POWER.dk - Sønderborg Anmeldelser

2.731

Centerpassagen 14, 6400 Sønderborg, DK

Hvor det står lige nu er det en dybt frustrerende oplevelse! Jeg synes det er vildt dårlig kundeservice, at jeg ikke kan kontakte den butik, jeg har handlet i direkte, idet der var mangler ved udp... Se mere

Det der gør det til en god indkøbsoplevelse, er primært Personalet. Vare kendskab er altid i top. Jeg var på jagt efter en damp- og tekstilvasker, jeg var ikke klar over at Power havde Point Refres... Se mere

Det blev lovet at de ville melde tilbage når telefonen var færdig Det skete ikke Betjeningen var super Det var nærmest umuligt at få kontakt til power telefonisk Info via mail var ikke brugba... Se mere

Fin service og vejledning. Tilbudt kolde drikke på en varm dag. Forklaret mulighed for at købe under aftenens liveshow

1. nr. 49 af de 62 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• Centerpassagen 14, 6400, Sønderborg, Danmark

• 70338080

God

3 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(2.731)

31.457 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Godt tilfreds

Ok Ok ok ok ok

13. juni 2026

Hej kunde,

Tak for de flotte 5 stjerner og for din feedback.

Det er dejligt at høre, at du er godt tilfreds med oplevelsen hos POWER Sønderborg.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Sønderborg⚡

Jeg fik det jeg havde bestilt til…

Jeg fik det jeg havde bestilt til prisen selvom det i mellemtiden var blevet dyrere.

13. juni 2026

Hej Jørn,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du fik det, du havde bestilt, til den aftalte pris, også selv om prisen nåede at ændre sig undervejs.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Sønderborg⚡

Købte iPad fik udleveret forkert cover…

Købte iPad fik udleveret forkert cover udleveret måtte ud i firmaet en gang til

Hej Ejner,

Tak for din anmeldelse. Det er ærgerligt, at du fik udleveret et forkert cover og måtte tage turen forbi igen.

Vi sætter pris på, at du deler oplevelsen, og vi tager din feedback med videre.

Hvis der stadig mangler en løsning, kan du kontakte os på [kundeservice@power.dk](mailto:kundeservice@power.dk) eller via chat [her](https://www.power.dk/kundeservice/kontakt-os/), så kan vi hjælpe videre.

MegaFlink og hjælpsomme medarbejdere 👍👍👍

Flink og hjælpsomme medarbejdere 👍👍👍

Hej Grethe,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Det er skønt at høre, at oplevelsen i Sønderborg var præget af flinke og hjælpsomme medarbejdere.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Sønderborg⚡

At de fleste der ekspederer spørger om…

At de fleste der ekspederer spørger om man bliver ekspederet nå de går forbi når jeg står og venter men nogle få har lidt at lære endnu😵‍💫

Hej Alice,

Tak for din anmeldelse og for de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at de fleste i varehuset er opmærksomme og spørger ind, når du står og venter. Samtidig tager vi også din kommentar med om, at der stadig er plads til forbedring enkelte steder.

Vi sætter pris på, at du deler både det positive og det, der kan blive endnu bedre.

Køle frys

Super rådgivning og rar personlighed

Hej Erling,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er skønt at høre, at du fik super rådgivning og en god oplevelse i forbindelse med køle frys.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Sønderborg⚡

Hej Anni,

Tusind tak for de flotte ord! Det er en fornøjelse at høre, at du havde en god oplevelse med både tilbud og service i Sønderborg.

Super god betjening

Super god betjening, hurtigt og hjælpsom 👍

Hej Jane,

Tusind tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at du fik super god betjening, og at hjælpen var både hurtig og hjælpsom.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Hej 10, 6, 2026.

Hej, servicen er fremragende, og medarbejderne er meget høflige.

Hej Soltan,

Tak for de flotte ord. Det er en fornøjelse at høre, at oplevelsen i Sønderborg var så god, og at servicen og høfligheden gjorde et positivt indtryk.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Sønderborg⚡

Hej Shadi,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med god betjening og et super godt tilbud. Den slags feedback betyder meget for os i Sønderborg.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Sønderborg⚡

Vi fik en super betjening af Isabel

Vi fik en super betjening af Isabel, som gav sig tid til at undersøge en række ting for os (elleverandør, tv-pakker mv.)

Hej Leif,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at dele jeres oplevelse i Sønderborg.

Det er dejligt at høre, at I fik en super betjening, og at Isabel tog sig tid til at undersøge mulighederne grundigt for jer. Den slags engagement gør en stor forskel.

Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at skrive det.

Hej Anne,

Tusind tak for de flotte ord! Det er en fornøjelse at høre, at du oplevede superhurtig og effektiv betjening i Sønderborg.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at se dig igen.

Altid rigtig god service

Altid rigtig god service, piser og god humor.

Hej Palle,

Tusind tak for de flotte ord! Det er en fornøjelse at høre, at oplevelsen i Sønderborg igen har budt på god service, gode priser og godt humør.

Den slags feedback sætter vi stor pris på, og vi er glade for, at du tog dig tid til at dele den.

Yderst ringe service

Yderst ringe service, blev lovet levering af tv indenfor 2 dage, skete ikke, ringede til kundeservice, de ville tage sig af sagen og butikken i Sønderborg ringe til mig, skete ikke.
Mødte personlig op i butikken med en heftig reprimande, 3 timer senere kom mit nye tv.

Nok sidste gang jeg har handlet i Power, de har store problemer med kundevenligt personale.

4. juni 2026

Hej Andreas

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse.

Jeg kan godt forstå din frustration over at blive lovet levering af dit television inden for to dage, uden at det blev overholdt. Det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende, og jeg er også ked af at høre, at du efter kontakt til kundeservice ikke blev ringet op som lovet af butikken i Sønderborg.

Jeg forstår godt, at det har været frustrerende, at du til sidst selv måtte møde op i butikken for at få sagen løst. Selvom det er positivt, at dit nye TV blev leveret kort efter, ændrer det ikke på den oplevelse og det forløb, du har været igennem.

Det er selvfølgelig ekstra ærgerligt at høre, at det har gjort, at du overvejer ikke at handle hos os igen. Din feedback omkring levering, opfølgning og kundeservice bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen.

hurtig levering tak

hurtig levering tak for det, bliv ved med det

Hej Brian,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at leveringen gik hurtigt, og at oplevelsen var god.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Vi oplevede en meget god betjening i…

Vi oplevede en meget god betjening i Sønderborg afdelingen. Hjælpen kom hurtigt og handlen var hurtigt overstået.

Hej Anna,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at I oplevede god betjening i Sønderborg, fik hurtig hjælp og en nem handel.

Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele oplevelsen.

Lørdag den 6

Lørdag den 6. Juni 2026.
Ville jeg købe en Segway robotklipper og kontanter en medarbejder om dette.
Han vil hellere gå til pause ind servicere mig som kunde.
Jeg gik hen til indlevering service.
Han vil gerne hjælpe det gå kun få minutter så var handlen gennemført. Det skal han have meget stor ros for.

Hej Else Marie

Jeg er ked af at høre, at du først oplevede, at en medarbejder valgte at gå til pause fremfor at hjælpe dig med købet af din robotklipper. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Samtidig er jeg glad for at høre, at du efterfølgende fik god og hurtig hjælp ved service/indlevering, og at medarbejderen dér sørgede for, at handlen kom hurtigt på plads. Den ros tager vi meget gerne med videre.

Tak fordi du deler både det, der ikke fungerede, og det der gjorde.

Hej Kunde,

Mange tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen i Sønderborg var så god, og at servicen blev mødt med et friskt og venligt indtryk.

Super betjening.

Hej Jan,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var så god.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Ville købe AirPods Pro3 med prismatch

Ville købe AirPods Pro3 med prismatch - men det var ikke muligt med Apple produkter - men det har jeg gjort før.

Så var det godt Bilka lå lige ved siden af.

1. juni 2026

Hej Arne

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse.

Jeg kan godt forstå, at det har været frustrerende at opleve, at prismatch ikke kunne gennemføres på AirPods Pro, når du tidligere har benyttet dig af det på Apple-produkter. Det er selvfølgelig vigtigt, at vores retningslinjer opleves klare og ensartede.

Jeg er ked af at høre, at det endte med, at du valgte at handle hos Bilka i stedet. Din feedback omkring vores prismatch og informationen omkring dette bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen.