Jeg var inde hos POWER for at købe en ny telefon, og selvom jeg allerede havde besluttet mig for, hvilken model jeg ville have, tog Mehran sig virkelig tid til at spørge ind til mine behov og vejl... Se mere
Købte en iPhone 17 pro, fik verdens bedste service af sælgeren Samuel, håber at Power vil fortælle vedkommende dette. Skulle så en tur forbi og have flyttet indhold fra den gamle telefon. Igen møder... Se mere
Min datter og jeg havde brug for et sd-kort til hendes nye kamera. Jeg havde desværre haft en dårlig oplevelse på nettet, med en international internetudbyder hvor jeg havde købt noget der var forker... Se mere
Jeg oplevelse at kø - kasse strukturen er svær at gennemskue når man kommer i butikken første gang. Altså kan man godt kan købe noget uden at trække et nummer til hjælp? Er køerne opdelt efter specifi... Se mere
Ørbækvej 75, 5220, Odense SØ, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Min bestilling kom hurtigt til butikken og god kommunikation om min vare

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Super søde og flink personale der har hjulpet mig med at vælge min først or el løbehjul. Er meget glad for hans service. Jeg har ikke modtaget min produkt endnu så må vi vente og se om den også lig så god

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Jeg havde en super god oplevelse i power Odense, jeg fik betjening af en super sød sælger ved navn Martin, han fandt hurtigt det vi skulle bruge, 5 stjerner herfra

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Jeg har efterhånden oplevet en håndfuld gange, at varer bestilt via click and collect tager utroligt lang tid at finde frem i butikken. En gang imellem skal man også kastes rundt mellem kasseområde og diverse afdelinger efter sine varer, fordi ingen ved, hvor de reelt er placeret. Kampagnevarer bliver også slået ind til normalpris, så man skal lige være opmærksom, hvis man ikke skal betale fuld pris for nedsatte varer. Foretrækker generelt at handle online af samme årsager, men engang imellem må man desværre bevæge sig ind i en fysisk butik, hvilket altid er en lunken oplevelse. Gør i øvrigt klar til at blive forsøgt solgt alt muligt ekstra.

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Jeg mødte i dag Mehrun som hjalp mig med at sætte mit kamera op, og fandt de ting jeg skulle købe ved siden. Jeg er meget taknemlig for hjælpen. Jeg synes det var så fedt hvor god han var til at hjælpe og tage fat i kunden hvis man var i tvivl. Mega god oplevelse i power og ikke sidste gang jeg køber ting der fra.

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Ventetiden var for lang og det var svært at finde pakkeudlevwring i radio tv

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Sælger prøvede straks at sælge et andet produkt end jeg havde bestilt. Gav tekniske oplysninger/forklaringer som ikke er rigtige teknisk set - jeg er ingeniør og ved en del om ventilation, så lidt dårlig stil at diverse tekniske forklaringer slynges afsted til kunder som måske ikke har faglig viden til at modargumenterer - ex. du har ikke vacuum i en emhætte (dette påstod sælger) samt hvor ventilator sidder har ingen betydning (sælger påstod at placeringen af motor have en betydende for ydeevnen). Produktet er fint og jeg er glad for prisen, men useriøst sælger dansk som ville foregiven teknisk viden han ikke havde.

Edit:
Jeg blev ringet op af varehuschef i Power, Odense og fik en pæn og sober undskyldning for hændelsen. Han fortalte at han vil gennemgå reglerne for den pågældende medarbejder, så det ikke vil ske igen.
Jeg er ligeledes blevet kompenseret for de bonuspoint som jeg mistede.
5 stjerner til Power for at løse deres opgave på bagkant, så trækker jeg en stjerne fra den lidt for smarte medarbejder, så 4 stjerner ender vi på.
Købte en støvsuger og en iPhone 16. Da jeg skulle betale, så blev jeg tilbudt en "gratis" forsikring i et år på støvsugeren, hvilket jeg egentlig ikke havde brug for, men da jeg ikke skulle betale for den, så sagde jeg ok til den.
Da jeg kommer hjem, så kan jeg se at sælger har trukket beløbet tilsvarende forsikringen på mine optjente bonuspoint for det beløb som forsikringen reelt har kostet. Så der blev jeg snydt og taget ved næsen.
Det er faktisk ret groft at powers ansatte direkte snyder og lyver for deres kunder på den måde.
Jeg synes egentlig at jeg fortjener en personlig undskyldning og selvfølgelig mine penge retur for en forsikring som jeg på ingen måde har bedt om.
Tænk hvad de ansatte ikke vil gøre for mersalg. Jeg håber at han nyder sin bonus, som er tjent på baggrund af sit bedrageri.

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Fantastisk betjening og meget kompetent ung mand, jeg fik den bedste betjening og fik meget rabat!

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Skulle købe ny telefon og vi fik en grundig vejledning til at finde den helt rigtige telefon til fornuftige priser

Besvarelse fra POWER.dk - Odense
Købte iPhone af Mehrun og han var da det mest servicemindede menneske jeg nogensinde har mødt i Power - han gjorde alt for at gøre mit køb attraktivt - jeg spørger efter ham næste gang 😝