Virksomheden har svaret
We had a great experience with Steellife. The glass walls with steel finish are excellent quality and look amazing in the space. What really stood out was their service. We had to change the inst... Se mere
Virksomheden har svaret
Fijn bedrijf , luisteren goed naar wat je wilt en kan . Heel erg prettig geholpen . Deur netjes gemonteerd en alles netjes opgeruimd . Aardige monteurs . 👍👌
Virksomheden har svaret
Bij Steellife ontwerpen en realiseren wij stalen deuren en trappen die perfect aansluiten op uw wensen en interieur. Tijdloos, stijlvol en van hoogwaardige kwaliteit – volledig op maat gemaakt, precies zoals u het voor ogen heeft. Vanaf het eerste contact tot aan de oplevering kunt u rekenen op heldere communicatie en één vast aanspreekpunt. Zo zorgen we voor korte lijnen en een prettig proces – van ontwerp tot eindresultaat. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.
Ronding 11, 8072TB, Nunspeet, Holland
Alles is boven verwachting gegaan: de service, de afspraken én natuurlijk het prachtige eindresultaat!

Besvarelse fra Steellife
Super service en een mooi product dat aan de verwachting voldoet!

Besvarelse fra Steellife
Duidelijke, snelle communicatie, mooi bedrijf, hand/vakwerk, vriendelijke medewerkers die meedenken. Snelle, goede installatie. Afspraken worden nagekomen.

Besvarelse fra Steellife
Prettig geholpen in de winkel met goed advies, duidelijke afspraken en snelle reacties. Wij zijn ook zeer tevreden over de trap en de taatsdeur die we bij hen hebben gekocht! Ook de plaatsing ging erg snel en professioneel, voor ons van a-z een goede ervaring

Besvarelse fra Steellife
Fijn bedrijf , luisteren goed naar wat je wilt en kan .
Heel erg prettig geholpen .
Deur netjes gemonteerd en alles netjes opgeruimd . Aardige monteurs . 👍👌

Besvarelse fra Steellife
What really stood out was their service. We had to change the installation dates multiple times, and they were always patient, polite, and accommodating.
Everything was handled professionally from start to finish, Highly recommended.

Besvarelse fra Steellife
Prachtige deur , erg blij mee enige min puntje was dat het niet duidelijk was wat we moesten schilderen voor het plaatsen, terwijl de man die heeft ingemeten ,dit zou door mailen.....verder prima

Besvarelse fra Steellife
Goed bedrijf met een mooie showroom.
Kundig personeel. Op tijd geleverd en professioneel geïnstalleerd.
Wij zijn met het eindresultaat van onze balustrade zeer tevreden.
Een aanrader!

Besvarelse fra Steellife
trap, balustrade en deuren zijn keurig geplaatst en zien er prima uit.

Besvarelse fra Steellife
Keurige monteurs, moor werk afgeleverd. Ik zou 5 sterren geven als ze de 2 ‘kieren’ naast het kozijn zouden hebben afgekit. Ik heb alsnog de 5 sterren gegeven omdat steellife alsnog de kieren/naden heeft al laten kitten. Prima afterservice. Ik ben nu erg tevreden.

Besvarelse fra Steellife
Ik kwam Steellife tegen tijdens het zoeken op internet, altijd een beetje een gok natuurlijk, maar wij zijn erg blij met onze ervaring. Vanaf het bezoek aan de showroom tot aan de plaatsing van de balustrade in ons huis in Amsterdam, is alles soepel en professioneel verlopen. Een heel plezierig bedrijf met vakkundig personeel.

Besvarelse fra Steellife
Goede en heldere communicatie, vriendelijk en vakkundig. Heel blij dat ik mijn trapleuning door Steellife heb laten fabriceren en installeren.

Besvarelse fra Steellife
De deur is van goede kwaliteit en bijzonder fraai en strak afgewerkt.
Verder willen we jullie complimenten geven voor het prettige advies- verkoop gesprek, uw heldere procescommunicatie, exacte nakoming van de afspraken en nette installatiemedewekers. Gewoon top geregeld allemaal!

Besvarelse fra Steellife
Goede adviezen met uitkiezen, vriendelijke man. Ook het personeel dat het kwam installeren was ontzettend vriendelij. De glazen pui ziet er ook prachtig uit. Beveel dit bedrijf zeker aan.

Besvarelse fra Steellife
Zeer professioneel van begin tot eind en een prachtig eindresultaat! Als je stalen deuren en/of trapleuningen wilt is dit het juiste adres. Een dikke 10!

Besvarelse fra Steellife
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.