POWER.dk - Lyngby Anmeldelser

4.390

Klampenborgvej 215A, 2800 Kongens Lyngby, DK

God pris og hurtig svar på click and collect. Det er mærkeligt at man skal ind i butikken og vente på en medarbejder, der prøver at lave mersalg før man kan betale og derefter igen vente ved vare... Se mere

Kundeservice med AI produceret svar var nok den bedste oplevelse. I butikken var den første sælger kun interesseret i at sælge en AEG vaskemaskine og da vi heller ville købe en Miele på tilbud, var... Se mere

Fin opmærksomhed for kunder, der kommer ind i butikken. Blev set med det samme og fik proffesionel betjening og god information omkring mine spørgsmål af Philip. Jeg giver jer 5 stjerner for denne o... Se mere

Bestillingen online var let nok, men produktbeskrivelsen var ikke eksisterende. Kun en "mini reklame" for dem der havde lavet produktet og deres kvalitet. Og ved afhentningen var der ingen til at udl... Se mere

1. nr. 48 af de 60 bedste virksomheder i Elektronikbutik

• Klampenborgvej 215A, 2800, Kongens Lyngby, Danmark

• 70338080

God

4 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(4.390)

32.834 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hun kunne ikke finde min click og…

Hun kunne ikke finde min click og Collect, så var mere held end forstand at jeg selv spurgte om hun så havde varen på lager og der lige var en enkelt. Hun kunne måske godt selv spørge ind til hvad det var jeg havde bestilt og selv forslå at tjekke butikken for varen

Hej Kristina,

Tak for din feedback. Det er ikke den oplevelse, man skal have, når man kommer for at hente en Click & Collect-bestilling, og det er forståeligt, at det var frustrerende selv at skulle spørge ind til lagerstatus og foreslå at tjekke butikken 😊

Din oplevelse i Lyngby er taget videre internt, så butikken kan gennemgå både afhentningsprocessen og servicen i situationer som denne 💬

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på det, for den slags feedback er vigtig for at forbedre oplevelsen fremover 🤗

Køb aldrig robotstøvsuger på outlet

Vi købte en robotstøvsuger på outlet. Sælgeren kunne ikke fortælle noget om produktet, andet end at det var en reklamationsvare. Produktet var utrolig beskidt og tydeligt brugt og kom med en halvfyldt støvsugerpose og et meget beskidt og ulækkert filter samt vandbeholdere.

Efter grundig rengøring og udskiftning af filtre, børster og mopper fandt vi så ud af, at vi havde fået det forkerte strømkabel med. Da vi endelig fik gang i maskinen og selv havde købt et nyt strømkabel, fandt vi ud af, at maskinen havde været i brug i 51 timer og rengjort 2.400 m².

Alt i alt fik vi 20% rabat på produktet fra ny, men det kan slet ikke svare sig, når man selv skal udskifte brugsdele, og sælgeren ikke kan fortælle noget om produktets historik.

Vi valgte at beholde produktet, fordi vi allerede havde brugt tid og penge på at rengøre maskinen i bund og skifte dele ud. Men det er sidste gang, vi køber et outlet-produkt hos Power.

Vi har ellers handlet meget hos Power gennem tiden, så det gør oplevelsen ekstra skuffende. Samlet set var det en rigtig dårlig outlet-oplevelse, og vi følte ikke, at vi fik den nødvendige information eller vejledning omkring produktet. Vi fortryder, at vi ikke bare købte produktet fra nyt.

Hej PP,

Tak for at dele oplevelsen. Det er virkelig ikke i orden at modtage et outlet-produkt i så beskidt stand, med forkerte dele og uden ordentlig information om produktets historik. Det forstår jeg godt har været en meget skuffende oplevelse, især når I selv har måttet bruge både tid og penge på at gøre produktet brugbart igen. 😕💬

Jeres feedback om både produktets stand, den mangelfulde vejledning i butikken og det forkerte tilbehør er nu sendt videre til den relevante butik, så deres håndtering af outlet-produkter og informationen til købere kan blive gennemgået nærmere. Det er vigtigt, at et outlet-køb stadig lever op til en ordentlig standard, også når varen ikke er ny. 😊

Tak fordi I gjorde os opmærksomme på det. Den slags tilbagemeldinger er med til at forbedre både rutinerne i butikken og oplevelsen omkring outlet generelt. 🤗

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

1) ventede i 25 min for at hente en…

1) ventede i 25 min for at hente en online vare
2) den ene ekspedient ved kassen tilbragte al tid på lageret
3) det manglede skiltning at click & collect var ved udgangen af butikken. Man kan ikke se udgangen fra indgangskassen
4) mangler et nummer system så man kan gå frit rundt medens man venter
5) flere kunder gik over i Elgiganten - herunder et par der skulle købe 2 PCere ifm skolestart

Hej Sabine,

Tak for din anmeldelse. Det er ikke en oplevelse, der lever op til forventningerne, når afhentning af en online ordre ender med så lang ventetid, og når skiltningen samtidig gør det uklart, hvor click & collect faktisk er placeret. 😊

Din feedback om ventetiden, manglende skiltning og behovet for en bedre løsning til køhåndtering er taget videre til butikken, så de kan gennemgå afhentningsflowet og servicen i Lyngby nærmere. 💬

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på det, og vi håber, at vi får mulighed for at give en langt bedre oplevelse næste gang. 🤗

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

35 min ventetid

35 min ventetid for at få udleveret en telefon fra click&collect

Hej Søren,

Tak for din anmeldelse og for at du deler oplevelsen.

Det er ikke tilfredsstillende at skulle vente 35 minutter på at få udleveret en Click & Collect ordre, og det forstår jeg godt har påvirket oplevelsen.

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på det, og din feedback er vigtig i forhold til at forbedre oplevelsen i butikken.

Hej Lisbeth,

Tak for de flotte ord og for de fem stjerner.

Det er dejligt at høre, at du havde en hurtig og venlig oplevelse i POWER Lyngby. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Virkelig fin personlig betjening

Virkelig fin personlig betjening. God service.

Hej Bjarne,

Tusind tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du fik en virkelig fin personlig betjening og god service i Lyngby.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Lyngby⚡

Jeg har desværre haft en rigtig dårlig…

Jeg har desværre haft en rigtig dårlig oplevelse. Jeg har fuld forståelse for, at man kan have travlt eller være presset på arbejdet, og det er helt fair. Men det bør stadig være muligt at kommunikere respektfuldt og ordentligt med kunderne. Desværre oplevede jeg en meget uprofessionel og flabet kommunikation, hvilket gjorde min oplevelse meget skuffende.

Hej Anas,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at du har oplevet en uprofessionel og flabet kommunikation fra vores side. Vi forstår godt, at travlhed kan være en del af hverdagen i et varehus, men det skal naturligvis ikke gå ud over den måde, vores kunder bliver mødt på.

En respektfuld og ordentlig dialog er vigtig, også når der er meget at se til, og vi beklager, at du ikke oplevede dette i din kontakt med os.

Din feedback tager vi med videre til intern efterretning, så den kan indgå i den videre dialog omkring kundeservice og kommunikationen med vores kunder.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Du ønskes en dejlig dag.
De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Hej Troels,

Tusind tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med personlig service i POWER Lyngby.

Fin service!

Fin service!
Var usikker på om apparatet kunne betjenes af en ældre dame - fik derfor lov til at prøve apparatet hjemme. Og fandt hurtigt ud af, at det ikke var noget for en ældre person. Heldigvis havde jeg fået påført på notaen, at apparatet kunne returneres efter åbning - det er normalt ikke muligt! Men her gik det altså smertefrit.

8. august 2026

Hej Hampeter,

Tak for din flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du fik en god og tryg oplevelse, og at det hele gik smertefrit med både afprøvning og returnering.

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse med servicen i Lyngby.

God hurtig service

Hej Martin,

Tak for de flotte ord. Det er skønt at høre, at du havde en god og hurtig serviceoplevelse i Lyngby.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Lyngby⚡

Sælger fandt til sidst det eneste…

Sælger fandt til sidst det eneste Garmin ur der var på lager af den slags. Jeg undrede mig over at Power ik' har nr.system! Det vil lette på kunders utålmodighed & jeres sælgeren stress!<

4. august 2026

Hej Annette,

Tak for din anmeldelse og for de 4 stjerner.

Det er godt at høre, at uret blev fundet til sidst, og vi sætter også pris på din kommentar om køsystem. Den slags feedback er værdifuld, fordi den peger på, hvordan oplevelsen i butikken kan føles mere smidig og mindre stressende.

Vi håber, at du bliver glad for dit Garmin ur, og tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Lyngby⚡

Jeg købte en gang skærmrens i click og…

Jeg købte en gang skærmrens i click og collect. I er simpelthen for overgearet i jeres efterfølgende kommunikation med “Af hele hjertet tak…..”

Hej Mikael,

Tak for din anmeldelse og for den ærlige feedback.

Det er forståeligt, at den efterfølgende kommunikation kan føles for meget ved et enkelt Click & Collect-køb.

Vi sætter pris på, at du gør opmærksom på det.

Ok service

Okay service og bestillingen fungerede ok på click & pay

Hej Finn,

Tak for din anmeldelse. Det er godt at høre, at bestillingen fungerede fint med Click & Pay, og at du havde en okay oplevelse hos os.

Vi sætter pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback, og vi håber at kunne give dig en endnu bedre oplevelse næste gang.

Fungerer super fint

Fungerer super fint - hjælpsom sælger og udlevering

Hej Thomas,

Mange tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at det hele fungerede super fint, og at både hjælpen i butikken og udleveringen gav en god oplevelse.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Lyngby⚡

Serviceminded personale, men butikkerne ligner et lagersalg

Serviceminded personale, men ualmindelig ringe butiksindretning. Butikken ligner et lagersalg og hvis man ikke har været der før, kan man nemt tro, at det som åbenbart også er butik, er et lager. Men det skal man ikke lade sig forvirre af, men blot gå igennem for der at finde “kasserne”.
Endte med at bruge 20 minutter på at stå i kø ved den “forkerte kasse”.

Hej Louise,

Tak for din anmeldelse og for de pæne ord om personalet i Lyngby.

Det er samtidig ærgerligt at høre, at butiksindretningen virkede forvirrende, og at du endte i den forkerte kø. Det skal naturligvis være nemmere at finde rundt og komme hurtigt til den rigtige kasse.

Vi sætter pris på, at du deler oplevelsen, for den slags feedback er værdifuld i forhold til at forbedre oplevelsen i butikken.

En positiv oplevelse

Alt fungerede fint, lige fra bestilling online, til udlevering i butikken.

Hej Kim,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at hele forløbet fungerede godt fra online bestilling til udlevering i butikken.

⭐ 1 stjerne – Meget dårlig oplevelse med Click & Collect

Jeg købte en PlayStation 5 Pro til 6.666 kr. hos POWER Lyngby den 6/8/2026 og valgte Click & Collect. Desværre endte det med at blive en meget frustrerende oplevelse.

Jeg brugte omkring en time i butikken på at gennemføre købet. Først havde medarbejderen svært ved at finde min pakken, hvorefter jeg blev sendt videre til computerafdelingen, hvor de fandt den. Derefter blev jeg sendt tilbage til kassen, hvor problemerne fortsatte.

Jeg havde to gavekort – ét på 500 kr. og ét på 2.000 kr. – som medarbejderne havde store problemer med at indløse. Det virkede ærligt talt som om, de ikke havde styr på, hvordan deres eget system fungerede.

Da vi så endelig kom frem til at jeg skulle betale viste terminalen 4.166 kr., hvilket også stemte med, at de 2.500 kr. fra gavekortene var blevet trukket.

Da jeg kom hjem, opdagede jeg på kvitteringen, jeg havde fået på mail, at de 2.500 kr. i gavekort ikke var blevet trukket fra. De står bare på kvittering som trukket fra, men i bunden af kvitteringen står beløbet som manglende betaling med betalingsfrist den 6/9/2026.

Jeg kontaktede efterfølgende kundeservice, som oplyste, at jeg ville blive kontaktet inden for 24 timer. Det er endnu ikke sket.

Det er simpelthen ikke acceptabelt at bruge en time på et simpelt Click & Collect.

6. august 2026

Hej Rasmus,

Tak for din anmeldelse. Det er bestemt ikke den oplevelse, man skal have ved et Click & Collect, og jeg forstår godt frustrationen over både den lange ventetid i butikken og uklarheden omkring gavekortene. 😊

Din feedback om afhentningsforløbet, håndteringen i kassen og den manglende opfølgning er taget videre til POWER Lyngby, så de kan gennemgå både processen og betalingsforløbet nærmere. 💬

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på det her, for den slags oplevelser skal bruges til at forbedre både service og rutiner. Jeg håber, vi får mulighed for at give dig en langt bedre oplevelse næste gang. 🤗

Venlig hilsen POW, POWERs AI assistant

Nemt og bekvemt

Nemt og bekvemt. God vejledning, hurtig betjening.

25. juli 2026

Hej Julie,

Tak for de flotte ord. Det er skønt at høre, at besøget i Lyngby var nemt og bekvemt, og at du fik god vejledning og hurtig betjening.

Mangel på personale

Mangel på personale, laaaang ventetid og var ved at gå igen. Den bliver reddet lidt hjem af en sød ung mand der gav en god oplevelse

6. august 2026

Hej Lars,

Tak for din anmeldelse og for at du deler oplevelsen fra Lyngby.

Det er ikke den oplevelse, vi ønsker, når ventetiden bliver så lang, at man næsten går igen. Samtidig er det godt at høre, at besøget blev løftet af en god og venlig oplevelse til sidst.

Vi sætter pris på både rosen og den ærlige feedback. Den slags hjælper med at holde fokus på oplevelsen i butikken.

Med venlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne af POWER Lyngby⚡

Der er altid gode tilbud hos POWER

Der er altid gode tilbud hos POWER, og hvis du er en god og loyal kunde, er de altid meget villige til at forbedre deres tilbud til noget meget interessant, og det er nok derfor, at POWER vælges før alle de andre.

5. august 2026

Hej Ole,

Det ser ud til, at vores chat er kommet ind i områder, som jeg ikke er udstyret til at håndtere effektivt. Da jeg er her for at hjælpe med Power-relaterede spørgsmål, vil jeg sikre mig, at du får den bedst mulige støtte.

Jeg vil gerne forbinde dig med en menneskelig agent, der kan dykke dybere ned i dette emne eller tage fat på andre Power-anliggender, du gerne vil diskutere. De vil være i stand til at gennemgå situationen grundigt og give mere omfattende støtte. Vil du have, at jeg arrangerer det for dig?