POWER.dk - Slagelse Anmeldelser 2.485

4,1

Japanvej 8, 4200 Slagelse, DK

Deniz i Slagelse butikken leverede et vanvittig godt stykke arbejde, han afdækkede mit behov og gjorde virkelig alt for det blev en god oplevelse, samt gav en god kundeservice. Jeg kan klart anbefale... Se mere

Havde reserveret en printer i Slagelse afdelingen. Den stod klar da vi kom for afhente den, sælger spørger på en venlig måde om han måtte give os et tilbud hvis vi var interesseret! . Sælgeren fortæ... Se mere

Fantastisk sød og hjælpsom medarbejder i Telefon afd. hos Power i Slagelse. Han var rigtig god til at fortælle hvilke muligheder vi havde for, at få den mobil, som var bedst til vores ønsker.

1. nr. 52 af de 64 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• 70338080

4,1

God

2 t anmeldelser

Jeg har købt to lakridsstænger

Jeg har købt to lakridsstænger, og nu sender i mig en Trustpilot-anmodning.
Stop jer selv…☹️

Hej Christian,

Det giver god mening, at du synes, det er lige i overkanten at få en Trustpilot-anmodning efter at have købt to lakridsstænger – det beklager vi, det bliver hurtigt lidt komisk i den situation

Vi tager din feedback med videre, så vi bedre kan tilpasse, hvornår og hvor ofte vi sender sådanne henvendelser, så det føles mere relevant.

Flinke medarbejder.

Hej Solvejg,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores flinke medarbejdere i Slagelse. Vi sætter stor pris på din positive feedback, og det betyder meget for os at vide, at vores service lever op til dine forventninger.

Kompetent betjening

Hej th,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du oplevede kompetent betjening i vores butik i Slagelse. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med os.

Det betyder meget for os at vide, at vores team leverede den service, du forventede. Din feedback motiverer os til at fortsætte med at give den bedste kundeservice.

Tak fordi du valgte POWER!

2 gange ødelagt produkt indenfor få måneder

Jeg har nu 2. Gangen indenfor et par måneder måtte sende et par høretelefoner retur, forbi reparation. - Kundeservice tager intet ansvar og det er Umuligt at få fat i butikken. Et par høretelefoner til 1800 skal simpelthen virke og ellers må man forsøge at løse det.

Første gang var ganske fint.
Men forløbet nu, er helt skørt. Jeg modtager sms'er om hvordan jeg kan kontakte butik, men uden svar. Så modtager jeg sms om at høretelefonernerne har været forbi service og er ombyttet, men intet om hvad jeg så skal gøre eller om afhentning.

Efterfølgende da jeg endelig tager forbi power Holbæk (som i denne sag har været super) sker der en smule, da slagelse butikken ringer. - Men de forstår ikke engang deres egen besked de sendte tidligere på dagen og må snakke med anden medarbejder for at forsøge at få det til at give mening.

De mener dog nu, at jeg blot skal afvente værksted.
På trods af de tidligere har snakket om ombytning.

Normalt (gangen forinden) får man link hvor man kan følge med i sin sag. Det er heller ikke tilfældet her.

Det er virkelig dårlig service. Både fra power online Kundeservice og power slagelse.

Men stor ros til ham i Power Holbæk. - Så er der da jeg det mindste én som ikke spilder min tid, men rent faktisk yder god Kundeservice.. den ene stjerne er takket være ham, ellers havde I fået 0.

Hej Kevin,

Det lyder som et virkelig rodet og frustrerende forløb med dine høretelefoner – særligt når det er anden gang på kort tid, og du oplever manglende info, modstridende beskeder og svært ved at få klar besked om ombytning og afhentning. Det er langt fra den kundeoplevelse, vi sigter efter, og det vil jeg gerne beklage.

Vi tager din feedback videre som konkret intern læring til både online kundeservice og butikken i Slagelse, så vi kan stramme op på kommunikationen omkring reparationssager og gøre det langt mere gennemsigtigt, hvad der sker hvornår. Og hvor er det godt at høre, at medarbejderen i POWER Holbæk har taget ansvar og givet dig en ordentlig hjælp – det sender vi selvfølgelig også videre til ham.

Hvis du har overskud til det, må du meget gerne skrive til os på review@power.dk med dit ordrenummer, dit telefonnummer og en kort status på, hvor sagen står nu, så kan vi samle trådene ét sted og følge op derfra.

Fantastisk modtagelse

Fantastisk modtagelse, henviser til den aktuelle afdeling. God service.

Hej Carl,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en så positiv oplevelse i vores Slagelse butik. Det er dejligt at vide, at vores team gav dig en fantastisk modtagelse og god service.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Sådanne tilbagemeldinger motiverer virkelig vores medarbejdere til at fortsætte med at levere den bedste service.

Tak fordi du valgte POWER!

Venlig og hjælpsom medarbejder

Venlig og hjælpsom medarbejder

Hej John,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at vores medarbejder i Slagelse var venlig og hjælpsom. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Det betyder meget for os at vide, at vores team leverer den service, som vores kunder fortjener.

God oplevelse

God oplevelse

Hej Nina,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en god oplevelse med os i Slagelse. Din positive feedback betyder meget for os og motiverer vores team til at fortsætte med at levere den bedste service.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os!

Venligt personale

Venligt personale
Fik svar på alle spørgsmål

Hej kunde,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at vores personale i Slagelse har givet dig en så positiv oplevelse med venlig service og hjælpsom vejledning. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din erfaring med os.

God og professionelle betjening

God og professionelle betjening

Hej Mie,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du oplevede god og professionel betjening i vores butik i Slagelse. Vores team arbejder hårdt for at give alle kunder den bedste service, så det betyder meget for os at få sådan en positiv feedback.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

Kunne ikke få lov at købe varen i…

Kunne ikke få lov at købe varen i butikken (medarbejder. oplyste at den var udsolgt), selv om den var på lager, og kundeservice oplyste at der var to på lager. Bestilte den i webshop. Enorm lang ventetid butikken. Selv om vi fik besked om at varen var pakket og klar til udlevering brugte en medarbejder enorm lang tid på at finde den på lageret. Alle medarbejdere virker totalt ligeglade.

31. marts 2026

Hej Dorthe,

Det er en rigtig ærgerlig oplevelse, du beskriver – både at du får at vide i butikken, at varen er udsolgt, selv om kundeservice kan se, at den er på lager, og at du bagefter oplever lang ventetid og besvær, selv om varen skulle være pakket og klar til udlevering. Det er slet ikke den kundeoplevelse, vi ønsker at give, og det vil jeg gerne beklage.

Din feedback om både lagerinfo, click & collect-forløbet og oplevelsen af, at medarbejderne virker ligeglade, tager vi videre internt til butikken, så vi kan stramme op på både processer og nærvær i mødet med vores kunder fremover.

POWER / Christian

Jeg er tilfreds med det ,som jeg købte

Jeg er tilfreds med det ,som jeg købte, men jeg er ikke helt tilfreds med ,at jeg ikke får besked i løbet af en uges tid eller 14 dage, hvornår de får det som jeg har betalt for hjem.

Hej nina rasmussen,

Tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med dit køb. Vi forstår godt din frustration over manglende opdateringer om leveringstiden. Du kan altid tjekke status på din ordre gennem din MyPOWER-konto, hvor du kan følge din ordres fremgang. Vi arbejder på at forbedre vores kommunikation, så kunderne får bedre besked om leveringstider.

God betjening.

Selvom en defekt vare ikke er en femstjernet oplevelse i sig selv, så fortjener en imødekommende betjening alle stjernerne, når der blev byttet til en ny og lidt dyrere variant.

Hej Michael,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer vores hjerter at høre, at vores team i Slagelse kunne vende en udfordring til en positiv oplevelse for dig. Det er præcis den service, vi stræber efter at levere hver dag.

Vi er glade for, at du oplevede vores personale som imødekommende, og at de kunne hjælpe dig med at finde en løsning, der passede til dine behov. Sådan service er noget, vi er stolte af hos POWER.

Tusind tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse!

For ringe

Man kan ikke få dansk betjening
(Så forstår jeg ikke dansk)

Hej Gorm,

Jeg er ked af, at du står tilbage med følelsen af, at du ikke kan få betjening på dansk hos os – det er ikke den oplevelse, vi ønsker, nogen skal have.
Alle vores medarbejdere i POWER taler dansk og er ansat for at hjælpe vores kunder godt videre, uanset accent eller baggrund. Nogle gange kan der opstå misforståelser i situationen, men udgangspunktet er altid, at du skal kunne få hjælp og vejledning på dansk i butikken.

Vi vil rigtig gerne være et sted, hvor alle føler sig ordentligt mødt og behandlet, både kunder og medarbejdere, og din feedback bruger vi internt til at blive endnu skarpere på kommunikationen i butikken fremover.

POWER / Christian

De var gode til at lytte til mit behov

De var gode til at lytte til mit behov, og løse mit problem

29. marts 2026

Hej Janni,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at vores team i Slagelse var gode til at lytte til dit behov og løse dit problem. Det betyder meget for os, når vi kan hjælpe vores kunder på den rigtige måde.

Vi sætter stor pris på din positive feedback og er glade for, at du havde en god oplevelse hos os!

Jeg er skuffet

Jeg ville torsdag købe en printer. I havde den ikke hjemme, men lovede at den ville være i butikken mandag. Mandag og tirsdag gik uden at fik nogen besked. Først onsdag kunne jeg hente printeren. Her blev jeg betjent af en ekspedient i en meget krøllet skorte, som intet viste om opsætning af maskinen, intet viste om forsinkelsen, kunne ikke betjene kasseapparatet ved betalingen osv.
jeg gik derfra med følelsen af en dårlig behandling og vil nok overveje at købe et andet sted næste gang. I Bilka kan man f.eks. få sin vare efter 2 timer
Mvh
Michael

Hej Michael

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre om din oplevelse i forbindelse med købet af din printer, hvor både leveringstid, manglende opdateringer og betjeningen i butikken ikke levede op til dine forventninger. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi forstår godt din frustration over, at den lovede leveringstid ikke blev overholdt, og at du ikke fik besked undervejs, samt at du ikke følte dig mødt af en kompetent og hjælpsom betjening ved afhentning. Det er vigtigt for os, at både kommunikation og service fungerer ordentligt hele vejen gennem købsprocessen, og det beklager vi, at det ikke har været tilfældet her.

Din feedback er vigtig for os, og vi vil tage den med videre i arbejdet med at forbedre både levering, information og kundeoplevelsen i vores butikker.

Du ønskes en dejlig dag.

De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Super god service

Hej Benny,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har haft en super god oplevelse med vores service. Vi sætter stor pris på din positive feedback, og det betyder meget for os at vide, at vi har levet op til dine forventninger. Din tilfredshed er vores største belønning!

Med venlig hilsen, Erik fra POWER! ⚡

Hej Anne,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en så positiv oplevelse med vores medarbejder i Slagelse. Vi er stolte af vores team og deres dedikation til at give den bedste kundeservice. Din feedback betyder meget for os og motiverer os til at fortsætte med at levere fremragende service.

Venlig og professionel betjening

Venlig og professionel betjening, samt forhandlings venlige

30. marts 2026

Hej Bent,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer vores hjerter at høre, at du oplevede venlig og professionel betjening i vores Slagelse butik. Vi er stolte af vores team og deres dedikation til at give den bedste kundeservice. Det betyder meget for os, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse.

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

Den var nem at samle....

Den var nem at samle, selvom der stod det tog en halv time at samle den så gik der mere end en time.
Der er en kæde jeg ikke kan se hvor jeg skal gøre den fast til. Og der var overflade rust efter 3 dage.
Glæder mig til snart at afprøve den

Hej Kreativ,

Tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at produktet var nemt at samle, selvom det tog lidt længere tid end forventet.

Hvad angår den kæde, du ikke kan finde ud af at fastgøre, og problemet med overfladerust efter kun 3 dage, vil jeg anbefale dig at kontakte vores kundeservice direkte, så vores specialister kan hjælpe dig videre med disse specifikke problemer.

Vi håber, du får en god oplevelse, når du afprøver produktet!

købte en tablet MEN

købte en tablet. hvilket var en fin oplevelse. men da min kæreste og jeg igår mandag kl 15:30 var nede for at købe en telefon stod vi i telefon afdelingen i 20 minutter uden en eneste medarbejder til at servicere så vi endte med at gå i elgiganten istedet.

Hej Phillip,

Tak for din feedback! Det er dejligt at høre, at du havde en fin oplevelse med dit tabletkøb. Det er dog ærgerligt, at I måtte vente så længe i telefonafdelingen uden at få hjælp. Vi arbejder konstant på at forbedre vores kundeservice, og din feedback hjælper os med at blive bedre. Jeg håber, at I fandt det, I søgte efter i Elgiganten, og at I vil give os en chance igen næste gang.