Rigtig god service! Jeg havde købt et headset, hvor den ene side ikke afspillede ordentligt, og da jeg kom for at bytte det, var der hurtig og god service, så jeg var videre igen på ingen tid. God p... Se mere
Ok bestilling og afhentning af varen. Da jeg åbnede pakken, var der ikke noget strømkabel med. Chatten foreslog at jeg tog pcen og fakturaen med til butikken, så jeg kunne få et kabel, efterfølgende k... Se mere
Jeg købte en AEG vaskemaskine 9 kg på tilbud og betalte 1500,- for fragt, montering og den gamle vaskemaskine retur. De sødeste to unge mennesker kom og satte den til eksisterende indstallation og afp... Se mere
Fandt på jeres hjemmeside en OnePlus Nord CE5 i Outlet i 2 butikker i Køge og ved Vesterport nedsat fra 1999 kr. til 1679. Reserverede den i ved Vesterport og ville hente den dagen efter. På hjemve... Se mere
Ved Vesterport 4, 1612, København, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Nu skal jeg betale 400 kroner for at kopier min gamle telefon til min nye iPhone hos jer

Besvarelse fra POWER.dk - Vesterport
Sammenlignet med hvad man er vandt til fra andre butikker er købsoplevelsen ikke god.
Produktet er det samme, men alt andet er mindre godt og i værste fald risikerer man at spilde sin tid uden at kunne gennemføre et køb.

Besvarelse fra POWER.dk - Vesterport
Nem at bestilte og click and colect var klar et par timer efter

Besvarelse fra POWER.dk - Vesterport
Jeg forklarede sælgeren mine behov for en monitor egnet til kontorsarbejde, hovedsaglig for at skrive. Jeg fik anbefalet gaming-monitorer, selvom jeg flere gange sagde at det slet ikke var hvad jeg havde brug for. Sælgeren sagde at han selv havde netop denne skærm der hjemme og den var han glad for, når han gamede. Jeg fik selv sige at han måtte gerne anbefale andre brands og vise nogle andre modeller. Til sidst var det mig der træffede en beslutning om en anden skærm, og han ville sammenligne de to modeller, for at vise at jeg havde truffet det forkerte valg. Hans AI-verktøj forklarede at den skærm han anbefalede var en "kraftfuld gaming-monitor", mens den jeg ønskede at købe var "et udmærket valg til hjemmekontoret". Det hele var bare så pinligt. Jeg følte at jeg var til besvær når jeg valgte en anden skærm end den han mente at jeg skulle have.

Besvarelse fra POWER.dk - Vesterport
Mener at medarbejderne hed Søren og han var top serviceminded og hjalp til.ed at løfte fjernsyn ud. Top service!!!

Besvarelse fra POWER.dk - Vesterport
Langsommelig betjening på trods af at varen var forudbestilt. Der står 3-4 medarbejder i kasseområdet og sludre med hinanden/fiser husleje af, i stedet for at hjælpe deres kollegaer i butikken med at betjene kunder der står og venter på at få udleveret deres varer

Besvarelse fra POWER.dk - Vesterport
Jeg fik den bedste betjening af en super sød og dygtig sælger, så det gør oplevelsen så meget bedre.

Besvarelse fra POWER.dk - Vesterport
Blev betjent af Ahmad C., som var meget kunde-og serviceminded. Kom ud med en ny tlf. + tilbehør til en bedre pris end forventet.

Besvarelse fra POWER.dk - Vesterport
Ahmad C. og hans kollega Firas bidrog med ekstrem god service, skønne smil og dejlig kundebetjening. Håber de begge får stor ros for arbejdet - og måske et løntillæg. Det har de fortjent!!!

Besvarelse fra POWER.dk - Vesterport
God betjening. Venligt personale. Meget dyre, men gode midler til opvaskermaskine og vaskemaskine.

Besvarelse fra POWER.dk - Vesterport
Virkelig god betjening dejlig oplevelse at købe et TV af Søren giv ham lønforhøjelse snarest mvh

Besvarelse fra POWER.dk - Vesterport
Hej jeg har været i butikken vesterport køb en emhætte som koster 799 kr ham salger siger vi har ikke den varer Glostrup har så kørt der ude vis min kvittering de siger ud varer udlevering så siger til de har ikke en butikken igen ham salger han sande til mig har vente hele dagen i går nu vente jeg spend tubias siger på mail han sande i dag mvh hami

Besvarelse fra POWER.dk - Vesterport
Tobias fra Power Vesterport reddede min harddisk 🙌🏻 Min harddisk var fuldstændig forsvundet for min computer, og jeg havde ingen mulighed for at åbne den, men Tobias hjalp mig med både at reparere harddisken og overføre alle data til en sikkerhedskopi! Kæmpe champ!!

Blandet oplevelse.
Noget uopmærksomhed personale, som heller ville snakke med hinanden end at sælge vare til os.
Varen virker ikke til at fejle noget

Besvarelse fra POWER.dk - Vesterport
Jeg skulle købe nogle hovedtelefoner og blev rådgivet på den bedste måde. Man følte sig i centrum og eksperten Sofus gik op i at give den bedste service. 10/10!

Besvarelse fra POWER.dk - Vesterport
Som sædvanlig forsøger sælger at sælge ligegyldige forsikringer og pc ydelser.
Så jeg MEGET høfligt afslog, virkede han sur og mopset som et lille barn. Ret uprofessionelt!
Jeg fik dog min vare.

Besvarelse fra POWER.dk - Vesterport
Flinke ekspedienter. God og yderst rimeligt prissat vaskemaskine købt.

Besvarelse fra POWER.dk - Vesterport
Tak til Søren og Ahmed for rigtig god betjening!