Har alle de rosende ord der findes i ordbogen til Oliver i Power Viby J. Hold nu op… Han er en ener (og jeg bryder mig generelt ikke om sælgere i elektronik branchen). Sikke en service, s... Se mere
Ringvej Syd 82, 8260, Viby, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Kommer ind for at købe et adapter stik og skal straks prakkes et nyt Mobil abonnement på! Hvad bilder I jer egentlig ind!!!
Endelig et køb hvor det gik hurtigt og uden forsøg på alt for meget ekstra salg

Besvarelse fra POWER.dk - Viby J
Suuk. Valgte Click & Collect og det gik meget fint, men herfra ned ad bakke. Jeg skulle møde op i hvidevare afdelingen, hvor jeg først stod i kø i 10 minutter bag en kunde der var ved at skifte til OK strøm. Da det blev min tur ville sælgeren sælge mig en anden opvaskemaskine, sælge tilbehør, samt også et nyt el abonnent. 15 minutter efter at jeg kom ind i butikken kunne jeg endelig suse videre med en ny opvaskemaskine. Det er der ikke meget Click & Collect over. Kald det dog hellere hvad det er. Click, Bait & Collect

Altid god betjening i Power
Får gode og relevante svar på spørgsmål

Besvarelse fra POWER.dk - Viby J
Hurtig bestilling og levering til afhentning samme
dag

God service super i top
Men skal lige huske at lægge strømforsyningen tilbage

Besvarelse fra POWER.dk - Viby J
Sælgeren løj om hvad robotstøvsugeren kunne. Kunne kravle på trapper og alt muligt.
Jeg er tilfreds med støvsugeren. Havde ikke forventet den kunne kravle på trapper osv. havde fornemmelsen af at sælgeren ville sige alt bare for at sælge
Så det virkede meget utroværdigt

Besvarelse fra POWER.dk - Viby J
Sælger tilføjede et POWER Netbeskyttelse Familie & Support mobil abbonoment til 139kr uden mit samtykke eller viden ved køb af en telefon. Opdager det først da første betaling trækkes på mit kort. Kundeservice var ok og har stoppet abbonomentet samt tilbud gavekort på de allerede trukkede penge.. 2 stjerner fordi de fandt en løsning, men sælgeren i VIBY J burde få en moralsk opsang.. Kan også se på produktanmeldelserne på dette abbonomement at det sker med jævne mellemrum.. stram op Power!

Besvarelse fra POWER.dk - Viby J
Megen tålmodighed fra POWERs side ved min stærkt forsinkede afhentning af den bestilte vare (til en konkurrencedygtig pris). God service og god interaktion med personalet.

Besvarelse fra POWER.dk - Viby J
Jeg havde lavet en click og collect på en støvsuger, som min søn skulle hente senere samme dag i Viby j. Han får at vide, at min bestilling desværre er blevet udleveret til en anden, men de vil finde en identisk støvsuger til ham. De finder et helt andet mærke og en dyrere støvsuger som han får med hjem. Den sender jeg selvfølgeligt retur. Men jeg synes det er dårlig service
Hej.Ja. Jeg syntes. Power er bare bedst og er en god forretning med mange forskellige god mulighed feks bonus.god pris og god tilbudt på mange forskellige ting og varer. Power har mange god og flinke support og personale. Jeg havde købte en ny miniovn kr 399.00 og betale kun 182 kr og har bonus 217 kr. God service og god betalingssystem og mange forskellige ny varer skal sælges så godt som muligt pga hensyn til miljø pga klimaforandringer i verden. Så er jeg meget tilfreds. Tak. Super Power. Mvh Ernst G Hansen

Besvarelse fra POWER.dk - Viby J
Mega god service af loc Mikkel de var mega gode

Sindsygt Power service⚡️⚡️
Af lock og Mikkel!
De power walked efter vores sager!!

Besvarelse fra POWER.dk - Viby J
Super venlige og imødekommende personale, handler altid i Power

Besvarelse fra POWER.dk - Viby J
Fin og venlig betjening ,havde været i pover i tilst først ikke mindre end tre gange samme dag uden at kunne finde en til betjening ,der flød med affald udenfor indgangen samt for enden af bygningen dette påtalte jeg ved første besøg,vedkommende sagde det ville hun gå videre med ,men da jeg var der sidst på dagen var det det samme .mvh.