POWER.dk - Odense Anmeldelser 6.894

3,9

Ørbækvej 75, 5220 Odense SØ, DK

Jeg havde en virkelig god oplevelse da jeg købte en Iphone i Power Odense lørdag den 2/5-26. Den unge mand ved navn Peter fra elektronik afdelingen, var meget engageret og gav os en rigtig god behandl... Se mere

Det er rigtig træls at man ikke kan betale forud for varer man køber i click og collect. Det er spild af kunders tid at man først skal parkere ved vareudlevering, gå 3-400 meter ind i butikken, ned i... Se mere

Godt tilbud på Mova robotklipper. Bestilte på click og collect, men kunne ikke hente indenfor tidsfristen. Skrev med chatten, som sendte videre til kundeservice, som tog hånd om sagen

1. nr. 53 af de 64 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• 70338080

3,9

God

7 t anmeldelser

Fin oplevelse bortset fra en noget lang…

Fin oplevelse bortset fra en noget lang ventetid (20 min.) på en Click & Collect vare, som jo i grunden burde ligge klar.

29. april 2026

Hej Tommy,

Tak for anmeldelsen.

Det er godt at høre, at oplevelsen ellers var fin.

Ventetiden ved Click and Collect burde selvfølgelig være så smidig som muligt, så den feedback er værdifuld.

Vi tager den med videre.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Virkelig sød betjening som dog ikke…

Virkelig sød betjening som dog ikke anede hvad han svarede på. Jeg købte en køkkenmaskine i outlet og spurgte om han var sikker på at alle delene var der. Han svarede at det var de. Da jeg kom hjem manglede flere til, bla. dejkrogen som var det jeg skulle bruge den til, altså ælte dej. Det jeg er mest irriteret over er at medarbejderne bare svarer uden at vide det og at det så koster mig 2 timer og en lang køretur tilbage for at reklamere. Hvem betaler for det?

3. maj 2026

Flot butik med enormt udvalg og god service.

Flot butik med enormt udvalg.
God service med hjælpsom og smilende personale.
Brugbar forklaring omkring det produkt jeg spurgte ind til.
Prismatch uden problemer.
Handler helt sikkert her igen.

Hej Michael,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre om en god oplevelse med stort udvalg, hjælpsom service og en god forklaring på produktet.

Det glæder også ekstra meget, at prismatch forløb uden problemer, og at butikken gav et så godt indtryk.

Vi sætter stor pris på, at du vil handle her igen.

Helt elendig service i Power Odense

Helt elendig service i Power Odense. Først mente medarbejderen at en vare ikke var i butikken. Jeg måtte insistere på at han ledte igen, da den stod registreret på lager på hjemmeside. Barefter mååte jeg ikke prøve de udstillede ure. Jeg bestilte 2 ure hjem, men da jeg skulle hente dem havde de solgt det ene. Meget unge medarbejdere med meget lidt fokus på god service men meget fokus på mersalg.

Hej Stig

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse i Power Odense.

Det er naturligvis ikke tilfredsstillende, at du først får oplyst, at en vare ikke er på lager, og efterfølgende selv må insistere på at få det undersøgt igen. Samtidig er det heller ikke en god oplevelse, hvis du ikke har haft mulighed for at se eller prøve produkterne ordentligt, og at en af de bestilte varer ikke var tilgængelig ved afhentning.

Jeg kan godt forstå din frustration over det samlede forløb, og det er bestemt ikke den service, vi ønsker at give vores kunder.

Din feedback er vigtig for os og bliver taget med videre i arbejdet med at forbedre både lagerstyring, kundeservice og den måde vi møder vores kunder på i butikken.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Super nemt og hurtigt var vildt…

Super nemt og hurtigt var vildt hjælpsom

2. maj 2026

Hej Pia,

Tusind tak for de flotte ord. Det er skønt at høre, at det hele var super nemt og hurtigt, og at hjælpen gjorde en forskel.

Nemt hurtigt

2. maj 2026

Hej Christian,

Tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at det var nemt og hurtigt.

God købsoplevelse, men…..

God købsoplevelse, men udleveringen af det købte var ikke god. Power havde ikke formået at bruge mit rigtige telefonnummer, da man sendte meddelelse om, at varen kunne afhentes. Ikke tilfredsstillende.

Hej Finn,

Tak for anmeldelsen.

Det er godt at høre, at selve købsoplevelsen var god. Det er samtidig ærgerligt, at udleveringen ikke levede op til forventningerne, og at telefonnummeret ikke var korrekt ved beskeden om afhentning.

Hvis du vil, kan du tjekke dine kontaktoplysninger i MyPOWER, så de står rigtigt til fremtidige ordrer. Det kan også være en god idé at holde øje med både e-mail og spammappe, hvis en besked ikke dukker op som forventet.

Vi sætter pris på, at du gør opmærksom på det.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Hej Peter,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at hele oplevelsen var i top, og at betjeningen gjorde så godt et indtryk.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Fin service i forhold til aflevering og…

Fin service i forhold til aflevering og serviceminded chauffør

Hej Jane,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at afleveringen gik godt, og at oplevelsen med chaufføren var så positiv.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Fik saftsuseme lov til at købe en…

Fik saftsuseme lov til at købe en Udstillings model af en Moto g86 power med cover og glass samt den sidste Moto g77 i grøn jeg føler mig som en hel million tak power🙂🙂

Hej Basse,

Hvor er det fedt at høre.

Det lyder som et virkelig godt køb, og det glæder os, at oplevelsen i Odense sad lige i skabet.

Tak for de flotte ord og for at dele din oplevelse med os.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Fra bestillingen på nettet og til…

Fra bestillingen på nettet og til maskinen blev leveret, installeret og afprøvet har alt fungeret optimalt.
Stort ros til Power.

Hej Henrik,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at hele forløbet fra bestilling til levering, installation og afprøvning fungerede optimalt.

Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Lager medarbejder yder service

Stjerne nr 4 er grundet lager-medarbejderen, der hjalp mig med at løfte vaskemaskinen op i bilen. Sælger oplyste mig ikke om at plastik var flækket på lågen, hvilket jeg opdagede ved udpakning. Ja, det er en udstillingsmodel, men alligevel. Han sagde at ventetid ville være 10-15 min, men der gik 30 min.

29. april 2026

Hej mikkel,

Tak for anmeldelsen.

Det er virkelig godt at høre, at der blev givet en hjælpende hånd ved udleveringen. Det gør en forskel.

Oplevelsen med skaden på lågen og den længere ventetid er samtidig ikke i orden. Hvis du ønsker hjælp videre med den del, kan du kontakte os på [kundeservice@power.dk](mailto:kundeservice@power.dk) eller på 70 33 80 80.

Vanvittig lang ventetid

Vanvittig lang ventetid, trods enkel ombytning af defekt vare. Formildende omstændighed at varen blev ombyttet uden problemer.

Hej Jesper,

Tak for anmeldelsen.

Det er godt at høre, at varen blev ombyttet uden problemer, selv om ventetiden trak ud.

Hvis der stadig mangler en opdatering på en ordre, kan den følges i MyPOWER under “Køb” og “Spor din ordre”. Der gives også besked via e mail og SMS ved forsinkelser.

Nemt og bekvemt

Nemt og bekvemt
Man bestiller varen på nettet og henter efter et par dage butikken. I butikken var personaler meget venlig og forresten varen var den billiges i alle butikker.

27. april 2026

Hej Niran,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er skønt at høre, at det var nemt og bekvemt hele vejen, både med bestilling online, afhentning i butik og oplevelsen i butikken. Ekstra dejligt, at varen også var den billigste.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Det var en god oplevelse

Det var en god oplevelse, selvom at I ikke havde det produkt jeg kom efter, så fik jeg vejledning i et tilsvarende produkt, så jeg kom ikke tomhændet derfra.

27. april 2026

Hej Trine,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at besøget blev en god oplevelse, og at der blev fundet et tilsvarende produkt, så du ikke gik tomhændet hjem.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Mega god kundeservice og vejledning

Mega god kundeservice og vejledning. Kommer helt sikkert igen

Hej Marlene,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig skønt at høre, at oplevelsen i Odense var så god, og at vejledningen ramte plet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Oprettede en click & collect men…

Oprettede en click & collect men oplevede ikke at den var klar efter de 30 minutter.

Derudover lang kø i både support og ved kassen. Så et mindre køb endte med at være ret tidskrævende...

26. april 2026

Hej Christian

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse med Click & Collect samt ventetiden i butikken.

Det er naturligvis ikke tilfredsstillende, at din ordre ikke var klar inden for den forventede tid, og at du samtidig har oplevet kø ved både support og kasse. Jeg kan godt forstå, at det har gjort et ellers mindre køb mere tidskrævende og frustrerende.

Din feedback er vigtig for os og bliver taget med videre i arbejdet med at forbedre både vores Click & Collect-processer og den generelle bemanding og kundestrøm i butikken.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Power havde den vare som jeg ledte…

Power havde den vare som jeg ledte efter.

26. april 2026

Hej Torben,

Tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at varen var nem at finde hos POWER.

Vi sætter stor pris på anmeldelsen og håber, at du bliver lige så glad for produktet i brug.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Super venlig og imødekommende kundeservice

Jeg blev nødt til at returnere den indkøbte WIFI extender da den ikke kunne fungere sammen med vores hjemme netværk. Super venlig og imødekommende kundeservice.

Hej Peter,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen med returneringen var super venlig og imødekommende.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.