POWER.dk - Viby J Anmeldelser

3.277

Ringvej Syd 82, 8260 Viby, DK

Ikke begejstret. Jeg er ikke imponeret over Powers medarbejder. I hver fald ikke ham jeg blev ekspederet af. Han var uengageret, glemte mig og spillede smart. Decideret pinlig. Løb rundt som en ho... Se mere

Jeg besøgte butikken med det ene formål at købe et TV jeg havde set på nettet. Ekspedienten ville tydeligvis hellere sælge et dyrere TV end det jeg var kommet for at købe. Da jeg afviste hans forsøg p... Se mere

Jeg har fået den fineste service af Oliver hos Power i Viby. Skulle hente en PlayStation og en støvsuger . Oliver undersøgte hvilke fordele han kunne tilbyde og det viste sig at jeg kunne få en kæm... Se mere

Vi fik en fantastisk service af Jonas, som tog sig tid til at vejlede os om en støvsuger, selvom det slet ikke var hans afdeling. Han var utrolig hjælpsom, ærlig og gennemsigtig gennem hele processen,... Se mere

1. nr. 49 af de 61 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• Ringvej Syd 82, 8260, Viby, Danmark

• 70338080

God

3 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(3.277)

34.020 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hej Irene,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Viby J var så god, og at servicen gjorde et positivt indtryk.

En god oplevelse

En god oplevelse dejligt service og betjening

23. juni 2026

Hej vilhelm,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er skønt at høre, at du havde en god oplevelse i Viby J, og at både service og betjening gjorde et positivt indtryk.

Ingen kundeservice

Ingen kundeservice. 1 medarbejder i retur afdelingen, står og venter over 30 minutter imens 7 andre medarbejdere står og sniksnakker sammen, jeg spørger om de ikke kan hjælpe, men nej skal vente på den ene medarbejder som tager evighed. Det er simpelthen for dårligt. I vil gerne sælge, men ikke hjælpe når der er problemer. Virkelig dårlig kundeservice. Skrammel butik....

21. juni 2026

Hej der,

Tak for din anmeldelse. Det er bestemt ikke den oplevelse, man skal have i Viby, og det er forståeligt, at det er frustrerende at vente så længe i returafdelingen uden at få hjælp 😊

Det, du beskriver med over 30 minutters ventetid, mens andre medarbejdere stod uden at hjælpe, lever ikke op til den service, vi ønsker at give. Din feedback er sendt videre til POWER Viby, så forløbet og servicen i butikken kan blive gennemgået nærmere 💬

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på oplevelsen, og vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse næste gang 🤗

Fin imødekommende hjælp med at finde…

Fin imødekommende hjælp med at finde rigtigt SDkort

19. juni 2026

Hej Bjarne,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du fik fin og imødekommende hjælp med at finde det rigtige SD-kort.

Hej Lene,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en super god oplevelse i Viby J.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

"Købte en iPad i Viby J

"Købte en iPad i Viby J, der lugter brændt (brandfare) fra start. Butikken nægter at lade mig hæve købet under formodningsreglen og henviser til værksted. Sagen er nu sendt til Nævnenes Hus, da butikken er fuldstændig resistent over for lovgivningen."

11. juni 2026

Hej der,

Tak for din anmeldelse. Det er meget alvorligt at opleve, at en iPad lugter brændt fra start, og samtidig ikke få den hjælp, du forventer i butikken. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give 😊

Din henvendelse er sendt videre til butikken i Viby J, så forløbet omkring reklamationen og håndteringen kan blive gennemgået nærmere 💬

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på både sikkerhedsbekymringen og oplevelsen i butikken. Sagen vil nu blive gennemgået videre med henblik på en mere detaljeret tilbagemelding 🤗

Meget flink mand der solgte mig uret

Meget flink mand der solgte mig uret. Forklarede så fint omkring flere ure. Og følte ingen pres på jeg skulle købe det. Derfor kom jeg tilbage og købte

18. juni 2026

Hej Schlæger,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik en god og tryg oplevelse i Viby J, med god vejledning og uden at føle dig presset. Det betyder meget, og det er ekstra skønt at høre, at det fik dig til at komme tilbage og gennemføre dit køb.

Kompetente og kundeorienteret…

Kompetente og kundeorienteret medarbejdere i Power Viby.
Rigtig god betjening hele vejen rundt.

17. juni 2026

Hej Mads,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at du oplevede kompetent og kundeorienteret betjening hele vejen rundt i POWER Viby J. Den slags feedback betyder meget og bliver sat stor pris på.

Tak for en god service

Tak for en god service. Personalet var meget behjælpelige, venlige og professionelle

16. juni 2026

Hej Stefan,

Tusind tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i Viby J, og at personalet blev oplevet som behjælpelige, venlige og professionelle.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Kompetent ekspedition

Kompetent ekspedition

16. juni 2026

Hej Marianne,

Tak for de flotte ord og for de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at du fik en kompetent ekspedition i Viby J, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Viby J⚡

Jeg skulle købe en monitor

Jeg skulle købe en monitor. Butikken havde 1 på lager, men den havde været åbnet før. Sælger garantere at alt er som det skal være. Den er testet af butikken, inden den er sat til salg igen. Vi kiggede i kassen, og sælger siger alt er med, og siger efterfølgende at lige netop denne model ikke har hdmi kabler mv inkluderet (de var heller ikke i kassen). Det var dog løgn, kunne jeg konstatere på hjemmesiden da jeg kom hjem (tre forskellige kabler er inkluderet). Sælger forsøgte endda at få mig til at tilkøbe et hdmi kabel (selvom det burde være inkluderet).

Da jeg kommer hjem og sætter skærmen til, kan jeg se at der er mørke pletter på skærmen. Baggrundsbelysningen i skærmen virkede simpelthen ikke flere steder.

Det er selvfølgelig irriterende at skulle bruge tid på bytning, og at produktet ikke virkede som lovet - men endnu mere ærgeligt at blive pålagt en løgn af sælgeren.

Dårlig oplevelse, og jeg vil fremover ikke bruge mine penge i Power. Fremover bliver spørgsmål besvaret af ChatGPT og købt online et sted med gode reviews.

15. juni 2026

Hej Casper,

Tak for din anmeldelse. Det er en rigtig dårlig oplevelse at få udleveret en åbnet skærm, få oplyst at alt var med i kassen, og derefter opdage både manglende kabler og fejl på selve panelet. Det er heller ikke i orden, hvis informationen i butikken ikke stemmer med det, der følger med produktet. 😕💬

Din feedback er taget videre internt, så forløbet i butikken samt håndteringen af åbnet vare og information om tilbehør kan blive gennemgået nærmere. Vi tager også med, at skærmen havde mørke pletter og ikke levede op til det, du var blevet lovet. 🤝

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på oplevelsen, selv om den var skuffende. Vi håber, at vi på et senere tidspunkt får mulighed for at give dig en bedre oplevelse. 😊

Hej Christina,

Tak for de fine ord. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med service og betjening i Viby J.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Viby J⚡

At jeg ikke behøvede at “prutte” om…

At jeg ikke behøvede at “prutte” om prisen - at sælger var imødekommende og ikke pressede et salg på os samt at sælger hun besvare de spørgsmål vi havde

Hej Annie,

Tak for din fine anmeldelse.

Det er virkelig godt at høre, at I fik en behagelig oplevelse, hvor der var tid til jeres spørgsmål, og hvor I følte jer mødt på en imødekommende måde uden pres.

Den slags oplevelser sætter vi stor pris på at høre om.

Kundeservice???

Ekstremt bøvlet når problemer. Laaaaang ventetid i kundeservice, hvorefter der ikke følges op.
Utilfreds efter at have bestilt 4 hårde hvidevarer - og da de leveres er 3 defekte/bulede.
Efterfølgende været enormt tidskrævende at få kontakt til og finde løsning. I skrivende stund stadig ikke modtaget varende og stadig ingen svar på henvendelse til kundeservice for 6 dage siden!

4. juni 2026

Hej bjarke,

Tak for din anmeldelse. Det er virkelig ikke en oplevelse, der skal være så besværlig, især når 3 ud af 4 hårde hvidevarer bliver leveret defekte eller med buler, og du samtidig har ventet længe uden ordentlig opfølgning. 😕💬

Din feedback om både de beskadigede varer, den lange ventetid og manglende svar er taget videre internt, så forløbet kan blive gennemgået nærmere hos POWER Viby. Vi skal være langt skarpere på både opfølgning og håndtering, når der opstår problemer efter levering. 🤗

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på det, selv om forløbet har været meget frustrerende. Vi håber, at du får en langt bedre oplevelse fremover. 😊

Vi sku hente en computer og bliver…

Vi sku hente en computer og bliver hendvist til kønsdisken hvor vi efter bliver sendt tilbage til computer afdelingen

Hej Mallik,

Tak for din anmeldelse og for at dele oplevelsen.

Det lyder som en unødigt forvirrende tur gennem butikken, når I bare skulle hente en computer. Det beklager vi.

Vi sætter pris på, at du gør opmærksom på det, og vi tager det med videre, så oplevelsen i butikken kan blive mere smidig næste gang.

Venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Viby J⚡

Hej Helle,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du fik venlig og kompetent betjening i Viby J.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at se dig igen.

Pushy sælgere

Pushy sælgere. Jeg burde have lært at gå et andet sted hen. Heldigvis nåede jeg at stoppe mig selv inden køb og gik i Elgiganten, der er et meget bedre valg for mig på respekten i salgsoplevelsen.

Hej Atan

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse.

Jeg kan godt forstå, at det har været frustrerende, hvis du har oplevet vores sælgere som for pågående. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vores mål er, at rådgivning skal føles hjælpsom og relevant, og at kunder skal føle sig respekteret i deres beslutninger. Din feedback omkring salgsoplevelsen bliver derfor taget med videre internt, så vi kan arbejde på at forbedre kundeoplevelsen.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

En meget imødekommende ung mand

En meget imødekommende ung mand, som var god til at fortælle om varen

12. juni 2026

Hej Kirsten,

Tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik en imødekommende og god oplevelse i Viby J, og at vejledningen om varen var hjælpsom.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Viby J⚡

Hej Ole,

Tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at du fik god og kvalificeret rådgivning i Viby J.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Viby J⚡

Vi har købt en støvsuger i power og…

Vi har købt en støvsuger i power og blev betjent af en ung mand, som var meget service egnet, har før handlet i power med succes

Hej Vibbe,

Tak for den flotte anmeldelse og for de pæne ord om oplevelsen i Viby J.

Det er dejligt at høre, at du fik en god og serviceminded betjening, og at du tidligere også har haft gode oplevelser hos POWER.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.