Waren op zoek naar een mooie deur maar niet te duur Deurtotaalmarkt heeft deze combinatie De deur die we zochten voor een mooie prijs Vergeleken met andere deurbedrijven is dit veruit de goedkoops... Se mere

Se, hvad kunderne siger
Bestellen gaat eenvoudig via internet. Wilde achteraf toch een andere maat deur ontvangen, en ook dit was binnen no-time geregeld. Klantenservice reageerde heel snel en adequaat. Superfijn! Ook de b... Se mere
Bedrijf is prima denk ik. Alleen één van mijn twee deuren is niet helemaal recht en hangt scheef ih kozijn. Ondanks een volkomen waterpas kozijn zowel horizontaal als verticaal. Nogal jammer wanneer j... Se mere
Het advies was super duidelijk, meedenkend en behulpzaam. Resultaat was dat alle deuren in 1x in de juiste maat en uitvoering geleverd zijn. Levering gaat heel soepel met een duidelijke track&trace.
Virksomhedsoplysninger
Om Deurtotaalmarkt
Skrevet af virksomheden
Wij hebben in Zevenaar de grootste deurenoutlet van Nederland. Wil jij de deuren uit onze webshop in het echt bekijken, of een kijkje nemen tussen onze 2e keus deuren? Kom naar onze showroom en magazijn in Zevenaar voor binnendeuren, buitendeuren en toebehoren.
Met keuze uit duizenden 2e keuzeproducten en daarnaast het volledige assortiment van CanDo en Skantrae zit er altijd iets tussen voor jou. Onze medewerkers helpen je graag verder met het kiezen van de juiste deur voor jouw situatie!
Deurtotaalmarkt.nl - De Grootste deurenoutlet van Nederland
Skrevet af virksomheden
- Meer dan 10.000 deuren op voorraad
- Deurtotaalmarkt is de grootste Deurenoutlet van Nederland. We hebben meer dan 10.000 deuren op voorraad. Kom gerust langs in onze Showroom om deuren te bezichtigen of bestel online via onze webshop.
- Gratis verzending vanaf €750
- De levering van uw deuren is bij ons in goede handen. Orders boven de €750 worden gratis verzonden in NL door onze ervaren chauffeurs.
- Showroom in Zevenaar
- Wilt u liever een deur in het 'echt' bekijken? Bezoek onze showroom in Zevenaar en laat u adviseren door onze deurenexperts.
Kontaktoplysninger
Tera 2A, 6902 KN, Zevenaar, Holland
- 0316-369969
- info@deurtotaalmarkt.nl
- www.deurtotaalmarkt.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Mooie prijs
Waren op zoek naar een mooie deur maar niet te duur
Deurtotaalmarkt heeft deze combinatie
De deur die we zochten voor een mooie prijs
Vergeleken met andere deurbedrijven is dit veruit de goedkoopste
Goed contact ...denken met je mee…
Goed contact ...denken met je mee vriendelijke medewerker
Duidelijke uitleg bij bestelling
Duidelijke uitleg bij bestelling, netjes op tijd geleverd
Super advies en duidelijke levering
Top deur
Top deur, en snel geleverd alles zag er netjes uit. Alleen jammer dat ik er geen glas bij kon bestellen.
Service is echt goed
Service is echt goed, netjes aan de telefoon en ontbrekende materiaal werd direct nabezorgt
Goed bedrijf om zaken mee te doen!
Ik ben heel blij ziet er netjes uit en…
Ik ben heel blij ziet er netjes uit en goede survi bedankt voor alles
Snel levering en goed in gepakt
Dit is waarom ik weer besteld heb snel levering en goed ingepakt
Snel en netjes gelverd
Je word netjes op de hoogte gehouden en…
Je word netjes op de hoogte gehouden en de levertijd en levering. Super gegaan en geregeld. De deur ook mooi en netjes 👍
Bestellen, klantenservice en bezorgen top!
Ook de bezorging kon plaatsvinden op de dag naar keuze, en deur en kozijn werden netjes neergezet op de plek waar ik deze wilde hebben. Ik ben zeer tevreden!
In de winkel goede informatie gehad.
In de winkel goede informatie gehad van Tom, daarna zelf alles besteld en na de snelle levering makkelijk kunnen plaatsen. Heel erg blij mee!
Top prijzen voor mooie deuren!
Helemaal prima
Had eerst gebeld, moest 6 deuren hebben, heel goed geholpen goede en vlotte levering. Helemaal prima
Groetjes B.lusink
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.