POWER.dk - Slagelse Anmeldelser 2.485

4,1

Japanvej 8, 4200 Slagelse, DK

Jeg var godt tilfreds med købet men ikke jeres efterfølgende henvendelse. Befri mig for sådanne henvendelser. Der er for mig afgørende og jeg tror ikke jeg er alene forbindelse jeg fortsat vil han... Se mere

Deniz i Slagelse butikken leverede et vanvittig godt stykke arbejde, han afdækkede mit behov og gjorde virkelig alt for det blev en god oplevelse, samt gav en god kundeservice. Jeg kan klart anbefale... Se mere

Havde reserveret en printer i Slagelse afdelingen. Den stod klar da vi kom for afhente den, sælger spørger på en venlig måde om han måtte give os et tilbud hvis vi var interesseret! . Sælgeren fortæ... Se mere

Fantastisk sød og hjælpsom medarbejder i Telefon afd. hos Power i Slagelse. Han var rigtig god til at fortælle hvilke muligheder vi havde for, at få den mobil, som var bedst til vores ønsker.

1. nr. 52 af de 64 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• 70338080

4,1

God

2 t anmeldelser

Venlig og god betjening dog manglede…

Venlig og god betjening dog manglede der lige det sidste med hensyn til rådgivning og vejledning.

14. april 2026

Hej Jens Peter Hansen,

Tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du oplevede venlig og god betjening i vores butik i Slagelse. Vi sætter stor pris på din feedback omkring rådgivning og vejledning, da det hjælper os med at blive endnu bedre. Vi arbejder konstant på at forbedre vores service, så alle kunder får den bedste oplevelse.

Alle de bedste, Erik hos POWER! ⚡

Meget god oplevelse og kundeservice

Meget god oplevelse og kundeservice

12. april 2026

Hej Elias,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en meget god oplevelse med vores kundeservice. Din positive feedback betyder rigtig meget for os og motiverer hele vores team til at fortsætte med at levere den bedste service. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Meget venlig og faglige personale.

Meget venlig og faglige personale.

14. april 2026

Hej Vjekoslav,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en så positiv oplevelse med vores personale i Slagelse. Det betyder meget for os, at du har oplevet dem som både venlige og faglige. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Super tilfreds

Super tilfreds

15. april 2026

Hej Ellen,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du er super tilfreds med din oplevelse hos POWER Slagelse. Din positive feedback betyder meget for os og motiverer vores team til at fortsætte med at levere den bedste service.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Alt for lidt personale det tager for…

Alt for lidt personale det tager for lang tid for at få hjælp.
For lidt info evt skilt hvor de forskellige ekspeditionen er.
Det er en pærevælling eller nummersystem til de forskellige ting.

15. april 2026

Hej Marit,

Tak for din feedback om vores butik i Slagelse. Vi forstår din frustration over ventetiden og manglen på tydelig information om, hvor de forskellige afdelinger er placeret.

Din oplevelse er vigtig for os, og vi arbejder konstant på at forbedre servicen i vores butikker. Vi tager dine kommentarer om bemanding og skiltning til efterretning.

Da du har specifik feedback, vil jeg anbefale dig at kontakte vores kundeservice direkte, så vores specialister kan hjælpe dig videre.

Super service…

Jeg havde virkelig problemer. GLS kom aldrig med min iPad, så jeg blev nød til at købe en i Bilka i stedet for. Men da jeg så havde købt den, kom den selvfølgelig dagen efter. Men power hjalp mig med at aflevere iPad’en tilbage og refunderede pengene. Super service.

7. april 2026

Hej josefin,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at vores team kunne hjælpe dig med at løse situationen med din iPad, selvom leveringen ikke gik som planlagt. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med returneringen og refunderingen.

Det er dejligt at vide, at vores service kunne vende en frustrerende situation til en positiv oplevelse for dig. Din feedback betyder meget for os!

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

transport af købte varer til bil !

Jeg var inde hos POWER for at købe en ny microbølge ovn, fin kvalitet og yderst god pris.
Jeg havde bestilt denne til click and collect, og fik også udleveret ovennævnte vare.
Problemet var dog at denne microbølge ovn, vejede 12 kg, og jeg er handicappet pensionist, og måtte selv bære denne ud til min bil.
Det er for ringe at der ikke forefindes kundevogne til netop transport af købte varer, men man selv skal bære varen i hænderne til bilen.
For mit tilfælde nåede jeg en puls på 150, og som hjertepatient efter 6 blodpropper kan en sådan høj puls være livstruende.

13. april 2026

Hej Lone,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig vores hjerter at høre, at du havde en så positiv oplevelse med vores medarbejder i Slagelse. Din ros betyder meget for os!

Hej Hasse,

Tak for din anmeldelse! Det er ærgerligt at høre, at du havde problemer med at indløse dine MyPOWER-bonuspenge.

Din bonus bliver normalt tilgængelig 15 dage efter dit køb og kan bruges både i butik og online. I butikken skal du blot fortælle ekspedienten, at du ønsker at bruge din MyPOWER-bonus og oplyse de kontaktoplysninger, der er registreret på din konto. Online vælger du MyPOWER-bonus som betalingsmetode i indkøbskurven på power.dk.

Du kan også tjekke din bonussaldo ved at logge ind på din MyPOWER-konto på power.dk, hvor du også kan se udløbsdatoen for din bonus.

God betjening

Fik kompetent rådgivning omkring mit køb

10. april 2026

Hej K. Sjelstrøm,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du fik kompetent rådgivning omkring dit køb i vores butik i Slagelse. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Det betyder meget for os at vide, at vores team kunne hjælpe dig godt. Vi arbejder hver dag på at give den bedste service til vores kunder.

Tak fordi du valgte POWER!

God rådgivning ved køb

God rådgivning ved køb , samt tid til at forklare brugen af produktet . Alt i alt god service. Som altid.

8. april 2026

Hej Werner,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du fik god rådgivning og at vores team tog sig tid til at forklare produktet grundigt. Vi sætter stor pris på, at du oplever god service hos os gang på gang. Din positive feedback betyder meget for os og motiverer vores team til at fortsætte med at levere den bedste service.

Gik glat fik hvad jeg ønskede

Gik glat fik hvad jeg ønskede

8. april 2026

Hej Bent Erik Nielsen,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at alt gik glat og du fik præcis det, du ønskede. Din positive oplevelse betyder meget for os og vores team i Slagelse.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din erfaring med os!

Frisk srrvice

Frisk service

10. april 2026

Hej Jesper,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service i Slagelse. Din positive feedback betyder meget for os og motiverer vores team til at fortsætte med at levere den bedste service.

Venlig service

Skulle bruge et billigt 32 tommer til sommerhuset. Ikke noget QLED eller OLED. Sælger forsøgte ikke at presse til noget dyrere, hvilket var rart. Så en god oplevelse

4. april 2026

Hej Carsten,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i vores butik i Slagelse. Vi er glade for, at vores sælger kunne hjælpe dig med at finde det rigtige TV til dit sommerhus uden at presse dig til noget dyrere. Det er præcis den type service, vi stræber efter at levere. Vi håber, du får mange gode timer med dit nye TV!

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Jeg har fået min nye mobiltelefon

Jeg har fået min nye mobiltelefon, som jeg havde bestilt hos jer.
Og er super glad for den nye Mobiltelefon Samsung Galaxy A36.
Min gamle Samsung Galaxy A21s kunne ikke opdatere mere.

Og i har nogle fantastiske gode tilbud på Tablets og på de nye 4K Mini QLED TV. Og mange andre gode ting og udstyr.

Og der er fantastisk god service hos jer i Power i Slagelse 👍🤗🤩⭐⭐⭐⭐⭐⭐

2. april 2026

Hej Michael,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du er så tilfreds med din nye Samsung Galaxy A36 mobiltelefon og den service, du har modtaget i vores butik i Slagelse.

Det er dejligt at høre, at din nye telefon løser problemet med din gamle Samsung Galaxy A21s, der ikke kunne opdatere længere. En ny telefon kan virkelig gøre en stor forskel i den daglige brug.

Vi sætter stor pris på, at du fremhæver vores gode tilbud på tablets og 4K Mini QLED TV'er. Vores team arbejder hårdt for at tilbyde konkurrencedygtige priser på kvalitetsprodukter.

Din positive feedback om servicen i Slagelse betyder meget for os og vores team. Vi stræber altid efter at give den bedste kundeservice og hjælpe vores kunder med at finde de rigtige løsninger.

Tak fordi du valgte POWER, og vi håber du får mange gode oplevelser med din nye mobiltelefon!

Ingen dansk brugervejledning

Produktet vist på nettet svarede ikke til det der var i butikken. Medarbejderen vidste ikke noget om produktet. Vi spurgte efter en brugervejledning på dansk den kunne vi køre hjem og hente på nettet. Skal der ikke være dansk brugervejledning med ? Der var heller ikke en på engelsk men på mange andre sprog.

Hej Marianne,

Tak for din feedback om dit køb i Slagelse butikken. Det er ærgerligt at høre, at produktet ikke matchede det, der blev vist på hjemmesiden, og at der ikke var en dansk brugervejledning tilgængelig.

Angående brugervejledningen kan du normalt finde en digital kopi under "Produktvejledning"-afsnittet på produktsiden på vores hjemmeside. Brugervejledninger indeholder typisk opsætnings- og installationsinstruktioner, detaljerede forklaringer af alle funktioner og fejlfindingstrin for almindelige problemer.

Da du nævner, at produktet ikke svarede til det, der blev vist online, og at du mangler den lovede brugervejledning, skal du kontakte vores kundeservice direkte, så vores specialister kan hjælpe dig videre med denne sag.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Dygtige, søde medarbejdere fuldt professionelle

Ved køb af ny bærbar computer blev jeg betjent af virkelig søde og dygtige medarbejdere, som både ramte prismæssigt og kvalitetsmæssigt plet i forhold til mine ønsker og behov

Hej Bjarne,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det varmer virkelig at høre, at vores team i Slagelse kunne hjælpe dig med at finde den perfekte bærbare computer, der både matchede dit budget og dine behov. Vi er stolte af vores medarbejdere og deres dedikation til at give den bedste service.

Det er dejligt at vide, at du havde en så positiv oplevelse hos os. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

Med venlig hilsen, Erik hos POWER! ⚡

Fin betjening tak for det

Altid hjælpsomme

Hej Tage,

Tak for din positive anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du har haft en god oplevelse med vores betjening i Slagelse. Vi sætter stor pris på, at du finder vores personale hjælpsomme. Din feedback betyder meget for os og motiverer os til at fortsætte med at levere den bedste service.

Alle de bedste, Erik hos POWER! ⚡

Det var en god oplevelse

Det var en god oplevelse. Medarbejder var sød. Tak for en god behandling 👌😊🇧🇷🇩🇰

2. april 2026

Hej Cristiane,

Tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os enormt at høre, at du havde en god oplevelse i vores butik i Slagelse. Det er dejligt at vide, at vores medarbejder var sød og gav dig en god behandling. Sådanne positive tilbagemeldinger betyder meget for os og motiverer hele vores team til at fortsætte med at levere den bedste service.