POWER.dk - TilstAnmeldelser

2.901

Anelystparken 13, 8381 Tilst, DK

Jeg skulle købe en tørretumbler og gik i Power, Tilst. Her mødte jeg ekspedienten, Mathias O. Pedersen. Han gav mig den bedste forklaring på diverse tørretumbler, og jeg lærte meget om energiklasse... Se mere

Powers Click and Collect virker ikke kundevenligt. Når man bruger denne slags services er det på grund af convenience. Det skal være let. Men da vi kom ind i butikken og gik til kassen blev vi henv... Se mere

Virkelig god oplevelse i Power Tilst! Jeg kom forbi for at hente en computer bestilt click n collect, hvilket gik rigtig fint. Da jeg kom hjem, var der dog fejl på computeren. Deres support kiggede på... Se mere

1. nr. 50 af de 64 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• Anelystparken 13, 8381, Tilst, Danmark

• 70338080

God

3 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(2.901)

32.242 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

26. juni 2026

Hi Merete,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er en fornøjelse at høre, at du har haft super service hos POWER Tilst.

Venligheden

Venligheden

25. juni 2026

Hej Henning,

Mange tak for de flotte 5 stjerner og for de venlige ord om venligheden. Det er dejligt at høre, at oplevelsen i Tilst har været så god.

God oplevelse

En meget venlig medarbejder. Fik hjælp til at få mit køb ud til bilen,da jeg er meget dårlig gående.

24. juni 2026

Hej Birthe,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik en god oplevelse i Tilst, og at hjælpen i butikken gjorde en forskel for dig.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Top klasse service

Mikkel Lykke hjalp mig og min kollega med og finde den perfekt computer til lige præcis hans formål

24. juni 2026

Hej Anker,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er skønt at høre, at I fik så god hjælp til at finde den helt rigtige computer til behovet.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele oplevelsen med os.

Power Tilst drevet uprofessionelt

Besøg hos Power Tilst her til morgen for at lave en reklamation på et produkt. Starter ud som en god oplevelse dagen forinden med hurtig og præcis respons fra Power’s nye virtuelle agent, men omvendt proportionalt serviceniveau i butikken. Er i butikken 10.00 ved åbningstid, men må vente næsten 40 minutter på at den eneste person, som kan tage imod reklamationer, er klar til at modtage produktet. Ingen kunder foran, men simpelthen bare fordi han skulle modtage indkomne varer på lager. Hvordan kan man have ca. 5 medarbejdere i samme butik, som intet havde at lave i samme periode, som hverken kan tage imod nye varer eller modtage indlevering af udsyr til reklamation? Det er jo mildest talt uprofessionelt.

23. juni 2026

Hej Soren,

Tak for din anmeldelse og for at dele oplevelsen fra Tilst.

Det er ikke en god oplevelse at møde op ved åbningstid og så vente så længe på at få afleveret et produkt til reklamation. Det forstår jeg godt har virket uprofessionelt.

Vi tager din feedback alvorligt, og den type oplevelse er vigtig at få belyst, når besøget i butikken ikke lever op til forventningen.

Tak fordi du også nævner den gode oplevelse med den virtuelle hjælp dagen før. Det gør kontrasten i butikken endnu tydeligere.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Tilst⚡

Skrækkelig oplevelse at få den…

Skrækkelig oplevelse at få den installeret.
Di har ingen materiale med til beskyttelse ting.

Mwn skal underskrive extra documenten.

Di har kun 20 min til fjern og installer en amerikansk køleskab.

opdatering,
Vand er også ikke tilsutter plus en buler i døren.
Jeg har kontakted kundeservice, på telefon.

Nå jeg bestiller en installation, så forventer jeg at personer der kommer har tid til det.

Jeg har lagt beskyttelsesmateriale på gulvet.
Men når montørerne kun har 20 minutter til at fjerne det gamle køleskab (som allerede var tømt og klar til at blive flyttet), pakke det nye ud, installere det og tilslutte det, kan man ikke forvente en god oplevelse.
De 20 minutter er et krav fra POWER. Jeg har blot købt en service med fjernelse af det gamle produkt og installation af det nye. Ved bestillingen fremgår det ikke, at man som kunde selv er ansvarlig for skader på sit hjem, som installationsfolkene forårsager under arbejdet, fordi de har så travlt. Det mener jeg ikke er rimeligt.

Desværre det bliv en 1 Stjerne oplevelse.

16. juni 2026

Hej Rob,

Tak for din anmeldelse. Det er ikke den oplevelse, man skal have ved en installation, og vi beklager forløbet.

Det lyder som en presset levering, hvor både beskyttelse af omgivelserne og tiden til selve installationen ikke har været tilfredsstillende. Ved installation skal apparatet som udgangspunkt gøres klar til brug, men ændringer på installationsstedet eller ekstra arbejde uden de rette forudsætninger er ikke en del af servicen.

Hvis der mangler afklaring om dokumenterne eller om installationen blev udført korrekt, er du velkommen til at dele lidt flere detaljer her, så hjælper vi gerne med at pege dig i den rigtige retning.

En virkelig dygtig medarbejder

En virkelig dygtig medarbejder. Fik en fantastisk god betjening, og et rigtig godt tilbud. Kan varmt anbefales.

21. juni 2026

Hej Anne,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik fantastisk god betjening og en god oplevelse i Tilst. Den slags feedback betyder meget, og vi sætter stor pris på, at du vil anbefale os.

Fin og høflig betjening

Fin og høflig betjening - startende med :Goddag og velkommen…

17. juni 2026

Hej Kirsten,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du fik en fin og høflig betjening, og at du blev mødt så godt fra start.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med POWER Tilst.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Tilst⚡

Forvirrende opstilling af varer og alt…

Forvirrende opstilling af varer og alt for mange kasser.

20. juni 2026

Hej Poul-erik,

Tak for din anmeldelse. Vi sætter pris på, at du deler din oplevelse fra butikken i Tilst.

Det er ærgerligt, at opstillingen virkede forvirrende, og at antallet af kasser gjorde besøget mindre overskueligt. Den slags feedback er værdifuld og hjælper med at sætte fokus på oplevelsen i varehuset.

Vi håber, at dit næste besøg bliver mere enkelt og behageligt.

Super sløv betjening!!

Super sløv betjening!!

22. juni 2026

Hej Sanne,

Det lyder som en rigtig dårlig oplevelse, og det beklager vi.

Vi sætter pris på, at du deler din feedback om besøget i Tilst.

Venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Tilst⚡

God betjening

God betjening

Hej F,

Tak for de flotte ord! Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse og fået god betjening i Tilst.

Kompetente ansatte

Kompetente ansatte med faglig viden.

Hej TK,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at oplevelsen i Tilst var præget af kompetente ansatte med faglig viden. Den slags feedback betyder meget og bliver sat stor pris på.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Tilst⚡

Godt produkt, men kritisabel købsoplevelse

Jeg er glad for selve produktet, som virker perfekt, men forløbet hos Power har været under al kritik. Min første ordre blev annulleret uden varsel, hvilket jeg selv måtte opdage. Kundeservice (og deres chatbot) var ikke til megen hjælp og foreslog blot en genbestilling.

Dette lagde yderligere 10 dage til leveringen, som efterfølgende blev skubbet flere gange uden årsag. Samlet set en forsinkelse på 3 uger oveni de oprindelige 4 ugers leveringstid. Power mangler i den grad proaktiv kommunikation, når tingene går galt.

15. juni 2026

Hej Lasse,

Tak for din anmeldelse og for at dele oplevelsen.

Det er godt at høre, at produktet lever op til forventningerne, men forløbet omkring ordren lyder bestemt ikke tilfredsstillende. Når en ordre bliver annulleret uden varsel, og leveringen derefter bliver udskudt flere gange uden tydelig information, giver det en unødigt frustrerende oplevelse.

Din feedback om manglende proaktiv kommunikation er vigtig, og den tager vi med videre.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Tilst⚡

servicemindet ann-katrine

Jeg lavede den 17/6 en klik og hent på en ninja slushice maskine, den skulle hentes i kaffe og støvsuge afdelingen, men der var ikke noget til at hjælpe da jeg kom. Jeg henvendte mig til kundeservice og bad hende der stod der om at kalde en, hvorefter hun tilbød at hjælpe mig i stedfor . Hun fandt min vare og fik mig også lokket til at blive meldt ind i jeres klub, mens vi fik en sludder for en sladder. Det hele forgik stille og rolig uden stress selv om der stod et par stykker bag mig.
Jeg har selv har med kunder at gør i mange år og ved hvordan de skal behandles og hun klarede det til ug. Så ros herfra til en god og servicemindet ann-katrine,( mener jeg hun sagde hun hed) hun gjorde det hele til en god oplevelse med hendes hjælpsomhed og rolige smilende væsen.

Hej Tina,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at dele oplevelsen fra Tilst.

Det er virkelig dejligt at høre, at Ann-Katrine gav dig en rolig, hjælpsom og god oplevelse, og at afhentningen blev håndteret med overskud og godt humør.

Det betyder meget at få den slags feedback, især når god service bliver bemærket så tydeligt.

Vi er glade for, at dit klik og hent-forløb endte som en så positiv oplevelse, og din ros til Ann-Katrine er meget værdsat.

Kørte i power tilst for at købe et TV

Kørte i power tilst for at købe et TV, fik super veldefineret, men skulle så hente det i Power Viby, og der gik det galt.. vi havde betalt i tilst men det troede han ikke på, bagefter forsøgte han at sælge kalibering, sagde nej, det viste sig så at det TV vi havde betalt var kaliberet, men han måtte ikke udleverer det uden vi betalte 500 kr men vi ville ikke, da kalibering er fup og fidus, lang diskussion og virkelig en dårlig opleverelse.. hvorfor fjerne noget der er på det TV vi lige har købt, det forstår jeg ikke men han ville nulstillet det hvis ikke vi betalte 500 kr … Var tæt på at be om pengene tilbage men tilsiget fik vi det med

16. juni 2026

Hej Karina,

Tak fordi du delte oplevelsen.

Det lyder som en rigtig dårlig afhentning, især når der først opstod tvivl om betalingen, og derefter blev skabt forvirring om kalibreringen 😕💬

Jeg forstår godt, at det har været frustrerende, når I allerede havde betalt for TV’et og alligevel endte i en lang diskussion om udleveringen. Det lyder heller ikke rart, at I stod i en situation, hvor nulstilling blev nævnt, hvis I ikke ville betale ekstra.

Tak for den meget konkrete beskrivelse 😊🤗 Den giver et klart billede af, hvorfor oplevelsen i Viby ikke levede op til forventningerne.

Hvis du vil, kan du også dele, om TV’et til sidst blev udleveret i den stand, I forventede, eller om der stadig er noget ved produktet eller forløbet, du ønsker afklaret.

jeg fik perfekt service i Power

Jeg fik løst flere problemer angående problemer med min Phone og gjorde også et godt køb

17. juni 2026

Hej Philip,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik løst flere problemer med din telefon, og at du samtidig havde en god oplevelse i forbindelse med dit køb.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse fra POWER Tilst, og vi er glade for, at servicen levede op til dine forventninger.

Tak for de 5 stjerner.

God saglig kundebetjening

Flot service, saglig og venlig kundebejening

13. juni 2026

Hej Per,

Tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du oplevede en saglig, venlig og god betjening i Tilst. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Tilst⚡

Jeg brugte Click& collect via…

Jeg brugte Click& collect via hjemmesiden og så var det bare at henvende mig til kassen og få udleveret min mus 🐁 bare nemt

14. juni 2026

Hej Tom,

Tak for den flotte anmeldelse.

Det er skønt at høre, at Click & Collect via hjemmesiden gjorde det hele hurtigt og nemt, og at afhentningen i kassen bare fungerede.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Tilst⚡

Samme gode service som altid hos Power

Som altid kvik og kompetent service med at finde en god type af varen (i dette tilfælde en tablet), uden forsøg på bare at sælge den dyreste :-) Vi har handlet i Power i flere forskellige byer, alle har samme god service. Anbefales.

7. juni 2026

Hej Thomas,

Tusind tak for de flotte ord og for den fine anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du igen har haft en god oplevelse, og at du har mødt den samme kvikke og kompetente service i flere POWER-butikker.

Vi sætter stor pris på, at du fremhæver den ærlige vejledning og anbefaler os videre.

Hej Laue,

Tusind tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at du oplevede personalet som kompetent og serviceminded i Tilst.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi giver meget gerne rosen videre til varehuset.