Jeg havede lidt travlt den dag jeg var på besøg og blev ovrerasket over at der var en før mig ved kassen og var faktisk færdig da jeg kom frem. Det var jo dejligt så jeg kunne komme afsted. At de så s... Se mere
Jeg fik rigtig godt service i power af medarbejderen der hed Melih, han var rigtig flink og fandt lige hvad jeg skulle bruge.
⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg havde reserveret et outlet-tastatur, men det viste sig desværre at mangle to taster. Medarbejderen fandt hurtigt en bedre løsning og gav mig et andet tastatur, som normalt kostede omkring... Se mere
Min reservation var annulleret, da jeg hentede varen ca. 19 timer efter varen blev reserveret. Jeg havde ikke fået nogen notifikation om det. Heldigvis var varen stadig på lager og ekspedienten fik s... Se mere
Paderup Boulevard 2, 8960, Randers SØ, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Besvarelse fra POWER.dk - Randers
Jeg bestilte et TV, fik en besked om, at TV'et ikke var tilgængeligt pga. en lagerfejl. Jeg bestilte et andet TV, fik en bekræftelse på, at TV'et var klar til afhentning. I butikken sagde de, at ordren var blevet annulleret. Jeg valgte at købe et andet TV, men butiksassistenten kunne ikke finde det, selvom det skulle være på lager. Han kunne sjovt nok godt finde de TV der var kalibrerede, hvilket så betød en højere pris. Enten har Power ikke styr på deres lager, eller også er det en bevidst strategi hvormed kunder snydes til at købe unødvendigt dyrere produkter.

Besvarelse fra POWER.dk - Randers
Jeg blev mødt venligt og professionelt, fik hurtig hjælp, og hele forløbet var nemt og overskueligt. Medarbejderne tog sig tid til at besvare mine spørgsmål, og jeg følte mig godt informeret undervejs.

Besvarelse fra POWER.dk - Randers
Fin vejledning og service i butikken. Ros til teknikeren for den efterfølgende opsætning.

Besvarelse fra POWER.dk - Randers
Vi fik en god oplevelse idet de i Punkt1, havde sat varen ned og Power matchede beløbet på den valgte Bosch støvsuger.
Servicen var god.

Besvarelse fra POWER.dk - Randers
Købte en Ventilator hos Power, nemt at finde en og den fungere upåklageligt. Meget nemt at finde ud af.

Besvarelse fra POWER.dk - Randers
Fandt hurtigt min bestilte vare... Tak for venligt og hjælpsomt ekspedition...

Besvarelse fra POWER.dk - Randers
Venlig personale ,var i tvivl om min adapter kunne virke ,ingen problem kunne byttes selvom emballagen var brudt,det er virkelig service.

Besvarelse fra POWER.dk - Randers
Der var feriesteming i butikken, vi var flere kunder som gik og ledte efter ting uden en sælger kunne løsrive sig fra fodboldsnak eller hvem de var kærester med. Da en sælger siddende på en palle endelig kunne løsrive sig får man beskeden om at man jo også skal have det sjovt på arbjde. Det skal man nemlig, men man skal så også arbejde. Det med arbejde glemte man hvis den dag. Jeg kommer ikke igen.

Besvarelse fra POWER.dk - Randers
Jeg var der med en reklamation på et ur. Efter en kort undersøgelse udleverede man et nyt. Oven i købet en opgraderet model uden merpris.
Så kan man ikke forlange mere.

Besvarelse fra POWER.dk - Randers
Ekspedienten gav god vejledning og fandt et godt produkt til os.

Besvarelse fra POWER.dk - Randers
Er ikke helt tilfreds med prisen på mit Apple Watch.
I annoncerer alle steder at i har prisgaranti men det fungerer åbenbart ikke når der står i annoncen at der er Maks pr kunde.
Hvad er det for noget fis
Jeg har konfronteret ekspedienten med dette og han forklarede at det kunne han ikke da det var imod reglerne.
Jeg købte alligevel men jeg orienteret ham om at jeg var meget utilfreds

Besvarelse fra POWER.dk - Randers
Min købsoplevelse var ok nu venter jeg så på mine vare den skal ikke laves om
Jeg vender tilbage når jeg får mine vare