Jeg var inde hos POWER for at købe en ny telefon, og selvom jeg allerede havde besluttet mig for, hvilken model jeg ville have, tog Mehran sig virkelig tid til at spørge ind til mine behov og vejl... Se mere
Købte en iPhone 17 pro, fik verdens bedste service af sælgeren Samuel, håber at Power vil fortælle vedkommende dette. Skulle så en tur forbi og have flyttet indhold fra den gamle telefon. Igen møder... Se mere
Min datter og jeg havde brug for et sd-kort til hendes nye kamera. Jeg havde desværre haft en dårlig oplevelse på nettet, med en international internetudbyder hvor jeg havde købt noget der var forker... Se mere
Jeg oplevelse at kø - kasse strukturen er svær at gennemskue når man kommer i butikken første gang. Altså kan man godt kan købe noget uden at trække et nummer til hjælp? Er køerne opdelt efter specifi... Se mere
Ørbækvej 75, 5220, Odense SØ, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
God information om muligheder for at bytte fødselsdagsgave.
Venlig og imødekommende ekspedient.

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Jeg oplever desværre, at POWER har et stort problem med salget af ekstra ydelser – fx telefonabonnementer, forsikringer og forskellige tillægsvarer.
Man bliver præsenteret for det ene ekstra tilbud efter det andet, og selv når man tydeligt siger nej tak, fortsætter sælgeren med at argumentere for, hvorfor man alligevel bør købe det.
Det mest frustrerende er, at jeg selv oplevede at have sagt nej tak til en forsikring – og alligevel endte jeg med at komme hjem med en forsikring, som jeg ikke ønskede.
Det giver en rigtig dårlig kundeoplevelse og får mig til at stille spørgsmålstegn ved, om fokus er på at finde den rigtige løsning for kunden eller på at få solgt så mange ekstra ydelser som muligt.
Et nej tak bør respekteres første gang. POWER bør efter min mening se alvorligt på denne salgskultur.

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Ventede 20 minutter i en kø ved vareudleveringen sammen med 5 andre kunder som også havde stået der i 20 minutter.

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Jeg har købt og betalt støvsuger, og den skulle komme hjem til mig 1-3 dage jeg har hverken hørt eller fået mail og levering efter 7 dage ?
Vh Annie Holt

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Super god service, godt produktkendskab og et rigtigt godt tilbud. Alt i alt en virkelig god oplevelse som gør at jeg får lyst til at handle i Power igen.

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Hurtig og god betjening sød herre der betjener os

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Jeres personale sender en vider når de ikke kan svare på det produkt de lige har solgt til en så er det kunden som skal rundt i butikken for at finde svaret og ikke sælger som finder svaret
Dårlig stil og dårlig kundeservice

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Vi havde en god oplevelse da vi købte et nyt LG-TV.
Jeres unge elev Noa har god viden om bl.a. QNED, Nano Cell og Mini Cell. Han har forståelse for kundens ønsker m.m.
Desværre har LG-support et problem med at oprette en LG-konto med Microsoft i denne tid.

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Skulle finde en ny ældrevenlig mobil til min mor i Odense og tog i Power for at se deres udvalg. Fik god hjælp og af Oliver J. og købte endda en ekstra af samme grund :)

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Jeg fandt hurtigt det jeg skulle købe.
Kæmpe godt tilbud.
Kunne afhente næste dag👍🏼

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Det er helt forfærdeligt at besøge POWER Odense. Når man kommer ind er der en nummermaskine, hvor man ofte står og venter længe på at det bliver sin tur. Når man så fortæller at man blot skal gøre et Apple køb, bliver man sendt videre til endnu en nummermaskine med tilsvarende ventetid. Man på kunne guide kunden bedre med retning i gulve eller anden skiltning.

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Mehran var super sælger og meget behjælpelig. Vi var meget tilfredse.

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Handler det meste af mit elektronik i power og det må være tegn nok på tilfredshed 😊

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Hurtig kontakt med ekspedienten så er meget tilfreds

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Jeg har for 3 mdr siden købt et headset som er knækket. Det er knækket i bøjlen ved brug. Jeg tænkte jo umiddelbart at da et headset er beregnet til at have på hovedet så ville min reklamationsret gælde. Men i butikken vurderer de at det er selvforskyldt- hvilket jo er rigtigt i den forstand at det er knækket fordi det er blevet brugt til formålet. Jeg blev også orienteret om at jo ville koste Power penge at ombytte det. Jeg har skrevet til kundeservice som viser sig at være en AI funktion der dog ærligt skriver at den hverken kan ændre eller omstøde butikkens beslutning- jeg står tilbage med et knækket headset,