Steellife Anmeldelser 160

TrustScore 5 ud af 5

4,9

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prettig geholpen in de winkel met goed advies, duidelijke afspraken en snelle reacties. Wij zijn ook zeer tevreden over de trap en de taatsdeur die we bij hen hebben gekocht! Ook de plaatsing ging erg... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Keurige monteurs, moor werk afgeleverd. Ik zou 5 sterren geven als ze de 2 ‘kieren’ naast het kozijn zouden hebben afgekit. Ik heb alsnog de 5 sterren gegeven omdat steellife alsnog de kieren/naden he... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We had a great experience with Steellife. The glass walls with steel finish are excellent quality and look amazing in the space. What really stood out was their service. We had to change the inst... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Dørproducent
  2. Dørbutik
  3. Dørleverandør

Skrevet af virksomheden

Bij Steellife ontwerpen en realiseren wij stalen deuren en trappen die perfect aansluiten op uw wensen en interieur. Tijdloos, stijlvol en van hoogwaardige kwaliteit – volledig op maat gemaakt, precies zoals u het voor ogen heeft. Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering kunt u rekenen op heldere communicatie en één vast aanspreekpunt. Zo zorgen we voor korte lijnen en een prettig proces – van ontwerp tot eindresultaat. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Pracht product, prima werk geleverd

Er is lichte schade aan het plafond ontstaan. Daar is professioneel mee omgegaan. Klasse!

18. juli 2025

Besvarelse fra Steellife

Dank voor uw mooie woorden! We vinden het belangrijk om niet alleen goed werk te leveren, maar ook verantwoordelijkheid te nemen als er iets misgaat. Fijn dat u dat zo heeft ervaren. Geniet van het resultaat!

Groet namens het hele team van Steellife!

Korte opvolging communicatie

Korte opvolging communicatie. Voelt vertrouwd door de diverse controlevragen en bevestigingen.

14. juli 2025

Besvarelse fra Steellife

Bedankt voor je mooie review! Fijn dat je onze communicatie als duidelijk en vertrouwd hebt ervaren. Dat is precies waar we naar streven.

Bedankt namens het team van Steellife!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Top adres voor glazen wand

Goed advies, mooie spullen, fijne communicatie over levertijden. Montage instructie wel erg beperkt.

Besvarelse fra Steellife

Dank voor uw fijne review! Super dat u blij bent met onze spullen en service. En dank ook voor het eerlijke signaal over de montage-instructie – we nemen dat mee als verbeterpunt. Als er op dit moment nog iets onduidelijk is of als u extra uitleg wilt, staan we uiteraard klaar om u te helpen!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Steellife stalen deuren en middenboomtrap

We hebben bij Steellife stalen deuren en een stalen middenboomtrap besteld. Goed geholpen in de showroom met het maken van de diverse keuzes. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Vragen werden adequaat opgelost.

Besvarelse fra Steellife

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de begeleiding in onze showroom, de prijs/kwaliteit en de service.

We wensen je veel plezier met de stalen deuren en de middenboomtrap!

Bedankt namens het hele team van Steellife!

Stalen deur

Goede service van moment in de showroom tot het plaatsen regelmatig contact gehad en alles tot de puntjes geregeld

Besvarelse fra Steellife

Bedankt voor je positieve review! Fijn dat het hele traject — van showroom tot plaatsing — naar wens is verlopen en dat alles tot in de puntjes geregeld was.

Veel plezier met het eindresultaat!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Uitvoering geheel volgens verwachting!

Afspraken keurig nagekomen. Uitvoering volgens tekening en vooral met wat wij verwacht hadden. Goede monteurs die meedenken en goed afstemmen hoe de trap geplaatst kan worden en wat de beste oplossing is.

8. juli 2025

Besvarelse fra Steellife

Hartelijk dank voor uw prachtige review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe trap.

Vakmanschap

Fijn ontvangen en ze nemen echt de tijd voor je om te helpen de juiste keuze te maken. Vanwege onvoorziene dingen moesten wij later wat aanpassingen doen. Geen probleem. Goed geadviseerd. Complimenten Diederik, dank je wel voor het goede advies. En je enthousiasme om jullie mooie en degelijke producten te mogen verkopen.

1. august 2025
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Steellife

Bedankt voor deze mooie review! Ik zal je complimenten zeker doorgeven aan Diederik. Nogmaals dank voor het vertrouwen en veel plezier met onze producten.

Erg goed geholpen door Rik en Diederik

Erg goed geholpen door Rik en Diederik. Goede kwaliteit en fijne communicatie! Ga zo door.

11. juli 2025
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Steellife

Bedankt voor deze mooie woorden! Goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de kwaliteit en onze communicatie. We geven jullie complimenten graag door aan Rik en Diederik. Dank voor het vertrouwen.

Duidelijk

Duidelijk, correct en snel werk geleverd, mijn complimenten.

2. juli 2025

Besvarelse fra Steellife

Bedankt voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze duidelijke en snelle service.

Niet goedkoop

Niet goedkoop, maar wel erg goed!

27. juni 2025

Besvarelse fra Steellife

Bedankt voor uw review! Goed om te lezen dat u tevreden bent.

Bijzonder

Omdat vanaf het eerste gesprek tot de oplevering alles tot in de puntjes verzorgd is, afspraken nakomen, geen leugens, duidelijk.

Prachtige pui in onze woonkamer geplaatst, er waren 2 afdek kapjes een paar milimeter te kort (zijn de monteurs achtergekomen) zonder dat wij dat wisten worden er nieuwe gemaakt omdat ze ECHT 100% maatwerk leveren!

26. juni 2025

Besvarelse fra Steellife

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat jullie tevreden zijn over onze service en het geleverde maatwerk. We doen het graag tot in de puntjes goed! Geniet van jullie prachtige nieuwe pui.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

14 vlaks taatsdeur voor glas in lood.

Fraaie 2,80 meter hoge taatsdeur geleverd. Het duurde 2 jaar voor ik het glas in lood uit een Belgisch huis kon halen waar ik het in gemonteerd heb. Al die tijd hield Steelife contact zonder opdringerig te worden. En fraai werk, goed op maat.

17. juni 2025

Besvarelse fra Steellife

Wat een prachtig project met dat glas-in-lood uit België — bijzonder dat we daar deel van mochten uitmaken. Dank voor je vertrouwen en de mooie woorden!

Veel plezier met de deur!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Stalen deur steellife

Goede service en duidelijke communicatie over wat je te wachten staat voor het plaatsen van een stalen deur bij Steellife.

Ze bieden hele mooi stalen deuren aan die ze speciaal voor je op maat maken.

18. juni 2025

Besvarelse fra Steellife

Hartelijk dank voor je positieve review! Goed om te horen dat je tevreden bent met de op maat gemaakte stalen deur!

Nu al 3x ingeschakeld. Top bedrijf

Ik heb nu voor 2 woningen en ook mijn bedrijf steellife ingeschakeld, omdat de kwaliteit van het geleverde werk meer dan Top is.

13. juni 2025

Goedemorgen,

Drie keer samenwerken – dat zegt alles! Bedankt voor het vertrouwen en de mooie woorden. We helpen u graag opnieuw.

Zeer tevreden.

Alle afspraken worden op tijd nagekomen en goed uitgevoerd (inmeten, montage etc). Er wordt heel nauwkeurig en voor zover mogelijk schoon gewerkt. Daarnaast zijn de deuren mooi afgewerkt en functioneren goed. Niet de goedkoopste maar ook zeker niet de duurste. Voor zover ik kan beoordelen een goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer tevreden.

12. juni 2025

Besvarelse fra Steellife

Hartelijk dank voor uw uitgebreide review. We vinden het belangrijk om afspraken na te komen, nauwkeurig te werken en transparant te zijn in communicatie én prijs. Fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van het werk én met de afhandeling. Geniet van het resultaat!

Mooi geplaatst

Mooi geplaatst, wel erg duur voor het plaatsen van een rechte leuning

13. juni 2025

Besvarelse fra Steellife

Fijn dat u tevreden bent over de plaatsing van de leuning – dank voor het compliment! We begrijpen dat de prijs als hoog kan worden ervaren. We leveren maatwerk met oog voor detail en kwaliteit, maar we nemen uw opmerking zeker mee in onze evaluaties.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Uitstekend geholpen in de showroom

Uitstekend geholpen in de showroom, ze denken met je mee.
De trapleuningen zien er prachtig uit, mooi strak.

12. juni 2025

Besvarelse fra Steellife

Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent! We denken graag met onze klanten mee, en het is mooi dat dat zo is ervaren. Geniet van de strakke trapleuningen!

Steellife, een echte aanrader

Super fijn ontvangen in de nieuwe showroom in Barendrecht met goede adviezen en mogelijkheden. Snelle service met inmeten en levering. Een prachtig eindresultaat, helemaal naar onze zin. Echt een aanrader.

6. juni 2025

Besvarelse fra Steellife

Wat leuk om te horen dat jullie zo tevreden zijn! We vinden het belangrijk dat klanten zich goed geïnformeerd én welkom voelen, dus dit soort feedback is heel waardevol. Geniet van het prachtige eindresultaat en bedankt dat jullie ons aanraden!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Betrouwbaar en van hoge kwaliteit.

Zeer gedetailleerd en eerlijk advies. Tijdige afspraken. Betrouwbare afhandeling, zelfs bij reparaties. Hoge kwaliteit. Schone en nauwkeurige installatie. Zeer vriendelijk personeel.

11. juni 2025

Besvarelse fra Steellife

Wat geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent – van het advies tot aan de installatie en service achteraf. We doen het echt samen met een betrokken team, en het is mooi dat u dat zo heeft ervaren. Dank voor uw vertrouwen!

Fantastisch mooie deuren.

Het totaal. De ontvangst en de adviezen in de showroom totaal het plaatsen van de 2 deuren bij ons thuis.
Heel professioneel uitgevoerd.
Steeds tussendoor informatie ontvangen bijv. na het inmeten bij ons thuis. Kort daarna op de mail de bijzonderheden hierover inclusief een tekening daarbij.

6. juni 2025

Besvarelse fra Steellife

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve feedback. We zijn blij te horen dat u het hele traject – van ontvangst en advies in de showroom tot het plaatsen van de deuren – als professioneel en prettig heeft ervaren. Heldere communicatie en goede informatievoorziening vinden we erg belangrijk, dus fijn dat dit zo gewaardeerd wordt. Veel plezier met de nieuwe deuren!

Team Steellife!

Læs mere om andre typer anmeldelser.