POWER.dk - Rødovre Anmeldelser

3.691

Rødovre Centrum 90, 2610 Rødovre, DK

Kæmpe anbefaling af POWER Rødovre! Vi købte både en ASKO W3096RW vaskemaskine og en THERMEX design line 8004 90 cm emhætte, og hele oplevelsen har været helt i top. Servicen var fantastisk, le... Se mere

de har en super supporter i Rødovre centrum,som bare kan en hel masse,det er helt fantastisk ,så er man tryg,når ens computer går i udu,alene det gør,at jeg er glad for power,selvom de alle virker fl... Se mere

En helt ordinær, uproblematisk handel. Men det er grotesk, at man efterfølgende modtager en mail med tårevædet taksigelse, fordi man har købt en usb-hub for 148 kr., og at man dertil bliver bedt om at... Se mere

Jeg har stået på venteliste for at modtage Canon g7x. Efter flere måneders ventetid var det var dog skuffende, at jeg fik udleveret et brugt kamara, især når jeg har betalt fuldpris for et helt nyt. E... Se mere

1. nr. 47 af de 61 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• Rødovre Centrum 90, 2610, Rødovre, Danmark

• 70338080

God

4 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(3.691)

33.562 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Virkelig søde og professionelle…

Virkelig søde og professionelle personale. Gode produkter. Top service.
Jeg vil godt anbefale.

Hej Abdirahman,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i Rødovre, og at både service, personale og produkter levede op til forventningerne.

Vi sætter stor pris på anbefalingen og håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Rødovre⚡

Vi fik en rigtig god vejledning i det…

Vi fik en rigtig god vejledning i det kbte urs funktioner.

Hej Susanne,

Tusind tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at I fik en rigtig god vejledning om urets funktioner, og at oplevelsen i Rødovre var så positiv.

Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele det.

God forklaringer

Hej John,

Tak for de fine ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik gode forklaringer i Rødovre, og at oplevelsen var god.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Rødovre⚡

jeres medarbejdere var meget…

jeres medarbejdere var meget hjælpsomme,og tålmodig, og forklare til mig om produktet godt 👍👍👍

Hej avi,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen i Rødovre var så god, og at du fik hjælpsom, tålmodig og grundig vejledning om produktet.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Rødovre⚡

Power rødovre cener. Købte en robotstøvsuger for 3 måneder…

Købte en robotstøvsuger for under 1 år siden med garanti til 2030. Den virkede så ikke og i indleverede den. Til besked om at jeg kunne hente den idag. Da jeg så skal hente den vil de dels opkræve 528 kr og dels så var den ikke lavet. De havde fået besked fra værkstedet om de ikke laver denne model. Derfor blev den sendt tilbage til butik og ved ikke helt hvad jeg mere kan gøre. Den kostede omkring 1200 kr og er køb i power rødovre. Det er vel ret ulovlig praksis. Man kan vel ikke sæle en støvsuger med garanti til 2030 og så sende den til værksted den afviser den alene fordi de ikke reparerer disse. Og den flinke ekspedient sagde han aldrig havde oplevet noget lignende og også at det var det eneste værksted de kunne ind til.

Hej Ben,

Tak for din anmeldelse. Det er en frustrerende oplevelse at indlevere en robotstøvsuger som reklamation og derefter få den retur uden reparation, samtidig med at der bliver opkrævet 528 kr. 😊💬

Din tilbagemelding om forløbet i Rødovre er sendt videre til butikken, så sagen kan blive gennemgået nærmere. Vi tager også med videre, at både håndteringen af reklamationen, beskeden om at modellen ikke blev repareret, og kommunikationen undervejs har givet en utilfredsstillende oplevelse. 🤗✨

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

En specialist vil se nærmere på dette og kontakte dig snart. Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse. 😊

Den gode kunde service

Den gode kunde service, det er prisværdigt så helt klart Power i Rødovre Centret

Hej Dorthe,

Tusind tak for de flotte ord. Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse og fik den kundeservice, du forventede i POWER Rødovre Centret.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Rødovre Centret⚡

Click og collect

Hej JAJ,

Tak for de 5 stjerner og for din feedback om Click & Collect. Det er dejligt at høre, at oplevelsen har været god.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Rødovre⚡

Meget imødekommende betjening og god…

Meget imødekommende betjening og god service.

Hej Morten,

Tusind tak for de flotte ord. Det er en fornøjelse at høre, at du oplevede imødekommende betjening og god service i Rødovre.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Rødovre⚡

Altid super behandling og god service i…

Altid super behandling og god service i Rødovre Center afd.

Hej Else Holm,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er en fornøjelse at høre, at du altid oplever super behandling og god service i POWER Rødovre Center.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Rødovre Center⚡

Altid dejligt service i Rødovre…

Altid dejlig service i Rødovre Centreret

Hej Leif,

Tusind tak for de flotte ord. Det er en fornøjelse at høre, at du altid oplever dejlig service i Rødovre Centret.

God vejledning og betjenning

God vejledning og betjenning

Hej Jørgen,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du fik god vejledning og betjening i Rødovre.

Dårlig kundeservice

Jeg havde reserveret en tilbudsvare online, da jeg kom for at hente den oplyste sælgeren mig om nogle ting, som gjorde, at han synes jeg skulle købe et andet mærke. Jeg blev lidt hyllet ud af den og endte med at købe det, han foreslog, som var lidt dyre. Da jeg kom hjem fortrød jeg, men klokken var 19, så jeg kunne ikke nå retur, så jeg mødte op kl.10 dagen efter og fik fat i samme sælger, som oplyste, at jeg ikke længere kunne få den oprindelige vare til tilbudsprisen, da tilbudet nu var udløbet. Jeg forstår, at det i sidste ende, var min fejl at jeg faldt for hans snak, men jeg synes virkelig det er dårlig kundeservice, at jeg ikke kunne få det oprindelige vare til tilbudsprisen, når jeg netop havde talt med samme sælger dagen forinden. Jeg kommer ikke til at handle der igen desværre.

Hej Stine,

Tak for din anmeldelse. Det er virkelig ærgerligt at læse, at dit besøg i Rødovre endte med, at du følte dig presset til at vælge et andet produkt og bagefter ikke kunne få den vare, du oprindeligt havde reserveret, til tilbudsprisen. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give, og jeg forstår godt din frustration. 😊

Din feedback om både vejledningen i butikken og håndteringen af tilbudsprisen er sendt videre til POWER Rødovre, så forløbet og servicen kan blive gennemgået nærmere. Det er vigtig feedback for os, og vi tager den med videre internt. 💬

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på oplevelsen. Jeg håber, vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse en anden gang. 🤗

Hurtig og nem betjening og vejledning.

Hurtig og nem betjening og vejledning.

Hej Bjarne,

Tusind tak for de flotte ord. Det er skønt at høre, at du havde en hurtig og nem oplevelse med både betjening og vejledning i Rødovre.

Hej Nils,

Det ser ud til, at vores chat er kommet ind i områder, som jeg ikke er udstyret til at håndtere effektivt. Da jeg er her for at hjælpe med Power-relaterede spørgsmål, vil jeg sikre mig, at du får den bedst mulige support.

Jeg vil gerne forbinde dig med en menneskelig agent, der kan dykke dybere ned i dette emne eller tage fat på andre Power-anliggender, du gerne vil diskutere. De vil være i stand til at gennemgå situationen grundigt og give mere omfattende support. Vil du have, at jeg arrangerer det for dig?

Medarbejderen som var så sød og rar og…

Medarbejderen som var så sød og rar og hjalp os hele vejen igennem processen af vores køb

Hej Christina,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at I fik en god oplevelse i Rødovre, og at I blev hjulpet trygt gennem hele købsprocessen. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Godservice

Godservice

Hej Nour,

Tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse i POWER Rødovre, og at servicen levede op til forventningerne.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Rødovre⚡

Min oplevelse som kunde i power

Mennesker der står i kassen ikke særlig rare mennesker de har ikke rigtig styr på noget i butikken og de kan ikke finde det man bestiller

Hej Alro,

Tak for din anmeldelse. Det er ikke den oplevelse, man skal have i butikken, og det er selvfølgelig ikke i orden, hvis mødet ved kassen virkede uvenligt, og der samtidig var usikkerhed omkring det, du havde bestilt. 😊

Din feedback er nu sendt videre til POWER Rødovre, så de kan gennemgå både servicen i butikken og håndteringen af bestillinger nærmere. 💬

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på det, og vi håber, at du får en langt bedre oplevelse næste gang. 🤗

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice, havde mere travlt med at snakke med sine venner

Hej Anette,

Tak for din feedback. Det er ikke den oplevelse, man skal have i POWER, og det er bestemt ikke i orden, hvis fokus i butikken var et andet end at hjælpe dig. 😊

Din oplevelse i Rødovre er allerede sendt videre internt, så butikken kan gennemgå serviceoplevelsen og deres rutiner omkring hjælp og tilstedeværelse på gulvet. 💬

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på det, og vi håber, at vi får mulighed for at give dig en langt bedre oplevelse næste gang. 🤗

Virkelig behagelig ekspedient

Virkelig behagelig ekspedient. God service

5. juli 2026

Hej Klaus,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er skønt at høre, at du havde en virkelig behagelig oplevelse og fik god service i Rødovre. Den slags feedback betyder meget.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Rødovre⚡

Jeg oplevede at sælgeren lovede alle…

Jeg oplevede at sælgeren lovede alle mulige rabatter og tilbehør hvis man købte et abonnement som han desværre ikke formåede at overholde dybt utilfreds

4. juli 2026

Hej Isabella,

Tak for din anmeldelse. Det er bestemt ikke den oplevelse, man skal have, når der bliver talt om rabatter og tilbehør i forbindelse med et abonnement, og jeg forstår godt, at det er meget utilfredsstillende. 😕💬

Din feedback om forløbet i Rødovre er taget videre internt, så butikken kan gennemgå både kommunikationen og den måde, forventningerne er blevet sat på. Vi tager den slags oplevelser alvorligt, fordi god og tydelig vejledning skal være til at stole på. 🙏😊

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse næste gang.