POWER.dk - Sønderborg Anmeldelser 2.656

4,2

Centerpassagen 14, 6400 Sønderborg, DK

Super god Service, Meget flink Kunderådgiver, hun tog sig tid og fulgte virkelig hele ordreren fra kasse til dør. smilende og charmerende. og vidste hvad hun talte om.

vedrørende købsoplevelse samt kundebetjening,har det altid været en fornøjelse, at lave en god handel hos, power i sønderborg. man føler sig altid velkommen i denne butik. kan med min oplevelse,anb... Se mere

Yderst ringe service, blev lovet levering af tv indenfor 2 dage, skete ikke, ringede til kundeservice, de ville tage sig af sagen og butikken i Sønderborg ringe til mig, skete ikke. Mødte personlig... Se mere

1. nr. 51 af de 63 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• 70338080

4,2

God

3 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Hej svend aage mathiesen,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har haft en meget god oplevelse med både service og håndtering.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Fin service

Fin service, fik byttet en vare, vi ikke var tilfredse med, men et stort smil og venlig ekspedition🤗👍

22. juni 2026

Hej Kunde,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at I fik en god oplevelse i Sønderborg, og at byttet blev håndteret med et smil og venlig betjening.

Hej Karin,

Tusind tak for de flotte ord. Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse i Sønderborg, og at servicen og medarbejderne gjorde et godt indtryk.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Sønderborg⚡

Jeg blev betjent af Sander i onsdags og…

Jeg blev betjent af Sander i onsdags og aldrig før har jeg mødt en ung fyr med så meget styr på sagerne som han havde. Han var rolig, imødekommende og lyttende. Han burde få en præmie for hans profesionelle tilgang og venlige væsen. Alle butikker burde have en Sander 😊

17. juni 2026

Hej Christina,

Tusind tak for de flotte ord og for at dele din oplevelse fra Sønderborg.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik så god og professionel hjælp, og at mødet gjorde så positivt et indtryk. Den slags feedback betyder meget, og vi er glade for at høre om en oplevelse med ro, overblik og venlighed i topklasse.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive det.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Sønderborg⚡

Jeg er tilfreds med servicen og det…

Jeg er tilfreds med servicen og det produkt, jeg købte.

20. juni 2026

Hej Adam,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du er tilfreds med både servicen og produktet. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Sønderborg⚡

Vi havde den bedste rådgivning af en…

Vi havde den bedste rådgivning af en ung mand som virkelig kunne hjælpe os, så vi fik det helt rigtige købt.
Jeg har endnu aldrig fået en så god rådgivning
Tusind tak til den unge mand 👍

19. juni 2026

Hej Vivi,

Tusind tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at I fik så god og tryg rådgivning, og at I endte med det helt rigtige køb.

Det betyder meget for os at høre, at besøget i Sønderborg gav så god en oplevelse.

Super god Service

18. juni 2026

Hej Andy,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Det er dejligt at høre, at du fik så god service i Sønderborg, og at hele oplevelsen fra kasse til dør føltes tryg og professionel.

Det betyder meget for os at høre, at rådgivningen var både grundig, venlig og engageret. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Sønderborg⚡

Flink personale som spurgte om jeg…

Flink personale som spurgte om jeg skulle have hjælp, hvilket ikke var nødvendigt.

Hej Jürgen,

Tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du blev mødt af flinkt personale, som var opmærksomme og klar til at hjælpe.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Sønderborg⚡

Prøvet at få et dårlig ur byttet…

Prøvet at få et dårlig ur byttet hvilket ikke lykkes hvorefter vi kørte 40 km hjem for at konstatere at uret stadig ikke virker. Der er stadig garanti på.

Hej Kaj,

Tak for din anmeldelse og for at dele oplevelsen.

Det er ærgerligt at høre, at uret stadig ikke virker, selv om der fortsat er garanti på produktet.

For mindre produkter kan den hurtigste løsning være at tage uret med ind i en POWER-butik igen og huske kvittering eller andet købsbevis. I butikken kan varen vurderes, og hvis den ikke kan løses med en ombytning, kan der også være tale om reparation under garantien.

Garantien vurderes ved en fysisk gennemgang af enheden, og den afgørelse træffes af en producentautoriseret instans.

Vi tager din feedback med videre, så forløbet kan blive bedre.

Godt tilfreds

Ok Ok ok ok ok

Hej kunde,

Tak for de flotte 5 stjerner og for din feedback.

Det er dejligt at høre, at du er godt tilfreds med oplevelsen hos POWER Sønderborg.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Sønderborg⚡

Jeg fik det jeg havde bestilt til…

Jeg fik det jeg havde bestilt til prisen selvom det i mellemtiden var blevet dyrere.

Hej Jørn,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du fik det, du havde bestilt, til den aftalte pris, også selv om prisen nåede at ændre sig undervejs.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Sønderborg⚡

Købte iPad fik udleveret forkert cover…

Købte iPad fik udleveret forkert cover udleveret måtte ud i firmaet en gang til

Hej Ejner,

Tak for din anmeldelse. Det er ærgerligt, at du fik udleveret et forkert cover og måtte tage turen forbi igen.

Vi sætter pris på, at du deler oplevelsen, og vi tager din feedback med videre.

Hvis der stadig mangler en løsning, kan du kontakte os på [kundeservice@power.dk](mailto:kundeservice@power.dk) eller via chat [her](https://www.power.dk/kundeservice/kontakt-os/), så kan vi hjælpe videre.

MegaFlink og hjælpsomme medarbejdere 👍👍👍

Flink og hjælpsomme medarbejdere 👍👍👍

Hej Grethe,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Det er skønt at høre, at oplevelsen i Sønderborg var præget af flinke og hjælpsomme medarbejdere.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Sønderborg⚡

At de fleste der ekspederer spørger om…

At de fleste der ekspederer spørger om man bliver ekspederet nå de går forbi når jeg står og venter men nogle få har lidt at lære endnu😵‍💫

Hej Alice,

Tak for din anmeldelse og for de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at de fleste i varehuset er opmærksomme og spørger ind, når du står og venter. Samtidig tager vi også din kommentar med om, at der stadig er plads til forbedring enkelte steder.

Vi sætter pris på, at du deler både det positive og det, der kan blive endnu bedre.

Køle frys

Super rådgivning og rar personlighed

Hej Erling,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er skønt at høre, at du fik super rådgivning og en god oplevelse i forbindelse med køle frys.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Sønderborg⚡

Hej Anni,

Tusind tak for de flotte ord! Det er en fornøjelse at høre, at du havde en god oplevelse med både tilbud og service i Sønderborg.

Super god betjening

Super god betjening, hurtigt og hjælpsom 👍

Hej Jane,

Tusind tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at du fik super god betjening, og at hjælpen var både hurtig og hjælpsom.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Hej 10, 6, 2026.

Hej, servicen er fremragende, og medarbejderne er meget høflige.

Hej Soltan,

Tak for de flotte ord. Det er en fornøjelse at høre, at oplevelsen i Sønderborg var så god, og at servicen og høfligheden gjorde et positivt indtryk.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Sønderborg⚡

Hej Shadi,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med god betjening og et super godt tilbud. Den slags feedback betyder meget for os i Sønderborg.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Sønderborg⚡

Vi fik en super betjening af Isabel

Vi fik en super betjening af Isabel, som gav sig tid til at undersøge en række ting for os (elleverandør, tv-pakker mv.)

Hej Leif,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at dele jeres oplevelse i Sønderborg.

Det er dejligt at høre, at I fik en super betjening, og at Isabel tog sig tid til at undersøge mulighederne grundigt for jer. Den slags engagement gør en stor forskel.

Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at skrive det.