did return my money without issue and they are also probably right about the problem stemming from China and so to some degree the bad experience in trying to order pristine products from them is not their fault. Evidently, a factory is using refurbished parts. However, this does equate to the fact that those overseeing the company need to run a tighter ship.
Egentligen borde det finnas en…
Egentligen borde det finnas en överkorsad stjärna också som bättre skulle visa mitt omdöme om HP.
För ett antal år sedan öppnade jag ett konto hos HP för att kunna köpa färgpatroner eftersom jag då bodde på landsbygden och tyckte det skulle vara praktiskt. Minns inte om jag gjorde det någon gång.
Nu vill jag avsluta kontot eftersom jag inte längre behöver köpa via nätet. Tänkte också passa på att sedan avsluta det mailkonto jag då använde. Jag har varit i flera kontakter med deras Kundservice som skulle åtgärda. Kollade, kontot var kvar. Visade sig att de skulle escalera... Fick mail från någon annan instans som bad mig bekräfta vad jag redan begärt ett antal gånger. Nu har det totalt gått en månad sedan första kontakten och mina uppgifter ligger fortfarande kvar. Vad är problemet?
En varning - registrera er aldrig på HP, ni kommer aldrig därifrån!!!
Tar betalt utan att leverera
Jag har beställt och betalat för att få Teknisk support. Det telefonnummer de uppgivit att man ska ringa under kontorstid tutar ständigt upptaget. Har försökt i flera dagar utan att komma fram. Fräckt att ta betalt i förväg utan att man får den hjälp man betalat för.
Idag är det den 29 april och jag beställde tjänsten den 24 april.
HP LaserJet M209dwe är en bra och prisvärd skrivare
Jag har just köpt en HP LaserJet M209dwe skrivare och är helt nöjd. Visst krävs det att man läser Setup Guide och har lite tekniskt förstånd. Eftersom man inte behöver vare sig nätverks- eller USB-kabel till skrivaren, så krävs det att man gör första installationen från en enhet med bluetooth, t.ex. en laptop, och då får man inte vara för långt ifrån skrivaren. Man måste installera HP Smart och koppla ihop skrivaren med routerns wifi och sedan kan alla egna enheter ansluta till den. Jag är inte helt säker på hur drivrutinerna kommer in, men på Windows-datorerna körde jag HP Smart-alternativet att ansluta till en befintlig nätverksskrivare och jag antar att det är då drivrutinerna installeras på datorn. På Chrome OS Flex dök skrivaren upp automatiskt fast jag inte kunde köra HP Smart, men man får bara en enkel drivrutin som klarar t.ex. en Word-utskrift utan några inklistrade bilder. Även på Zorin (Linux och Ubuntu) dök skrivaren upp helt automatiskt och fungerade perfekt fast jag inte kunde köra HP Smart där heller, men det fanns inget alternativ att skriva ut på båda sidor. Skrivaren är snabb och tyst, och med det priset kan jag inte ge annat än full pott!
Många andra har lämnat negativa omdömen på den här skrivaren för att de inte vet vad de hör köpt, och inte läser vad som står i Setup Guide eller på kartongen (”This is an HP+ printer, which requires an HP account, ongoing internet connection, and use of Original HP toner cartridges to operate”, annars skulle inte HP+ kunna fungera). På mina Windows-datorer finns i skrivarlistan både HP LaserJet M209dw och HP Smart Printing så att man kan välja själv om man vill använda smart print-funktionerna som ingår i dwe-modellen. ”e” på slutet i beteckningen betyder att skrivaren kräver internet. Man väljer själv om man vill prenumerera på toner under installationen, det är inget tvång.
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.