Jeg havde en virkelig god oplevelse da jeg købte en Iphone i Power Odense lørdag den 2/5-26. Den unge mand ved navn Peter fra elektronik afdelingen, var meget engageret og gav os en rigtig god behandl... Se mere
Det er rigtig træls at man ikke kan betale forud for varer man køber i click og collect. Det er spild af kunders tid at man først skal parkere ved vareudlevering, gå 3-400 meter ind i butikken, ned i... Se mere
Godt tilbud på Mova robotklipper. Bestilte på click og collect, men kunne ikke hente indenfor tidsfristen. Skrev med chatten, som sendte videre til kundeservice, som tog hånd om sagen
Stjerne nr 4 er grundet lager-medarbejderen, der hjalp mig med at løfte vaskemaskinen op i bilen. Sælger oplyste mig ikke om at plastik var flækket på lågen, hvilket jeg opdagede ved udpakning. Ja, de... Se mere
Ørbækvej 75, 5220, Odense SØ, Danmark
God oplevelse. Dog lidt usikkerhed om SIM-kort til min nye 17e, men ellers meget professionelt.

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Skulle venter i 25 min på at personalet Skulle finde et forud bestilt produkt . Det er temmelig opslidende. Ikke engang. Undskyld den lange ventetid. Nej der var ingen imødekommenhed.
Hvorfor så forud bestille.

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Det var fantastiske mennesker, der står klar til at hjælpe mig med at finde den rigtige løsning

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Fordi ekspedienten gjorde sit bedste for at hjælpe mig med at forstå min nye telefon.
Det er også dejligt at føle sig mere fortrolig med et "nyt apparat" end ikke at kunne forstå det. Så jeg er godt tilfreds.

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Power Odense. Blev betjent af Oliver. Fik en fantastisk god og saglig behandling.

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
God service i forretningen da jeg hentede varen som jeg bestilte online

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Til styrketræning er der de redskaber og maskiner, jeg har brug for. På holdene er der der meget kompetente instruktører.

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Selve oplevelsen i forretningen var ok.
Desværre viste sig at vi brugte ca. 5 timer på at installere programmer med mere.
Der er så et problem med fjernsynet.
Vi har været i kontakt med Samsung support nu i fem dage de kan ikke løse problemet, problemet er at tv’et tænder når vi går forbi det, så nu er det sendt højere op i systemet, til deres ingeniør som vil se om de kan løse problemet.
Så det er meget frustrerende havde ikke regnet med at vi skulle have de problemer med et Samsung, da vi har haft Samsung i mange år og aldrig haft problemet.

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Fik en god vejledning i butikken, samt en god snak omkring opvaskemaskiner, Desværre rakte mine evner ikke til at få noget mere rabat. 🤣
Hertil kommer der en meget rar og venlig chauffør som trillede maskinen hen til døren. TAK