POWER.dk - Rødovre Anmeldelser

3.695

Rødovre Centrum 90, 2610 Rødovre, DK

Kæmpe anbefaling af POWER Rødovre! Vi købte både en ASKO W3096RW vaskemaskine og en THERMEX design line 8004 90 cm emhætte, og hele oplevelsen har været helt i top. Servicen var fantastisk, le... Se mere

En helt ordinær, uproblematisk handel. Men det er grotesk, at man efterfølgende modtager en mail med tårevædet taksigelse, fordi man har købt en usb-hub for 148 kr., og at man dertil bliver bedt om at... Se mere

de har en super supporter i Rødovre centrum,som bare kan en hel masse,det er helt fantastisk ,så er man tryg,når ens computer går i udu,alene det gør,at jeg er glad for power,selvom de alle virker fl... Se mere

Jeg har stået på venteliste for at modtage Canon g7x. Efter flere måneders ventetid var det var dog skuffende, at jeg fik udleveret et brugt kamara, især når jeg har betalt fuldpris for et helt nyt. E... Se mere

1. nr. 47 af de 61 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• Rødovre Centrum 90, 2610, Rødovre, Danmark

• 70338080

God

4 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(3.695)

33.641 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Min oplevelse som kunde i power

Mennesker der står i kassen ikke særlig rare mennesker de har ikke rigtig styr på noget i butikken og de kan ikke finde det man bestiller

Hej Alro,

Tak for din anmeldelse. Det er ikke den oplevelse, man skal have i butikken, og det er selvfølgelig ikke i orden, hvis mødet ved kassen virkede uvenligt, og der samtidig var usikkerhed omkring det, du havde bestilt. 😊

Din feedback er nu sendt videre til POWER Rødovre, så de kan gennemgå både servicen i butikken og håndteringen af bestillinger nærmere. 💬

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på det, og vi håber, at du får en langt bedre oplevelse næste gang. 🤗

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice, havde mere travlt med at snakke med sine venner

8. juli 2026

Hej Anette,

Tak for din feedback. Det er ikke den oplevelse, man skal have i POWER, og det er bestemt ikke i orden, hvis fokus i butikken var et andet end at hjælpe dig. 😊

Din oplevelse i Rødovre er allerede sendt videre internt, så butikken kan gennemgå serviceoplevelsen og deres rutiner omkring hjælp og tilstedeværelse på gulvet. 💬

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på det, og vi håber, at vi får mulighed for at give dig en langt bedre oplevelse næste gang. 🤗

Virkelig behagelig ekspedient

Virkelig behagelig ekspedient. God service

5. juli 2026

Hej Klaus,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er skønt at høre, at du havde en virkelig behagelig oplevelse og fik god service i Rødovre. Den slags feedback betyder meget.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Rødovre⚡

Jeg oplevede at sælgeren lovede alle…

Jeg oplevede at sælgeren lovede alle mulige rabatter og tilbehør hvis man købte et abonnement som han desværre ikke formåede at overholde dybt utilfreds

Hej Isabella,

Tak for din anmeldelse. Det er bestemt ikke den oplevelse, man skal have, når der bliver talt om rabatter og tilbehør i forbindelse med et abonnement, og jeg forstår godt, at det er meget utilfredsstillende. 😕💬

Din feedback om forløbet i Rødovre er taget videre internt, så butikken kan gennemgå både kommunikationen og den måde, forventningerne er blevet sat på. Vi tager den slags oplevelser alvorligt, fordi god og tydelig vejledning skal være til at stole på. 🙏😊

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse næste gang.

Ventetid ved kassen

Jeg vidste lige hvad jeg skulle købe!
Så da jeg kom ind i butikken sagde jeg pænt nejtak til hjælp.
Men da jeg gik til kassen for at betale tog det lang tid!
En scan-selv-kasse ville være skønt.

7. juli 2026

Hej Steen Frederiksen,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse i Rødovre.

Det er godt at høre, at du hurtigt fandt det, du skulle bruge, men ventetid ved kassen trækker naturligvis ned i oplevelsen.

Tak også for dit forslag om scan-selv-kasse. Den slags input er værdifuldt og giver et godt billede af, hvad der kan gøre besøget mere smidigt.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Rødovre⚡

God oplevelse og super service

God oplevelse

7. juli 2026

Hej Jens,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at du havde en god oplevelse og fik super service i Rødovre.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Dårlig kundeservice

Jeg købte et TV i fredags og under min dankort betaling gik terminalerne ned og jeg måtte betale med MobilePay da ekspedienten mente at min betaling ikke var gået igennem tiltrods for “godkendt” på maskinen.

Nu er jeg så blevet trukket dobbelt og har kontaktet Power.
Ringer først op til kundeservice som så viderestiller mig til en anden kundeservice som så skal sende en mail til den fysiske butik om at kontakte mig med henblik på at få tilbageført mine penge.
Jeg kontaktede Power så snart de åbnede kl 10 og nu er kl 21.30 og jeg er
endnu ikke blevet kontaktet….
Synes det er under ALT kritik at de ikke får bragt dette i orden med det samme og ved 1. kontakt.
De holder på mine penge - det er bare ikke godt nok… og virkelig dårlig service!!!
At de fejler er nu blevet MIT problem.

Hej Line,

Tak for din anmeldelse, Line. Det er en meget frustrerende oplevelse at stå med en betaling, der først vises som godkendt, og derefter blive trukket dobbelt uden at få en hurtig afklaring. 😕💬

Din henvendelse er sendt videre til POWER Rødovre, da tilbageførsel af en dobbelt betaling i denne situation håndteres af den fysiske butik. Din feedback om både betalingsforløbet og den manglende opfølgning bliver også taget videre internt, så rutinerne kan blive gennemgået. 😊

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på forløbet. Vi forstår godt, at det ikke er godt nok, når fejlen ender med at blive dit problem. 🤗

Skulle bruge en sd kortlæser

Skulle bruge en sd kortlæser, så tjekkede lager status 10+ i Rødovre. Kører fra Greve til Rødovre og nul stk på lager 🤷‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️. Måtte købe et alternativ til en højere pris. Så ikke så mange roser i denne omgang

Hej lars,

Tak for din anmeldelse. Det er virkelig en dårlig oplevelse at køre hele vejen fra Greve til Rødovre efter en SD-kortlæser, når lagerstatus viste 10+, og så møde en tom hylde i butikken 😕💬 Det er også forståeligt frustrerende, at du endte med at købe et dyrere alternativ.

Din feedback om den forkerte lagerinformation i Rødovre er taget videre, så butikken kan gennemgå både lagerstatus og rutinerne omkring varetilgængelighed. Den slags skal selvfølgelig være mere præcist, så man kan stole på oplysningerne online 🤗✨

God servic og dejlig oplevelse ved info…

God servic og dejlig oplevelse ved info og suport.

Hej Mahije,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse. Det er virkelig dejligt at høre, at du havde en god oplevelse med både information og support i Rødovre.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at se dig igen.

Jeg har ikke købt noget

Jeg har ikke købt noget, men får en masse mails om at evaluere købet

Hej Søren,

Tak for din feedback. Det er bestemt ikke en god oplevelse at modtage flere vurderingsmails om et køb, du ikke har foretaget, og jeg forstår godt, at det virker forvirrende 😊

Jeg har ikke kunnet finde et relevant køb på den oplyste reference, og sagen er derfor sendt videre til POWER Rødovre, så de kan gennemgå, hvorfor disse mails bliver sendt ud, og få rettet processen 💬

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Vi tager den slags henvendelser alvorligt og bruger dem også til at gennemgå vores rutiner omkring udsendelse af evalueringer 🤗

God betjening

God betjening

30. juni 2026

Hej Svend,

Tak for de flotte ord og for de 4 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du har fået god betjening i Rødovre. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

3. juli 2026

Hej Annelise,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er en fornøjelse at høre, at du har haft en god oplevelse og fået god service i Rødovre.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Rødovre⚡

En meget flink og imødekomme sælger!

En meget flink og imødekomme sælger!
Havde bestilt på nettet og alt gik som forventet👍

3. juli 2026

Hej Michael,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik en flink og imødekommende oplevelse i Rødovre, og at din bestilling på nettet gik helt som forventet.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Rødovre⚡

Det bedst service jeg har fået længe i…

Det bedst service jeg har fået længe i en butik ….tak for det!!

Hej Angela,

Tusind tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at du havde så god en oplevelse i Rødovre, og at servicen gjorde indtryk.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Den slags feedback betyder meget.

God og venlig service 👌

God og venlig service 👌
Kan varmt anbefale Rødovre butikken

27. juni 2026

Hej Jacob,

Tusind tak for de flotte ord og den varme anbefaling af POWER Rødovre.

Det er skønt at høre, at du har haft en god oplevelse med venlig service i butikken. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Sløvt.

Edit #2: "specialisten" jeg har ventet i 2 dage på at høre fra kunne fortælle mig at han ikke vidste hvad der var gået galt men han kunne ikke hjælpe mig yderligere.
Useless svindel firma, nu har jeg handlet hos et andet firma og fået alt hvad jeg skulle bruge uden problemer.

Edit: Så i stedet for at hjælpe eller give mig en forklaring er min ordre bare blevet annulleret uden at i giver mig besked om det??
Jeg måtte gå ind og se ordrestatus via den første mail jeg fik fra jer med reservationen. Hvad er det for et scam firma i kører?
Hvis man kunne give mindre end 1 stjerne så havde jeg absolut gjort det.
Jeg arbejder selv i butik og var da blevet fyret hvis jeg havde behandlet vores kunder på den måde.
Scam scam scam...

Jeg forstår ikke hvordan det kan tage over 30 timer at pakke en mobil til click & collect når den står til at være på lager i butikken. Og ingen kundeservice i weekenden så de 30 minutter de påstår det tager at gøre den klar kommer nok til at blive over 4 dage...

2. juli 2026

Hej Rasmus,

Tak for din feedback. Det er ikke den oplevelse, man skal have, når man bestiller click & collect og forventer, at en vare med lagerstatus i butikken er klar hurtigt. 😊

Jeg forstår godt frustrationen over, at der er gået over 30 timer på at pakke en mobil, når forventningen var omkring 30 minutter, og at ventetiden føles endnu længere hen over weekenden. Det er en vigtig tilbagemelding, og vi tager den med videre til gennemgang af både afhentningsprocessen og informationen omkring klargøringstid 💬

Da sagen stadig virker uafsluttet, vil den blive set nærmere på personligt. Du kan også skrive ind med din oprindelige anmeldelse og dine kontaktoplysninger, så sagen kan blive gennemgået ordentligt 🤗

En specialist vil se nærmere på dette og kontakte dig snart. Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse.

Virkelig god service.

Virkelig god service.

Hej Kunde,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner. Det er en fornøjelse at høre, at du har fået virkelig god service i Rødovre. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Rødovre⚡

At jeg vidste hvad jeg sku købe

At jeg vidste hvad jeg sku købe, og det var et klogt køb, da min pc virkede igen efter 7 mdr, var perfekt! Og jeg er glad tak power is good 👍 Mvh Susan

Hej Susan,

Tusind tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at du fandt det rigtige produkt, og at din pc virker igen. Skønt at oplevelsen sad lige i skabet, og tak fordi du delte den med os.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Rødovre⚡

Der er alt for meget pres på at man…

Der er alt for meget pres på at man skal købe alle mulige forsikringer

26. juni 2026

Hej Susan,

Tak for din anmeldelse. Det er ikke den oplevelse, man skal have i butikken, og det er helt forståeligt, at det føles frustrerende, når der bliver lagt for meget pres på at købe ekstra forsikringer. 😊

Din feedback om salgsoplevelsen i Rødovre er allerede sendt videre til butikken, så forløbet kan blive gennemgået nærmere. Vi tager den slags henvendelser alvorligt, fordi rådgivning skal opleves som hjælp og ikke som pres. 💬

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Vi håber, at vi får mulighed for at give en bedre oplevelse en anden gang. 🤗

God service og rådgivning.

God service og rådgivning.

Hej Søren,

Tusind tak for de flotte ord og for de 4 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med både service og rådgivning i Rødovre. Den slags feedback sætter vi stor pris på.