Jag skulle skriva omdöme och ser nu att det är redan många dåliga. I korta drag, jag köpte en dator från Lenovo. Jag har inte installerat något på den den är bara att jag kan se saker på min tv (typ v... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Köpte en 9 tums skärm för att det var ett bra pris. Så stor skillnad kan det väll inte vara? Måste starta om den 3-4 gånger om dagen på grund av att den tappar både Wifi och Bluetooth och kan inte k... Se mere
Excellent, fantastic service So grateful for the awesome support of Mr Lari. He’s very kind, warm, helpful, polite, patience. Listen to all my enquries. He made me feel very welcome. You can feel... Se mere
Vedervärdig tillgång till s.k "kundtjänst". Vidrigt. Massa AI-bot-skräp i chatten som är äcklig och slösar vår tid. Ingen människa att få talat med. Simpelt problem för de som kan, men jag kan inte... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Kontaktoplysninger
Hur kan en produkt i världsklass ha en…
Hur kan en produkt i världsklass ha en kundsupport som är den sämsta som kan existera? Det borde vara förbjudet. Vi pratar i bibliska mått – värdelösa. Ord finns ej för deras kundsupport; värdelös med bibliska mått räcker inte.
Beställ aldrig från Lenovo.se
Beställ aldrig från Lenovo.se. De anlitar UPS, nu har jag jagat mitt paket i tre dagar och det har inte kommit fram än.
Kommer aldrig mer handla från Lenovo.se…
Kommer aldrig mer handla från Lenovo.se så länge de anlitar UPS.
UPS Sverige är fullständigt bedrägliga och värdelösa.
En skam att Lenovo anlitar detta skurkaktiga skämt till logistikföretag.
ALDRIG mer Lenovo.se.
Köp ALDRIG en Lenovo
Köpte en 9 tums skärm för att det var ett bra pris.
Så stor skillnad kan det väll inte vara?
Måste starta om den 3-4 gånger om dagen på grund av att den tappar både Wifi och Bluetooth och kan inte koppla upp igen utan omstart. Ibland tappar den allt under tiden som jag använder den. När jag uppdaterade kontakter i Auotlook så tappades hälften av alla kontakter bort.
Hopplös kundtjänst
Hopplös kundtjänst. Bollade mig fram och tillbaka och det numret som man eventuellt ska ta kontakt med för att kolla på en beställning fungerar inte.
Vedervärdig tillgång till s.k…
Vedervärdig tillgång till s.k "kundtjänst". Vidrigt.
Massa AI-bot-skräp i chatten som är äcklig och slösar vår tid.
Ingen människa att få talat med.
Simpelt problem för de som kan, men jag kan inte dessa saker, och hade det numera funnits kvar MÄNSKLIG KONTAKT i detta j¤¤¤¤ samhälle så hade det vart bra kort och långsiktigt för mänskligheten. Att allt ersätts, även VÅRD, sjukt nog, skola med framöver och redan, med "AI" och chatt-bottar osv är patetiskt och onyttigt.
Lenovo - Problem med leverans via UPS
Telefon beställd 5 oktober men som ännu inte dykt upp. UPS som skulle leverera telefonen verkar helt klart ha slarvat bort den. Har rapporterat problem med leverans till Klarna, samt begärt återbetalning via chatt till Lenovo. Hoppas på smidig lösning...
Sluta med UPS!
De använder sig av UPS, världens sämsta speditör. Just nu svävar min dator i landet ingenstans. De påstår att det är fel adress på paketet. Så Lenovo kan glömma fler order från mig. Så här mycket krångel är det inte värt för någon tusenlapp billigare.
Uppdatering: Jag har efter kontakt med både Lenovo och UPS konstaterat ett uselt samarbete. Lenovo hindrar UPS från att lämna ut datorn på utlämningsställe nära mig. Det gör att det är ett rent lotteri om jag kan vara hemma när de kommer. Alternativet är att hämta datorn i Västerås, 10 mil bort! Uselt!
No refunds issued even after a month of returning the product
I purchased a laptop from them on October 8th and cancelled the order immediately. However, the item was still shipped, and it was returned to their warehouse on October 20th. Since then, I have been waiting for my refund, which has still not been processed.
Every customer service representative I’ve spoken to has repeated the same message—that the refund will be processed “right away”—yet I have not received it. Based on this experience, I cannot recommend purchasing from this company.
Nöjd men min dator och ganska be…
Nöjd men min dator och ganska be service. Några oväntade avgifter dock
Fast handling on Lenovos side
Fast handling on Lenovos side, crappy pretend delivery attempt, as always, from UPS. Really should use literally any other courier for deliveries to Sweden...
Excellent, Fantastic Customer Support
Excellent, fantastic service
So grateful for the awesome support of Mr Lari. He’s very kind, warm, helpful, polite, patience. Listen to all my enquries. He made me feel very welcome. You can feel that he really cares to give the best support to the customer. A million tks Mr Lari.
Best regards,
Eden
Utebliven leverans
VARNING! VARNING!
Köpte två produkter i en beställning i aug 2025. Den ena varan, en blåtandsmus, levererades som den skulle. Den andra varan, en strömadapter till en ThinkPad flaggades som levererad trotts att den aldrig levererades till mig.
Har under ca 2 veckor försökt få ordning på detta både via UPS och Lenovo utan att komma så mycket som en millimeter närmare en lösning.
Via UPS felanmälan kommer jag inte längre än denna information: "Det går inte att skicka reklamationen. Tyvärr kan vi inte behandla din reklamation. Avsändaren har begränsat reklamationer för detta paket. Kontakta avsändaren direkt för hjälp."
Lenovo är på gränsen till omöjliga att komma i kontakt med, förutom via deras AI-stödda chatt. Efter 1½ timmes chattande + ca 1 veckas utredning fick jag ett mail att ärendet var stängt eftersom varan var "Signed By : DELIVERED". Trots att jag aldrig skrivit under någon leverans. Trots att det stod som ett tydligt krav, "En signatur krävs för paketleverans."
För mig innebär detta att jag aldrig mer kommer att köpa en Lenovo-produkt. Jag vill samtidigt varna andra konsumenter för risken att hamna i samma situation.
Garantin para en pappersprodukt
Tangentbordet levererades med fabrikationsfel och när jag kontaktade supporten så fick jag veta att de kunde offerera reparation mot faktura på grund av att tangentbordet inte täcks av garantin. Rent ut sagt löjligt att lägga ansvaret för dålig kvalitet på kunden. Har varit återkommande kund sedan 1995 men på grund av detta så blir det inga fler Lenovo för min del.
Köp inte Lenovo om du förväntar garanti…
Köp inte Lenovo om du förväntar garanti efter för det finns inte när du har köpt så är det klart.
Jag beställde en laptop den 24/1
Jag beställde en laptop den 24/1. Den fastnade i Nederländerna pga att det var något fel med fraktsedeln enligt UPS som var de som skulle frakta den till mig. Då blir man ju orolig, speciellt som jag läst omdömmena här. Tog kontakt med Lenovo's kundtjänst, både chat och telefon, de blev mina nya chat kompisar under 3 veckor och som många skrivit nedan så följer de ju samma "flight manual". Dock upplevde jag att de verkligen ville hjälpa mig. Till slut kom tydligen min laptop tillbaks till lagret i Nederländerna. Då skickade Lenova om den med FedEx. Supporten hade koll på detta och jag fick min laptop 18/2. Levererad till min hemaddress som utlovat. Och inte nog med det, den fungerade när den kom. Så jag är nöjd, kanske inte Lenovo's fel att UPS är kassa...
Fruktansvärd upplevelse
Fruktansvärd upplevelse. Jag köpte en produkt via Lenovos hemsida med klarna faktura som betalmedel. Lenovo lyckades inte skicka order bekräftelse och efter det har jag efter två månader av ensidig kommunikation från mitt håll bara fått till svar, ”oroa dig inte, vi återkommer inom 24 timmar.” otaliga gånger. Det verkar vara en inkapabel kundtjänst som inte kan göra något annat än att följa sitt manus. Det här köpet är det värsta jag har varit med om någonsin.
Dom använder UPS..
Allt gick väldigt smidigt, men dem använder UPS
Allt gick väldigt smidigt. Beställningen fick skickas i två delar. Fick min tablet dagen efter beställning och kommer få fodral & penan nu på måndag.
Fick även mejl vid varje utleverans av paket.
Ni hade fått 5 stjärnor om man fick välja att begära leverans från andra transportleverantörer eller att man väljer access point redan vid beställning och ha möjlighet att registera telnr. till paket som skickas ut till kund.
Lite tråkigt bara att dem använder UPS som inte funkar särskilt bra här i Sverige.
Löste det dock på egenhand genom att ringa och skapa konto hos UPS samt löst att jag får framtida paket till en access point istället så i framtiden blir det problemfritt för min del.(Rekomenderas starkt)
Jag har haft en stationär dator från…
Jag har haft en stationär dator från Lenovo ungefär 18 månade.
En av de sämsta datorer jag någonsin har ägt.
Senaste månade så "fryser" bilden på skärmen och den slutar fungerar under 2 till 3 minuter och sedan starta datorn om av sig själv
och all arbete är borta. Först hände detta en gång per månad men det ar ökat till ett par gånger i veckan sista 4 månaderna. Nu mera använder jag datorn endast till att surfa och titta på filmer. Den är långsam och trög. Kommer aldrig att äga en dator eller en teknisk apparat från denna företag. Jag väntar på black friday och sedan kommer jag med glädje slänga denna dator
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.