Jeg er glad for selve produktet, som virker perfekt, men forløbet hos Power har været under al kritik. Min første ordre blev annulleret uden varsel, hvilket jeg selv måtte opdage. Kundeservice (og d... Se mere
Virksomheden har svaret
Powers Click and Collect virker ikke kundevenligt. Når man bruger denne slags services er det på grund af convenience. Det skal være let. Men da vi kom ind i butikken og gik til kassen blev vi henv... Se mere
Anelystparken 13, 8381, Tilst, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Skulle kun have nye poser til vores Nilfisk støvsuger, og det fik jeg, og blev ikke bare præsenteret for de dyreste - det sætter jeg pris på.

Besvarelse fra POWER.dk - Tilst
Jeg skulle købe en tørretumbler og gik i Power, Tilst. Her mødte jeg ekspedienten, Mathias O. Pedersen. Han gav mig den bedste forklaring på diverse tørretumbler, og jeg lærte meget om energiklasser, forbrug, hvad de forskellige maskiner kunne mm. Jeg gik derfra med tilbud på tre forskellige maskiner, og var fast besluttet om, at ham skulle jeg handle med. Aldrig har jeg fået en så god service og forklaring som af Mathias. Dagen efter købte jeg en maskine.
Jeg kan varmt anbefale, at man spørger Mathias til råds. Han ved meget😉

Besvarelse fra POWER.dk - Tilst
Det faktum, at vi som “amatører” skulle have hjælp til at få fuld funktion på vores nyindkøbte telefoner - og fik den hjælp af en af jeres medarbejdere - tålmodig og letforståelig. TAK

Besvarelse fra POWER.dk - Tilst
Denne person som hjalp mig med at købe en computer viste hvad han snakket om fin behandling det er ikke sidste gang jeg handler i power tilst

Besvarelse fra POWER.dk - Tilst
Havde bestilt click og collect, men den var ikke klar. Så skulle vente på at varen blev fundet.

Besvarelse fra POWER.dk - Tilst
Længere ventetid men oplevelsen var god og gik derfra med tilfredshed

Besvarelse fra POWER.dk - Tilst
Vi kom for at hente et reserveret TV, men sælgeren vi skulle afhente det ved brugte en 30 minutter på at fylde os med løgn og frygt for at få os til at købe et andet end det der var på tilbud.
Vi endte med at køre i Elgiganten istedet

Besvarelse fra POWER.dk - Tilst
Virkelig god oplevelse i Power Tilst! Jeg kom forbi for at hente en computer bestilt click n collect, hvilket gik rigtig fint. Da jeg kom hjem, var der dog fejl på computeren. Deres support kiggede på pc'en i ca. en time (meget forventeligt), og reserverede en ny til mig, da de også opdagede fejlen. Den nye havde så samme fejl, så dagen efter fik jeg med det samme pengene retur. En af sælgerne hjalp mig derefter med at finde et lignende produkt til en god pris, så jeg kunne komme godt derfra. Alt i alt virkelig god service samt venligt og imødekommende personale, der tog det alvorligt at jeg sad uden computer midt i eksamensperioden!

Besvarelse fra POWER.dk - Tilst
Købte en outlet robotstøvsuger i Tilst. Bestilte den i sort, fik en hvid som i øvrigt slet ikke er den rigtige model eller stand der er beskrevet. Den var i den rigtige kasse men indholdet var forkert. Da vi kører til Viby J for at bytte står vi i kø ca 30 min og kl bliver 15 min i lukketid får vi at vide at vi skal køre til Tilst. Ikke en god oplevelse så vi endte med at købe den et andet sted, også må vi til Tilst igen en anden dag de havde jo lukket.

Fin nok service.
Nægtet prismatch godt nok.
Har hørt fra en der tidl. har været ansat, at der ydes prismatch normaltvis

Besvarelse fra POWER.dk - Tilst
Click & collect fungerede super godt. Det tig mig ikke mere end 5 min at komme ud af butikken.

Besvarelse fra POWER.dk - Tilst
Gode tilbud, dog lidt for anmassende personale, som skulle vide hvad jeg selv betalte for mine abbonenter eller om jeg fik det betalt af min kæreste - meget upassende

Besvarelse fra POWER.dk - Tilst
Selv service. Der er ingen hjælp. Pris i butikken er ikke ens i forhold til pris ved kassen ( forvirring).

Besvarelse fra POWER.dk - Tilst
En meget hjælpsom ekspedient og en god vare.
Men det tog meget lang tid, før der kom en ekspedient , selvom der var kaldt på ham.

Besvarelse fra POWER.dk - Tilst
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.