POWER.dk - Odense Anmeldelser 6.902

3,9

Ørbækvej 75, 5220 Odense SØ, DK

Jeg havde en virkelig god oplevelse da jeg købte en Iphone i Power Odense lørdag den 2/5-26. Den unge mand ved navn Peter fra elektronik afdelingen, var meget engageret og gav os en rigtig god behandl... Se mere

Det er rigtig træls at man ikke kan betale forud for varer man køber i click og collect. Det er spild af kunders tid at man først skal parkere ved vareudlevering, gå 3-400 meter ind i butikken, ned i... Se mere

Godt tilbud på Mova robotklipper. Bestilte på click og collect, men kunne ikke hente indenfor tidsfristen. Skrev med chatten, som sendte videre til kundeservice, som tog hånd om sagen

Stjerne nr 4 er grundet lager-medarbejderen, der hjalp mig med at løfte vaskemaskinen op i bilen. Sælger oplyste mig ikke om at plastik var flækket på lågen, hvilket jeg opdagede ved udpakning. Ja, de... Se mere

1. nr. 52 af de 63 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• 70338080

3,9

God

7 t anmeldelser

Super god service omkring kaffemaskine

Super god service omkring kaffemaskine. God oplevelse

Hej Gert,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at oplevelsen omkring kaffemaskinen var så god.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Fin service

Hej Jan,

Mange tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at servicen levede op til forventningerne.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Fik aldrig en bekræftelse på mail om…

Fik aldrig en bekræftelse på mail om ordren var klar, efter at jeg reserverede. Da jeg kommer ud i butikken står TV’et så klar ude bagved, men uden navn på og der er ikke gjort mere ved det. Der var en fin hjælp og en god service i butikken, men for dårligt at man ikke får en bekræftelse. Virkede en anelse sjusket

Hej MC,

Tak for den ærlige anmeldelse.

Det er godt at høre, at hjælpen og servicen i butikken var fin.

Bekræftelsen ved Click & Collect sendes først, når reservationen ligger klar til afhentning i butikken, så den del skulle du naturligvis gerne have modtaget. Når den udeblev, giver det et rodet indtryk, og det er ikke meningen.

Hvis du ønsker, at der bliver fulgt op på den manglende bekræftelse, kan du bruge [Chat eller E-mail](https://www.power.dk/kundeservice/kontakt-os/), så der kan kigges nærmere på forløbet.

God pris, langsom levering

Købte JBL Wave Beam 2 til en ganske fornuftig pris som click & collect, og det tog altså en lille uges tid, før varen var klar i butikken. Det er lige langsomt nok, efter min mening.

24. april 2026

Hej Claus,

Tak for anmeldelsen.

Det er godt at høre, at prisen var fornuftig.

En uges ventetid på Click & Collect kan dog godt føles lidt lang, og den oplevelse tager vi med videre.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Bestilte vaskemaskine kl 10 og den blev…

Bestilte vaskemaskine kl 10 og den blev leveret klokken 14.25 og med opringning og foto fra GLS chauffør
Rigtig god oplevelse

25. april 2026

Hej jan,

Det er virkelig skønt at høre.

Sådan en hurtig levering og en god opdatering undervejs gør hele forskellen.

Tak fordi du delte oplevelsen.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Den 24/4 købte jeg en ny iPhone 17 pro…

Den 24/4 købte jeg en ny iPhone 17 pro Max de hjalp mig med at overføre det på den gamle tlf til den nye en god time så var det klaret dog var der problemer med at overføre e-simkort så måtte op til YouSee og få det fikset

25. april 2026

Hej Tonni,

Tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at overførslen fra den gamle telefon til den nye blev klaret hurtigt, og at oplevelsen samlet set var god.

Ærgerligt at eSIM skulle have en ekstra tur forbi YouSee, men godt at det blev løst.

Hej Søren,

Mange tak for de fine ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var god.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Masser af tilbud blot lidt langt til…

Masser af tilbud blot lidt langt til kassen for en handicappet da jeg gik ind i butikken og fulgte pilene til udgangen i Rosengårdscentert måske der kunne skiltes efter vareudlevering det hade gjort det nemmere ellers alt ok

Hej Jørgen,

Tak for den fine anmeldelse og for den konkrete feedback.

Det er godt at høre, at oplevelsen ellers var god, og at der var masser af tilbud.

Bemærkningen om afstanden til kassen og ønsket om bedre skiltning ved vareudlevering er rigtig nyttig.

Det kan gøre en stor forskel for tilgængeligheden i butikken.

Super fin betjening

23. april 2026

Hej kunde,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at oplevelsen i Odense var så god.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Kørte til butikken og blev med det…

Kørte til butikken og blev med det samme mødt af en sælger som hjalp mig til en AEG vaskemaskine med en god rabat.

Hej Kim,

Mange tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen i butikken var god, og at hjælpen kom med det samme. Ekstra skønt, at I også fandt den rette AEG vaskemaskine til en god pris.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Imødekommende medarbejdere både i salg…

Imødekommende medarbejdere både i salg og support, specielt support afd. super service , stor ros herfra 😃

16. april 2026

Hej Gitte,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at både salg og support gav en god oplevelse, og den ros bliver sat stor pris på.

Forfærdelig oplevelse

Forfærdelig oplevelse.
Jeg skulle hente en pakke og blev i 20 minutter spurgt ind til, for mig, irrelevante spørgsmål, bl.a. om jeg ikke ville skifte både telefonabonnement og elabonnement for at opnå en besparelse på det produkt, jeg skulle hente. Jeg havde forinden gennemgået en lang købsproces, hvor jeg skulle kigge på produktspecifikationer og pris for så at skulle igennem en lige så lang proces, når jeg så endelig bare skulle hente produktet. Det er en ommer!

Hej Daniel

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse ved afhentning af din pakke.

Jeg kan godt forstå, at det har været frustrerende at skulle igennem en længere dialog om abonnementer og tilbud, når du egentlig bare skulle hente et allerede gennemført køb. Det skal naturligvis være en hurtig og enkel proces at få udleveret sin vare, og mersalg bør ikke overskygge det, kunden kommer for.

Din feedback er vigtig og bliver taget med videre, så vi kan sikre en mere effektiv og fokuseret udleveringsoplevelse fremover.

Du ønskes en dejlig dag.
De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Rigtig god og personlig service.

Rigtig god og personlig service.

18. april 2026

Hej Margit,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var både god og personlig. Den slags feedback betyder meget.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Ville være nemmere at give stjerner

Så har jeg modtaget min telefon. Som jeg har modtaget i går.
Dejligt med en ny telefon.
Sidst jeg købte en ny
Hed jeg Michael Nielsen. Så kunne ikke logge på MitID
Var ikke købt hos jer
Men denne virker. Derfor 5*****

Hej Marianne,

Det er svært at give topkarakter, når varen ikke er kommet frem endnu.

Du kan tjekke status på din ordre på en af disse måder. Log ind på [MyPOWER](https://www.power.dk/kundeservice/mypower/?q=mypower) og se under Ordrer og kvitteringer. Du kan også bruge linket til ordrestatus i din ordrebekræftelsesmail.

Hvis du ikke kan finde ordrebekræftelsen, så tjek gerne din spammappe først.

Hvis du vil, kan du også skrive, hvad den seneste status på ordren viser, så kan jeg hjælpe dig videre ud fra det.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Købte AirPods der var defekte fra start…

Købte AirPods der var defekte fra start . Dagen efter da jeg ville bytte dem ville de sende dem til reparation , en vare der var i stykker fra start. Dette syntes jeg ikke var en løsning og medarbejderen ( der jo ikke kunne gøre for det) se det en mail til chefen med min mail og telefon nummer men har intet hørt fra ham.

19. april 2026

Hej Camilla😄

Det lyder virkelig træls at stå med et par AirPods, der er defekte fra start – og så dagen efter få at vide, at de skal sendes til reparation i stedet for at få en løsning, der føles mere fair, når varen aldrig har virket. Jeg kan godt forstå, at du ikke synes, det er en tilfredsstillende oplevelse, og det vil jeg gerne beklage.

Det gør det selvfølgelig ikke bedre, at du har fået at vide, at medarbejderen ville sende en mail til chefen med dine kontaktoplysninger, og at du stadig ikke har hørt noget. Det er helt forståeligt, at du bliver frustreret over manglende opfølgning, når du netop venter på svar på en sag som denne.

Hvis sagen stadig ikke er løst – fx hvis du hverken har fået svar eller en løsning på dine defekte AirPods – må du meget gerne skrive til os på review@power.dk med information om butikken, dato for købet og gerne kvittering, så kigger vi nærmere på det sammen med dig.

Mange hilsner
Muhammed
Power Kundeservice

Alt for lang ventetid

Alt for lang ventetid. Måtte gå til Elgiganten i stedet for

Hej Niels

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at du har oplevet for lang ventetid hos os, så du i stedet valgte at gå et andet sted hen.

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og jeg forstår godt, at ventetid kan være frustrerende, især når man står klar til at handle.

Din feedback er vigtig for os og bliver taget med videre i arbejdet med at forbedre både kapacitet og flow i butikken.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Venlig og hjælpsom betjening

Venlig og hjælpsom betjening

Hej Tove,

Mange tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var venlig og hjælpsom.

God service af Lucas

God service af Lucas, Odense!

Hej Daniel,

Tusind tak for de flotte ord og den gode anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du havde en god oplevelse i Odense.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Det er og har altid været en god og…

Det er og har altid været en god og behagelig oplevelse at handle hos power.

Hej Thorkild,

Mange tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at det altid har været en god og behagelig oplevelse at handle hos POWER.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Det var okay

Det var okay

14. april 2026

Hej kim,

Tak for anmeldelsen.

Det er godt at høre, at oplevelsen var okay.

Vi sætter pris på feedbacken og håber at kunne give en endnu bedre oplevelse næste gang.