Jeg havde en virkelig god oplevelse da jeg købte en Iphone i Power Odense lørdag den 2/5-26. Den unge mand ved navn Peter fra elektronik afdelingen, var meget engageret og gav os en rigtig god behandl... Se mere
Det er rigtig træls at man ikke kan betale forud for varer man køber i click og collect. Det er spild af kunders tid at man først skal parkere ved vareudlevering, gå 3-400 meter ind i butikken, ned i... Se mere
Godt tilbud på Mova robotklipper. Bestilte på click og collect, men kunne ikke hente indenfor tidsfristen. Skrev med chatten, som sendte videre til kundeservice, som tog hånd om sagen
Ørbækvej 75, 5220, Odense SØ, Danmark
Fin oplevelse bortset fra en noget lang ventetid (20 min.) på en Click & Collect vare, som jo i grunden burde ligge klar.

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Virkelig sød betjening som dog ikke anede hvad han svarede på. Jeg købte en køkkenmaskine i outlet og spurgte om han var sikker på at alle delene var der. Han svarede at det var de. Da jeg kom hjem manglede flere til, bla. dejkrogen som var det jeg skulle bruge den til, altså ælte dej. Det jeg er mest irriteret over er at medarbejderne bare svarer uden at vide det og at det så koster mig 2 timer og en lang køretur tilbage for at reklamere. Hvem betaler for det?
Flot butik med enormt udvalg.
God service med hjælpsom og smilende personale.
Brugbar forklaring omkring det produkt jeg spurgte ind til.
Prismatch uden problemer.
Handler helt sikkert her igen.

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Helt elendig service i Power Odense. Først mente medarbejderen at en vare ikke var i butikken. Jeg måtte insistere på at han ledte igen, da den stod registreret på lager på hjemmeside. Barefter mååte jeg ikke prøve de udstillede ure. Jeg bestilte 2 ure hjem, men da jeg skulle hente dem havde de solgt det ene. Meget unge medarbejdere med meget lidt fokus på god service men meget fokus på mersalg.

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
God købsoplevelse, men udleveringen af det købte var ikke god. Power havde ikke formået at bruge mit rigtige telefonnummer, da man sendte meddelelse om, at varen kunne afhentes. Ikke tilfredsstillende.

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Fin service i forhold til aflevering og serviceminded chauffør

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Fik saftsuseme lov til at købe en Udstillings model af en Moto g86 power med cover og glass samt den sidste Moto g77 i grøn jeg føler mig som en hel million tak power🙂🙂

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Fra bestillingen på nettet og til maskinen blev leveret, installeret og afprøvet har alt fungeret optimalt.
Stort ros til Power.

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Jeg har ikke købt noget hos power- og bliver bombarderet med beskeder om ting jeg har bestilt- har forgæves forsøgt at ringe 🥴
Stjerne nr 4 er grundet lager-medarbejderen, der hjalp mig med at løfte vaskemaskinen op i bilen. Sælger oplyste mig ikke om at plastik var flækket på lågen, hvilket jeg opdagede ved udpakning. Ja, det er en udstillingsmodel, men alligevel. Han sagde at ventetid ville være 10-15 min, men der gik 30 min.

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Vanvittig lang ventetid, trods enkel ombytning af defekt vare. Formildende omstændighed at varen blev ombyttet uden problemer.

Nemt og bekvemt
Man bestiller varen på nettet og henter efter et par dage butikken. I butikken var personaler meget venlig og forresten varen var den billiges i alle butikker.

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Det var en god oplevelse, selvom at I ikke havde det produkt jeg kom efter, så fik jeg vejledning i et tilsvarende produkt, så jeg kom ikke tomhændet derfra.

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Mega god kundeservice og vejledning. Kommer helt sikkert igen

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Oprettede en click & collect men oplevede ikke at den var klar efter de 30 minutter.
Derudover lang kø i både support og ved kassen. Så et mindre køb endte med at være ret tidskrævende...

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Jeg blev nødt til at returnere den indkøbte WIFI extender da den ikke kunne fungere sammen med vores hjemme netværk. Super venlig og imødekommende kundeservice.