POWER.dk - TilstAnmeldelser

2.901

Anelystparken 13, 8381 Tilst, DK

Jeg er glad for selve produktet, som virker perfekt, men forløbet hos Power har været under al kritik. Min første ordre blev annulleret uden varsel, hvilket jeg selv måtte opdage. Kundeservice (og d... Se mere

Jeg skulle købe en tørretumbler og gik i Power, Tilst. Her mødte jeg ekspedienten, Mathias O. Pedersen. Han gav mig den bedste forklaring på diverse tørretumbler, og jeg lærte meget om energiklasse... Se mere

Købte komfur hentede først som var på tilbud men det passede ikke til min strømforsyning måtte købe en meget dyre model Det var ok Mvh l.pedersen

Virkelig god oplevelse i Power Tilst! Jeg kom forbi for at hente en computer bestilt click n collect, hvilket gik rigtig fint. Da jeg kom hjem, var der dog fejl på computeren. Deres support kiggede på... Se mere

1. nr. 50 af de 64 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• Anelystparken 13, 8381, Tilst, Danmark

• 70338080

God

3 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(2.901)

32.242 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Fantastisk service

Virkelig god service og rådgivning til de rette produkter!!

1. juli 2026

Hej Mads,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik god service og rådgivning til de rette produkter. Den slags feedback betyder meget.

Håbløst “click og collect” system

Sødt personale men…
Det er da et helt håbløst system, når man skal stå i kø i afdelingen, bagved alle de kunder, som skal have råd og vejledning, for at hente click og collect. Selv medarbejderne måtte give mig ret i, at det var HELT håbløst.
Når alle andre tilsvarende forhandlere har et system, hvor man rent faktisk “click og collect”er, så kan det da ikke være så svært.
En ommer…

Hej Trine,

Tak for din anmeldelse og for at du deler oplevelsen fra Tilst. Det er ikke en god click og collect-oplevelse, når afhentning ender med at være den samme kø som rådgivning i afdelingen, og jeg forstår godt din frustration. 😊

Det er samtidig godt at høre, at personalet var søde, men selve afhentningsprocessen skal naturligvis fungere langt bedre end det, du beskriver. Din feedback om ventetid, køsystem og hele pickup-forløbet er sendt videre til butikken, så de kan gennemgå rutinen nærmere og tage et mere detaljeret kig på oplevelsen. 💬

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Ærlig feedback som din er vigtig, og vi håber at kunne give en langt bedre oplevelse næste gang. 🤗

Fine priser

Fine priser, hvis man holder øje på Pricerunner

Hej Peter,

Tak for de 5 stjerner og for din feedback.

Det er dejligt at høre, at du oplever fine priser hos POWER, især når du holder øje med Pricerunner.

Hej Claus,

Tak for de flotte 5 stjerner og for at dele din oplevelse.

Det er dejligt at høre, at salgsassistenten tog sig god tid. Den slags service gør en stor forskel, og vi sætter stor pris på, at du fremhæver det.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Tilst⚡

Købte komfur hentede først som var på…

Det var ok
Mvh l.pedersen

Hej Leo,

Tak for din anmeldelse og for at du delte din oplevelse.

Det er godt at høre, at det endte okay, selv om det første komfur ikke passede til din strømforsyning, og at du derfor måtte vælge en anden model.

Vi sætter pris på din feedback og tager den med videre.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Tilst⚡

Forsøg på at sælge egen mærke og taler usandt om kvalitet.

Da jeg kom ud for at hente min click and collect bestilling i Power i Tilst, forsøgte sælgeren at sælge mig et andet TV. Han fortæller at det er bedre og er deres eget mærke. Da jeg tjekker op på det, er det usandt..
Jeg gik selvf. Med min egne undersøgelser og tog den Samsung jeg havde bestilt. Men syntes det er frækt ar forsøge at sælge mig et andet (eget tv) med usande fakta, og endda dyrere end det TV jeg havde fundet på tilbud.

Hej Michael,

Tak for din anmeldelse. Det er en skuffende oplevelse at komme for at hente et TV og så møde en salgsdialog, hvor du oplevede at få urigtige oplysninger om et dyrere alternativ. 😊

Din feedback om forløbet i POWER Tilst er sendt videre til butikken, så oplevelsen og salgsadfærden kan blive gennemgået nærmere. 💬

Vi sætter pris på, at du gjorde opmærksom på det, og din tilbagemelding bliver taget med i det videre arbejde med rådgivning og service i butikken. 🤗

En specialist vil se nærmere på dette og kontakte dig snart. Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse. 😊

Skuffen reklamation

Skuffende.

Havde købt headset fra Jlab som julegave og da den ene knækkede efter 6 mdr. fik man bare at vide, at det var noget jeg selv havde gjort, så der var ingen dækning.

Han vidste ikke hvor meget der skulle til, for at knække sådan en, men fortalte at det altid vil blive betragtet som egenskade. Da stod klart, at jeg ikke kunne få dem refunderet, viste jeg ham hvor meget der skal til og knækkede den anden foran ham. Ja, det er meget der skal til, men det vil han ikke tage stilling til. Blot konstatere at når den var knækket, havde man ikke reklamationsret ifølge købeloven. Det vil altid blive betragtet som egen skade på produktet.

Så altså, aldrig fejl på produktet, men du er selv skyld i det. Det er sku nemt!

1. juli 2026

Hej Morten,

Tak for din anmeldelse. Det er en skuffende oplevelse at stå med en reklamation på et Jlab-headset efter 6 måneder og samtidig føle, at din forklaring ikke blev taget alvorligt. 😊💬

Det er ikke den oplevelse, vi ønsker i forbindelse med en reklamation, og din feedback om både håndteringen i Tilst og kommunikationen i butikken bliver taget videre internt. 🤗

Din henvendelse er sendt videre til POWER Tilst, så butikken har mulighed for at følge op på forløbet. Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. 😊

0 stjerne –Anbefales IKKE

0 stjerne –Anbefales IKKE - Den dårligste oplevelse jeg har haft hos POWER
Faktura nr. 227730767
Efter læsning af andres anmeldelser fra kunder med lignende oplevelser. Det giver indtryk af, at dette ikke nødvendigvis er et enkeltstående tilfælde
Jeg havde bestilt en Apple MacBook Pro 14" 2024 M4 online med Click & Collect den 29/06/2026, og modtog en reservations bekræftelse. For en sikkerheds skyld ringede jeg den 30/06/2026 til POWER i Tilst, hvor en medarbejder bekræftede, at min ordre var klar til afhentning.
Jeg kørte derfor hele vejen fra Horsens til Tilst. Da jeg ankom, bad en medarbejder mig at vente, mens han tjekkede systemet. Efter noget tid kom han tilbage og fortalte, at den MacBook, jeg havde bestilt, slet ikke fandtes.
Det er uacceptabelt, at man først modtager en reservationsbekræftelse, derefter får telefonisk bekræftet, at varen er klar, og alligevel møder op forgæves. Jeg spildte både tid, brændstof og flere timers kørsel på grund af mangelfuld kommunikation og dårlig håndtering af min ordre.
Det er uden tvivl den dårligste oplevelse, jeg har haft hos POWER, og den har desværre ødelagt min tillid til deres Click & Collect-service.

Hej Allan,

Tak fordi du deler din oplevelse.

Det er meget skuffende at få både en reservationsbekræftelse og en telefonisk bekræftelse på, at varen var klar til afhentning, og så alligevel køre forgæves til Tilst. Det forstår jeg godt har været frustrerende og spild af både tid, brændstof og flere timers kørsel. 😕💬

Det er ikke den oplevelse, Click & Collect skal give, og din feedback om lagerinformation, afhentningsprocessen og kommunikationen i butikken bliver taget videre internt, så de rutiner kan blive gennemgået. 😊

Tak fordi du gjorde opmærksom på forløbet. Vi håber, at du får en bedre oplevelse næste gang. 🤗

Powers Click and Collect virker ikke…

Powers Click and Collect virker ikke kundevenligt. Når man bruger denne slags services er det på grund af convenience. Det skal være let. Men da vi kom ind i butikken og gik til kassen blev vi henvist til afdelingen. Der fik vi kontakt med en medarbejder der fandt bestillingen. Gav støvsugeren til os og bad os gå tilbage til kassen. Betaling blev gennemført. Besværligt. Der kunne de måske lære noget af Elgiganten.

28. juni 2026

Fin modtagelse budt venligt velkommen…

Fin modtagelse budt venligt velkommen herefter god service

Hej Max,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik en fin modtagelse og god service i Tilst. Den slags feedback betyder meget og bliver sat stor pris på.

Verry professionel

Verry professionel

Hi Mihai,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at du havde en meget professionel oplevelse hos POWER Tilst.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Tilst⚡

Man får altid en god og professionel…

Man får altid en god og professionel hjælp og vejledning lige meget om det er spørgsmålet man har eller man skal have en ny pc eller telefon kan varmt anbefales at handle hos power

Hej Ronni,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du altid oplever god og professionel hjælp og vejledning i Tilst, uanset om det gælder spørgsmål eller valg af ny pc eller telefon.

Tak fordi du anbefaler POWER. Det sætter vi stor pris på.

Levering var helt i top

Hjemmesiden var nem at gå til og der var hurtig levering, min nye støvsuger er bare helt perfekt

25. juni 2026

Hej Karina,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er skønt at høre, at både leveringen, hjemmesiden og din nye støvsuger levede op til forventningerne.

Flink og hjælpsom sælger

Flink og hjælpsom sælger

Hej Erik,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du fik en flink og hjælpsom oplevelse i Tilst, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele den.

Lang ventetid

Ventede længe på at få hjælp fordi de 2 der var på arbejde onsdag aften allerede var ved at hjælpe andre. Jeg skulle blot have en ledning som var låst inde. De lagde godt mærke til at jeg stod og ventede, men sagde ikke noget til det eller prøvede at spørge deres kollegaer om de kunne hjælpe mig imens. Da jeg endelig fik hjælp sagde den ene godt nok at han kunne jeg jeg ventede længe. Det kunne bare havde været rart hvis de med ord sagde at de har godt set mig og at jeg nok skulle få hjælp så snart en af dem var ledige. Han sagde heller ikke undskyld for ventetiden.

Hej Rubina,

Tak for din anmeldelse og for at dele oplevelsen fra butikken i Tilst.

Det er ærgerligt at læse, at ventetiden blev så lang, og at du ikke fik en tydelig besked, mens du stod og ventede. Jeg forstår godt, at det havde gjort en stor forskel blot at blive mødt med en kort anerkendelse og besked om, at hjælpen var på vej.

Vi sætter pris på, at du gør opmærksom på det. God hjælp handler også om at blive set og informeret undervejs, især når der er travlt.

Venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Tilst⚡

Et lille el stik som normalt koster 20…

Et lille el stik som normalt koster 20 til 30 kr.koster300kr i Power. Uforskammet.

Hej Hanne,

Tak for din anmeldelse. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og jeg forstår godt din reaktion, når prisen virker så høj.

Priser kan variere afhængigt af den præcise model, variant og specifikation, så et el stik til 300 kr. er ikke nødvendigvis sammenligneligt med enklere produkter til 20 til 30 kr.

Hvis du vil have vurderet den konkrete pris, er du velkommen til at dele et link eller navnet på produktet, du sammenligner med, så kan vi bedre se på forskellen.

Venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Tilst⚡

Hi Merete,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er en fornøjelse at høre, at du har haft super service hos POWER Tilst.

Venligheden

Venligheden

25. juni 2026

Hej Henning,

Mange tak for de flotte 5 stjerner og for de venlige ord om venligheden. Det er dejligt at høre, at oplevelsen i Tilst har været så god.

God oplevelse

En meget venlig medarbejder. Fik hjælp til at få mit køb ud til bilen,da jeg er meget dårlig gående.

Hej Birthe,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik en god oplevelse i Tilst, og at hjælpen i butikken gjorde en forskel for dig.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Top klasse service

Mikkel Lykke hjalp mig og min kollega med og finde den perfekt computer til lige præcis hans formål

Hej Anker,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er skønt at høre, at I fik så god hjælp til at finde den helt rigtige computer til behovet.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele oplevelsen med os.