Super god betjening af Christian. Teknisk viden som blev formidlet på en forståelig måde. Hertil skal nævnes, at leveringen blev gennemført som lovet. Så stor anbefaling til Power og Christian her... Se mere
Super og effektiv betjening. God rabat. Købte et mindre tv. Havde udset mig et andet, men blev overbevist om en mere fremtidsorienteret model. Det var nemt med opsætning og jeg nyder det hver dag.
Utrolig søde personale. Eneste ulempe er, at de mangler at snakke sammen, når en vare er udsolgt, og reserveret, og det så ikke bliver fjernet fra gulvet eller der bliver sat en seddel på at de er so... Se mere
Ørbækvej 75, 5220, Odense SØ, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Ventede over en halv time på at få mit sportsur udleveret. Alarmer gik af hele tiden. Et regulært støjhelvede. I stedet for bare at udlevere mit ur og lade mig betale, skulle jeg udsættes for en udspørgen, hvis formål var at få mig til at skifte teleselskab. Den ene stjerne gives for, at jeg slap ud med mit ur uden at miste forstanden, og at jeg er grundigt vaccineret mod nogensinde igen at sætte mine ben i en POWER butik.

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Jeg har købt et 85 tommer chapter (deres eget mærke) vi har hængt det op. 4 mdr efter tager vi det ned for at skulle male stuen , ligger det godt blødt ind i vores seng låser døren. Dagen efter skal det op igen. Vi sætter det forsigtigt op . Da vi tænder det er der striber i tv’et , vi går ind i power og siger det som vi har gjort. Og vi har IKKE ramt på noget med 100% , de siger det er en skrøbelig skærm og det er en fysisk skade, så skærmen er bare tabt. Havde vi nu lavet det selv var det noget andet. Men vi har kun taget det ned og sat det op. Så hold jer fra deres eget mærke. Det er din skyld. Det kan åbenbart ikke taget ned og op. Hilsen en skuffet kunde.

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Da varen lå på fjernlager i DK synes jeg der gik for lang tid inden var tilgængelig i butikken. Derfor kun 4 stjerner

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Så stor anbefaling til Power og Christian herfra.
Erik

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Spejlet virker og er ikke ødelagt så hvorfor skulle det ikke være en god oplevelse

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Irriterende betjening skulle bare købe et løbe ur ville sælge mig telefon abonnement , forsikring og meget dyrere ur 👎

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Købte en ny laptop. På hjemmesiden står der at der ikke medfølger lader, så det blev selvfølgelig også købt.
Da jeg pakker min nye laptop ud er der 2 små hak på toppen af den bærbare (kun kosmetisk skade) + i kassen ligger der minsandten en lader.
Nu venter jeg så 48 timer på at kundeservice svarer tilbage...

Snydt for 3500kr.
Jeg købte en "portable airconditioner"
Point POAC9K25 aircondition
Billeder og beskrivelser på produktets side viser ikke udluftningsrør nogensteder. Står ingen steder på siden at den kun kan bruges med skydevinduer hvilket kun er tydeligt først når kassen er åbnet.
Aircondition falder ikke ind under Powers retur ret hvilket står på et andet sted på hjemmesiden; personale henviser til manualen og installationsvejledning selvom at produktet præsenteres som portabel uden rør or slanger på alle billeder og beskrivelser.
Personale siger at køb på hjemmesiden uden at snakke med nogen i butikken er på ejet ansvar trods vildledende information på hjemmesiden, og at jeg "tog den nemme vej" ved at benytte mig click and collect, og fratager sig ansvar for hvordan produktet er præsenteret på hjemmesiden.