POWER.dk - Odense Anmeldelser

7.229

Ørbækvej 75, 5220 Odense SØ, DK

Super god betjening af Christian. Teknisk viden som blev formidlet på en forståelig måde. Hertil skal nævnes, at leveringen blev gennemført som lovet. Så stor anbefaling til Power og Christian her... Se mere

Ventede over en halv time på at få mit sportsur udleveret. Alarmer gik af hele tiden. Et regulært støjhelvede. I stedet for bare at udlevere mit ur og lade mig betale, skulle jeg udsættes for en udspø... Se mere

Super og effektiv betjening. God rabat. Købte et mindre tv. Havde udset mig et andet, men blev overbevist om en mere fremtidsorienteret model. Det var nemt med opsætning og jeg nyder det hver dag.

Utrolig søde personale. Eneste ulempe er, at de mangler at snakke sammen, når en vare er udsolgt, og reserveret, og det så ikke bliver fjernet fra gulvet eller der bliver sat en seddel på at de er so... Se mere

1. nr. 49 af de 63 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• Ørbækvej 75, 5220, Odense SØ, Danmark

• 70338080

God

7 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(7.229)

33.197 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

God oplevelse

Hurtig, venlig og effektiv betjening.

26. juni 2026

Hej Annette,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er skønt at høre, at du havde en god oplevelse med hurtig, venlig og effektiv betjening i Odense. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Hurtigt og sikker levering 🙂

26. juni 2026

Hej lacina,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er skønt at høre, at du havde en rigtig god oplevelse, og at leveringen var både hurtig og sikker.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Odense⚡

God oplevelse af rigtig flink og…

God oplevelse af rigtig flink og hjælpsom sælger Hjalte computer afsnit Men da det kom til support som vi havde betalt for hopper kæden af møg sure nedladende og nedgøre os fordi vi ikke kan følge med i ny teknik der mangler virkelig kundepleje

27. juni 2026

Hej Bjørn,

Tak for din anmeldelse og for at dele oplevelsen.

Det er virkelig godt at høre, at I fik en god og hjælpsom oplevelse i computerafdelingen i Odense.

Samtidig er det ikke den oplevelse, man skal have, når det gælder support. Det beklager vi. Hjælp skal være imødekommende og respektfuld, også når ny teknik kan være svær at navigere i.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på forskellen i oplevelsen.

Perfekt betjening

Perfekt betjening, personalet yderst hjælpsomt. Ikke mindst er prisen som er i et leje hvor folkepensionen kan række til nye køb en gang i mellem.

25. juni 2026

Hej Tommy,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik perfekt betjening i Odense, og at personalet oplevedes som hjælpsomt. Det betyder også meget, at både service og prisniveau gjorde oplevelsen ekstra god.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Hurtig betjening

Hurtig betjening, og god rådgivning af køb. Og super tålmodig hjælp dagen efter køb, til og installere en enhed.

27. juni 2026

Hej Stella,

Tusind tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at du fik hurtig betjening, god rådgivning og tålmodig hjælp bagefter også.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med POWER Odense.

Hej Bjarne,

Tak for de flotte ord. Det er skønt at høre, at du havde en hurtig og god oplevelse i POWER Odense.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

Ibo med studenterhuen

Ibo med studenterhuen, god mand

Hej Ki,

Tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er skønt at høre, at Ibo i Odense gav en god oplevelse. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Odense⚡

POWER trækker 13.000 kr. på annulleret ordre – og lader os sejle i egen sø op til weekenden

Min kone har fået trukket 13.000 kroner på sin konto for en ordre, som POWER skriftligt bekræftede annulleret for en måned siden. Det er en direkte uautoriseret trækning og et groft brud på betalingsloven. Men måden, POWER har tacklet forløbet og fejlen på, er det mest skandaløse, jeg længe har oplevet.Forløbet set fra sidelinjen:POWER sender pludselig en mail om, at den annullerede ordre nu er på vej.Min kone reagerer med det samme for at stoppe fejlen, men da klokken er efter 17:00, er telefonerne lukkede. Deres chatrobot nægter pure at stille om til et menneske.Da POWER effektivt har låst alle digitale døre for akutte systemfejl, er min kone tvunget til at smide alt sit eget arbejde, aflyse en erhvervskunde (med direkte tabt omsætning til følge) og køre fysisk i en butik for at stoppe det.I butikken skal hun stå i kø i 20 minutter, hvorefter medarbejderen magtesløs må indrømme, at butikspersonalet IKKE har mulighed for at kontakte deres egen centralafdeling for at stoppe fejlagtige transaktioner!Pengene blev trukket i går, og hendes konto er stadig fuldstændig tømt i dag. Da hun i dag personligt konfronterer dem og insisterer på en straksoverførsel for at rette deres egen ulovlige fejl, afviser de blankt. De forbeholder sig koldt retten til 2-5 bankdage og lader os sejle i vores egen sø op til weekenden.POWER har opbygget en fuldstændig uansvarlig it- og kundeservicestruktur. De kan trække gigantiske beløb på folks konti uden tilladelse, men når de bliver opdaget, spærrer de for menneskelig kontakt og nægter at rydde op efter sig selv med det samme.Sagen er nu overdraget til Danske Bank som en officiel indsigelsessag om uautoriseret debitering, og POWER anmeldes til Forbrugerombudsmanden. Hold jer langt væk!

25. juni 2026

Hej Lars,

Tak for din anmeldelse. Det er en meget frustrerende oplevelse at få trukket 13.000 kr. for en ordre, som ifølge din beskrivelse var bekræftet annulleret, og samtidig stå uden hjælp, da I forsøgte at stoppe forløbet. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker at give. 😔💬😊

Din feedback om den annullerede ordre, den efterfølgende trækning og forløbet med manglende hjælp er taget videre, så de relevante rutiner kan blive gennemgået nærmere. Sagen er også sendt videre til den relevante butik, så den kan blive fulgt op lokalt. 🤗✨

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på forløbet. Den slags feedback er vigtig for at forbedre vores processer og den samlede oplevelse.

En specialist vil se nærmere på dette og kontakte dig snart. Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse.

Det er en god virksomhed

Det er en god virksomhed, dens produkter er af høj kvalitet, og dens medarbejdere er meget venlige.

26. april 2026

Hej Khaleda,

Tusind tak for de flotte ord og for din 5-stjernede anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse, og at både produkterne og servicen har levet op til forventningerne.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Odense⚡

Havde lavet en click & collect så…

Havde lavet en click & collect så afhentning var hurtig og nem.
Skulle så bruge en mere og ekspedienten var sød, rar og hjælpsom

Hej Carina,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er skønt at høre, at din Click & Collect var hurtig og nem, og at du også fik venlig og hjælpsom betjening i butikken. Den slags oplevelser er vi rigtig glade for at læse.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Odense⚡

Varen var ikke på lager da jeg skulle hente

Jeg havde reserveret et komfur med click og collect. Da jeg efter lang transport kommer og henter det, er det ikke tilgængeligt trods det modsatte blev oplyst. Jeg får tilbudt et andet til samme pris, hvilket jeg modstræbende accepterer, da jeg har lang transport og skal bruge komfuret.
Det er ikke første gang jeg oplever dette med Click og collect. Det giver en helt igennem utroværdig oplevelse.

Hej Jørgen,

Tak for din anmeldelse, Jørgen. Det er en rigtig dårlig oplevelse at køre langt for at hente et reserveret komfur og så opdage, at det alligevel ikke var tilgængeligt, selv om du havde fået andet oplyst. Det forstår jeg godt skaber frustration og gør Click & Collect mindre troværdigt. 😊

Det er godt, at du trods alt fik et alternativ med hjem, men det ændrer ikke på, at afhentningen ikke forløb, som den skulle. Din feedback om både lageroplysningerne og afhentningsprocessen i Odense er taget videre internt, så de relevante rutiner kan blive gennemgået nærmere. 💬

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Vi tager den slags oplevelser alvorligt og bruger dem til at forbedre forløbet fremadrettet. 🤗

Trækker 13.000 kr. på annulleret ordre – totalt svigt i kundeservice

POWER har uretmæssigt trukket 13.000 kroner på min konto for en ordre, som de selv skriftligt bekræftede annulleret for en måned siden. Det er en direkte uautoriseret trækning i strid med betalingsloven.
Forløbet har været en decideret parodi:
1. POWER sender pludselig en mail om, at den ellers annullerede ordre nu er på vej.
2. Jeg reagerer proaktivt i det sekund, jeg ser beskeden, for at stoppe fejlen. Men da klokken har passeret 17:00, er deres telefoner lukkede.
3. Jeg forsøger derefter deres chat, men her bliver jeg pure afvist. Systemet er låst, så man kun kan chatte med en robot, og jeg kan ikke få lov til at tale med et rigtigt menneske.
4. Da POWER reelt har lukket alle digitale døre for akutte fejl, ser jeg ingen anden udvej end at smide alt, aflyse en erhvervskunde (med tabt omsætning til følge) og køre fysisk i en af deres butikker.
5. Efter 20 minutters ventetid i butikkens kø, må medarbejderen magtesløs indrømme, at han intet kan gøre på stedet. Butikspersonalet har IKKE engang mulighed for at ringe internt til deres egen centralafdeling for at stoppe fejlagtige transaktioner. Dagen efter bliver pengene trukket.
POWER har opbygget en fuldstændig uansvarlig it- og kundeservicestruktur, hvor de kan trække store beløb uden tilladelse, alt imens de afskærer kunden fra at stoppe fejlen. Sagen er nu overdraget til min bank som en officiel indsigelsessag, og POWER anmeldes til Forbrugerombudsmanden.

______________________________________________
Bestilte for en mdr siden en vaskemaskine og tørretumbler til levering.
Ved bekræftelse står vi først kan få det leveret den 25/6, hvilket vi ikke kan vente på. Man kan ikke ringe til butikken, og det er umuligt at få fat i kundeservice, efter kl 16/17, så vi måtte køre ind til butikken i Odense, og bad om at annullere ordren, og lave en ny med hhv afhentning og levering for at optimere leveringstiden. Så vi har købt, betalt og fået vores maskiner.
Vi snakkede både med en ekspedient og jeg kontaktede kundeservice på chat, som forsikrede at den oprindelige ordre ikke lå “nogen steder”, så den var allerede annulleret.
I dag kl 14:30 får jeg en mail om min ordre er klar, men da jeg er på arbejde, ser jeg den først efter jeres kundeservice ikke svarer, men skal chatte med en ski.. robot, som fatter hat og bjælder af hvad man skriver. Så jeg må smide hvad jeg har i hænderne, aflyse kunder, for at køre ind til jeres butik endnu engang, og spilde tid penge og energi, for noget som skulle være i orden.
Jeg er selvsagt i ret dårligt lune, og bliver mødt af en ekspedient, der er temmelig ligeglad, da jeg beder om at snakke med chefen, og beder mig gå ned til hvidevareafdelingen, hvor jeg igen skal stå 20 min, før jeg kan blive ekspederet. Men der er ingen chef, for han er gået kl 16. Da der endelig kommer en ekspedient, er jeg ved at have fået nok, og gør ham opmærksom på, jeg under ingen omstændigheder skal trækkes for to nye hvidevarer på mit kort.
Sagen er stadig ikke afklaret, da han ikke kunne få fat i nogen på det tidspunkt.
Jeg håber inderligt for jer, I ikke trækker de penge, og så regner jeg stærkt med at blive kompenseret for min tid og tabt fortjeneste.

Hej Tina,

Tak for at dele oplevelsen. Det er en meget frustrerende situation, når en ordre bliver oplyst som annulleret, men senere alligevel står klar, og du samtidig har måttet bruge ekstra tid på både butik, chat og ventetid 😕💬

Det er også helt forståeligt, at du er bekymret for at blive trukket to gange for de samme hvidevarer. Det forløb, du beskriver med modstridende oplysninger, manglende afklaring i butikken og lang ventetid, er ikke den oplevelse, POWER skal give, og din feedback bliver taget videre internt til gennemgang af både kommunikation, annulleringsrutiner og håndteringen i varehuset.

Jeg kan ikke bekræfte kompensation eller udfaldet af betalingen herfra, men det er tydeligt, at forløbet ikke har været tilfredsstillende. Tak fordi du gjorde opmærksom på det — den slags feedback er vigtig for at forbedre både opfølgning og service fremover 😊🤗

meget god

hurtigt , nemt og godt

22. juni 2026

Hej Michael,

Tak for de flotte ord. Det er skønt at høre, at oplevelsen var hurtig, nem og god.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din anmeldelse.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Odense⚡

Fik besked på at hente ved kassen.

Fik besked på at hente ved kassen.
Ved kassen fik jeg besked om at hente ved vareudlevering.
Spild af tid

20. juni 2026

Hej Tommy,

Tak for din anmeldelse. Det er ærgerligt, at du blev sendt frem og tilbage ved afhentningen i Odense, og at det endte med at koste dig unødig tid.

Vi sætter pris på, at du gør opmærksom på oplevelsen. Tydelig information ved afhentning betyder meget, og din feedback er vigtig.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Odense⚡

Jeg havde en ubehagelig oplevelse i…

Jeg havde en ubehagelig oplevelse i butikken. Under købet blev jeg flere gange presset til at tage stilling til både nyt mobilabonnement, skift af elleverandør og medlemskab af kundeklub – alt sammen noget jeg tydeligt sagde nej tak til.

Alligevel modtog jeg efterfølgende en SMS, hvor der stod, at jeg havde sagt ja til kundeklubben. Det er simpelthen ikke i orden. Det virker uprofessionelt og giver en følelse af, at mine valg ikke bliver respekteret.

Jeg forventer, at et klart nej bliver respekteret – også efter man har forladt butikken.

Hej Peter,

Tak for din anmeldelse. Det er ikke en oplevelse, der skal efterlades med en følelse af, at et nej ikke bliver respekteret.

Det er selvfølgelig ikke i orden, hvis du har fravalgt kundeklubben og alligevel efterfølgende har modtaget en SMS om tilmelding.

Hvis du ønsker det, kan du blive i MyPOWER uden at modtage markedsføring, og kommunikationspræferencer kan justeres i kontoindstillingerne. Hvis du slet ikke ønsker medlemskabet, kan det afmeldes fra din MyPOWER-kontoside på power.dk.

Tak fordi du gør opmærksom på forløbet. Din feedback er vigtig.

Med venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Odense⚡

Lavede en aftale med personalet i power…

Lavede en aftale med personalet i power om, jeg kunne indlevere min gamle telefon, og få pengene for den, gå op og købe den nye, og komme tilbage 15 min efter, og overføre den gamle til den nye, inden den blev nulstillet..
Da jeg så kommer og skal overføre, er den gamle telefon så blevet nulstillet, og alt på den slettet..
Deres eneste kommentar var bare, at det jo muligvis nok var på iCloud..
Jo jo, men havde så ikke haft mulighed for at lave sikkerhedskopi, da vi jo havde en anden aftale, så der mistede jeg så alligevel en del indhold..

22. juni 2026

Hej Sabrina,

Det er beklageligt, at forløbet ikke gik som aftalt, og at indhold på den gamle telefon blev slettet, før overførslen kunne gennemføres.

Når en enhed nulstilles, kan data gå tabt, hvis der ikke er lavet en sikkerhedskopi på forhånd. Hvis noget har været gemt i iCloud, kan det stadig være værd at tjekke, om billeder, kontakter eller andet kan gendannes derfra.

Vi tilbyder også hjælp i butik med backup og dataoverførsel i forbindelse med klargøring af telefoner.

Ok sælger godt produkt tænker vi

Ok sælger godt produkt tænker vi
Men køen til betaling var for lang tid, med et tungt produkt

Hej Gitte,

Tak for din anmeldelse og for de pæne ord om produktet.

Det er godt at høre, at oplevelsen med varen var fin, men ventetiden ved betalingen lyder mindre heldig, især med et tungt produkt i hænderne.

Vi sætter pris på, at du deler det, og tager det med videre som vigtig feedback til butikken i Odense.

super god service

super god service

21. juni 2026

Hej Tapan,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner.

Det er en fornøjelse at høre, at du har fået super god service i POWER Odense. Den slags feedback betyder meget for os.

Hej Jytte,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse med venligt og velvidende personale i Odense.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Odense⚡

Lever lige varen før vi…

Lever lige varen før vi anmelder.....!!!!

18. juni 2026

Hej Søren,

Tak for din anmeldelse. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, man skal stå med, når man venter på sin vare.

Du kan følge status på din ordre i [MyPOWER](https://www.power.dk/kundeservice/mypower/?q=mypower) under “Ordrer og Kvitteringer” eller via linket til ordrestatus i din ordrebekræftelsesmail. Hvis varen er afsendt, kan du også følge pakken med trackingoplysningerne fra fragtfirmaet.

Hvis status ikke har ændret sig efter flere hverdage, eller den forventede leveringsdato er overskredet, så skriv gerne tilbage med lidt flere oplysninger om, hvad du ser i ordrestatus, så hjælper vi dig videre.