Jeg købte en AEG vaskemaskine 9 kg på tilbud og betalte 1500,- for fragt, montering og den gamle vaskemaskine retur. De sødeste to unge mennesker kom og satte den til eksisterende indstallation og afp... Se mere
Ok bestilling og afhentning af varen. Da jeg åbnede pakken, var der ikke noget strømkabel med. Chatten foreslog at jeg tog pcen og fakturaen med til butikken, så jeg kunne få et kabel, efterfølgende k... Se mere
Jeres crew er fantastisk og de fyre i ansætter er optur. Men, I skal tænke over værdiansættelsen i måden de ansatte trænet overfor kunder der ikke selv ved at der er en psykologisk taktik bag. Jeg tr... Se mere
Fandt på jeres hjemmeside en OnePlus Nord CE5 i Outlet i 2 butikker i Køge og ved Vesterport nedsat fra 1999 kr. til 1679. Reserverede den i ved Vesterport og ville hente den dagen efter. På hjemve... Se mere
Ved Vesterport 4, 1612, København, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Tak til Søren VESTERPORT
Virkelig fantastisk service fra jeg kom til jeg gik.

Besvarelse fra POWER.dk - Vesterport
Hurig og informativ service ... alt i orden og gode tilbud .

Besvarelse fra POWER.dk - Vesterport
Kan se her på jeres side, at i ikke svarer tilbage på jeres dårlige/kritiske anmeldelser, men læs endelig denne :).
Jeg havde en meget dårlig oplevelse i POWER Vesterport i forbindelse med en reklamation på en MacBook.
Jeg blev betjent af en serviceleder/ham som står for reklamation, og det er den dårligste kundeservice, jeg nogensinde har oplevet fra en medarbejder i en ledende rolle. Allerede da jeg henvendte mig med produktet, blev jeg mødt af en afvisende og uprofessionel attitude.
Inden jeg overhovedet fik mulighed for at forklare problemet, fik jeg at vide, at der ikke bliver ombyttet noget, før produktet har været repareret tre gange. Det gav indtryk af, at min henvendelse blev afvist på forhånd, uden en reel vurdering af sagen.
Da jeg forsøgte at forklare problemet, blev jeg gentagne gange afbrudt og fik ikke mulighed for at redegøre for sagen, før der blev taget stilling. Da jeg forsøgte at forklare, at der var tale om en tilbagevendende fejl efter reparation, blev jeg ikke taget seriøst. Jeg fik desuden at vide, at det “ikke var hans problem”, og at jeg “bare kunne gå og klage et andet sted”. Så nu har han fået, hvad han ønskede.
Dialogen var præget af manglende professionalisme, og det var svært at føre en saglig og konstruktiv samtale. Medarbejderen fremstod ikke kompetent i håndteringen af sagen, og det føltes som om, at man ikke snakkede med et voksent og seriøst menneske.
Jeg oplevede en fuldstændig uacceptabel behandling og en klar manglende vilje til at hjælpe. Det er særligt skuffende, da man må forvente en høj grad af professionalisme fra en medarbejder i en ledende rolle.
Min oplevelse var markant dårligere end den service, jeg normalt har mødt hos andre medarbejdere i butikken.
Samlet set en meget frustrerende oplevelse, og jeg må forvente en langt mere professionel og respektfuld behandling af kunder ISÆR fra en ledende medarbejder. Jeg synes faktisk det var decideret ubehageligt at stå og have denne samtale med sådan et voksent menneske. Det er svært at få ned på skrift, hvor dårlig en attitude han havde.
Jeg kan sagtens se igennem, når en medarbejder afviser en sag på en god måde, men denne oplevelse har jeg aldrig har jeg aldrig haft før.
Samlet: 1 stjerne til Power samt 0 stjerner til ham hvis man kunne.

Besvarelse fra POWER.dk - Vesterport
Min bærbare gik helt død, og jeg afleverede den i Power, hvor Tobias tog sig af sagen. Vi regnede egentlig med, at alt data var tabt, men han gjorde en kæmpe indsats for at redde det.
Han prøvede virkelig alt, og mod alle forventninger lykkedes det ham at få mine data tilbage, samtidig med at min bærbare nu virker helt perfekt igen.
Kæmpe ros til Tobias for hans professionalisme, engagement og vilje til at gå den ekstra mil for kunden.
Jeg kan varmt anbefale at få hjælp herfra

Besvarelse fra POWER.dk - Vesterport
Ahmed hjalp mig, og hans kundeservice var virkelig i top! Jeg har ikke altid været tilfreds med kundeservicen i Power, men Ahmed ændrede fuldstændig min oplevelse. Han er virkelig en stor gevinst for virksomheden.
Spørg efter Ahmed, når I kommer ind — håber jeg har stavet hans navn rigtigt 😊

Besvarelse fra POWER.dk - Vesterport
En kvik, sød og professionel ekspedition da jeg forleden købte en bærbar (i den billige ende) hos Power ved Vesterport.

Besvarelse fra POWER.dk - Vesterport
De høretelefoner jeg købte er det værste lor.. , de dårligste jeg nogensinde har købt

Besvarelse fra POWER.dk - Vesterport
Personalet var hjælpsomme med at finde varen i en anden af jeres butikker

Besvarelse fra POWER.dk - Vesterport
Nem bestilling online og afhentning i butik, høflig betjening

Besvarelse fra POWER.dk - Vesterport
Meget travlt den søndag sidst på dagen. Vi ventede længe. De andre sælgere kunne ikke svare på spørgsmål da det ikke var deres område el. speciale.
Da han blev ledig fik vi den fineste service.

Besvarelse fra POWER.dk - Vesterport
Jeg fik virkelig god betjening af medarbejderne nede hos Power Vesterport. Stor ros skal lyde til Ahmad C. & Co.

Besvarelse fra POWER.dk - Vesterport
Blev ekspederet af Søren ved køb af nyt TV.
Utrolig kompetent, imødekommende og god service. Gjorde hele oplevelsen fantastisk.
Tak.

Besvarelse fra POWER.dk - Vesterport
Nu skal jeg betale 400 kroner for at kopier min gamle telefon til min nye iPhone hos jer