Steellife Anmeldelser 160

TrustScore 5 ud af 5

4,9

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prettig geholpen in de winkel met goed advies, duidelijke afspraken en snelle reacties. Wij zijn ook zeer tevreden over de trap en de taatsdeur die we bij hen hebben gekocht! Ook de plaatsing ging erg... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Keurige monteurs, moor werk afgeleverd. Ik zou 5 sterren geven als ze de 2 ‘kieren’ naast het kozijn zouden hebben afgekit. Ik heb alsnog de 5 sterren gegeven omdat steellife alsnog de kieren/naden he... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We had a great experience with Steellife. The glass walls with steel finish are excellent quality and look amazing in the space. What really stood out was their service. We had to change the inst... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prachtige trap en deur. Perfect gemonteerd. Duidelijke communicatie. Wij zijn er erg blij mee.

Virksomhedsoplysninger

1. Dørproducent
  2. Dørbutik
  3. Dørleverandør

Skrevet af virksomheden

Bij Steellife ontwerpen en realiseren wij stalen deuren en trappen die perfect aansluiten op uw wensen en interieur. Tijdloos, stijlvol en van hoogwaardige kwaliteit – volledig op maat gemaakt, precies zoals u het voor ogen heeft. Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering kunt u rekenen op heldere communicatie en één vast aanspreekpunt. Zo zorgen we voor korte lijnen en een prettig proces – van ontwerp tot eindresultaat. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

volledig tevreden.

in alle opzichten een goede informatie over het product, over levering en het uiteindelijke installeren. Alles naar tevredenheid.

27. maj 2025

Besvarelse fra Steellife

Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen – van de informatie tot de levering en installatie. We doen ons best om het proces zo helder en soepel mogelijk te maken. Bedankt voor het vertrouwen!

Erg tevreden

We zijn heel erg tevreden met het resultaat.
Heldere afspraken. Perfect opgemeten en uitgevoerd. Onze schuifdeuren zijn prachtig. We kunnen dit bedrijf aanbevelen.

21. maj 2025

Besvarelse fra Steellife

Dank voor de mooie review! Super om te horen dat de schuifdeuren naar wens zijn en dat u onze service als prettig heeft ervaren. We waarderen het enorm dat u ons aanbeveelt!

Groeten van team Steellife!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fantastisch product en goede service!

Fantastisch product en goede service!

Heel blij met de geplaatste deur maar vooral ook met de super fijne en goede service en communicatie.

19. maj 2025

Besvarelse fra Steellife

Fantastisch om te horen dat u zo tevreden bent! Dank voor het vertrouwen en de fijne samenwerking. Geniet van de nieuwe deur!

Hartelijk groet,

Zeer correct

Zeer correct

19. maj 2025

Besvarelse fra Steellife

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We stellen het zeer op prijs dat u onze werkwijze als correct ervaart. We blijven ons inzetten voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Team Steellife!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Steellife doen wat ze beloven

Steellife doen wat ze beloven, heldere communicatie over alle stappen die nodig zijn. Vakmensen die meedenken als vragen hebt. Zeer tevreden over het eindresultaat.

15. maj 2025

Besvarelse fra Steellife

Wat een mooie review, dankjewel! We zijn blij dat je onze communicatie en vakmanschap zo positief hebt ervaren. Samen tot een goed resultaat komen is precies waar we voor staan. Veel plezier met het eindresultaat!

Hartelijke groet namens het hele team van Steellife!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snel correct steellife houd zich aan de…

Snel correct steellife houd zich aan de afspraken.
Vriendelijke jongen op kantoor waar ik het gesprek mee had.
Vriendelijke jongenman die kwam inmeten.
Vriendelijke jongens die het kwamen plaatsen.
In 1 woord zeer tevreden blij en trots.
Alleen 1 tip!!!!!!!! Neem het afkitten mee in het orderproses en de uitvoering eventueel tegen een meerprijs

14. maj 2025

Besvarelse fra Steellife

Dank voor je fijne review!
Mooi om te horen dat alles soepel verliep en je zo tevreden bent – we geven het compliment door aan het team.

De aangegeven tip zullen we meenemen!

Wat een mooi bedrijf

Wat een mooi bedrijf! Perfect! Een fantisch product voor een heel mooie prijs. Erg vriendelijke en goede service en advies.plaatsing zeer zorgvuldig en netjes. Kortom, top!

14. maj 2025

Besvarelse fra Steellife

Wat een geweldige reactie – dankjewel!
We zijn superblij dat je zo tevreden bent met het product, de prijs én de service. We doen het graag, en dit soort reacties maken ons werk extra leuk!

Veel plezier met het eindresultaat!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Mooi materiaal.

Stalen balustrade besteld. Ziet er allemaal erg netjes uit. Degelijke constructie. Levering en verzending ook allemaal duidelijk gecommuniceerd en volgens afspraak. Klein probleem door verkeerd geleverde bouten. Snel en vakkundig opgelost door het team en kon snel weer door.

Besvarelse fra Steellife

Bedankt voor je mooie review!
Fijn dat je tevreden bent over de balustrade én de communicatie. En goed om te horen dat het probleem met de bouten snel opgelost is.

Veel plezier met het eindresultaat!

Supergoed en vriendelijk geholpen

Supergoed en vriendelijk geholpen. Denken mee en de afspraken worden goed nagekomen. Kwaliteit is echt fantastisch en wij zijn blij met het eindresultaat.

Besvarelse fra Steellife

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat jullie zo tevreden zijn over onze service en kwaliteit. We wensen jullie veel plezier met het eindresultaat!

Goed bedrijf

Goed bedrijf! Contact was goed en ze kwamen de afspraken goed na, zeker een aanrader!

Besvarelse fra Steellife

Bedankt voor de mooie woorden en het vertrouwen! Fijn om te horen dat het contact prettig verliep en dat alles volgens afspraak is gegaan. We doen ons best om elke klant goed te helpen en waarderen het enorm dat je ons aanbeveelt. Graag tot een volgende keer!

Het team van Steellife

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Glazen scheidingswand met deuren tussen keuken en woonkamer Nieuwehorne.

Tijdens het bezoek in de showroom worden de mogelijkheden duidelijk doorgenomen. Aan het eind van het bezoek ligt er een offerte met de gemaakte keuzes. Bij ondertekening wordt er een afspraak gemaakt om thuis in te meten. Dit wordt keurig volgens afspraak uitgevoerd. Deze maatvoering wordt in een tekening vertaald en ter controle opgestuurd. Hierin blijft steellife verantwoordelijk voor de maatvoering. Ik heb de deuren zelf geplaatst en de maatvoering blijkt perfect. Uitstraling van het eindproduct is als verwacht en voegt echt iets toe aan de woning.

8. maj 2025

Besvarelse fra Steellife

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u onze werkwijze als duidelijk en zorgvuldig heeft ervaren, van showroom tot levering.

We zijn blij dat het eindresultaat aan uw verwachtingen voldoet en wensen u er veel plezier van!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een mooie trap en balustrade geleverd!

Een mooie trap en balustrade geleverd!
Heel blij met het resultaat!!
Vakmanschap, en kennis van zaken!
Goed geadviseerd, en plaatsing door vakmensen!!

Meedenken met de klant, en kleine problemen worden professioneel en klantvriendelijk opgelost!!

2. juni 2025

Beste familie Knijf,

Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de trap en balustrade. We streven er altijd naar om vakmanschap te leveren en klanten goed te adviseren, dus het is geweldig om te lezen dat dat ook zo is ervaren.

Veel plezier met jullie nieuwe trap – en nogmaals dank voor het vertrouwen!

Top: taatsdeur en trap

Uitgebreid en deskundig geholpen in Nunspeet. Ter inspiratie verschillende trappen en deuren kunnen zien, hoewel alles maatwerk is. Inmeting was 100% Trap en taatsdeur zijn vakkundig en snel geplaatst, alles schoon opgeleverd. Top resultaat!

6. maj 2025

Besvarelse fra Steellife

Beste Harold, hartelijk dank voor deze review! Fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn, daar doen we het voor! Hartelijk dank namens het hele team van Steellife!

Mooi werk geleverd

Mooi werk geleverd.
Prettige communicatie.

23. april 2025

Beste Jan,

Hartelijk dank voor de mooie woorden! Veel plezier en gebruiksgemak van de prachtige stalen deuren.

Namens het hele team van Steellife!

Top kwaliteit deuren

Top kwaliteit deuren, alles volgens afspraak en goede communicatie

24. april 2025

Besvarelse fra Steellife

Beste Tom, veel dank voor deze prachtige review! Veel gebruiksgemak toegewenst! Hartelijke groet namens team Steellife!

zorgvuldig

zorgvuldig, snel, meedenkend

28. april 2025

Besvarelse fra Steellife

Goedemorgen Jan, hartelijk dank voor het plaatsen van deze prachtige review. Dit word zeer gewaardeerd! Hartelijk groet, team Steellife

Goed ingemeten.

Goed ingemeten.
netjes gewerkt. Ziet er echt heel mooi uit.
vriendelijke mensen die ons hielpen in de showroom en met inmeten en met plaatsen.
Ik raad jullie zeker aan.

22. april 2025

Besvarelse fra Steellife

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en positieve review!
Wat fijn om te horen dat het inmeten, de plaatsing én de service in onze showroom zo goed zijn bevallen.
We geven uw complimenten graag door aan het hele team.

Heel fijn dat u ons aanbeveelt – dat waarderen we enorm!

Het team van Steellife

Maatwerk. Uitstekende kwaliteit.

Steellife levert vakwerk. Alles volgens afspraak. Uitstekende service. Nette montage. Van harte aanbevolen.

18. april 2025

Besvarelse fra Steellife

Hartelijk dank voor deze prachtige review! Dank namens het hele team van Steellife!

Læs mere om andre typer anmeldelser.