POWER.dk - Tilst Anmeldelser 2.783

4,0

Anelystparken 13, 8381 Tilst, DK

Fik et fedt TV til gode penge, god service og hjælpsom medarbejder. Kunne godt have været foruden et forsøg til at købe et dyrere TV og skulle vente 20 min på at få varen udleveret. Ellers fint.

Jeg fik den allerbedste betjening, man kan tænke sig. Den unge mand var bare så imødekommende, smilende og meget behjælpelig med oplysninger om installation m.v., da jeg skulle købe en extender til wi... Se mere

Fik en meget god betjening og købte en vaskemaskine Fortrød det da jeg kom hjem og læste anmeldelser som var meget negative Så fortryder og vil bytte til en anden maskine Den er ikke hentet hjem e... Se mere

1. nr. 51 af de 63 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• 70338080

4,0

God

3 t anmeldelser

Fik et fedt TV til gode penge

13. maj 2026

Hej Rodger,

Tak for den fine anmeldelse og for den ærlige feedback.

Det er dejligt at høre, at du fik et fedt TV til en god pris, og at servicen blev oplevet som god og hjælpsom.

Samtidig er det helt forståeligt, at ventetiden ved udlevering og forsøget på at sælge en dyrere model trak oplevelsen lidt ned.

Vi sætter pris på, at du deler både det positive og det, der kunne have været bedre. Det er med til at gøre oplevelsen endnu skarpere fremover.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Super kompetente unge medarbejdere der…

Super kompetente unge medarbejdere der gav god vejledning og service

Hej Thomas,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at vejledningen og servicen var så god, og at oplevelsen levede op til forventningerne.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Ja det meget godt

Ja det meget godt

Hej Ali,

Mange tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var meget god.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Produkterne er fine og betjeningen ok.

Produkterne er fine og betjeningen også. Det der falder igennem er alt det i samtidigt forsøger at sælge til en. Jeg er hverken interesseret i det ene eller andet ekstrasalg - hvor man så kan opnå rabat på sit køb. Nej…. Drop de initiativer - fordi det forringer bare køberoplevelsen markant.

Hej Lasse,

Tak for din anmeldelse og for at dele både det positive og det, der trak oplevelsen ned.

Det er godt at høre, at produkterne og betjeningen var fine.

Samtidig er det helt fair, at for meget ekstrasalg kan forringe købsoplevelsen. Den slags feedback er værdifuld, og den giver et klart billede af, hvordan besøget blev oplevet.

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at gøre opmærksom på det.

Hej Henning,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er en fornøjelse at høre, at alt var mere end perfekt.

Nem afhentning

10. maj 2026

Hej Sylvester,

Tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at afhentningen var nem og fungerede godt.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Super hurtig levering

Super hurtig levering, nem og venlig betjening

11. maj 2026

Hej Nethe,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at leveringen var super hurtig, og at betjeningen oplevedes som nem og venlig.

Hej Bodil,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var præget af flinke og hjælpsomme ekspedienter. Den slags feedback betyder meget.

Super god service

Super god service

13. maj 2026

Hej Kurt,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en super god oplevelse og fået god service.

Rigtig godt

11. maj 2026

Hej Zana,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en rigtig god oplevelse.

God service 😊

8. maj 2026

Hej Hoori,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var god.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

Alt fungerede godt

Alt fungerede godt, imødekommende service.👍

7. maj 2026

Hej Per,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at alt fungerede godt, og at servicen blev oplevet som imødekommende.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Bedre betjening kan man ikke ønske sig

Jeg fik den allerbedste betjening, man kan tænke sig. Den unge mand var bare så imødekommende, smilende og meget behjælpelig med oplysninger om installation m.v., da jeg skulle købe en extender til wi-fi.

6. maj 2026

Hej Margit,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Tilst var så god, og at hjælpen med valg og information om installation gjorde en forskel.

Den slags feedback sætter vi stor pris på, og det er skønt at høre om en så imødekommende og hjælpsom oplevelse.

Fin pris

Fin pris, lækkert produkt. MEN lad være med at kalde det Click and Collect, når man bliver sendt ind i butikken og skal udsættes for aggressive salgstricks!

4. maj 2026

Hej Gitte

Jeg er glad for at høre, at du er tilfreds med både prisen og produktet, men samtidig ked af at høre, at oplevelsen omkring Click & Collect trak ned.

Jeg kan godt forstå din frustration, hvis afhentningen ikke har føltes hurtig og enkel, men i stedet som en situation med for meget fokus på mersalg. Det er naturligvis ikke meningen, at kunder skal føle sig udsat for aggressive salgstilgange, når de blot ønsker at hente en vare, de allerede har bestilt.

Din feedback er vigtig for os og bliver taget med videre i arbejdet med at forbedre oplevelsen omkring Click & Collect og sikre en mere behagelig kundeoplevelse i butikkerne.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Det var et dejligt besøg med en meget…

Det var et dejligt besøg med en meget kyndig servicemedarbejder. 😃

4. maj 2026

Hej Poul,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at besøget var en god oplevelse, og at hjælpen blev oplevet som både kyndig og behagelig.

Det sætter vi stor pris på.

Alt godt.

Fik en rigtig god behandling.

5. maj 2026

Hej Ivan,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at alt gik godt, og at du fik en rigtig god behandling.

Ok betjening

3. maj 2026

Hej Leif,

Tak for anmeldelsen.

Det er godt at høre, at oplevelsen var ok, og vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele den.

Vi håber at kunne give dig en endnu bedre oplevelse næste gang.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

En meget flink ung mand ekspederede os…

En meget flink ung mand ekspederede os på bedste måde.

5. maj 2026

Hej Ingeborg,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at I fik en rigtig god oplevelse i Tilst, og at I blev hjulpet på bedste måde.

Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele det.