Steellife Anmeldelser 160

TrustScore 5 ud af 5

4,9

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Prettig geholpen in de winkel met goed advies, duidelijke afspraken en snelle reacties. Wij zijn ook zeer tevreden over de trap en de taatsdeur die we bij hen hebben gekocht! Ook de plaatsing ging erg... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Keurige monteurs, moor werk afgeleverd. Ik zou 5 sterren geven als ze de 2 ‘kieren’ naast het kozijn zouden hebben afgekit. Ik heb alsnog de 5 sterren gegeven omdat steellife alsnog de kieren/naden he... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We had a great experience with Steellife. The glass walls with steel finish are excellent quality and look amazing in the space. What really stood out was their service. We had to change the inst... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Dørproducent
  2. Dørbutik
  3. Dørleverandør

Skrevet af virksomheden

Bij Steellife ontwerpen en realiseren wij stalen deuren en trappen die perfect aansluiten op uw wensen en interieur. Tijdloos, stijlvol en van hoogwaardige kwaliteit – volledig op maat gemaakt, precies zoals u het voor ogen heeft. Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering kunt u rekenen op heldere communicatie en één vast aanspreekpunt. Zo zorgen we voor korte lijnen en een prettig proces – van ontwerp tot eindresultaat. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Aanrader!

Het hele proces van bestellen tot plaatsen verliep bijzonder soepel! Denken mee en last-minute aanpassingen waren ook geen probleem. Top!

10. januar 2026

Besvarelse fra Steellife

Wat fijn om te horen dat alles zo soepel is verlopen, juist ook bij de last-minute aanpassingen. Meedenken en flexibel zijn vinden we belangrijk, dus mooi dat dat gewaardeerd wordt. Bedankt voor het vertrouwen en de aanbeveling!

Verwachtingen waargemaakt

Verwachtingen waargemaakt! Alle afspraken nagekomen en een prachtig product gemonteerd. Misschien niet de goedkoopste maar wel een goed bedrijf.

Besvarelse fra Steellife

Bedankt voor uw mooie woorden en het vertrouwen! We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan en dat u tevreden bent met het eindresultaat. Kwaliteit en afspraak = afspraak staan bij ons voorop, fijn dat dat zo is ervaren.

Prachtig resultaat

Showroom, inmeten en plaatsen van de deuren, alles klopte. Duidelijke informatie, goede communicatie, super vriendelijk personeel in iedere fase. Voor ons een aanrader!

29. oktober 2025

Besvarelse fra Steellife

Wat fijn dat u het hele traject van showroom tot montage als zo prettig en goed georganiseerd heeft ervaren. Dat u onze collega’s in elke fase als vriendelijk en behulpzaam heeft meegemaakt, waarderen we enorm. Bedankt voor uw vertrouwen én de aanbeveling!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer fijne contacten gehad voor aankoop…

Zeer fijne contacten gehad voor aankoop met de mensen van verkoop, en het resultaat is prachtig. De stalen deur is netjes en snel gemonteerd. Al met al zeer tevreden.

Besvarelse fra Steellife

Fijn om te horen dat het contact met ons verkoopteam zo prettig verliep en dat u blij bent met het eindresultaat. Een snelle, nette montage is de kers op de taart, dank voor het vertrouwen en uw enthousiasme!

Goede service,prachtig resultaat

Goede en vriendelijke service tijdens aankoop. Vakkundige montage. Het eindresultaat is prachtig geworden.

Besvarelse fra Steellife

Bedankt voor uw vertrouwen en mooie feedback! We vinden het belangrijk dat het hele traject van eerste contact tot eindresultaat klopt. Fijn dat u dat zo ervaren heeft én geniet van het eindresultaat!

Goeie service

Goeie service
Afspraak is ook afspraak

Besvarelse fra Steellife

Dank voor uw review! We vinden het belangrijk om helder te communiceren én onze afspraken na te komen, fijn dat dat is opgevallen!

Besvarelse fra Steellife

Bedankt voor uw review! Mooi dat het product niet alleen perfect functioneert, maar er ook nog eens goed uitziet. Precies de combinatie waar we voor staan!

Top bedrijf

Top bedrijf. Alles volgens afspraak geleverd. Kwaliteit is geweldig.

Besvarelse fra Steellife

Dank voor deze mooie woorden! Fijn dat alles volgens afspraak is verlopen en de kwaliteit zo wordt gewaardeerd. Daar doen we het voor!

Super mooi produkt

Goed gesprek vooraf, snelle levering en netjes geplaatst

Besvarelse fra Steellife

Dank voor uw fijne review! Mooi dat het voortraject helder was, de levering vlot en de montage netjes verlopen is. Precies hoe we het graag zien!

Stalen schuifdeur als kunstobject

Echt prachtig, onze stalen schuifdeur! Zo super blij mee! Het lijkt wel een kunstobject en we krijgen er veel complimenten over. Past ook prima bij ons interieur. Vanaf de offerte tot en met het definitieve ontwerp wordt meegedacht, niets is teveel. Gewoon een topbedrijf en zeker een aanrader.

Besvarelse fra Steellife

Wat een fantastische reactie, dank je wel Yolande! Geweldig om te horen dat de schuifdeur niet alleen functioneel is, maar ook echt een blikvanger in jullie interieur. Mooi dat je onze betrokkenheid in het hele proces zo hebt gewaardeerd. We wensen je er nog heel lang plezier van!

Perfecte planning en uitvoering

Het gehele proces werd tot in de perfectie uitgevoerd. Snelle offerte, bevestigingen van alle stappen, goede adviezen bij het inmeten en ook de plaatsing was stipt en volgens verwachting uitgevoerd.

Besvarelse fra Steellife

Wat een prachtige review, dank u wel! Fijn om te horen dat u het hele traject, van offerte tot plaatsing, als zo soepel en zorgvuldig heeft ervaren. We doen er alles aan om elke stap duidelijk en professioneel te laten verlopen, dus dit soort feedback is een mooie bevestiging.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fijne communicatie en afspraak is…

Fijne communicatie en afspraak is afspraak

Besvarelse fra Steellife

Dank voor uw heldere review! Precies de waarden waar we voor staan: prettig contact en doen wat we beloven. Fijn dat u dat zo heeft ervaren!

Niet de eerste keer

Alles volgens afspraak gegaan. De kwaliteit is altijd hoogstaand! Nu een scheidingswand voor de badkamer laten plaatsen. We hadden al mooie (dubbele) deuren, een trap en leuningen, dus ook van deze mooie wand worden we weer blij!

Besvarelse fra Steellife

Wat geweldig om zo'n trouwe klant weer blij te mogen maken! Fijn dat ook de badkamerwand helemaal naar wens is, net als de eerdere deuren, trap en leuningen. Dank voor het vertrouwen, we waarderen dat enorm!

Fantastische prijs-kwaliteit!

Snelle en goede service. Prachtige deuren van goede kwaliteit. Lang naar gezocht en heel erg blij mee.

Besvarelse fra Steellife

Wat geweldig om te horen dat jullie na lang zoeken bij ons zijn uitgekomen én zo blij zijn met de deuren! We doen ons best om kwaliteit en service goed te combineren, mooi dat dat is gelukt.

Namens het hele team van Steelllife!

Fijne benadering

Fijne benadering, meedenkend, goed advies

Besvarelse fra Steellife

Bedankt voor uw fijne review! We vinden het belangrijk om echt mee te denken en goed advies te geven, dus mooi om te horen dat dat zo is ervaren.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Steellife doet precies wat er afgesproken is, en daar zijn wij zeer over te spreken.

wij zijn zeer content met de schuifdeur en de kamergangdeur het staat mooi.
Steellife heeft de opdracht naar volle tevredenheid
uitgevoerd.

10. november 2025

Besvarelse fra Steellife

Wat een mooie review, dank u wel! Fijn dat u zo tevreden bent met het resultaat en dat de deuren zo mooi staan. We waarderen het vertrouwen en wensen u er veel plezier mee!

Keurig gewerkt

Keurig gewerkt. Bij aanpassingen nieuwe afspraak gemaakt en hersteld.
Alleen maar lof!!!

Besvarelse fra Steellife

Wat een mooie review ,dank je wel! Fijn dat alles netjes is opgepakt en opgelost. We waarderen je lof en het vertrouwen in ons team!

Netjes afgehandeld

Netjes afgehandeld, prettig contact

Besvarelse fra Steellife

Dank voor uw review! Fijn dat u het contact als prettig heeft ervaren en alles soepel is verlopen. We staan graag weer voor u klaar bij een volgend project!

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Goed ingemeten en alles paste in 1 keer…

Goed ingemeten en alles paste in 1 keer zelf neergezet en alles zat erbij.

Besvarelse fra Steellife

Dank voor de mooie review! Fijn dat alles in één keer klopte en het zelf plaatsen zo goed is gegaan. Precies zoals het hoort!

Alles perfect

Zeer deskundige inmeting, alles volgens afspraak. Plaatsing verliep soepel en deskundig. We zijn zeer tevreden. Het kost wat, maar dan heb je ook wat.

Besvarelse fra Steellife

Dank voor de fijne review! Mooi dat alles volgens afspraak en zo soepel is verlopen. We zijn blij dat jullie zo tevreden zijn met het resultaat, daar doen we het voor!

Namens het hele team van Steellife!

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.