Jeg havede lidt travlt den dag jeg var på besøg og blev ovrerasket over at der var en før mig ved kassen og var faktisk færdig da jeg kom frem. Det var jo dejligt så jeg kunne komme afsted. At de så s... Se mere
⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg havde reserveret et outlet-tastatur, men det viste sig desværre at mangle to taster. Medarbejderen fandt hurtigt en bedre løsning og gav mig et andet tastatur, som normalt kostede omkring... Se mere
Jeg købte noget Men de var løbet tør for den vare så de tilbudt en anden vare som var tilsvarende i værdi og pris, jeg foreslog en anden og det var godkendt med det samme
Min reservation var annulleret, da jeg hentede varen ca. 19 timer efter varen blev reserveret. Jeg havde ikke fået nogen notifikation om det. Heldigvis var varen stadig på lager og ekspedienten fik s... Se mere
Paderup Boulevard 2, 8960, Randers SØ, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Uden tvivl var det service fra Kristian der gjorde oplevelsen god. Selvom han var ene mand med mange kunder i venteposition tog han sig tid til os. Skarp og kompetent og ikke mindst venlig. Han fortjener et stort klap på skulderen.

Besvarelse fra POWER.dk - Randers
Prismæssigt var prisen på min Canon Printer, ok. - den 5. ⭐️ udebliver, fordi jeg skulle stå og vente på min “click and collect”, så forsvinder fidusen jo ved det koncept..

Besvarelse fra POWER.dk - Randers
Skuffet over at ekspedient vil prøve at sælge mig en dyrere vaskemaskine end den jeg har bestilt!!!

Besvarelse fra POWER.dk - Randers
En virkelig god oplysende vejledning i forbindelse med indkøb af computer.

Besvarelse fra POWER.dk - Randers
Medarbejderen har slet ingen erfaring med at sælge eller håndtere kunder og gav os mange forkerte oplysninger om det produkt, vi kom for at købe, og gav os også forkerte oplysninger om leveringen (han sagde, at man ikke kan bestille en vare, der ikke er tilgængelig her, og gå til (Tilst), hvor varen er tilgængelig, og købe derfra), men det har vi gjort mange gange før, selvom vi købte produktet baseret på vores oplysninger om produkterne).

Besvarelse fra POWER.dk - Randers
Dårlig håndtering af kunder. Ung sælger, der ikke er til at snakke med. Lige før jeg skulle have rundet Jysk for at købe en dyne og pude til ham, så han kunne få sovet hans attitude væk.

Besvarelse fra POWER.dk - Randers
God betjening og fjernsyn kunne tages med hjem med det samme og så var prisen god😀

Besvarelse fra POWER.dk - Randers
Skuffet oplevelse blev til en god oplevelse.
Bestilte online og troede produktet ville være klar 1-3 dages levering - men viste sig at være på 2-3 uger… men kundeservice skrev efter 1.5 uge at de havde fundet produktet i en butik og jeg fik varen leveret til pakkeshop uden beregning og nu er jeg den heldige ejer af jbl AirPods som er super gode

Besvarelse fra POWER.dk - Randers
Købte et thompson tv der holdte 6 uger hvor af det blev brugt 14 dage .
Da vi kom hjem fra ferie, var der noget der lignede et slag, i v side af skærmen på trods af, at vi ikke havde været hjemme.butikken tog tv,et tilbage og vi fik et andet .det er service.

Personlige oplysninger.
I kan skrue ned for sulten efter at tilegne jer oplysninger om kunden.
Og så gøre opmærksom på, at det er frivilligt at give oplysningerne.