Super god betjening af Christian. Teknisk viden som blev formidlet på en forståelig måde. Hertil skal nævnes, at leveringen blev gennemført som lovet. Så stor anbefaling til Power og Christian her... Se mere
Ventede over en halv time på at få mit sportsur udleveret. Alarmer gik af hele tiden. Et regulært støjhelvede. I stedet for bare at udlevere mit ur og lade mig betale, skulle jeg udsættes for en udspø... Se mere
Super og effektiv betjening. God rabat. Købte et mindre tv. Havde udset mig et andet, men blev overbevist om en mere fremtidsorienteret model. Det var nemt med opsætning og jeg nyder det hver dag.
Utrolig søde personale. Eneste ulempe er, at de mangler at snakke sammen, når en vare er udsolgt, og reserveret, og det så ikke bliver fjernet fra gulvet eller der bliver sat en seddel på at de er so... Se mere
Ørbækvej 75, 5220, Odense SØ, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Jeg havde bestilt en click og collect vare, og kom for at afhente den, men der var efter 15 min. Stadig ingen medarbejdere i afdelingen.
Der gik næsten en times ventetid inden jeg fik min vare udleveret….
Det er vel ikkemeningen med click and collect?

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Jeg bliver nød til at give jer endnu en dårlig stjerne, denne er for at være totalt ligegyldig med hvad man skriver og anmelder jer på her.
Nu har vi skrevet til jer 3 gange, hver gang melder I ud at der er lavet en ammeldelse og at i vil komme tilbage indenfor 48 timer, det er nu snart en uge siden I meldte ud første gang og INTET er sket som i INTET, er det forbruger ombudsmanden man skal række ud efter, eller Morten spiegelhauer før I tager dette seriøst????
Sjældent har jeg oplevet mere uprofessionel tilgang til en klage, en klage der opbrugt gør igen og igen her, at man bestiller en vare, følger den på track and trace indtil man får at vide nu er den klar til afhentning, for så at bruge tid på at kører ud til jer, for at få beskeden den er væk??? Det må være en fejl med track and trace??? Come on man kan ikke lave den slags track and trace på en pakke som ikke er der, så tænker i ganske enkelt har solgt den til en anden kunde…..
skal man virkelig møde op i jeres butik og bede få lov at tale med en voksen, inden i gider tage dette seriøst?????

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Lever ikke varerne som aftalt. Supper dårlig information om leveringsstatus. Det er næsten umuligt at få fat i et fysik menneske som vil tage action.

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
At jeg blev betjent professionelt og tålmodigt da jeg skulle have hjælp til mit ur. Det var en kompliceret opgave der tog tid, men medarbejderen Bjørn løste opgaven til min fulde tilfredshed og med godt humør

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Den unge mand, som hjalp mig, var meget engageret og ydede en god service i forbindelse med mit køb af telefon.

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
D. 22 juni fik jeg en mail, at i kiggede på min sag, og ville vende tilbage inden for 48 timer. I dag er det d. 29.juni og jeg har ingenting hørt 🤔
Føler simpelthen at i er helt og aldeles ligeglad med jeres kunders tilfredshed. Det gælder på ingen måde om at have glade og tilfredse kunder, det er ligegyldigt. Der skal bare skovles noget over disken. At der er 0 % i kunde service betyder intet.
Kunne jeg give 0 stjerner ville jeg gøre det, for den ligegyldighed over for kunder, man oplever hos Powe.

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Vi købte en computer skærm i November 2025. Den kan ikke tænde og vi kører ud med den. Får så afvide at den skal sendes ind til reparation. Lidt underligt man ikke bare modtager en ny eller pengene retur når den kun er et halvt år gammel!
Vi har stadig ikke hørt noget og nu det 14 dage siden den blev indleveret! Det virkelig meget dårlig service...

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Absolut dårlig service !!
Skønt flere ledige ekspedienter, var der ingen hjælp at hente. "Ikke deres bord" prøv at spørg nede ved kaffemaskinen (skulle bare have en babermaskine til min mand). Nede ved kaffemaskinen var der ikke et øje. Må have set lettere desperat ud, for en ung mand spurgte om der var noget, han kunne hjælpe mig med? Ja tak! Hvilket er årsagen til den enlige stjerne

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Fantastisk service 👍 rart personale.. flinke og hjælpsomme 👍 bytter med et smil 👍 ingen bøvl med garantien 👍 jeg har kun haft gode oplevelser med power 👍👍👍

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Hurtigt og nemt, aftalt vare til aftalt pris, fin og venlig service fra medarbejderen.
Elendige parkeringsregler dog i Rosengårdscentret, som gjorde, at vi ikke brugte tid i centret i øvrigt. Stupidt tiltag fra center-ejerne, og synd for butikkerne. Men det kan Power jo ikke gøre for …

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Køber en DYSON PURIFIER HOT+COOL HP1 HP online og bestiller til butik i god tro om, at man jo selvfølgelig kan det. Alt virker fint, vi hører kun, at varen er på vej til butik. Efter 4 dage tager vi ned i butikken. Her ligger pakkelabelen fint på bordet. Medarbejderen kigger efter varen, hvorpå hun fortæller, at den har de solgt videre, og jeg aldrig vil modtage min vare.😡 For så at sige, at det eneste de vil gøre, er at give mig mine penge. Hold op, hvor useriøst! Så hvis I vil have jeres vare, bestil aldrig til butikken.