Supporten kan inte lösa proplemet på ett vettigt sätt. De ger råd som inte fungerar och skyller på Windows 11 trots att Windows 11 funkar på mina andra datorer som inte är från HP. Låter som en ren... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Har HPdirect. Funkade bra i början. Patroner kom i tid men sen började det komma påpekande om att fel patroner användes! Jag använde patroner HP skickade mig! Nu har jag varje månad fått besked om... Se mere
Köp inget från HP någonsin om ni vill bespara er tid, pengar och sinnesro. Support och kundservice jobbar inte tillsammans. Det går inte att reklamera bläck mer än 30 dagar efter köp trots att suppor... Se mere
Sämsta dator och skrivare. Skrivaren bör fungera trådlöst, det gör den med ett KRAV, att det måste gå via deras app där alla skannade och kopierade dokument går till deras server först och lagras där.... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Andre kiggede også på
hp var nära att lura på mig en ny skrivare
Idag 2022-01-07 förmiddag sökte jag hjälp på hp support tel 08 519 930 85.Jag äger några hp-skrivare. bl.a. en M102w (s/v laser). Jag har växlat ett standard Telia WiFi med några Access points mot ett mesh 2G/5G. hp-skrivaren hittade inte det nya WiFi-nätet (naturligtvis eftersom den var uppsatt på det gamla SSID). hp support (efter att först kollat så att det var en registrerad skrivare) påstod att man ska ha en skrivare med interaktionsfönster för att ändra SSID. Han är okunnig och bör vidareutbildas. Jag var nära att köpa ny skrivare. Som tur var så googlade jag och hittade lösningen. Kopplade upp skrivaren via USB till (hp-)datorn. Sedan: Kontrollpanelen-Alla objekt-Enheter och skrivare-HP Laserjet M102w-HP All in one Printer Remote - Skrivarinställningar-Avancerade inställningar - Nätverk - Trrådlös konfiguration Där var det busenkelt att ändra från gamla till nya SSID. Här sparade jag några tusenlappar och vår utsatta miljön!
Köpte ny skrivare från HP för ett tag…
Köpte ny skrivare från HP för ett tag sedan. Funkar som den ska men:
Förpackningen innehöll två nätsladdar, en som funkar i svenska elnätet och som inte gör det. Den senare har jag ingen användning för.
Min slutsats:
För varje produkt som behöver nätanslutning skickar HP med en nätsladd som aldrig blir använd. Hur många tusen nätsladdar produceras för att direkt slängas på tippen? Ett häpnadsväckande och nonchalant resursslöseri. HP skiter uppenbart totalt i klimatproblemen bara ni kan maximera er vinst.
Förslag: Upprätta en tjänst för retur av levererat oanvändbart material så det kan komma till användning i en annan leverans.
Jag vet att HP är långt ifrån ensam om detta onödiga resursslöseri.
Hälsningar
Torsten
VARNING: handla aldrig direkt från HP
VARNING: handla aldrig direkt från HP. Supporten är otroligt frustrerande att ha och göra med.
Har haft ett par olika problem med min laptop under det första året, där kort batteritid är ett av dem. Har suttit i timtal pratat med dem om bl.a. detta samt gjort olika tester som de bett mig göra under en period på 1,5 månad nu, bara för att idag få svaret att jag använder laptopen på "fel" sätt, och att jag i princip får skylla mig själv. En annan supportmedarbetade gav mig svaret, "ja men om det står 10h batteritid i annonsen får du kanske räkna med 5... alla andra gör också så". För min del känns det ganska irrelevant om Samsung eller Apple överdriver i sina annonser, det är ju HP:s dator jag har köpt.
Jag valde att köpa min produkt direkt från HP för att jag trodde att man skulle kunna få en mer professionell service, men min upplevelse har tyvärr varit den totalt motsatta. Jag jobbar själv inom e-handeln, och även om "kunden har alltid rätt" är ett måtto som inte alltid står i centrum, så upplever jag ändå att de allra flesta har en vilja att vara behjälpliga och se till att kunden blir nöjd i slutet av dagen. Det är ju pinsamt att skylla ifrån sig åt höger och vänster på det här sättet och jag har blivit genuint förvånad över att ett stort företag kan agera så. De känner ingen skam - fokus ligger hela tiden på att avsäga sig sitt ansvar som företag. Ironiskt nog har de nog gått rejält back på att sitta och prata med mig i timme ut och timme in samt låta tekniker undersöka diverse test, istället för att ta in datorn direkt och bara byta batteriet.
Det ska tilläggas att allt detta har skett inom garantitiden, jag lider med de stackare som fått problem med sina produkter efter att den gått ut. Ni kan inte ha det lätt.
Jag för min del tänker varken köpa något direkt från HP eller några av deras produkter igen, och jag skulle råda alla andra att göra detsamma.
TL;DR: om du får problem med dina produkter: konvertera till första bästa religion. Du kommer behöva gudomlig intervention för att få hjälp.
Fruktansvärt usel support
Fruktansvärt usel support. Komplett omöjlig att fåtal på. Jag var tvungen att ringa butiken och få deras kontaktnummer till HP. Som inte kunde lösa problemet med deras skrivare. Aldrig mer en produkt från HP!!!
Min sambo beställde en dator som sedan…
Min sambo beställde en dator som sedan lämnades i retur pga den inte har den prestanda som angavs. Fick återkoppling från HP om att de hade problem med återbetalningar, sedan ingen information. Nu krävs vi på pengarna.
Katastrof undvik!
Order SCEO17228559
Katastrof undvik!! HP har haft mina pengar i 25 dgr nu! Lär väl aldrig se röken av dem! Började med en beställning (katastrof f övrigt att behöva sätta in pengar från konto). När beställningen lagts kom en massa mail om att det var "tekniska problem". Efter ett antal veckor lyckades ngn på kundservice berätta att det jag köpt inte fanns längre. Ordern skulle annulleras o pengarna utbetalas o här är jag 25 dagar senare! De lever i alla fall inte upp till de 5 dagar en återbetalning skulle ta. Ganska onödigt också o låta en order gå igenom när produkterna inte finns! Och som vanligt när man ringer Kundservice "vi hör av oss" ... mmm som om det någonsin händer. Nej, jag började faktiskt tro att det var en bluffsida o inte HP jag beställt av. Men förstår att det är HP som funkar så j-a dåligt!
HP usel på kommunikation.
HP har gått vilse.
Köpt en HP LaserJet Pro MFP M428dw.
Inte utan skäl HP säljer ”installationsservice” för denna och andra av sina produkter. Som dom tar 1.733 kronor och 75 öre. (!?) för. Ja, detta är ingen ingen plug-and-play produkt som sköter sig själv. Det verkar HP insett. Men har andra det?
HP har kommunikationsproblem. Om man googlar deras produkter ser man att många har frågor om dem och hur de fungerar.
Är de nonchalanta , frågar man sig. Eller bara lite för smarta för sitt eget bästa. En enda manual för 40 språk, lät väl som en bra ide vid skrivbordet i Paolo Alto.
Följdriktigt är HP:s svenska hemsida också inkommunikativ. Har fått mejla till HP för att fråga hur man lägger in en recension. Framgår inte av deras hemsida.
Likaledes deras telefonservice. När jag ringer till HP kommer jag till en som svarar på engelska. Hon kan inte prata ett ord svenska. Då hade jag ändå ringt ett 08 nummer. Nej, jag vill prata med någon som pratar svenska, säger jag. Can you call again, säger hon. Jag lägger på.
HP Sverige. Vad håller ni på med?
Precis köpt en ny hpskrivare med…
Precis köpt en ny hpskrivare med "erbjudandet" om 6 månaders gratis Hp+ samt ett års extra garanti och det låter ju bra men de kunde inte skriva ut att det endast gällde om man kopplade upp/den sig trådlöst och jag har ingen lust till det så..deras "erbjudande" föll direkt
Laptop Ryzen 5 SSD hårddisk
Jar har köpt två datorer laptop Ryzen 5 inom en treårsperiod.
Hårddisken har gått sönder på bägge den senaste efter en månad, vet inte riktigt vad jag ska tycka om supporten.
Jag är inte imponerad.
I dag skulle vi köpa 20 st dyra bärbar…
I dag skulle vi köpa 20 st dyra bärbar hos HP. Men ingen av vår företagskort blev godkänt !!!!!! Vi har försökt med 3 ulliga kort med blev inte godkänt. HP har ett tråkigt system när det gäller betalning.
Nu har vi beställt annan märke och där var inga problem.
Köp aldrig från Hp store
Köp aldrig från Hp store. Köpt en 11000kr laptop och varit i kontakt med HP flera gånger p.g.a produktionsfel. De har bytt moderkortet nu men orsakat en stor repa och allt de erbjuder är en "rabattkod" på deras butik. Blir en direkt anmälan till konsumentverket
Sämst och inte professionellt…
Sämst och inte professionellt försäljning bemötande! Har provat köpa två datorer men efter flera försök fick inget! Inte REKOMMENDERAD överhuvudtaget!
HP står för Halv Professionel
HP står för Halv Professionel - vad är det frågan om - beställer en laptop + väska - båda får ett tracking nummer (samma) men när jag plockar upp leveransen är inte datorn med!?!?
Aldrig mer hp
Beställde dator med förväntad ankomst fredag. Inget hört på måndagen efter så jag mailade och fick svar att de återkommer inom kort. Ringde på eftermiddagen då jag inget hört då fick jag svar att de säger besked inom 24 tim. Ringde igen på tisdagen med samma svar. Då gav jag upp och cancelerade ordern. Aldrig mer Hp!!
Jag mår psykiskt dåligt av att se era produkter och logga
Kort förklaring till negativt omdöme:
• Ljuger, ger tomma löften och tror inte på sina kunder.
• Trakasserar och kränker sina kunder på mejl & telefon.
• 0% kommunikationsförmåga med sina kunder. (Du är tvungen att ringa 10-tal gånger för att få ett enkelt svar.)
• Support samt kundrelationsavdelning är antingen extremt begränsade över deras kunskaper om datorer och andra tekniska prylar eller helt okunniga.
• Deras service Infocare/Elcare är inte alls kapabla av att fixa datorer eller andra elektronik prylar.
• De svarar nästan aldrig på mejl och supporten är dem enda du som kund kan nå på telefon. Kontakt med andra ord sker endast på deras villkor om och när dem känner för det.
Min dator hade coiling noise och när jag skicka in den på service fick jag tillbaka laptoppen i fysiskt skadat skick och den var istället helt ur funktion tillsammans med papper från servicen där de påstod att datorn var fullt fungerande.
Trotts att jag hade bildbevis och juridiskt rätt till att reklamera laptoppen och begära pengarna tillbaka fick jag inte det av en herre med grovt brytande svenska som anklagade mig för att bl.a. ljuga och ville inte se bevis bilderna.
Lämnade in på nytt efter att ha på egenhand fixat de fysiska skadorna och kommit i kontakt med någon annan. Då får jag tillbaka laptoppen igen med värre fysiska skador där bl.a. ena USBen och fingertrycksläsaren inte längre fungerade och coiling noise problemet var tillbaka trotts påstående byten av moderkort enligt service. Denna gång fick jag reklamera och begära pengarna tillbaka men det tog orimligt lång tid och extremt dålig komunikation lyckades jag lösa majoriteten av allt som behövde utföras för att jag skulle kunna få tillbaka mina pengar. Allt som allt tog hela denna process onödiga 6 månaders tid att utföra och jag gjorde mer eller mindre allt när det kom till att följa upp och utföra alla steg som krävdes för att processen skulle genomföras.
Vad jag fick gå igenom pga er på HP:
• Ångest attacker och generellt extremt dåligt psykisk mående. (något jag aldrig haft i hela mitt liv)
• Brist för tid över för mina studier. (det tar tid att vänta på telefon och det tar mycket energi av en att sitta och få dagligen höra lögner och falsk information och sedan bli tillsagd att lita på er.)
• På följd av brist av studier var att ni ströp min enda inkomst som var mitt studiemedel. (Hitta jobb under pandemin var heller inte möjligt då allting var som värst.)
Trotts att jag ständigt förklarade detta för er hade igen utav er ett hjärta av att se till att ta mig på allvar.
Jag gjorde en full kontroll av datorn när eran service ljög på papper om saker som inte fungerade och påstod att allt var bra.
Jag var även lovad till att få en BT mus som kompensation till vad som hände av första servicen och hur dåligt behandlad jag vart av herren som nekade mig från mina rättigheter till att få reklamera datorn men inte ens den fick jag aldrig.
Otroligt bra kundservice!
Ringde in fem minuter innan kundtjänsten skulle stänga, kom fram snabbt och fick hjälp i 25 minuter med att försöka identifiera varför det inte gick att skriva ut från datorn. Till sist funkade det och han jag pratade sa att han ska ringa tillbaka i dagarna för att kolla så allt fortfarande funkar.
Bland det bästa jag varit med om i kundtjänstväg!
Hade jag kunnat ge minus hade jag gjort…
Hade jag kunnat ge minus hade jag gjort det. Köpte ny skrivare idag och den funkar inte. Får felmeddelanden hela tiden. Efter mycket om och men hittade jag ett nummer till supporten. Fick prata med en kille som lovade att dom skulle ringa upp...jag pratade med dom vid 16 tiden och nu har klockan passerat 18:30 och ingen har ringt. Ni som ska köpa skrivare.. Undvik HP
Uppdatedra inte Programvara till skrivare
Min HP skrivare Color Laser Jet fick idag ett meddelande om att jag måste uppdatera programvaran. När jag gjort det gick det inte längre att skriva ut eller kopiera. För att få det att fungera måste jag byta till HPs egna toners. Jag kontaktade supporten som angav att det var en säkerhetsrisk att använda andra toner än HP:s egna.
Jag har under lång tid använt andra fabrikat på toner än HP utan problem, de är dessutom billigare. Nu använder HP en uppdateringsfunktion av programvaran för att tvinga sina kunder att köpa toner från HP. Detta är ett ojust sätt att tvinga kunderna HP produkter.
Jag har varit mycket nöjd med skrivaren men att tvinga kunderna att köpa förbrukningsmaterial från den egna affären är bedrövligt bettende
Otrevliga och uppkäftiga
Otrevliga och uppkäftiga. Min dator är i sämre skick än vad den var innan reparation. Dem skiter i att hjälpa mig.
Beställt bläck
Beställt bläck. Betalat till bankgiro.
Ingen bekräftelse på mottagen betalning. Ingen bekräftelse på expedierad order. Ingen vara erhållen.
Inget svar på upprepade mail.
Tror att företaget har gått i konkurs.
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.