Jeg havde en virkelig god oplevelse da jeg købte en Iphone i Power Odense lørdag den 2/5-26. Den unge mand ved navn Peter fra elektronik afdelingen, var meget engageret og gav os en rigtig god behandl... Se mere
Købte en helt ny ubrugt iPhone 17. Fik en iPhone med hjem, som havde været åbnet, og så var der bare sat POWERS egen tape henover, hvorpå der stod at hvis tapen blev anbrudt kunne den ikke returneres... Se mere
Godt tilbud på Mova robotklipper. Bestilte på click og collect, men kunne ikke hente indenfor tidsfristen. Skrev med chatten, som sendte videre til kundeservice, som tog hånd om sagen
Jeg fik rigtig god service, ud over hvad jeg havde forventet af Mathias R. Jeg havde købt hovedtelefoner og troede virkelig at jeg havde valgt de helt rigtige, men endte med at få ondt 'på ørerne'... Se mere
Ørbækvej 75, 5220, Odense SØ, Danmark

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Jeg fik rigtig god service, ud over hvad jeg havde forventet af Mathias R.
Jeg havde købt hovedtelefoner og troede virkelig at jeg havde valgt de helt rigtige, men endte med at få ondt 'på ørerne' hver gang jeg havde haft dem på i mere end ½ time. Og brusken i ørerne gjorde ondt længe efter jeg havde haft dem på. Endte med næsten ikke at benytte dem og var virkelig ked af mit køb.
Grundet generel travlhed endte jeg med at gå en smule over de 30 dage fra købet og havde virkelig ikke høje forhåbninger, men besluttede alligevel at spørge pænt i butikken om jeg kunne bytte til et andet produkt - medbragte selvfølgelig alt; kvittering, originalemballage, manualer og alt andet.
Det fik jeg lov til og det reddede virkelig min uge (og måned)! Jeg håber jeg bliver rigtig glad for de nye jeg har valgt, da jeg benytter hovedtelefoner mange timer dagligt.

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Jeg fik en rigtig god service, der manglede en del til min vaskemaskine, og de gjorde et stort stykke arbejde for at skaffe mig den

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Jeg bestilte på nettet, og 2 dage senere kunne jeg hente produktet i butikken.

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Høflig og hurtig betjening både mht bestilling og personalet ved afhentning

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Havde bestilt en computer der var på tilbud, fik lynhurtigt prakket en anden på af sælger. Sammenligning på nettet, fandt vi hurtigt ud af, at den jeg først havde bestilt var meget bedre. Min søn som arbejder med det, tog ud for at bytte den og fik også en salgstale, men han var standhaftig. Så han kom hjem med den, jeg oprindeligt skulle have. Vi kendte slet ikke mærket på den anden pc.

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Når man bestiller click & collect, så kan jeg ikke forstå, at man ikke kan gå til den almindelige kasse, betale for sit produkt og få en udlevering.
Man skal absolute ned til den dedikeret afdeling, som er minimalt bemandet, for at de kan forsøge at lave noget mersalg og andre afdelinger vil ikke hjælpe, fordi det er jo ikke deres kompetencer.
Gør det nu simpelt og lad os, der har bestilt, betale og hente vores ting, uden unødige forsinkelser.

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Havde afleveret et tv pga der noget galt under garanti perioden.
Først får jeg af vide jeg skal kommer ud med tvet så de kunne kigge på det.
Kommer ud med det og får af vide de ikke vil tage imod det da jeg skulle oprette en reklamation på lg's hjemme side. Så ville der komme en service mand ud fra dem. Men de inviliger i at tage mod det og de sender det til deres
Service afdeling. Tvet kommer hjem igen fyldt med ridser på bagsiden. Alt jeg får afvide er det er kosmetisk så det kan de ikke gøre noget ved andet en kompensere med 100 kr for ridserne. Synes godt nok det er for dårlig service at de kan lave ridser i et tv til 10.000 kr og ikke nok med det så skulle jeg betale 1300 kr fordi de ikke kunne finde fejl. Men sjovt nok så erfejlen der ikke mere nu. Ender dog med ikke at skulle betale de 1300 kr og fik 350 kr for de ridser.
Synes sku bare det er for dårligt at man får et tv tilbage fyldt med ridser og så er det alt de kan/ vil gøre. Tænker ikke jeg sætter benene i jeres butik mere.
Jeg ventede 45 minutter i kø i telefonafdeling for at hente mit ur, vi var seks mennesker i kø. Og en medarbejder i telefon afdeling. Jeg har sparede godt nok 200 kr. Men det er slet ikke det værd
Fik god behandling. Der gik lidt tid før der var en sælger ledig. Skulle hente en outlet vare. Den var svær at finde da den var blevet reserveret 2 gange på samme tid. Personalet løste problemet og jeg fik min vare.

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
ekspedienten var særdeles flink, Han havde en da overskud til at høre på mine gammelmandsanekdoter om hvordan det var at have en pc'er i 90 erne.

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Jeg bestilte et køleskab og fik et køleskab!! Hurra…
Jeg havde egentlig ikke lyst til at lave en anmeldelse her, men nu har I sendt både en mail og to sms’er for at få mig til at lave en anmeldelse. Det er mega irriterende at i er så vedholdende og at man ikke kan få lov til at købe en ting uden at man skal gå på nettet og lave en bedømmelse af “oplevelsen”. Derfor kvitterer jeg med en stjerne.

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Nul stjerne, mega dårlig service og at jeg skal bruge tid på at fortælle om min oplevelse