Prettig geholpen in de winkel met goed advies, duidelijke afspraken en snelle reacties. Wij zijn ook zeer tevreden over de trap en de taatsdeur die we bij hen hebben gekocht! Ook de plaatsing ging erg... Se mere
Virksomheden har svaret
Keurige monteurs, moor werk afgeleverd. Ik zou 5 sterren geven als ze de 2 ‘kieren’ naast het kozijn zouden hebben afgekit. Ik heb alsnog de 5 sterren gegeven omdat steellife alsnog de kieren/naden he... Se mere
Virksomheden har svaret
We had a great experience with Steellife. The glass walls with steel finish are excellent quality and look amazing in the space. What really stood out was their service. We had to change the inst... Se mere
Virksomheden har svaret
Prachtige trap en deur. Perfect gemonteerd. Duidelijke communicatie. Wij zijn er erg blij mee.
Bij Steellife ontwerpen en realiseren wij stalen deuren en trappen die perfect aansluiten op uw wensen en interieur. Tijdloos, stijlvol en van hoogwaardige kwaliteit – volledig op maat gemaakt, precies zoals u het voor ogen heeft. Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering kunt u rekenen op heldere communicatie en één vast aanspreekpunt. Zo zorgen we voor korte lijnen en een prettig proces – van ontwerp tot eindresultaat. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.
Ronding 11, 8072TB, Nunspeet, Holland
Er is lichte schade aan het plafond ontstaan. Daar is professioneel mee omgegaan. Klasse!

Besvarelse fra Steellife
Korte opvolging communicatie. Voelt vertrouwd door de diverse controlevragen en bevestigingen.

Besvarelse fra Steellife
Goed advies, mooie spullen, fijne communicatie over levertijden. Montage instructie wel erg beperkt.

Besvarelse fra Steellife
We hebben bij Steellife stalen deuren en een stalen middenboomtrap besteld. Goed geholpen in de showroom met het maken van de diverse keuzes. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Vragen werden adequaat opgelost.

Besvarelse fra Steellife
Goede service van moment in de showroom tot het plaatsen regelmatig contact gehad en alles tot de puntjes geregeld

Besvarelse fra Steellife
Afspraken keurig nagekomen. Uitvoering volgens tekening en vooral met wat wij verwacht hadden. Goede monteurs die meedenken en goed afstemmen hoe de trap geplaatst kan worden en wat de beste oplossing is.

Besvarelse fra Steellife
Fijn ontvangen en ze nemen echt de tijd voor je om te helpen de juiste keuze te maken. Vanwege onvoorziene dingen moesten wij later wat aanpassingen doen. Geen probleem. Goed geadviseerd. Complimenten Diederik, dank je wel voor het goede advies. En je enthousiasme om jullie mooie en degelijke producten te mogen verkopen.

Besvarelse fra Steellife
Erg goed geholpen door Rik en Diederik. Goede kwaliteit en fijne communicatie! Ga zo door.

Besvarelse fra Steellife
Omdat vanaf het eerste gesprek tot de oplevering alles tot in de puntjes verzorgd is, afspraken nakomen, geen leugens, duidelijk.
Prachtige pui in onze woonkamer geplaatst, er waren 2 afdek kapjes een paar milimeter te kort (zijn de monteurs achtergekomen) zonder dat wij dat wisten worden er nieuwe gemaakt omdat ze ECHT 100% maatwerk leveren!

Besvarelse fra Steellife
Fraaie 2,80 meter hoge taatsdeur geleverd. Het duurde 2 jaar voor ik het glas in lood uit een Belgisch huis kon halen waar ik het in gemonteerd heb. Al die tijd hield Steelife contact zonder opdringerig te worden. En fraai werk, goed op maat.

Besvarelse fra Steellife
Goede service en duidelijke communicatie over wat je te wachten staat voor het plaatsen van een stalen deur bij Steellife.
Ze bieden hele mooi stalen deuren aan die ze speciaal voor je op maat maken.

Besvarelse fra Steellife
Ik heb nu voor 2 woningen en ook mijn bedrijf steellife ingeschakeld, omdat de kwaliteit van het geleverde werk meer dan Top is.

Besvarelse fra Steellife
Alle afspraken worden op tijd nagekomen en goed uitgevoerd (inmeten, montage etc). Er wordt heel nauwkeurig en voor zover mogelijk schoon gewerkt. Daarnaast zijn de deuren mooi afgewerkt en functioneren goed. Niet de goedkoopste maar ook zeker niet de duurste. Voor zover ik kan beoordelen een goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer tevreden.

Besvarelse fra Steellife
Uitstekend geholpen in de showroom, ze denken met je mee.
De trapleuningen zien er prachtig uit, mooi strak.

Besvarelse fra Steellife
Super fijn ontvangen in de nieuwe showroom in Barendrecht met goede adviezen en mogelijkheden. Snelle service met inmeten en levering. Een prachtig eindresultaat, helemaal naar onze zin. Echt een aanrader.

Besvarelse fra Steellife
Zeer gedetailleerd en eerlijk advies. Tijdige afspraken. Betrouwbare afhandeling, zelfs bij reparaties. Hoge kwaliteit. Schone en nauwkeurige installatie. Zeer vriendelijk personeel.

Besvarelse fra Steellife
Het totaal. De ontvangst en de adviezen in de showroom totaal het plaatsen van de 2 deuren bij ons thuis.
Heel professioneel uitgevoerd.
Steeds tussendoor informatie ontvangen bijv. na het inmeten bij ons thuis. Kort daarna op de mail de bijzonderheden hierover inclusief een tekening daarbij.

Besvarelse fra Steellife
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.