Jeg var godt tilfreds med købet men ikke jeres efterfølgende henvendelse. Befri mig for sådanne henvendelser. Der er for mig afgørende og jeg tror ikke jeg er alene forbindelse jeg fortsat vil han... Se mere
Deniz i Slagelse butikken leverede et vanvittig godt stykke arbejde, han afdækkede mit behov og gjorde virkelig alt for det blev en god oplevelse, samt gav en god kundeservice. Jeg kan klart anbefale... Se mere
Havde reserveret en printer i Slagelse afdelingen. Den stod klar da vi kom for afhente den, sælger spørger på en venlig måde om han måtte give os et tilbud hvis vi var interesseret! . Sælgeren fortæ... Se mere
Fantastisk sød og hjælpsom medarbejder i Telefon afd. hos Power i Slagelse. Han var rigtig god til at fortælle hvilke muligheder vi havde for, at få den mobil, som var bedst til vores ønsker.
Japanvej 8, 4200, Slagelse, Danmark
købte en tablet. hvilket var en fin oplevelse. men da min kæreste og jeg igår mandag kl 15:30 var nede for at købe en telefon stod vi i telefon afdelingen i 20 minutter uden en eneste medarbejder til at servicere så vi endte med at gå i elgiganten istedet.

Rigtig god service
Vi havde et udendørs overvågningskamera, der efter 1 år og 9 måneder ikke virkede mere.
Det kunne ikke laves og de kunne ikke levere et magen til. Så vi fik alle pengene retur.

Besvarelse fra POWER.dk - Slagelse
Super fin (top) service - også selvom jeg “bare” skulle købe en ny mus til PC-en. Der var ikke travlt i butikken, så vi jokede lidt med personalet.

Besvarelse fra POWER.dk - Slagelse
Købte en ny Ipad, og fik virkelig god hjælp/service.
Handlede med Andreas, super 👍👍👍

Besvarelse fra POWER.dk - Slagelse
Kunne være bedre. Måtte selv finde varen. Der var dog nogle til at modtage penge.

Besvarelse fra POWER.dk - Slagelse
Meget hjælpsom personale og vi kunne handle lidt om den rigtige pris til os for det buget vi havde for køb

Besvarelse fra POWER.dk - Slagelse
Købte pc og telefon, fik købt en renoveret iPhone 15, men den holder ikke strøm et helt døgn, så åbenbart færdig i batteriet

Besvarelse fra POWER.dk - Slagelse
En ok oplevelse indtil sælger, gentagne gange bliver ved at presse på for at købe nyt mobilabonnement, og bliver ved med at nå du vil ikke spare penge og din mand heller ikke? Det er blevet alt for aggressivt og påtrængende, og jeg får egentligt lyst til at gå igen.

Besvarelse fra POWER.dk - Slagelse
Jeg stod og ventede 45 min inden der kom nogen. Hvor der så kom en flink ung mand. Har også prøvet at ringe til kundeservice om et spørgsmål, men de ville give butikken besked om at ringe, men har intet hørt.