POWER.dk - Lyngby Anmeldelser

4.173

Klampenborgvej 215A, 2800 Kongens Lyngby, DK

Power havde et godt tilbud på en Lenovo Ideapad med gode specs til en noget lavere pris end konkurrenterne. De havde dog noget besvær med at finde ud af deres egen buy-back ordning på den gamle pc.... Se mere

Vi skulle bruge en fan til afkøling i sommervarmen. Power havde et stort udvalg, gode priser og jeg havde tilmed Power-points fra et andet køb tidligere i år. Jeg valgte click-and-collect. 1 time efte... Se mere

Vi havde bestilt en støvsuger til click and collect. Der var en ekspedient der hurtigt henvendte sig og var meget service minded. Så alt i alt en super god oplevelse i power lyngby.

Bondefangeri! Købte en pc hos dem og skulle betale ekstra for at få afinstalleret diverse programmer Power havde installeret på pc’en. Derefter tilbød de en “rabat” hvis jeg tilmeldte mig elaftale... Se mere

1. nr. 49 af de 61 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• Klampenborgvej 215A, 2800, Kongens Lyngby, Danmark

• 70338080

God

4 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(4.173)

34.020 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Ekspedienten vidste helt præcist hvad…

Ekspedienten vidste helt præcist hvad jeg havde brug.

29. maj 2026

Hej Jens,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Lyngby var så god, og at vejledningen ramte helt rigtigt.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Anmeldelses tyranni

Nu har jeg spurgt 3-4 gange om at anmelde jer så skal jeg nok anmelde jer.
Servicen i butikken var så fin, lidt rodet butik, med dobbelt så mange ansatte på arbejde i forhold til antal kunder, så forventer egentlig god service.

Så tænker i sikkert hvorfor 1 stjerne?
Først 2-3 mails der beder om anmeldelse på trustpilot hvor jeg ignorere de første 2 og ved den 3. afmelder jeg mails fra jer. For så et par dage efter får en sms, som underligt nok ikke har en mulighed for framelding, om at lave en anmeldelse af jer på trustpilot.

Det er helt fair at bede om en anmeldelse én gang, måske 2. Men når jeg aktivt fravælger mails fra jer så skal I ikke bare skifte over til sms.

Så her er jeres anmeldelse. Håber min "feedback er værdsat".

27. maj 2026

Kære Rasmus

Først og fremmest vil vi gerne beklage den oplevelse, du har haft i forbindelse med vores henvendelser om en anmeldelse. Det er naturligvis ikke hensigten, at vores kommunikation skal opleves som forstyrrende, og vi forstår godt din frustration over gentagne henvendelser.

Hos POWER arbejder vi hele tiden på at forbedre vores service og kundekommunikation, og vi sætter pris på, at du trods alt har haft en god oplevelse med servicen i butikken. Din feedback er taget til intern efterretning hos ledelsen, så vi kan sikre en bedre balance i vores fremtidige kommunikation.

Hvis du ønsker at afmelde mails og SMS fra os, kan det gøres her:

Du er altid meget velkommen i POWER igen en anden gang, og vi håber at kunne give dig en endnu bedre samlet oplevelse fremover.

Vi ønsker dig en god dag.

Zaneb/POWER

😊 😊😊😊

Udemærkt 😊😊

Hej Erik,

Tusind tak for de flotte ord og de mange smil.

Det er skønt at høre, at oplevelsen var udmærket.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din anmeldelse.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Jeg blev betjent af den mest venlige og…

Jeg blev betjent af den mest venlige og professionelle ekspedient i Power Lyngby. Kompetent rådgivning og jeg følte mig virkelig godt behandlet. En stor tak skal lyde til Magnus Hansen for solid rådgivning, med hjælp til at ekvipere mit køkken med nye lækre hårdehvidevarer. STOR ANBEFALING herfra⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️

24. maj 2026

Hej Andreas,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for de venlige ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik en så god oplevelse i Lyngby, med kompetent rådgivning og en god behandling hele vejen igennem.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse og anbefale os.

Absolut fin service

Absolut fin service.
Ekspedienter fandt varen frem og bar varen ned til bilen i p-kælder.

28. maj 2026

Hej Loethen,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at servicen i Lyngby var helt i top, og at der blev hjulpet hele vejen ud til bilen.

Den slags oplevelser sætter vi stor pris på at høre om.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Hurtig bestilling med click og collect…

Hurtig bestilling med click og collect og varen lå klar til betaling og afhentning i butikken ½ time senere, 👍, 😊.

24. maj 2026

Hej Jørgen,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at bestillingen gik hurtigt, og at click og collect fungerede så nemt og smidigt. Det er præcis den oplevelse, vi gerne vil give.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

En ung pige i samarbejde med en mere…

En ung pige i samarbejde med en mere erfaren ekspedient hjalp os på bedste måde.

Hej johnny,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at I fik god hjælp, og at samarbejdet i butikken gjorde oplevelsen rigtig god.

Hej Klaus,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var god.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

Klick and collect…

Alt for lang ventetid på en medarbejder til klick and collect.
Konceptet giver ingen mening, når man skal vente på en ledig medarbejder i den afdeling der hører til det produkt man har købt, når eneste medarbejder også skal sælge et TV.

18. maj 2026

Hej Jørgen,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Det er ærgerligt, at Click and Collect ikke føltes som en hurtig løsning, når du alligevel skulle vente længe på en ledig medarbejder i afdelingen.

Det skal gerne være nemt og smidigt at hente sin ordre, så vi forstår godt, at oplevelsen bliver mindre god, når afhentningen trækker ud.

Vi sætter pris på, at du gør opmærksom på det. Den slags feedback er vigtig og hjælper med at synliggøre, hvor oplevelsen kan blive bedre i butikken.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

God og venlig ekspedition

God og venlig ekspedition, men det er ikke godt man skal stå 5 minutter i regnvejr for at få sine varer udleveret.

Hej Erling,

Tak for din anmeldelse og for de pæne ord om den venlige ekspedition.

Det er godt at høre, at oplevelsen i butikken var positiv. Samtidig forstår vi godt, at ventetid i regnvejr trækker ned i helhedsindtrykket, og den feedback er vigtig.

Vi sætter pris på, at du deler det.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Venlig betjening og god hjælp!

Venlig betjening og god hjælp!

Hej Merete,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Lyngby bød på venlig betjening og god hjælp.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Jeg bad om hjælp tilet par trådløse…

Jeg bad om hjælp tilet par trådløse gamer høretelefoner, som viste sig da jeg gav dem i gave, ikke var trådløse. Så nu skal de byttes.

19. maj 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse i forbindelse med købet af høretelefonerne.

Jeg kan godt forstå din frustration over at have fået vejledning til et produkt, som viste sig ikke at leve op til det, du bad om. Det er naturligvis ekstra ærgerligt, når det var tænkt som en gave og nu skal byttes.

Din feedback omkring rådgivning og vejledning i butikken bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen.

Astrid/POWER

Utilfreds med sælgerens orientering om vilkårene for levering af fryser

Jeg skulle ved mit køb af fryser, af sælgeren været orienteret om vilkårene for levering og opsætning af varen. Derfor fik jeg kun leveret på adressen og ikke pakket ud og indstalleret fryseren. Jeg køber ikke fryser hveranden dag, derfor min uvidenhed om at skulle anmode om installation. Det var ikke et spørgsmål om udgiften, så jeg stod med en vare der ikke var på plads, da chaufføren kørte igen. Ringede og fik aftalt en ny dato for installation, hvilket ikke er tilfredsstillende, og en dum situation at være i.
Sælgeren burde sikre sig, at kunden var blevet orienteret om diverse udgifter ved levering.

Hej Inge,

Tak for din anmeldelse og for at dele oplevelsen.

Det er forståeligt, at situationen blev besværlig, når forventningerne til levering og opsætning ikke stod klart ved købet. Det er selvfølgelig vigtigt, at vilkårene for levering bliver formidlet tydeligt, så man ved, hvad der er inkluderet.

Det er godt, at der allerede er aftalt en ny dato for installation, men jeg kan også godt se, at det ikke ændrer på, at forløbet har været frustrerende.

Din feedback om informationen fra butikken er værdifuld og giver et klart billede af, hvor oplevelsen kunne have været bedre.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Alt gik som forventet

Havde bestilt en smartphone via click & collect. Ingen ventetid ved afhentning. Dog skulle man lige igennem processen med forsøg på mersalg. Men det er jo nok meget almindelig :)
Alt i alt rigtig god service og rigtig godt forløb.

Hej Mads,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at click and collect forløbet gik som forventet, og at afhentningen var hurtig og nem.

Tak også for den ærlige bemærkning om mersalg. Det er værdifuld feedback, samtidig med at det er skønt at høre, at den samlede oplevelse stadig var rigtig god.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Stort udvalg og virkelig god service

Stort udvalg og virkelig god service. Fik hjælp af en sød medarbejder der har helt styr på sit område og som var god til at vejlede os.

Hej Birna,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at I fandt et stort udvalg, og at vejledningen gjorde en positiv forskel.

Vi sætter stor pris på, at den gode service blev bemærket, og vi håber at se jer igen.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Power i Lyngby har mere travlt med at…

Power i Lyngby har mere travlt med at hyggesnakke end at Betjene kunder. Har en agressiv mer salg strategi.

Hej Jesper

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse i Lyngby.

Jeg kan godt forstå din frustration, hvis du oplevede, at fokus i butikken ikke var på at hjælpe kunderne, og at mersalg fyldte for meget under besøget. Det er naturligvis vigtigt for os, at kunder føler sig mødt med relevant og behagelig rådgivning.

Din feedback omkring både serviceniveau og oplevelsen af mersalg bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen i butikkerne.

19. maj 2026

Hi Eddy,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig skønt at høre, at oplevelsen var super hele vejen igennem.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Leveringen af el keramisk komfur !

Leveringen af el keramisk komfur !
Buler i begge sider af komfur
Ikke monteret i 85 cm højde, som ønsket
Stabiliserings beslag ikke monteret, ved modtagelsen.
Der var betalt for levering og fuld montering.

Hej Lars,

Mange tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse, selvom din oplevelse med leveringen og monteringen desværre ikke levede op til forventningerne.

Vi vil gerne starte med at beklage mange gange. Det er absolut ikke den kvalitet, præcision og service, vi ønsker at levere især ikke når du har betalt for fuld montering. Der skulle naturligvis hverken have været buler i komfuret, og monteringen med højdejustering og stabiliseringsbeslag skulle have været udført helt korrekt fra start.

Vi har haft sendt sagen videre til POWER Lyngby og vi kan forstå at i sammen har fundet en løsning i din sag.

Du ønskes en god dag
Med venlig hilse
Emma / POWER kundeservice

Jeg fik ikke hjælp til at pakke min løbehjul ud

Dårlig jeg fik ikke hjælp til at min pakke ud

13. maj 2026

Hej Tamana

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse.

Jeg kan godt forstå din frustration over ikke at have fået hjælp til at pakke dit løbehjul ud. Det er naturligvis vigtigt for os, at kunder føler sig hjulpet og godt behandlet i butikken.

Din feedback bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre servicen og kundeoplevelsen i butikkerne.

sælgerjagten på tillægsydelser

Power har nu igennem flere SMS beskeder bedt mig om at bedømme deres købsservice, så her vi go !
Jeg havde set et smart tv på tilbud og så startede kampen om diverse service ydelser, ja faktisk var fjersynet næsten ubrugeligt uden en kalibrering til 1495 kr.
Men sælgeren var jo flink så jeg kunne få kalibreringen til 495 kr. takkede pænt nej , og så ændre stemningen sig, han blev nærmest lidt sur det var jo er fantastisk tilbud måtte jeg forstå. Grunden er selvfølge at sælgeren bliver bedømt på mersalget af serviceydelser men alligevel en dårlig kundeoplevelse.

18. maj 2026

Hej Johnni

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse i forbindelse med købet af dit Smart TV.

Jeg kan godt forstå din frustration over, at dialogen i butikken kom til at fylde meget omkring ekstra serviceydelser, og at det har påvirket din samlede oplevelse negativt. Det er naturligvis vigtigt for os, at kunder føler sig mødt med en rådgivning, der tager udgangspunkt i behovet for det konkrete produkt – og ikke et pres for tilkøb.

Jeg er også ked af at høre, at stemningen i samtalen ændrede sig, da du takkede nej. Det er ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Din feedback bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen og balancen i rådgivningen i butikkerne.