Prettig geholpen in de winkel met goed advies, duidelijke afspraken en snelle reacties. Wij zijn ook zeer tevreden over de trap en de taatsdeur die we bij hen hebben gekocht! Ook de plaatsing ging erg... Se mere
Virksomheden har svaret
We had a great experience with Steellife. The glass walls with steel finish are excellent quality and look amazing in the space. What really stood out was their service. We had to change the inst... Se mere
Virksomheden har svaret
Keurige monteurs, moor werk afgeleverd. Ik zou 5 sterren geven als ze de 2 ‘kieren’ naast het kozijn zouden hebben afgekit. Ik heb alsnog de 5 sterren gegeven omdat steellife alsnog de kieren/naden he... Se mere
Virksomheden har svaret
Fijn bedrijf , luisteren goed naar wat je wilt en kan . Heel erg prettig geholpen . Deur netjes gemonteerd en alles netjes opgeruimd . Aardige monteurs . 👍👌
Virksomheden har svaret
Bij Steellife ontwerpen en realiseren wij stalen deuren en trappen die perfect aansluiten op uw wensen en interieur. Tijdloos, stijlvol en van hoogwaardige kwaliteit – volledig op maat gemaakt, precies zoals u het voor ogen heeft. Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering kunt u rekenen op heldere communicatie en één vast aanspreekpunt. Zo zorgen we voor korte lijnen en een prettig proces – van ontwerp tot eindresultaat. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.
Ronding 11, 8072TB, Nunspeet, Holland
duidelijk en perfect gemeten, perfect geïnstalleerd (tot heden) alles top !

Besvarelse fra Steellife
Super goede en vriendelijke mensen, goede en duidelijke afspraken, van offerte t/m plaatsing, blij met prachtige deur hier!

Besvarelse fra Steellife
Prachtige trapleuningen die snel en kundig werden bevestigd. Erg blij met het resultaat.

Besvarelse fra Steellife
Goede service en in contact, kwalitatief goed en vooral prachtig werk/product geleverd! Wij zijn erg tevreden en rade steellife bij iedereen aan

Good service expensive but it worth that . Highly recommended

Besvarelse fra Steellife
Nette ,aardige en vakbekwame mensen.
En een topproduct geleverd

Besvarelse fra Steellife
We zijn ontzettend tevreden met de stalen deur die we nu 2 maanden hebben. Hij is solide, ziet er goed uit, sluit mooi en houdt veel geluid tegen. Echt een top deur.

Besvarelse fra Steellife
Prachtige op maat gemaakte deur voor de keuken/hal.
Fijne samenwerking, goede communicatie. Mooi resultaat!

Besvarelse fra Steellife
Het maken van een afspraak en het bezoek aan de winkel verliep prima.
We hebben de deur alleen gekocht maar zelf geplaatst. Met tips van de verkoper zonder problemen verlopen.

Besvarelse fra Steellife
De nieuwe deur is helemaal naar te vredenheid geplaatst en ziet er top uit.
Het ging allemaal heel professioneel.

Besvarelse fra Steellife
Afspraken nagekomen en goede communicatie. En het ziet er top uit!

Besvarelse fra Steellife
hartelijke ontvangst in showroom, goed geïnformeerd over de mogelijkheden, goed geluisterd naar onze wensen en een passende aanbieding gekregen. Levertijd van onze aankoop ook vlgs afspraak.
Zelfs de chemische ankerbevestingskit was meegeleverd, helemaal top.

Super fijn bedrijf.
We zijn eerst naar de vestiging in Nunspeet geweest en daar werden alle mogelijkheden toegelicht. We zijn daarna naar hun nieuwe vestiging in Barendrecht geweest (wat iets dichterbij is voor ons) daar ook fijn geholpen en hebben we èèn binnendeur uitgezocht. Het is fijn dat er wordt meegedacht en dat het proces soepel verliep. Inmeten en montage waren ook echte vaklieden die weten wat ze doen. Het resultaat is een prachtige olijfgroene stalen binnendeur (echt een eyecatcher)

Besvarelse fra Steellife
Onze complex pui met deuren is zeer goed ingemeten, De geleverde kwaliteit voldoet volledig aan de verwachtingen. Op maat gemaakt staalwerk is een kostbare aanschaf, maar de kwaliteit en afwerking is het zeker waard. We krijgen van onze omgeving veel positieve reacties.

Besvarelse fra Steellife
Een stalen deur gezien van Steellife bij onze buren.
Omdat deze er zo degelijk en mooi uitzag contact opgenomen met Mathilde van Steellife. Na diverse mails en telefoontjes over en weer kreeg ik een mail met foto's en een filmpje van hoe het zou worden.
Mede door mijn bedenkingen de voorwaarden en de prijs heb ik de order geannuleerd,. Men vroeg mij of Mathilde mij terug mocht bellen. Gelukkig heb ik hierop met ja geantwoord en is daarna de inmeting en de bestelling in gang gezet.
Vandaag is de prachtige deur geplaatst door 2 kundige nette monteurs. Mede dankzij het perfect inmeten, het maken van de deur met kozijn in de fabriek was het plaatsen een fluitje van een cent.
Wij hebben nu een mooie degelijke stalen deur van Steellife.
Bedankt voor de overtuigende, en positieve volhardendheid van Mathilde ,die helemaal achter het produkt van Steellife staat, om ons toch te overtuigen voor de aanschaf van hun deur.
Bedankt, Louis Bogers

Besvarelse fra Steellife
Mooie deuren, zien er heel luxe uit!
Er waren wat problemen met sluiten en dicht slaan.
Gelukkig heeft de servicedienst die keurig opgelost.
Er is nog een kleinigheid, hier wordt nog naar gekeken, Dit komt ook vast goed

Besvarelse fra Steellife
Prachtige deuren en professionele installatie - in 1x perfect. Dank!

Besvarelse fra Steellife
Vanaf het eerste contact tot de laatste factuur, alles is goed en transparant verlopen. De trap zelf is prachtig. We komen hier graag terug!

Besvarelse fra Steellife
Læs mere om andre typer anmeldelser.