Fin og venlig betjening ,havde været i pover i tilst først ikke mindre end tre gange samme dag uden at kunne finde en til betjening ,der flød med affald udenfor indgangen samt for enden af bygningen d... Se mere
Virksomheden har svaret
Sælger tilføjede et POWER Netbeskyttelse Familie & Support mobil abbonoment til 139kr uden mit samtykke eller viden ved køb af en telefon. Opdager det først da første betaling trækkes på mit kort. Kun... Se mere
Virksomheden har svaret
Hej.Ja. Jeg syntes. Power er bare bedst og er en god forretning med mange forskellige god mulighed feks bonus.god pris og god tilbudt på mange forskellige ting og varer. Power har mange god og flinke... Se mere
Virksomheden har svaret
Har alle de rosende ord der findes i ordbogen til Oliver i Power Viby J. Hold nu op… Han er en ener (og jeg bryder mig generelt ikke om sælgere i elektronik branchen). Sikke en service, s... Se mere
Ringvej Syd 82, 8260, Viby, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Fik en virkelig god oplevelse i power i Viby i går i forbindelse med et køb af en ny computer. Sælgeren som hed Daniel var super god i forhold til at lytte og finde frem til mit behov. Han var nærværende, fagligt dygtig og behagelig at tale med.
G. Evers

Besvarelse fra POWER.dk - Viby J
Hurtigt og effektivt ekspedition betalt ved ekspedienten- Ingen ventetid ved kassen

Besvarelse fra POWER.dk - Viby J
Sælgerne siger 1 ting, men deres support/dem der står for returnering siger noget andet.
Købte et headset, fik at vide det var en returvare, men det er blevet inspiceret og er 100% som nyt, og kostede samme pris som ny.
Da jeg havde købt og kiggede nærmere kunne jeg se der var buler i det.
Kørte tilbage for at returnere og en af sælgerne /support fandt endnu en skade jeg ikke havde set og ville give mig pengene tilbage.
Så kom en anden over, spørger ikke hvad der er sket eller hvad vi har snakket om.
Og fortæller mig det er mit problem da det er en returvare skulle jeg have vidst bedre, at der kunne være skader og jeg fik en rabat.
Udover at det er løgn, ham der solgte det til mig sagde intet om det, så fik jeg heller ingen rabat.
Fik heldigvis mine penge tilbage, men bryder mig ikke om at spilde min tid, blive misinformeret af sælger i headset afdelingen eller at ledelsen i support prøver på at sige bordet fanger, på betingelser der aldrig blev nævnt for mig og en ikke eksisterende rabat jeg skulle have fået.

Besvarelse fra POWER.dk - Viby J
Vi fik en meget kompetent vejledning.
Det er ikke sidste gang vi handler i Mega Syd i Viby.

Besvarelse fra POWER.dk - Viby J
I forbindelse med køb af ny pc skulle alle programmer og data fra den gamle flyttes til den nye Pc. Efter 10 dage og 6 køreture af 60km var det endnu ikke sket. Købet blev annulleret.
Manglende kommunikation /bortforklaringer/ håndvask fra support afdelingen.
Aldrig mere Power.
Max Jensen

Besvarelse fra POWER.dk - Viby J
Nemt køb og hurtig betjening i forretningen ved afhetning.

Besvarelse fra POWER.dk - Viby J
Reserverede en Philips Bridge Pro, møder op for at hente varen og modtager en æske er holdt sammen af tape. Ikke imponeret!

Besvarelse fra POWER.dk - Viby J
Det var en god oplevelse fordi det gik hurtigt.

Besvarelse fra POWER.dk - Viby J
Dejlig at møde nogle hjælpsomme mennesker og yderst kompetente.

Besvarelse fra POWER.dk - Viby J
Søde medarbejdere, men kom for at hente en genstand som var på lager…det viste sig at være en dummie. Da de checkede en dame utilfreds var det samme problem. Det er ikke blevet rettet her 1 uge senere så andre kan også køre forgæves!

Pas på de ældre, når de handler i POWER Viby J
Min bedstefar var forbi butikken for at købe en helt almindelig iPad. Da han kom hjem, opdagede vi på kvitteringen, at han var blevet prakket en "Power PC Support Premium (60 måneder)" på. Han var blevet bildt ind af sælgeren, at det var en absolut nødvendighed for at beskytte iPaden mod virus – så han følte sig presset og bukkede til sidst under.
På iPadOS fungerer traditionelle antivirusprogrammer overhovedet ikke. Apple tillader slet ikke den type software, fordi hver app kører isoleret i en lukket sandbox, så virus slet ikke kan sprede sig på styresystemet. Man skulle jo tro, at personalet i et stort elektronikvarehus havde styr på den slags helt basale ting – det er jo ikke ligefrem fordi, det er deres arbejde eller noget...
Da vi så rakte ud til supporten (som i øvrigt tog markant længere end de 48 timer, de selv lovede), blev vi viderestillet til en medarbejder i POWER Viby J. Her fastholdt man skråsikkert, at PC-supporten og F-Secure skam virkede glimrende, og at der absolut ingen returret var. Herfra var der lidt klassisk ping pong, hvor vi blev sendt frem og tilbage mellem kundeservice og medarbejderne i Viby J.
Vi skrev så til supporten igen, hvorefter deres egen AI-assistent pludselig oplyste, at der faktisk ER 60 dages returret. (Og som virksomhed hæfter man altså for sine skriftlige svar, uanset om det er en bot eller et rigtigt menneske bag tasterne). Men da vi så bad om at få indfriet denne 60 dages returret? Fuldstændig tavshed. Der er nu gået over 14 dage uden så meget som et pip fra POWER.
Det er åbenbart lettere at ghoste kunden end at rydde op efter deres fejl og teknisk værdiløst mersalg til en pensionist. Tjek kvitteringerne grundigt, hvis dine ældre familiemedlemmer handler herinde alene.
Opdatering: Pengene er blevet refunderet nu

Besvarelse fra POWER.dk - Viby J
Vi bestilte vaskemaskinen på nettet, men fik alligevel en god introduktion til den i Viby J afdelingen, inden vi tog den med hjem.
Maskinen lever op til vores forventninger. Tak.

Besvarelse fra POWER.dk - Viby J
Afbestillingen gik fint - men blev aktuel fordi vi ikke kunne få vort køleskab leveret på vor adresse på Samsø - dette på trods af at konkurrerende firmaer leverer på øen.
Mvh
Kim Palmann

Besvarelse fra POWER.dk - Viby J
Det er dårlig stil, når jeg køber nyt TV, får fødselsdagsgave på 10% rabat ved næste køb, at 10% ikke gælder for tilbudsvare af ny pc.
Vejledningen i butikken var fin men levering og monteringen var under al kritik.
Først efter 2 aflyste aftaler som kom efter tidsrammen, kom de endelig. Monteringen af vaskemaskine og tørretumbler skulle være en simple opgave, men det kan man jo heldigvis selv rette. Den lovede vejledning og klargøring manglede.
Så nu tænker man, hvorfor ikke bare gør det selv...
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.