Supporten kan inte lösa proplemet på ett vettigt sätt. De ger råd som inte fungerar och skyller på Windows 11 trots att Windows 11 funkar på mina andra datorer som inte är från HP. Låter som en ren... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Har HPdirect. Funkade bra i början. Patroner kom i tid men sen började det komma påpekande om att fel patroner användes! Jag använde patroner HP skickade mig! Nu har jag varje månad fått besked om... Se mere
Köp inget från HP någonsin om ni vill bespara er tid, pengar och sinnesro. Support och kundservice jobbar inte tillsammans. Det går inte att reklamera bläck mer än 30 dagar efter köp trots att suppor... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Andre kiggede også på
VARNING! LURENDREJARE!
Värsta upplevelsen som kund hos något företag jag varit med om. Jag är grundlurad. TESTA INTE GRATIS PROVPERIOD PÅ INSTANT INC! Bläckpatronerna du får med då SLUTAR FUNGERA när du inte har prenumeration längre. Så du får åka och köpa nya!! Kasst för miljön. Kasst för plånboken. + De säger inte till innan de börjar dra pengar och när de drar 49 kr och sedan ytterligare 49 kr även fast man avslutat prenumerationen för att man debiteras för perioden som gått??! Man kan inte få pengarna tillbaka för att man ångrat sig som hos vilket annat företag som helst efter 14 dagar för de anser att dessa 14 dagar är när provperioden startade. Jag ringde till kundservice och de sa att de kunde ta bort den andra debiteringen men nu fick jag en faktura ändå. Kul. För att återvinna bläcket måste de skicka en påse som man lägger patronerna som slutar fungera i och sen skeppas detta utomlands. Helt galet. Nu fick jag ett mejl om ytterligare en avgift för att ha avslutat abonnemanget. Kommer aldrig någonsin köpa en produkt från HP igen. Kommer sprida detta till alla jag känner. Kan man anmäla företag för sånt här någonstans? Det kan ju bara inte vara tillåtet?
Köp ALDRIG nått från HP
Köp ALDRIG nått från HP. Köpte en bärbar datorn. Den är knappt använd och nu är batteriet redan trasigt. Datorn stänger av sig när det är fulladdat och varnar inte ens innan. Enligt hp support har alla batterier ”olika kvalité och dem brukar gå sönder efter ca 2 år”. Man tycker ju att när man köper en så dyr datorn att det ska vara kvalitet men ikke :)
Otroligt missnöjd
Köpte en HP Envy 6020e skrivare och utan någon info om att ifall man råkar aktivera HP+ som dom försöker sälja på en så kan man inte längre använda skrivaren offline och bara skriva ut men deras egna dyra patroner .Och det går enl dom inte heller längre att avaktivera HP+ efter att man aktiverat den.
Nu efter ett års användning så har även skrivaren slutat att fungera så ringde in till deras kundtjänst och fick vänta cirka 40 min innan någon svarade. Därefter efter att de försökt lösa problemet i mer en en timme så sa dem att de skulle ringa tillbaka dagen efter. Dagarna går och ingen ringer upp så jag kontaktar dem igen och får vänta cirka 40 minuter igen tills någon svarar. Denna gång är den en kvinna som svarar och försöker återigen lösa problemet i cirka en timme utan att lyckas, under processen då hon försöker hjälpa mig så skrivs minst 10 ”testsidor” ut och slösar massor av färg från patronerna. Även hon säger att hon ska återkomma till mig för att lösa problemet med skrivaren och nu har det ett och jag har fortfarande inte hört något från dem.
Tillsslut tredje gången jag ringde in så fick jag hjälp av en professionell och hjälpsam man.
Sämsta dator och skrivare
Sämsta dator och skrivare. Skrivaren bör fungera trådlöst, det gör den med ett KRAV, att det måste gå via deras app där alla skannade och kopierade dokument går till deras server först och lagras där. Så alla dina personuppgifter lagras någonstans ute i välden där du inte har en aning vad man ska använda dem till. NEJ NEJ till sådana produkter. Datorn funktion är ok men chassin går sönder efter något år.
Jag beställde toners till min skrivare…
Jag beställde toners till min skrivare och betalade 2749 kr med mitt Mastercard. HP Store har fått pengarna men har inte levererat något! Sedan när jag spårar paketet på Postnord så står det att försändelsen har returnerats och lämnats ut till AVSÄNDAREN! Nu är det som så att jag får aldrig aviseringar från Postnord. Det verkar var en alltför jobbig procedur för dom. Eller så vet som inte hur man gör....
HP Elitebook är den sämsta dator jag…
HP Elitebook är den sämsta dator jag haft. Dåliga USB-C kontakter som galppar och ett nätverkskort som ideligen tappar anslutning med såväl Wifi som trådad anslutning. Enda denna dator duger till är fyllnadsmassa till trafikverkets bullervallar
Varning för HPsmart
Abonnerade på HPsmart (=toners ska skickas automatiskt när det tar slut). Hade inte fått toners när bläcket tog slut. Köpte på annat håll och bestämde mig för att säga upp abonnemanget. Efter mycket letande och i det finstilta såg jag att det går bara att göra per telefon😢. Lång väntetid och trots att det var ett svenskt telefonnummer så var det engelska som gällde. Med andra ord: Varning för HPsmart - snudd på scam
Bra laptop levererades i tid
Bra och fin laptop. Beställde via hp.se. Leverans på två dagar, som utlovat.
MEN, fick ett mail första kvällen med luddig info om att något hakat upp sig. Det var sedan svårt att få mer information om saken, blev hänvisad till skriftlig dialog där svaret kom först efter själva paketet (vilket i och för sig var positivt 🙂).
Uppskattar också att detaljerad information om produkterna finns tillgänglig i webbshopen.
Slutsatsen blir högt betyg eftersom leveransen kom som utlovat och själva produkten är perfekt. (lite mycket "bloatware" kanske, men där kan man ju välja att behålla eller radera)
Om jag hade betygsätta med nollar då…
Om jag hade betygsätta med nollar då jag hade gav till HP Support 15 styck NOLLOR.
Jag varnar till alla !!!!!!!
Köp aldrig nåt från HP Support de skickar trasiga produkt, Ni kan köpa era produkter nån annan ställe.
Vid onlineköp som företagskund står det…
Vid onlineköp som företagskund står det klart att priset inkluderar moms, men i själv verket exkluderar det moms. Det märker man först när man betalt för orden. HP Sverige bekräftade att priset på hemsidan är inkorrekt, men hävdar att det är beloppet som dras från kortet och som man får i order-mailet efter att man betalt som gäller.
HPs usla support tvingar mig att köpa ny skrivare
Har en HP Laserjet 1018 som fungerat bra i många år. Nu när jag vill installera den på en nyinköpt dator, finns inte drivrutinen för skrivaren längre i Windows register. Har försökt på alla möjliga sätt, inklusive den CD som medföljde skrivaren 2006. Inget fungerar. Har provat HPs hemsida utan resultat. Att ringa HP support kostar nästan 300 kr för ett samtal som jag inte vet om det kommer att leda till något.
Har alltså en skrivare som fungerar på min gamla dator men inte på den nya. Nu måste jag köpa en ny skrivare (garanterat inte HP!), och bidra till resursslöseriet. Att det dessutom inte går att få prata med någon utan att betala är bortom uselt.
Support fungerar inte alls
Support fungerar inte alls, inte heller extra garanti (bortkastade pengar)
Går inte att ringa eller maila
Man kan starta ärende men man får ingen svar
Inte värd enda plus
Blev erbjuden färlängd garanti för min hp som jag betalade
Blev erbjuden färlängd garanti för min stationära hp vilket jag betalade för. Nu har min dator låst sig och det går inte att ringa till hp!
En fullständig skandal att ett företag kan bete sig så uselt.
Inte första gången jag har problem med hp, men sista för jag ska köpa ett annat märke. Köp aldrig hp
Uppdatering av mitt omdöme:
Jag ringde HP på långfredagen utan att veta att det var en helgdag och därför det var stängt.
Idag den 19 april 2022 ringde jag igen och då svarade supporten Mikael som hjälpte mig under 1,5 timmar utan att vi lyckades lösa mitt problem.
Mikael behövde mer tid för att hjälpa mig och lovade återkomma till mig senare idag eller imorgon.
Och jag var onödigt brysk i min tidigare kommentar vilket jag ber om ursäkt för.
Tack Mikael för ditt tålamod med mig.
Hemsk support
Jag hade problem med print kvalitén på min printare. Så jag letade och hittade en video från HP som skulle "rengöra" printaren. Efter att jag följt stegen noggrant så fastnade pappret inne i printaren på ett sätt som gör så jag ej kan få ut det. Vilket gjorde så att printaren slutade funka helt. Supporten var hemsk, 80% av svar var enbart "köp en ny". Jag var tvungen att be om att få problemet eskalerat 2 gånger innan de gjorde det. Då fick jag lite bättre svar men det visade sig vara meningslöst . Kommer aldrig köpa en HP produkt igen.
Forced a firmware that stopped my…
Forced a firmware that stopped my printer from using 3rd party toner. Support refuse to help me.
Telefonkö och sedan bortkopplad
Telefonkö och sedan bortkopplad. Händer varje gång. Uselt!
Svåra att få kontakt med och driver miljöförstörelsen.
Min 1 1/4 år gamla bläckstråleskrivare har haft dålig kvalitet på utskrifterna några månader. Jag har rengjort och rengjort och säkert gjort av med mängder av bläck. Till slut har skrivaren sagt att jag måste byta ut skrivarhuvudet. Det tycker jag låter konstigt med en så ny skrivare. Ett skrivarhuvud är inte särskilt billigt heller. Efter att ha lagt timmar på att leta kontaktvägar hittade jag äntligen ett telefonnummer. Jag fick då veta att det inte gick att byta skrivarhuvud på min modell utan att jag måste kassera den. En bläckstråleskrivare måste användas minst en gång i veckan. Varför står det inte i instruktionsboken? Varför säger skrivaren att jag ska byta skrivarhuvud när det inte är möjligt? Vad händer om man åker på semester längre än en vecka?
Jag köpte denna skrivare för att min laserskrivare inte längre gick att uppgradera när man har en Mac. Man måste ha en PC.
Så nu måste jag kassera två i sig fungerande skrivare på lite drygt två år.
Det är fint tal om miljövänlighet på hemsidan. Bedrövligt tycker jag.
Stulen laptop
Det verkar som datorn jag beställde blivit stulen under frakten. verkar vara fler som råkat ut för samma. Mycket svårt att få återkoppling från företaget utan de har förskrivna meddelande som beskriver mitt ärende som "eventuellt problem".
Kan bara råda folk från att avstå från att handla av dem.
Tjena Tjena !!! SUPERVARNING
Tjena Tjena !!!! "SUPER VARNING"
Om ni mot förmodan är sugna på att ligga ute med 15 000:- och gillar att sitta i telefonkö timmar in och ut dessutom vara utan datorn i 3 månader för att den blivit stulen under HP.s hantering då ska ni köpa en dator på HP Store
Vi köpte 2 stycken för et drygt halvår sedan, den ena går kanon den andra har varit kass sedan dag 1.
Man skickas runt via HP.s olika avdelningar i telefon hela tiden och jag har lagt otaliga timmar på dessa telefon samtal utan resultat för det är ingen av dem som tar ansvar utan man slussas bara vidare.
Efter många om och men så säger dem i december att vi måste skicka in datorn för att installera om mjukvaran, HP skickar då ut fraktsedlar mm. vi lämnar in datorn till Bring strax före jul 2021 för att den skall i väg på service vi får kvittens på detta 😉
Den 1/1 2022 får jag sms om att datorn inte har kommit fram ;-(
Den 12/1 ringer HP mig och säger att datorn är borta/stulen ? och att det måste gå 30 dagar innan de kan ersätta den !!!!
Nu är det 2022-02-15 och jag har fortfarande inte fått någon dator, så ska ni köpa en HP gör det inte via HP Store då det inte finns någon ansvarig att pratat med, man slussas endast vidare hela tiden.
2022-02-17 får jag besked om att de 30 dagarna har gått och att jag kan få en ny dator men det tar 3-5 veckor innan den kan levereras eller om det finns någon annan dator på hyllan som finns klar, jag skickar omedelbart in mitt önskemål.
Här kommer svaret på min fråga enl. Nedan
Hej Thomas
Tack för kvittot!
Söker efter den enheten du efterfrågade nu och hör av mig senast imorgon ifall det skulle kunna gå att beställa.
Med vänlig hälsning
Johannes
HP Customer Loyalty Representative, Customer Relations Teams
Detta svar innebär att jag skulle blivit uppringd senast den 18/2 2022, återkoppling sker först den 21/2 klockan 1513 där svaret lyder att den dator jag valt är för dyr, då säger jag sätt in pengarna till mig för jag orkar inte ha med HP att göra mer.....
Då kommer nästa KÄFTSMÄLL det tar 15-18 dagar att få tillbaka sina pengar se svar nedan.
Hej Thomas
Kommer nu skicka detta till finansteamet för återbetalning av din enhet. Det gick tyvärr inte att snabba upp tiden för betalningen.
Finansteamet kommer att be dig fylla i ett formulär med dina bankdetaljer osv och därefter tar det som sagt 15-18 arbetsdagar innan betalningen syns på ditt konto.
Med vänlig hälsning
Johannes
HP Customer Loyalty Representative, Customer Relations Teams
Helt efterblivna
Helt efterblivna. Ingen koll på sina egna produkter. Brist på kommunikation mellan kollegor. Grov amatörservice.
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.