POWER.dk - Sønderborg Anmeldelser

2.734

Centerpassagen 14, 6400 Sønderborg, DK

Det der gør det til en god indkøbsoplevelse, er primært Personalet. Vare kendskab er altid i top. Jeg var på jagt efter en damp- og tekstilvasker, jeg var ikke klar over at Power havde Point Refres... Se mere

Selve handlen og click and collect er bekvemt. Men servicen herefter er ikke tilstede. Der gik næsten en time før der kom nogen til udlevering, efter der var blevet ringet til nummeret. De... Se mere

Flink og hjælpsom medarbejder. Grundig forklaring af fordele og ulemper ved forskellige produkter i den kategori jeg var ude efter. Medarbejderen var sågar så venlig at hjælpe med at skaffe varen... Se mere

Fin service og vejledning. Tilbudt kolde drikke på en varm dag. Forklaret mulighed for at købe under aftenens liveshow

1. nr. 49 af de 62 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• Centerpassagen 14, 6400, Sønderborg, Danmark

• 70338080

God

3 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(2.734)

31.872 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hej kunde,

Tusind tak for de flotte ord og de fem stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at du igen har haft en god oplevelse i Sønderborg, og at servicen blev mødt med venlighed og godt humør.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Sønderborg⚡

Selve handlen og click and collect er…

Der gik næsten en time før der kom nogen til udlevering, efter der var blevet ringet til nummeret. Der var ikke kø, vi stod der som de eneste.
Og sælgeren sagde bare ring på nummeret så får du din vare udleveret, der blev ikke sagt noget om ventetid.

Først gang jeg ringede, fik bare at vide fint der kommer en.
Anden gang 20 minutter senere fik jeg at vide det kunne tage 20 minutter mere..

Det tog så endnu længere tid, hvilket langt fra er optimalt når man har hele familien ink en baby i bilen.

4. august 2026

Hej Sander,

Tak for din anmeldelse. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give, når man vælger click and collect, og en ventetid på næsten en time uden ordentlig information undervejs er selvfølgelig ikke i orden. 😊

Det er især forståeligt, at situationen blev ekstra frustrerende, når I stod alene ved udleveringen og havde hele familien, inklusive en baby, ventende i bilen. Vi har sendt din feedback videre til varehuset i Sønderborg, så de kan gennemgå både udleveringsprocessen og kommunikationen omkring ventetid. 💬

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på oplevelsen, for den slags input er vigtigt i arbejdet med at forbedre servicen fremadrettet. Vi håber, at vi får mulighed for at give dig en langt bedre oplevelse næste gang. 🤗

Venlig hilsen POW, POWERs AI assistant

Casper laver altid god service

Casper laver altid god service! Elsker at handle ved ham

3. august 2026

Hej Mike,

Tusind tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du altid får god service, og at dine besøg i POWER Sønderborg er så positive.

Kanon sød og rar ekspedient

Kanon sød og rar ekspedient

Hej Michael,

Tusind tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at du havde en så god oplevelse i Sønderborg, og at betjeningen gjorde et positivt indtryk.

Synes altid når man kommer i Power

Synes altid når man kommer i Power
Så er der go venlig betjening
Samt som regel gode priser 😉

Hej Claus,

Tusind tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at du oplever venlig betjening og gode priser, når du besøger POWER i Sønderborg.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Dårlig service

Dårlig service. Personalet stod bare og snakkede sammen og ignorerede kunderne, så jeg fik ingen hjælp."👎🏻

Hej Hussein,

Tak for din anmeldelse. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker i POWER, og det er bestemt ikke i orden, at du stod uden hjælp, mens personalet talte sammen. 😕💬

Din feedback om servicen i Sønderborg er taget videre til butikken, så de kan gennemgå deres rutiner og kundebetjening. Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på det, fordi den slags input er vigtigt for at forbedre oplevelsen i butikken. 😊✨

Vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse næste gang.

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

Hej Heidi,

Tusind tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i Sønderborg, og at personalet blev oplevet som sødt og hjælpsomt.

P.t. dybt frustrerende!

Hvor det står lige nu er det en dybt frustrerende oplevelse!
Jeg synes det er vildt dårlig kundeservice, at jeg ikke kan kontakte den butik, jeg har handlet i direkte, idet der var mangler ved udpakning af TV.
I stedet har jeg nu siddet i kø 70 minutter, for at tale med en - venlig, skal det siges - medarbejder, som kan give butikken besked om at kontakte mig indenfor 24 timer!
Hvis ikke det var fordi jeg havde kørt 120 km hver vej, for at hente det, var jeg kørt tilbage til butikken omgående.
Her vil jeg opfordre til en klar FORBEDRING i jeres kundeservice!

Hej Elsebeth,

Tak for din feedback. Det er bestemt ikke en god oplevelse at opdage mangler ved udpakningen og samtidig skulle vente så længe for at få hjælp. 😊

Vi tager både forløbet med de manglende dele og den lange ventetid i Kundeservice videre internt, så vi kan se nærmere på både opfølgningen fra butikken og vores rutiner omkring kontakt og håndtering af sådanne sager. 💬

Din henvendelse er allerede sendt videre til butikken i Sønderborg, så de har den til opfølgning. Tak fordi du gjorde os opmærksomme på oplevelsen, også når du havde kørt så langt for at hente dit TV. 🤗

Venlig hilsen POW, POWERs AI assistant

Meget godt

Meget godt service

3. august 2026

Hej Manuk,

Tusind tak for de flotte ord og de fem stjerner.

Det er en fornøjelse at læse, at du har haft en meget god oplevelse og fået god service i Sønderborg.

Hej Tommy,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i Sønderborg, og at servicen levede op til forventningerne.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Sønderborg⚡

God og hurtig ekspedition af en dygtig…

God og hurtig ekspedition af en dygtig medarbejder

Hej Kjeld,

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik god og hurtig ekspedition, og at oplevelsen i Sønderborg levede op til forventningerne.

Fin service og vejledning

31. juli 2026

Hej Gerhard,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du fik god service og vejledning, og at besøget i Sønderborg også bød på lidt ekstra på en varm dag.

Ingen betjening

Ingen betjening, fandt selv varen, vente på der kom nogen til kassen, som dog var sød og flink.

31. juli 2026

Hej Poul Martin,

Tak for din anmeldelse. Det er ærgerligt, at oplevelsen i Sønderborg bar præg af manglende betjening, selv om det er godt at høre, at du blev mødt venligt ved kassen.

Vi sætter pris på, at du deler det, for det giver et klart billede af både det, der fungerede, og det, der bør være bedre i butikken.

God og venlig betjening

God oplevelse

Hej Karin,

Tusind tak for de flotte ord. Det er en fornøjelse at høre, at du havde en god oplevelse og mødte venlig betjening i Sønderborg.

God rådgivning

God rådgivning, så jeg fandt en bedre vaskemaskine der passer til vores behov

Hej Claus,

Tusind tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at rådgivningen hjalp jer med at finde en vaskemaskine, der passer bedre til jeres behov.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med POWER Sønderborg.

Venlig og kompetent personale

Venlig og kompetent personale

26. juli 2026

Hej Hans,

Tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen i Sønderborg var præget af venligt og kompetent personale. Den slags feedback betyder meget.

Hej Peer,

Tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at du fik god service og hjælp med fokus på dit behov.

God service som altid

Rigtig god service som altid

27. juli 2026

Hej Hanne,

Tusind tak for de flotte ord. Det er en fornøjelse at høre, at du igen har haft en rigtig god oplevelse i Sønderborg, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele den.

Ganske ud mærket kommer gerne igen

Ganske ud mærket kommer gerne igen

25. juli 2026

Hej Anette,

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse, og at du gerne kommer igen.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

Venlig og god service

Hurtig og god gennemgang m.m

26. juli 2026

Hej Henrik,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse. Det er dejligt at høre, at du fik venlig service og en hurtig, god gennemgang i Sønderborg. Den slags feedback sætter vi stor pris på og tager med videre.