Jeg fik den allerbedste betjening, man kan tænke sig. Den unge mand var bare så imødekommende, smilende og meget behjælpelig med oplysninger om installation m.v., da jeg skulle købe en extender til wi... Se mere
Fik en meget god betjening og købte en vaskemaskine Fortrød det da jeg kom hjem og læste anmeldelser som var meget negative Så fortryder og vil bytte til en anden maskine Den er ikke hentet hjem e... Se mere
Sløv, ufokuseret og overfladisk betjening. Forsøgte at sælge min varer meget dyrere end konkurrenterne. Blev tydeligt irriteret da jeg påpegede dette ( power reklamer ellers for at have den bedste p... Se mere
Reklamation af vare med et år tilbage af garantien. Power har nogle gode produkter men de falder lidt igennem med hvad der er kundens rettigheder. Når det produkt som der er problemer med, stadig er o... Se mere
Anelystparken 13, 8381, Tilst, Danmark
Alt for meget pres for mersalg. Accepterede på ingen måde mit klare nej. Tastede endog blot et mersalg ind, uden mit samtykke

Besvarelse fra POWER.dk - Tilst
Alt er bare gået så fint, både med at bestille varen, følge den og super levering af en smilende GLS kurer en igen 110 % oplevelse.
Vh.
Jørn Ry

Besvarelse fra POWER.dk - Tilst
Flinke medarbejdere, men forfærdelig virksomhed. Først og fremmest, jeg købte en Ninja Creami 302. For et pop up med ekstra is-bære til 112kr. Fint, de røg også i kurven. Vælger at hente i pick-up, for at få begge ting med hjem samme dag. Betaler for begge ting. Kommer så ud i butikken og bliver gjort opmærksom på der sket en “lager fejl”. Så de ekstra bærer til maskinen ikke er på lager alligevel. Træls, men de har vedlagt andre som erstatning. Super. Der forhåbentlig styr på det tænker man. Men nej, da jeg så spørg om de passer til den maskine jeg har købt, kigger medarbejderen kort, og konkluderer at det gør de ikke. Så nu skal jeg ud igen for at hente ekstra bærer som de har solgt mig, uden de var på lager. Dernæst bliver jeg tilbudt 1 års forsikring til 89kr. Jeg spørg så flinkt, hvad med de 2 års reklamationsret der er på forbrugerkøb? Amen, det dækkede så åbenbart ikke hvis maskinen brændte sammen eller knivbladene knækkede. Så spurgte jeg hvordan det kunne være? Begge dele er åbenbart skrøblige, så hvis en af de to ting skulle ske, så det fordi man har puttet noget i maskinen ikke kunne holde til. Jeg spørg så hvad det kunne være? Og om ikke der er en brugsanvisning med? Jo jo, det var der. Så de tilbyder “forsikring” på noget der er dækket af reklamationsret. Og hvis produktet skulle gå i stykker, er det forbrugerens fejl, og ikke et lavkvalitetsprodukt? Forfærdelig oplevelse. Men flinke medarbejdere.
Altid god betjening og er der problem løser i det altid hos Power,

Besvarelse fra POWER.dk - Tilst
Jeg fik min dividende og rabat. Endvidere fik jeg et andet tlf.abonnement til en lavere pris.

Besvarelse fra POWER.dk - Tilst
Patron til sodastreamer og microbølgeovn
Blev betjent at venlige, imødekommende og behagelige butiksassistenter.
Fik det vi kom efter

Besvarelse fra POWER.dk - Tilst
God service, men kan altid regne med at butikken har det som man står og mangler.

Besvarelse fra POWER.dk - Tilst
Har fået en 5+ oplevelse i Power i Tilst af Niklas som har super god viden, om de produkter han sælger. Han er desuden serviceminded og nærværende. Kan klart anbefale Power i Tilst🤗

Besvarelse fra POWER.dk - Tilst
Reserveret hovedtelefoner lå parat ved kassen, da jeg kom for at hente dem.

Besvarelse fra POWER.dk - Tilst
God vejledning og venlig betjening ved køb af ipad.