Jeg var inde hos POWER for at købe en ny telefon, og selvom jeg allerede havde besluttet mig for, hvilken model jeg ville have, tog Mehran sig virkelig tid til at spørge ind til mine behov og vejl... Se mere
Købte en iPhone 17 pro, fik verdens bedste service af sælgeren Samuel, håber at Power vil fortælle vedkommende dette. Skulle så en tur forbi og have flyttet indhold fra den gamle telefon. Igen møder... Se mere
Min datter og jeg havde brug for et sd-kort til hendes nye kamera. Jeg havde desværre haft en dårlig oplevelse på nettet, med en international internetudbyder hvor jeg havde købt noget der var forker... Se mere
Jeg oplevelse at kø - kasse strukturen er svær at gennemskue når man kommer i butikken første gang. Altså kan man godt kan købe noget uden at trække et nummer til hjælp? Er køerne opdelt efter specifi... Se mere
Ørbækvej 75, 5220, Odense SØ, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Havde rigtig god oplevelse i butikken, og fik super god hjælp i afdelingen af wifi.
Jeg fik også virkelig god hjælp af Saxo, han var meget imødekommende, og virkelig hjælpsom!!

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Mehran hjalp mig med en brugt IPhone 15 pro Max, og der var desværre lidt problemer som han ikke selv var klar over da han oprindeligt solgte mig den, så da jeg kom tilbage var han professionel og hjalp med med en løsning. Mustafa var også lige inde over sagen, og alt blev løst hurtigt og effektivt. Stor tak til dem begge for at hjælpe mig igennem hele processen.
Kan stærkt anbefale personalet I power, baseret på deres professionelle og imødekommende måde at være på.
Frederik fra Sydafrika 🦒

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Fik sublim og smertefri service fra Adel, der hjalp mig gennem mit MacBook køb - 5 stjerner herfra!
Hilsen en glad og tilfreds kunde :)

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
God service, lidt underligt at det ene sæt trådløse høretelefoner var ved kassen og det andet skylle hentet nede i tv og lyd... men ellers god oplevelse

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Man køber på nettet man skal betale midt i butikken som har travlt med at være to om en kunde selv om vi står to andre kunder og venter ( hver for sig )

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Køb ikke deres egen telefon ceptor. Ceptor v2 udgik lige efter vi havde købt den. Det er stort set umuligt at få tilbehør til den nu. Da der ikke er andre der forhandler dem.
Nedenstående skrev jeg for en måned siden, og har intet hørt. HMMM. Det må give en enkelt stjerne - det er ikke muligt at give 0 Stjerner.
Karen Grubbe
15. jul. 2026
Inviteret
Vores støvsuger var sendt til…
Vores støvsuger var sendt til reparation for 2. Gang.
Den blev væk i posten.
Da modellen ikke findes længere, måtte vi betale ekstra for en anden model. Det er også en dyrere støvsuger, men ikke lige planlagt midt i ferie økonomi, med ca 1000 kr mere.
Dette var dog ok.
Men med 4,5 år tilbage af en udvidet forsikring- som vi ikke havde brugt- til 500 kr, skulle vi nu betale NY forsikring til 800 kr på den nye støvsuger. Det var sgu ikke i orden.
Redigér
Slet
Del
Besvarelse fra POWER.dk
15. jul. 2026
Hej Karen,
Tak for din anmeldelse. Det er en rigtig frustrerende oplevelse, at jeres støvsuger forsvandt under den anden reparation, og at I derefter stod med en ekstra udgift til både en anden model og en ny forsikring 😊
Det er helt forståeligt, at især forsikringsdelen opleves urimelig, når der stadig var 4,5 år tilbage af den udvidede forsikring, som ikke var blevet brugt. Både håndteringen af reparationsforløbet og spørgsmålet om forsikringen bliver taget videre til intern gennemgang 💬
POWER Odense er blevet gjort opmærksom på sagen, så forløbet omkring den bortkomne støvsuger, merprisen og forsikringsspørgsmålet kan blive gennemgået. Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det her, da den slags feedback er vigtig for at forbedre vores processer og opfølgning 🤗
En specialist vil kigge nærmere på dette og kontakte dig snart. Vi sætter pris på din tålmodighed og forståelse.
En rigtig god og hurtig ,betjening.Og meget hjælpsom personale.

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Fik næsten hjælp med det samme til at finde varen. Og god ekspedition i kassen også. Eneste irriterende minus er, at man skal rende hele vejen ned i den anden ende af butikken, for at kunne skifte side og gå mod kassen. Lidt dårlig skiltning med jeres pile i første halvdel, som vender som vinden blæser.