Steellife Anmeldelser 160

TrustScore 5 ud af 5

4,9

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prettig geholpen in de winkel met goed advies, duidelijke afspraken en snelle reacties. Wij zijn ook zeer tevreden over de trap en de taatsdeur die we bij hen hebben gekocht! Ook de plaatsing ging erg... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Keurige monteurs, moor werk afgeleverd. Ik zou 5 sterren geven als ze de 2 ‘kieren’ naast het kozijn zouden hebben afgekit. Ik heb alsnog de 5 sterren gegeven omdat steellife alsnog de kieren/naden he... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We had a great experience with Steellife. The glass walls with steel finish are excellent quality and look amazing in the space. What really stood out was their service. We had to change the inst... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Dørproducent
  2. Dørbutik
  3. Dørleverandør

Skrevet af virksomheden

Bij Steellife ontwerpen en realiseren wij stalen deuren en trappen die perfect aansluiten op uw wensen en interieur. Tijdloos, stijlvol en van hoogwaardige kwaliteit – volledig op maat gemaakt, precies zoals u het voor ogen heeft. Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering kunt u rekenen op heldere communicatie en één vast aanspreekpunt. Zo zorgen we voor korte lijnen en een prettig proces – van ontwerp tot eindresultaat. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Betrouwbaar en uitstekende kwaliteit

Vanaf het eerste contact tot de laatste factuur, alles is goed en transparant verlopen. De trap zelf is prachtig. We komen hier graag terug!

12. december 2025

Besvarelse fra Steellife

Hartelijk dank voor deze mooie woorden! Fijn dat het hele traject zo soepel en transparant is verlopen. Geweldig om te horen dat u blij bent met de trap, we verwelkomen u graag weer bij een volgend project!

Geen gedonder maar 2 x een mooi wonder

Het voorgesprek en inmeten van de deuren is zeer prettig verlopen. Er worden mooie dingen beloofd en hebben ieder woord nageleefd. Het resultaat is er ook naar. 2 kwalitatief stevige stalen deuren zijn geplaatst volgens afspraak. Perfect op maat , veiligheids glas en mooi ingewanden. Het resultaat is iedere cent meer dan waard.

8. december 2025
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Steellife

Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review! Fijn dat het hele traject, van voortraject tot plaatsing zo goed is verlopen en dat u zo tevreden bent met de kwaliteit en het eindresultaat. Geniet van de prachtige metalen deuren!

Dit bedrijf is top!

Dit bedrijf is top!
Deze blonde dame was zich niet bewust van het feit dat er zoiets als "bouwvak" bestond. Na contact op te hebben genomen met een aantal stalen deuren leveranciers, waarbij de levertijd gemiddeld zo'n 8 weken was, kwam ik bij steellife terecht. Na ontzettend fijn telefonisch contact lieten ze mij weten binnen 4 weken te kunnen leveren, nog vóór de bouwvak.
Die belofte hebben ze waargemaakt en daardoor heb ik nu mijn droomdeur. Dit klinkt allemaal vet overdreven maar echt, dit is het minste wat ik terug kon doen.

Ik zal kijken of ik ergens een foto kan uploaden!

30. juni 2025

Besvarelse fra Steellife

Wat een heerlijke review – dank je wel! We zijn blij dat we jouw droomdeur vóór de bouwvak konden realiseren en dat het hele proces zo prettig is verlopen. En als je nog een foto deelt: superleuk, die zien we graag!

Groet namens het hele team van Steellife!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Een mooi product van Steellife…

Een mooi product van Steellife ontvangen, goede kwaliteit en een genot voor het oog. Maakt onze kamer echt af. Helaas moest ik wachten op een onderdeel, maar dat is tijdens het verkoopproces keurig begeleid door de verkoopmedewerkers. Fijn bedrijf!

14. juli 2025

Besvarelse fra Steellife

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat u zo blij bent met het eindresultaat. Goed om te lezen dat het proces – ondanks het wachten op een onderdeel – toch prettig is verlopen. Veel plezier met uw aankoop!

Groet namens het hele team van Steellife

Top bedrijf!

Toevallig bij Steellife uitgekomen voor 5 deuren. Na een prettig ontvangst en offerte gekozen voor dit mooie bedrijf. Uiteindelijk ook glazen balustrades en trapleuningen met HUE gekocht.

Heldere communicatie met Heleen en Pieter, vriendelijke inmeters en monteurs. Bij vragen of opmerkingen wordt er zeer snel gereageerd en gehandeld om alles op orde te brengen. Ik ben niet zo snel van de reviews geven maar dit bedrijf verdiend meer dan een 10+

25. august 2025

Besvarelse fra Steellife

Hartelijk dank voor deze prachtige review! Fijn dat u zo tevreden bent over zowel de producten als het hele traject. We doen ons best om helder te communiceren en snel te schakelen — mooi dat dat is opgevallen. Bedankt voor het vertrouwen!

Namens het hele team Steellife!

Geweldig

Hoi hoi,

Wij zijn allebei doof, wij zijn geweldig goed geholpen door Diederik. Hij heeft ons rustig en geduldig uitgelegd. Wij hebben moois besteld. Heel benieuwd, als het in onze huis komt hangen. Ps, Hartelijk dank voor lekkere koffie.

Gr. Eldert en Annie

10. oktober 2025
Uopfordret anmeldelse

Hoi Eldert en Annie,

Wat ontzettend fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn door Diederik – daar worden wij blij van! We vinden het belangrijk dat iedereen zich prettig en begrepen voelt bij ons, dus dank voor het delen van jullie ervaring.

We zijn net zo benieuwd als jullie naar het eindresultaat bij jullie thuis!

En natuurlijk graag gedaan voor de koffie 😉

Hartelijke groet,
Team Steellife

100% Recommended

We got exactly what we were looking for. The measurements taken were perfect. On the day of the installation it did not take more than 30 minutes. Great experience. Thank you.

Besvarelse fra Steellife

Thank you so much for your kind words! We’re glad the result matched your expectations and that everything went smoothly — from the measurements to the quick installation. Enjoy your new product!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

De kozijnen waren goed ingemeten en…

De kozijnen waren goed ingemeten en paste precies.

4. september 2025

Besvarelse fra Steellife

Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat het inmeten goed is verlopen en de kozijnen perfect passen. Dat is precies waar we voor gaan!

Dank namens het hele team van Steellife!

Prachtige stalen trap

Het eindresultaat, een stalen trap, ziet er prachtig uit en lijkt technisch uitstekend.
Het proces was af en toe wat hoekig, met name qua communicatie.
Volledige betaling vooraf eisen omdat we particulieren zijn (alhoewel de opdracht via een architect geplaatst werd) voelt bij dit soort bedragen toch wel apart.

28. august 2025

Besvarelse fra Steellife

Bedankt voor uw review en het mooie compliment over het eindresultaat!

Stalen deur

Afspraken worden nagekomen. Prima planning.
Deur ziet er gewoon kwalitatief goed uit.

2. september 2025

Besvarelse fra Steellife

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat alles volgens planning is verlopen en dat u tevreden bent met de kwaliteit van de deur. Daar doen we het voor!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Mooi bedrijf met aandacht voor klant!

We hebben op afspraak de showroom bezocht in Nunspeet. Dan pas zie je hoeveel mooie opties er zijn om (in ons geval) een taatsdeur samen te stellen. Ook de passie van de verkoper zorgde dat we spoedig tot een mooie samenstelling kwamen. Daarna volgde het inmeten en plaatsten van de deur. Ook dat ging even soepel. Kortom: ik ben van klant ambassadeur geworden!

Besvarelse fra Steellife

Hartelijk dank voor deze mooie en uitgebreide beoordeling. We vinden het geweldig dat u onze passie en aandacht voor detail zo heeft ervaren – van showroom tot installatie. Dat u zichzelf nu ambassadeur noemt, is het mooiste compliment dat we kunnen krijgen!

Vakmanschap, professioneel, flexibel

Van het eerste bezoek tot plaatsing hebben wij goede ervaringen met Steellife. Ze weten waar ze het over hebben, denken mee, staan open voor andere ideeën en feedback en leveren keurig maatwerk. Ook de installatie gebeurt met precisie en overleg. Voor een volgende trap kies ik weer Steellife.

Besvarelse fra Steellife

Hartelijk dank voor deze mooie en uitgebreide review! Fijn om te horen dat u zo positief bent over het hele traject – van advies tot plaatsing. We waarderen het enorm dat u onze betrokkenheid en het maatwerk zo waardeert.

Geniet eerst maar lekker van deze trap – en als er in de toekomst weer een nieuwe uitdaging wacht, dan staan we graag opnieuw voor u klaar!

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie. Nette monteurs. Fijn bedrijf om mee samen te werken.
Jan Interieur en verbouw

Besvarelse fra Steellife

Dank je wel, Jan! Super om te horen dat je zo tevreden bent over de samenwerking en onze monteurs. Wij vonden het ook een fijne klus om samen op te pakken!

Heel fijn bedrijf

Heel fijn bedrijf, goede communicatie en kwaliteit.

26. august 2025

Besvarelse fra Steellife

Wat leuk om te horen dat u zo positief bent! Goede communicatie en kwaliteit staan bij ons voorop, dus het is geweldig dat dat ook zo is ervaren. Dank voor uw vertrouwen!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goede communicatie en zeer behulpzaam

Goede communicatie en zeer behulpzaam. Er was iets misgegaan met opmeting, maar dat werd adequaat opgepakt en opgelost

23. august 2025

Besvarelse fra Steellife

Bedankt voor uw positieve review! Fijn dat u onze communicatie en service als prettig heeft ervaren, en dat we het meetprobleem naar tevredenheid hebben kunnen oplossen.

Nette mannen

Nette mannen, mooi product.

21. juli 2025

Besvarelse fra Steellife

Hartelijk dank voor uw mooie woorden! Fijn om te horen dat u tevreden bent over zowel het product als onze monteurs. We waarderen uw vertrouwen!

Hartelijke groet namens het hele team van Steellife!

Goed product

Goed product. Met de juiste communicatie was het perfect geweest.

10. juli 2025

Besvarelse fra Steellife

Hartelijk dank voor uw beoordeling. Goed om te horen dat het product aan uw verwachtingen voldoet!

Hartelijke groet namens het hele team van Steellife!

Ervaring trapleuning

Begin snelheid online was goed, de tijdsfactor rondom het maatwerk van de leuning zou iets beter belicht kunnen/moeten worden, omdat momenteel het verwachtingspatroon vanuit het online-contact meer op dagen dan op weken is ge-ent.

24. juli 2025

Besvarelse fra Steellife

Bedankt voor uw reactie! Fijn dat u tevreden bent over het online contact. Uw feedback over de tijdsverwachting bij maatwerk nemen we zeker mee – heldere communicatie is belangrijk voor ons.

Goed geholpen

Goed geholpen, snelle service. Goede kwaliteit.

17. juli 2025

Besvarelse fra Steellife

Dank voor de mooie woorden! Goed om te horen dat u tevreden bent met onze service en het resultaat.

Namens het hele team van Steellife!

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.